Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Technisch applicatie beheerder
(25-10-2014 22:50)
Projectnaam: DPF (Data performance financieren) en DWHF (Dataware House Financieren) Project omschrijving: Dataware house Opleiding HBO nivo Profiel gewenste kandidaat Goede kennis en ruimee ervaring van Perl- shell-scripting • Ruime er..

Hard- software engineer - Zwijndrecht
(25-10-2014 17:01)
FunctieomschrijvingIn deze functie analyseer, ontwerp en programmeer je elektrotechnische installaties en systemen (PLC- en SCADA) van uiteenlopende aard. De installaties worden zeer breed toegepast: van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen. Als rechtgeaarde... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/hard-software-engineer-zwijndrecht-14.html)

Netwerkbeheerder / Technisch Consultant, Den Haag
(25-10-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Opdrachtomschrijving: - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); - Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag-2.html)

Netwerkbeheerder / Technisch Consultant, Den Haag
(25-10-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Opdrachtomschrijving: - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); - Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag-2.html)

Netwerkbeheerder / Technisch Consultant, Den Haag
(25-10-2014 15:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Opdrachtomschrijving: - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); - Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag-2.html)

Netwerkbeheerders / Technisch Consultants
(25-10-2014 14:51)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medior/Senior 2x Netwerkbeheerder/ Technisch Consultan Werklocatie: Den Haag Startdatum: 3 november 2014 Verwachte einddatum: 31 mei 2015 Aantal uren per week: 40 Aanvraagomschrijving Functie omschrijving * Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij...

Front end ontwikkelaar
(24-10-2014 23:03)
Voor onze klant is WIBA IT op zoek naar een front-end ontwikkelaar Start: zsm Inzet: fulltime Duur: 3 maanden, met optie tot verlenging. Als ontwikkelaar ben je onderdeel van het SCRUM team. Naast je technische bijdrage ben je actief in het m..

Java developer voor softwarehuis senior
(24-10-2014 22:55)
Als Senior Java Ontwikkelaar ben je in staat technische vraagstukken om te zetten naar concrete oplossingen op Java/J2EE basis. Jij gaat je vooral buigen over de complexe back-end vraagstukken. Opererend in een multidisciplinair team zal je schakelen..

Front-end ontwikkelaar, Amsterdam ZuidOost
(24-10-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze klant is WIBA IT op zoek naar een front-end ontwikkelaar Start: zsm Inzet: fulltime Duur: 3 maanden, met optie tot verlenging. Als ontwikkelaar ben je onderdeel van het SCRUM team. Naast je technische bijdrage ben Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/front-end-ontwikkelaar-amsterdam-zuidoost.html)

Netwerk Architect Enschede Consultant
(24-10-2014 18:31)
Dit heb jeJe hebt minimaal een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van Informatica.Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie als netwerkarchitect/technisch consultant.Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van complexe IT oplossingen.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Daarnaast is het een eis, dat je behoorlijk goed... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerk-architect-enschede-consultant.html)

Front-end ontwikkelaar, Amsterdam ZuidOost
(24-10-2014 18:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze klant is WIBA IT op zoek naar een front-end ontwikkelaar Start: zsm Inzet: fulltime Duur: 3 maanden, met optie tot verlenging. Als ontwikkelaar ben je onderdeel van het SCRUM team. Naast je technische bijdrage ben Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/front-end-ontwikkelaar-amsterdam-zuidoost.html)

Medior senior netwerkbeheerder techn consultant
(24-10-2014 17:17)
Beste lezer, Voor een eindklant in Den haag zijn wij op zoek naar een Medior Senior Netwerkbeheerder/ Technisch Consultant Functie 2x Netwerkbeheerder/ Technisch Consultan Functieniveau Medior/Senior Werklocatie Den Haag Startdatum 3 nov..

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant voor Transitie/Transformatie, Den Haag
(24-10-2014 16:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); • Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur (specifiek firewalls/vpn concentrators... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/netwerkbeheerder-technisch-consultant-voor-transitie-transformatie-den-haag.html)

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant, Den Haag
(24-10-2014 16:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Netwerkbeheerder in Den Haag voor 40 uur per week.Functie omschrijving - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag.html)

Technisch Applicatie Beheerder, Groningen
(24-10-2014 16:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:FunctieomschrijvingVoor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar 3 Technisch Applicatie BeheerdersWerkzaamheden:Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van de opdrachtgever.Activiteiten:b... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatie-beheerder-groningen-2.html)

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant voor Transit
(24-10-2014 16:11)
Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); • Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur (specifiek firewalls/vpn concentrators en ips-en); • Het dragen van de verantwoordelijkheid voor het opstellen en bijhouden van de...

Medewerker Servicedesk IT
(24-10-2014 16:10)
Binnen de unit IT Supply voert de afdeling Infrastructure het technisch beheer uit voor de gehele technische IT infrastructuur. Dit betreft de servers, netwerken, firewalls en werkplekken, maar ook het technisch beheer van databases en de software integratie valt onder de verantwoordelijkheid van deze afdeling. Wat doe je als Medewerker Servicedesk IT? Als...

Technisch applicatie beheerder
(24-10-2014 16:07)
Binnen de afdeling ICT van DUO kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van DUO. Activiteiten: • beheer van Linux, unix en windows-systemen • Sparringpartner voor de ontwikkelteams / business over nieuwe ontwikkelingen en productie-issues • Meedraaien in de Devopp-teams • Beoordelen van...

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant voor Transitie/Transformatie, Den Haag
(24-10-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); • Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur (specifiek firewalls/vpn concentrators... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkbeheerder-technisch-consultant-voor-transitie-transformatie-den-haag.html)

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant, Den Haag
(24-10-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Netwerkbeheerder in Den Haag voor 40 uur per week.Functie omschrijving - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag.html)

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant voor Transitie/Transformatie, Den Haag
(24-10-2014 16:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); • Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur (specifiek firewalls/vpn concentrators... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-technisch-consultant-voor-transitie-transformatie-den-haag.html)

Netwerkbeheerder/Technisch Consultant, Den Haag
(24-10-2014 16:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Netwerkbeheerder in Den Haag voor 40 uur per week.Functie omschrijving - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-technisch-consultant-den-haag.html)

Technisch Applicatie Beheerder, Groningen
(24-10-2014 16:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:FunctieomschrijvingVoor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar 3 Technisch Applicatie BeheerdersWerkzaamheden:Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van de opdrachtgever.Activiteiten:b... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatie-beheerder-groningen-3.html)

netwerkbeheerder technisch consultant
(24-10-2014 15:41)
Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten (Cisco, Checkpoint, Bluecoat, Infoblox, TippingPoint etc); • Regulier beheer van de security netwerkinfrastructuur (specifiek firewall..

Netwerk Beheerder, Technisch Consultant/Ccna, Ccnp, Cisco, Dns, Firewalls, Vpn/Nederland - Zuid-Holland
(24-10-2014 15:31)
Functie Netwerk Beheerder, Technisch Consultant ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerk-beheerder-technisch-consultant-ccna-ccnp-cisco-dns-firewalls-vpn-nederland-zuid-holland.html)

Netwerk Beheerder, Technisch Consultant/Ccna, Ccnp, Cisco, Dns, Firewalls, Vpn/Nederland - Zuid-Holland
(24-10-2014 15:30)
Functie Netwerk Beheerder, Technisch Consultant ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerk-beheerder-technisch-consultant-ccna-ccnp-cisco-dns-firewalls-vpn-nederland-zuid-holland.html)

Netwerkbeheerder technisch consultant
(24-10-2014 15:28)
Aanvraag 20116645 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Netwerkbeheerder / Technisch Consultant Opdrachtomschrijving: - Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij be..

Windows consultant
(24-10-2014 15:17)
Onze klant is op zoek naar een windows consultant / Architect die voor een applicatie migratie project de technische ontwerpen kan maken voor de verschillende applicaties. Voor elke applicatie heeft de kandidaat 2 dagen voor het technische ontwerp ..

Technisch projectleider applicatie migratie.
(24-10-2014 15:13)
Een klant van ons is op zoek naar Technisch projectleiders applicatie migratie. Het gaat hier om een 200 tal servers met 80 applicaties die gemigreerd moeten worden naar 2008 / 2012. In eerste instantie zal er een nauwkeurige inventarisatie mo..

Technisch Applicatie Beheerder
(24-10-2014 15:12)
Project omschrijving Voor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar 3 Technisch Applicatie Beheerders Werkzaamheden: Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert a..

Netwerk Beheerder, Technisch Consultant/Ccna, Ccnp, Cisco, Firewalls, Ids, Ips, Itil, Prince Ii, Vpn/Nederland - Zuid-Holland
(24-10-2014 15:01)
Functie Netwerk Beheerder, Technisch Consultant ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerk-beheerder-technisch-consultant-ccna-ccnp-cisco-firewalls-ids-ips-itil-prince-ii-vpn-nederland-zuid-holland.html)

Netwerk Beheerder, Technisch Consultant/Ccna, Ccnp, Cisco, Firewalls, Ids, Ips, Itil, Prince Ii, Vpn/Nederland - Zuid-Holland
(24-10-2014 15:01)
Functie Netwerk Beheerder, Technisch Consultant ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerk-beheerder-technisch-consultant-ccna-ccnp-cisco-firewalls-ids-ips-itil-prince-ii-vpn-nederland-zuid-holland.html)

Technisch / Functioneel Ontwerper
(24-10-2014 14:19)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medior/Senior Technisch/Functioneel Ontwerper Werklocatie: Den Haag Startdatum: 17 november 2014 Verwachte einddatum: 1 februari 2015 Aantal uren per week: 40 Aanvraagomschrijving MijnOverheid is een website voor burgers voor overheidszaken. Burgers kunnen hier zien hoe zij geregistreerd zijn bij de...

Technisch Applicatie Beheerder
(24-10-2014 13:47)
Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van de opdrachtgever. Activiteiten: · beheer van Linux, unix en windows-systemen · Sparringpartner voor de ontwikkelteams / business over nieuwe ontwikkelingen en productie-issues · Meedraaien in de Devopp-teams...

C# developers voor hard groeiende organisatie in de energiesector - Utrecht
(24-10-2014 13:01)
FunctieomschrijvingAls C# developer heb je ervaring met complexe processen en houd je van een technische uitdaging. Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Technische Informatica. Je pakt projecten op van A tot Z en aan de andere kant ben je bezig met het ontwikkelen van het klantenportaal.Met dit portal Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/c-developers-voor-hard-groeiende-organisatie-in-de-energiesector-utrecht-2.html)

Technisch Applicatie Beheerder, Groningen
(24-10-2014 12:02)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe opdrachtgever in Groningen is Harvey Nash op zoek naar 3 Technisch Applicatie BeheerdersWerkzaamheden:Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van de opdrachtgever.Activiteiten: • beheer... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatie-beheerder-groningen.html)

Technisch Applicatie Beheerder, Groningen
(24-10-2014 12:02)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe opdrachtgever in Groningen is Harvey Nash op zoek naar 3 Technisch Applicatie BeheerdersWerkzaamheden:Binnen de afdeling ICT van de opdrachtgever kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van de opdrachtgever.Activiteiten: • beheer... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatie-beheerder-groningen-2.html)

Senior .NET webontwikkelaar gezocht (Zoetermeer)
(24-10-2014 12:01)
.NET webontwikkelaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Het liefst inhouse, bij een organisatie met meerdere ontwikkelaars en de nodige technische complexiteit? Wellicht dat deze organisatie dan iets voor jou is.Voor een IT bedrijf in Zoetermeer zijn we op zoek naar een senior ASP.NET MVC webontwikkelaar. Het bedrijf richt zich Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/senior-net-webontwikkelaar-gezocht-zoetermeer.html)

Netwerkspecialist Gezocht met SPOED!!! - Gouda
(24-10-2014 11:32)
FunctieomschrijvingEen zeer afwisselende functie waar je communicatief, technisch en analytisch uitgedaagd wordt. Jij als Netwerkspecialist weet de complexe beheeromgevingen van de klant snel te doorgronden. Jij kan deze netwerken bouwen en onderhouden dit doe je intern maar ook extern voor de klanten. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkspecialist-gezocht-met-spoed-gouda.html)

Technisch Applicatiebeheerders
(24-10-2014 11:29)
Voor onze eindklant in Groningen zijn wij op zoek naar een drietal Technisch Applicatiebeheerders. Het betreft een functie voor gemiddeld 36 uur per week. Je start zo snel mogelijk en de opdracht duurt ongeveer 6 maanden.   Werkzaamheden: Binnen ..

Technisch applicatie beheerder Groningen
(24-10-2014 11:17)

Werkzaamheden:

Binnen de afdeling ICT van DUO kennen we het cluster Technisch Applicatie Beheer. Dit cluster beheert alle applicaties van DUO.

Activiteiten:

  • beheer van Linux, unix en windows-systemen
  • Sparringpartner voor de ontwikkelteams / business over nieuwe ontwikkelingen en productie-issues
  • Meedraaien in de Devopp-teams
  • Beoordelen van aangeleverde programmatuur op productiegeschiktheid


Technisch Ontwerper/Php, Soap, Xml/Nederland - Zuid-Holland
(24-10-2014 10:32)
Functie Technisch Ontwerper Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/technisch-ontwerper-php-soap-xml-nederland-zuid-holland.html)

Software Engineer Documentum
(24-10-2014 10:10)
De klant is op zoek naar een Software Engineer voor bouw aan een specifiek pakket: PRIMSA. Hiervoor is technisch gebruik gemaakt van het pakket Documentum (EMC2). De kandidaat dient te beschikken over specifieke pakketkennis van Documentum. Ervaring binnen het PRISMA project bij DJI is een pré. Profiel en takenpakket (generiek): De ontwikkelaar is...

Software Engineer (Senior)
(24-10-2014 09:57)
SSC-I is op zoek naar een Software Engineer voor bouw aan een specifiek pakket: PRIMSA. Hiervoor is technisch gebruik gemaakt van het pakket Documentum (EMC2). De kandidaat dient te beschikken over specifieke pakketkennis van Documentum. Ervaring binnen het PRISMA project bij DJI is een pré. Profiel en takenpakket (generiek): De ontwikkelaar is verantwoordelijk...

Cartoonist / Striptekenaar Gezocht voor Schilderij budget E30-120
(24-10-2014 09:03)
Geachte heer, mevrouw, Sinds enige tijd woon ik met drie goede vrienden samen in Amsterdam. We hebben een grote lege muur in ons huis waar we graag iets aan willen ophangen. Wat mij nu leuk…

Inlichtingenbureau zoekt coördinator beheer - 36 uur p/wk
(24-10-2014 02:32)
Functie omschrijvingWie ben jij?Als coördinator beheer geef je functioneel sturing aan het beheerteam, bestaande uit technisch- en functioneel applicatiebeheer alsmede databeheer Tevens zorg je voor het in beheer nemen van nieuwe ICT-voorzieningen in overleg met het ontwikkelteam van de afdeling Ontwikkeling & Beheer. Op operationeel niveau... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/inlichtingenbureau-zoekt-co-rdinator-beheer-36-uur-p-wk.html)

Junior PHP Developer - Amersfoort
(23-10-2014 23:01)
Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer. In deze functie zorg jij dat maatfunctionaliteiten van klanten worden uitgewerkt tot een technisch hoogstaande applicatie. Functie-eisen Wat vragen wij van jou: Uitstekende kennis van PHP;Goede kennis van MySQL, HTML &... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/junior-php-developer-amersfoort-10.html)

Architect domein bi
(23-10-2014 22:35)
Imbri Gezocht: Architect Domein BI Locatie: Zuid Holland Aantal uren: 40 per week Taal: Nederlands / Engels Architect Domein BI De Architect vormt de technische spil in het BI programma. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van de arch..

Software ontwikkelaar
(23-10-2014 20:14)
Informatie over de opdracht: SSC-I is op zoek naar een Software Engineer voor bouw aan een specifiek pakket: PRIMSA. Hiervoor is technisch gebruik gemaakt van het pakket Documentum (EMC2). De kandidaat dient te beschikken over specifieke pakketkenn..

Projectleider opdrachtgeving
(23-10-2014 17:54)
Voor alle activiteiten op het gebied van sloop-, bodem- en civieltechnische werken ben jij opdrachtgever. In alle fasen van een project adviseer je over sloop, bodem en civiele techniek in de meest brede zin van het woord: technisch, financieel, planningstechnisch en juridisch. Ook zorg je voor het doelmatig en marktconform inkopen en aanbesteden van werken, diensten en...