Freelance opdrachten in de zorg


De gezondheidszorg is een breed vakgebied. Het kan dan gaan om verpleegkundigen, artsen of psychologen. Maar ook als je freelance ICT-specialist bent of bijvoorbeeld jurist is kennis en ervaring in de gezondsheidszorg een pré.

Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor freelancers die specialist zijn in de zorg zoals verpleegkundigen, bedrijfsartsen of psychologen, en overige opdrachten binnen de gezondheidszorg.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
arts gezondheidszorg verpleegster verpleger verpleging verzorger verzorgende wijkverpleging ziekenhuis

Veelgevraagde freelance specialisten zijn verzorgenden in de thuiszorg, bedrijfsartsen en psychologen. Hieronder een korte toelichting wat je bij deze opdrachten kunt verwachten.

Verzorgende in de thuiszorg

Als verzorgende in de thuiszorg kom je bij cliënten thuis om de dagelijkse verzorging en verpleegkundige taken uit te voeren. Het aantal uren varieert. Belangrijk is dat je flexibel bent in te zetten en de beschikking hebt over een rijbewijs en/of auto.

Bedrijfsarts

Als bedrijfsarts of arboarts ben je bijvoorbeeld actief bij een arbodienstverlener. Voorwaarden zijn een BIG-registratie als bedrijfsarts en ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg. Je helpt bij het opstellen van een terugkeerplan voor uitgevallen medewerkers, advies over arbeidsomstandigheden en de inzet van interventies om de terugkeer te realiseren.

Psycholoog

Voor een freelance psycholoog zijn een BIG-registratie, communicatieve vaardigheden en natuurlijk ervaring belangrijk. Afhankelijk van de opdracht ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling, het opstellen van behandelplannen, psychologisch onderzoek. Bij sommige opdrachtgevers kun je ook betrokken worden in het opstellen van beleidsplannen en begeleiding van andere medewerkers.