Juridische freelance opdrachten


Op Freelapp.nl vind je actuele opdrachten voor juridisch specialisten en in het juridisch vakgebied. Naast opdrachten voor bijvoorbeeld bedrijfsjuristen of juridisch adviseur, kan het dus ook gaan om opdrachten bij een advocatenkantoor of een rechtbank. Hieronder vind je de meest recente freelance opdrachten voor juridsch specialisten uit ons aanbod.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
advocaat advocacy advocatuur advocaten advocatenkantoor bedrijfsjurist juridical jurist law lawfirm rechtbank rechtbanken rechtspraak arbeidsrecht bedrijfsrecht bestuursrecht

Bedrijfsjurist

Een bedrijfsjurist zorgt dat bij een organisatie alle juridische zaken op orde zijn. Daarbij kan het gaan om het adviseren bij klachten om zodoende een rechtzaak te voorkomen, het opstellen van contraten of het beheren van de verzekeringsportefeuille. Een bedrijfsjurist heeft meestal een rechtenstudie gedaan, maar anders dan bij een advocaat is het geen beschermde titel.

Juridisch adviseur

Een juridisch adviseur is een adviseur die meestal gespecialiseerd is in één bepaald rechtsgebied. Afhankelijk van de grootte van de organisatie heeft zij één of meer juridisch adviseurs in dienst of worden deze ingehuurd wanneer er juridisch advies nodig is. Juridisch adviseur is geen beschermde titel, zoals advocaat. Wel kan de juridisch adviseur bij rechtszaken onder de € 25.000,- namens de organisatie optreden bij rechtszaken.

Opdrachten voor: