Freelance opdrachten voor financieel specialisten


Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten in de financiële sector. Bij opdrachten voor financieel specialisten kan het gaan om opdrachten als controller of accountant bij de overheid of in het bedrijfsleven, maar ook om opdrachten in de financiële sector. Denk daarbij aan een opdracht als Business Analyst of ETL-engineer bij een bank of verzekeraar. Hieronder vind je de meest recente freelance finance opdrachten uit ons aanbod.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
accountant accountants audit bancair bancaire bank banking boekhouder boekhouding controller controllers credit exact finance financial financieel financiële financiële insurance verzekering

Bronnen op Freelapp.nl

Onze freelance opdrachten zijn afkomstig van bureaus die gespecialiseerd zijn in opdrachten in de financiële sector en organisaties die een breed aanbod van freelance opdrachten bieden.

Organisaties gespecialiseerd in finance

Steens & Partners is een organisatie die zich primair richt op de opdrachten voor de financiële sector. Je vindt daar een groot aanbod freelance opdrachten voor bijvoorbeeld controllers of financieel medewerkers.

Organisaties met een breed aanbod freelance opdrachten

Ook bij andere organisaties die zich richten op andere sectoren of een breed aanbod aan freelance opdrachten bieden, vind je opdrachten voor financieel specialisten. MorganBlack is primair op IT gericht, maar heeft regelmatig opdrachten voor finance managers en finance specialisten. Bij Freelance.nl staan er regelmatig opdrachten voor consultants met kennis van finance of auditing. Op Hoofdkraan.nl vind je onder andere opdrachten voor boekhouders. Bij Pooq.nl vind je freelance opdrachten voor financieel specialisten.

Zo vind je snel geschikte finance opdrachten op Freelapp.nl

Je kunt als financieel specialist op verschillende manieren naar je nieuwe freelance opdracht zoeken. Om je op weg te helpen geven we hieronder wat voorbeelden van veelvoorkomende freelance opdrachten.

Veelgevraagde specialisten zijn onder andere controller en accountants. Je kunt ook zoeken naar credit risk of credit capability -opdrachten of als specialist consumer credit beoordelaar. Een andere mogelijkheid is zoeken op branche zoals de bancaire sector, de insurance branche of bij een verzekeraar. Een laatste tip is te zoeken op een financieel pakket, zoals bijvoorbeeld Exact.

Opdrachten voor: