Freelance opdrachten voor specialisten in sales en relatiebeheer


Ben jij een freelance sales specialist en op zoek naar een freelance opdracht? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor sales specialisten, zoals accountmanager, relatiemanagers en verkopers.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
accountmanager verkoper relatiemanager accountmanager verkoopmedewerker verkoop+medewerker verkoop+adviseur commercieel+medewerker commercieel+adviseur

Freelance sales opdrachten

Bij opdrachten in de sales gaat het vooral over de verkoop van goederen of diensten aan klanten of het werven van nieuwe klanten. De klanten kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.

Als verkoop medewerker kun je zowel in de binnendienst actief zijn als in de buitendienst. De verkoopmedewerker binnendienst houdt vaak telefonisch en per mail contact met klanten. De buitendienst gaat daarnaast ook op bezoek bij nieuwe en bestaande klanten.

Belangrijke eigenschappen voor een goede sales specialist zijn het goed aanvoelen van commerciële kansen, zich kunnen verplaatsen in de behoeften van klanten en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast moet het je aanspreken om onder druk targets te halen.

Sales en Marketing

Een sales medewerker werkt vaak nauw samen met de afdeling marketing. Marketing zorgt voor de naamsbekendheid en levert leads aan. Ben je ook geïnteresseerd in marketing opdrachten? Kijk dan bij ons overzicht van freelance marketing opdrachten.