Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Technisch Applicatiebeheerder (PHP, SQL)
(28-02-2015 04:33)
Functie omschrijvingTechnisch Applicatiebeheerder (PHP, SQL)Ben jij die technisch applicatiebeheerder die nét even verder kijkt? En ben je bedreven in PHP en SQL? Dan wil je vast jouw kwaliteiten inzetten voor Telfort Glasvezel.Jouw rol als ervaren Technisch ApplicatiebeheerderIn deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de beschikbaarheid,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/technisch-applicatiebeheerder-php-sql.html)

(SPOED) Netwerk Engineer, Schiphol
(28-02-2015 04:32)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever in Schiphol zoek ik een Netwerk Engineer voor 40 uur per week.De kandidaatOntwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderingen op de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/spoed-netwerk-engineer-schiphol.html)

Cisco Specialist regio Amsterdam
(28-02-2015 04:32)
Functie omschrijvingWij zijn op zoek naar ervaren professionals ter uitbreiding van ons huidige team.Daarom zijn wij op zoek naar:Cisco NetwerkspecialistQualified4u is gespecialiseerd in het inzetten van technische specialisten bij gerenommeerde bedrijven en is een groeiend bedrijf. Het bedrijf legt zijn focus op de gehele IT markt. Onze... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/cisco-specialist-regio-amsterdam.html)

(SPOED) Netwerk Engineer, Schiphol
(28-02-2015 04:32)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever in Schiphol zoek ik een Netwerk Engineer voor 40 uur per week.De kandidaatOntwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderingen op de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/spoed-netwerk-engineer-schiphol.html)

System Engineers Windows
(28-02-2015 04:32)
Functie omschrijvingVancis zoekt System Engineers packaging op zowel medior als senior ervaringsniveau. Jij hebt uitstekende kennis van en ervaring met Windows. Je komt in een enthousiast engineersteam terecht, dat zich optimaal inzet voor onze klanten door het slim toepassen van vernieuwende technische oplossingen. Je zult intensief met je... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/system-engineers-windows.html)

Software Engineer - Haaksbergen
(28-02-2015 04:31)
Functieomschrijving Het ontwerpen en construeren van het besturingstechnische gedeelte van machines en installaties op basis van afgesproken klantspecificaties, evenals het programmeren van machines en installaties. Het organiseren en verzorgen van de besturingstechnische oplevering Taken en verantwoordelijkheden Software engineer: Ver... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-engineer-haaksbergen-17.html)

Technisch Applicatiebeheerder (PHP, SQL)
(28-02-2015 04:31)
Functie omschrijvingTechnisch Applicatiebeheerder (PHP, SQL)Ben jij die technisch applicatiebeheerder die nét even verder kijkt? En ben je bedreven in PHP en SQL? Dan wil je vast jouw kwaliteiten inzetten voor Telfort Glasvezel.Jouw rol als ervaren Technisch ApplicatiebeheerderIn deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de beschikbaarheid,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-php-sql.html)

Beheerder IT-Linux - Utrecht
(28-02-2015 04:31)
je beschikt over een afgeronde technische (informatica, elektrotechniek) hbo- of wo-opleiding of je hebt je vanuit een positie als wetenschappelijk onderzoeker gespecialiseerd in het beheer van de Linux omgeving;je bent gecertificeerd in Red Hat en/of SU Linux;je hebt minimaal tien jaar aantoonbare en relevante werkervaring als Linux specialist;je... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/beheerder-it-linux-utrecht.html)

Softwarentwickler Javascript/Java
(28-02-2015 04:30)
Senior Softwareentwickler (m/w)(unbefristete Festanstellung in Vollzeit)Unser Kunde im Großraum Münchens sucht zum nächstmöglichen Starttermin einen Senior-Softwareentwickler.Der Kunde bietet:-spannende und abwechslungsreiche Aufgaben-anspruchsvolle technische Herausforderungen-kontinuierliche Weiterbildung-attraktives und leistungsgerechtes... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/softwarentwickler-javascript-java.html)

Ervaren wintel engineer
(27-02-2015 15:44)
In verband met een zwangerschap verlof ben ik op zoek (per direct) naar een ervaren windows engineer (5 jaar +). Deze klant zoekt iemand met diepe technische kennis met specialisatie als wintel engineer. Daarnaast is recente ervaring bij een bank een..

Netwerk engineer
(27-02-2015 13:58)
Voor een opdrachtgever in Schiphol zijn wij op zoek naar een Netwerk engineer. Omschrijving opdracht: Ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderi..

tm - zoekt technisch test engineer
(27-02-2015 13:55)
Beste Freelancer, Heeft het testvak geen geheimen voor je? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Test Engineer (regio Zuid Holland). Als Test Engineer werk je mee aan grote civiele projecten. De Test Engineer zal met name ingeze..

Netwerk engineer
(27-02-2015 13:48)
Aanvraag 20117027 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Netwerk Engineer Opdracht omschrijving: Ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en ..

Hoofd technisch beheer
(27-02-2015 11:05)
Voor onze opdrachtgever uit Rotterdam zijn wij op zoek naar een Hoofd Technisch Beheer. Omschrijving: Het hoofd Technisch Beheer is verantwoordelijk voor het operationeel houden van meerdere datacenters waarbinnen op basis van VMWare en mix van W..

Scripter
(27-02-2015 11:05)
Voor onze klant ben ik op zoek naar een Scripter met Powershell ervaring. Het project is voor 3 maanden met optie op verlenging in Amsterdam. Ervaring: • Werk- en denkniveau: HBO+ Technische Informatica • Uitstekende Powershell kennis • ..

Projectleider implementatie vervanging
(27-02-2015 10:43)
De projectleider dient de voorwaarden voor vervanging (van papier tot digitaal) te realiseren. Belangrijke elementen hiervan zijn: in overleg met betrokkenen als ICT Regie en leverancier van de scanapparatuur realiseren van de (technische) eisen h..

Technisch business analist
(27-02-2015 09:37)
Voor een grote internationale bank zijn wij op zoek naar een Technisch Business Analist. start: 16-03-2015 einde: 30-04-2015 locatie:Amsterdam Technisch Business Analyst Business Knowledge: Grondige kennis van bankbalans - Inhoudelijk b..

Technisch administratief medewerker
(27-02-2015 09:27)
FUNCTIE-INHOUD Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:  Het, eventueel in samenwerking met een collega, zelfstandig uitvoeren van de technisch-administratieve taken en het ondersteunen van en het regelen van uiteenlopende zaken voor één ..

Interim systeembeheerder
(27-02-2015 09:23)
Wij zijn per direct op zoek naar een interim Systeembeheerder. Binnen de afdeling Infrastructure wordt het technisch beheer uitgevoerd voor de gehele technische IT-infrastructuur van TenneT. Dit betreft de servers, netwerken, firewalls en werkplek..

Technisch Projectmanager Development
(27-02-2015 04:33)
Functie omschrijvingTechnisch Projectmanager DevelopmentAmsterdam. FulltimePricewise is op zoek naar een échte allrounder met een technische achtergrond. Iemand met ervaring in het van A tot Z opzetten en begeleiden van web projecten. We zoeken een praktisch ingestelde projectmanager die samen met het team onze website naar een nóg hoger niveau Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-projectmanager-development.html)

Infrastructure Administrator, Groningen
(27-02-2015 04:32)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar eenInfrastructure AdministratorStart: zsmDuur: enkele maanden nader te bepalenUren/wk: 36Functie-eisen • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting• 5 tot 8 jaar ervaring mbt Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/infrastructure-administrator-groningen.html)

Netwerk Specialist
(27-02-2015 04:32)
NetwerkSpecialistAls Senior Netwerk Specialist opereer je op technisch alsmede tactisch niveau. Dehoofdtaak van de Senior Netwerk Specialist is het adviseren, oplossen en in kaart brengen van het huidige netwerk.De huidige netwerk architectuur in kaart brengen en nieuwe technische ontwerpen maken. Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerk-specialist-42.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(27-02-2015 04:32)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkbeheerder-vianen-ut-6.html)

applicatie ontwikkelaar - Zevenaar
(27-02-2015 04:31)
Functieomschrijving Hoofdtaken Technisch ontwerp, coderen en testen van softwareDiagnose, herstel en testen van foutenOpvolgen van toegewezen support problemenUitwerken technische documentatieDeelname in code-reviewsAdministreren activiteiten, resultaten en kennis in interne bedrijfssysteemKennis en ervaring opbouwen in VB6, VB.Net,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/applicatie-ontwikkelaar-zevenaar-4.html)

4 Senior 3e lijns Beheerders
(27-02-2015 04:31)
Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar 4 Senior 3e lijns Beheerders.Functieomschrijving:De Senior Technisch Beheerder beheert de Landelijke Werkplek met de gerelateerde producten in het team Deskttophosting 2.De Senior Technisch Beheerder heeft bewezen diepe gaande kennis van en ervaring met dat expertisegebied. Hij/zij wordt... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/4-senior-3e-lijns-beheerders.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(27-02-2015 04:31)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-vianen-ut-7.html)

Change manager(a i) technisch service operations
(26-02-2015 16:00)
Voor onze opdrachtgever, de EUR, zijn we op zoek naar een ervaren seniore a/i verandermanager technisch beheer. Een manager die de komende maanden (vanaf april voor drie maanden met opties) als a/i hoofd shared center belast zal zijn een complexe ict..

Lijntekeningen van Foto's Maken budget E20-40 per uur
(26-02-2015 12:23)
Beste freelancers, Wij zoeken een portrettekenaar die vanaf 'echte' foto's lijntekeningen/pentekeningen kan maken. We hebben een aantal stijlvoorbeelden beschikbaar waarbij het in de buurt moet komen. Het gaat om geïllustreerde portretten van meubeldesigners voor een catalogus. En…

Manager Productie / Peoplemanager ad interim
(26-02-2015 11:49)
Voor een farmaceutische organisatie in Noord Holland zijn wij op zoek naar een Hoofd Productie. Wij zoeken een peoplemanager die door natuurlijk overwicht en technisch inhoudelijke kennis het team weet mee te krijgen. Start: asap Duur: 4 maanden Uren per week: 40 Uurtarief: € 75 Functie omschrijving Manager Productie ad interim • Je bent...

Technisch consultant citrix
(26-02-2015 10:13)
Voor onze eindklant, Gemeente Amsterdam, zijn wij per 1 april op zoek naar een Technisch consultant Citrix. Eisen: • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het installeren, configureren en beheren van verscheidene applicaties. • Je hebt minim..

Technische applicatiebeheerder
(26-02-2015 09:00)
Voor onze eindklant Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar technische applicatiebeheerders. Vanuit het beheerteam is inzet nodig voor het beheren van diverse backoffice applicaties van verscheidene gemeentelijke diensten. De gevraagde expertise ..

4x 3de lijns technisch beheerder
(26-02-2015 08:20)
Functieomschrijving De Senior Technisch Beheerder beheert de Landelijke Werkplek met de gerelateerde producten in het team Deskttophosting 2. De Senior Technisch Beheerder heeft bewezen diepe gaande kennis van en ervaring met dat expertisegebied. ..

Sr. Programmeur Technisch Ontwerper, Groningen
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een eindklant in Groningen zoekt Harvey Nash eenSenior Programmeur Technisch OntwerperStart: 1 april 2015Einde: 31 december 2015, optie op verlenging met een jaarUren per week: 36Thuiswerkmogelijkheden: neeInterviews gepland: 11 en 12 maartAchtergrond opdrachtHet Programma Vernieuwing... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sr-programmeur-technisch-ontwerper-groningen.html)

Senior .NET Developer, Zwolle
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Als Senior .NET developer ben je naast het ontwikkelen van software voor het online platform en de daaraan gerelateerde systemen, ook bezig met het bedenken van technisch uitvoerbare oplossingen. Je werkt in een SCRUM team dat zich bezighoudt met Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/senior-net-developer-zwolle.html)

Scrummaster, Zwolle
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Bij onze klant lopen ze elke dag tegen mooie uitdagingen aan, omdat ze de ambitie hebben om in Nederland het meest toonaangevende online warenhuis te blijven. Hiervoor hebben ze een “champions league” team nodig dat de technische fundament legt Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/scrummaster-zwolle.html)

Technisch Applicatiebeheerder Linux (2FTE), Utrecht
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever in Utrecht zoeken wij twee Technisch Applicatiebeheerders Linux voor 36 uur per week.Achtergrond/werkzaamhedenVerantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer in projecten en/of continuïteit van de online dienstverleningFunctie-eisen:• HBO d... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatiebeheerder-linux-2fte-utrecht.html)

Hoofd Technisch Beheer 3-4 dgn p/w, BTIT7754, Rotterdam
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Hoofd Technisch Beheer 3-4 dgn p/wWij zijn op zoek naar een IT-manager met een bewezen trackrecord t.a.v. organisatie verbetering. Door deze aanvraag hoopt onze opdrachtgever een sleutelpositie in onze IT-organisatie in te kunnen vullen, die... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/hoofd-technisch-beheer-3-4-dgn-p-w-btit7754-rotterdam.html)

Technisch consultant it infrastructuur, Delft/Rotterdam
(26-02-2015 04:33)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Locatie: Delft/Rotterdam Startdatum: z.s.m. Duur: 3 maanden met optie tot verlenging Aantal uur per week: 32 uur per week Tarief per uur: Scherp Voor onze eindklant zoeken we een Infra adviseur die op basis van Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-consultant-it-infrastructuur-delft-rotterdam.html)

Systeembeheerder Windows regio Utrecht
(26-02-2015 04:32)
Functie omschrijvingQualified4u is gespecialiseerd in het plaatsen van technische specialisten bij gerenommeerde bedrijven en is een groeiend bedrijf. Het bedrijf legt zijn focus op de gehele IT markt. Onze klanten zijn verzekerings- en energiemaatschappijen, commerciële bedrijven en overheidsinstellingen.Wij zijn met spoed opzoek naar een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/systeembeheerder-windows-regio-utrecht-2.html)

Software Developer IP communicatie - Sliedrecht
(26-02-2015 04:32)
FunctieomschrijvingBen jij net (of bijna) afgestudeerd op HBO of WO niveau op het gebied van informatica, software engineering of telecommunicatie? Ben je op zoek naar technische uitdagingen en een groeitraject richting een zelfstandig ontwikkelaar binnen een internationale organisatie actief op het gebied van ICT in de zorg? Dan zijn wij... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-developer-ip-communicatie-sliedrecht.html)

Software Developer Apps - Sliedrecht
(26-02-2015 04:32)
FunctieomschrijvingBen jij net (of bijna) afgestudeerd op HBO/WO niveau op het gebied van informatica, software engineering of telecommunicatie? Ben je op zoek naar technische uitdagingen en een groeitraject richting een zelfstandig ontwikkelaar binnen een internationale organisatie actief op het gebied van ICT in de zorg? Dan zijn wij misschien... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-developer-apps-sliedrecht.html)

Sr. Programmeur Technisch Ontwerper, Groningen
(26-02-2015 04:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een eindklant in Groningen zoekt Harvey Nash eenSenior Programmeur Technisch OntwerperStart: 1 april 2015Einde: 31 december 2015, optie op verlenging met een jaarUren per week: 36Thuiswerkmogelijkheden: neeInterviews gepland: 11 en 12 maartAchtergrond opdrachtHet Programma Vernieuwing... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/sr-programmeur-technisch-ontwerper-groningen.html)

Linux Systeembeheerder
(26-02-2015 04:31)
Functie omschrijvingAls Linux Systeembeheerder ben je actief met het beheren van de virtuele omgeving en heb je hierover het contact met klanten. Je ontwerpt en implementeert nieuwe technieken en tools om de omgeving te beheren. Je geeft klanten technische ondersteuning. In deze rol zorg je ervoor dat de SLA's die Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/linux-systeembeheerder-3.html)

Technisch applicatiebeheerder AX
(26-02-2015 04:31)
Functie omschrijvingTer uitbreiding is mijn klant op zoek naar een technisch applicatiebeheerder met kennis van dynamics AX. In deze functie word je verantwoordelijk voor het beheer van gebruikersapplicaties binnen de organisatie. Je zorgt dat de applicaties optimaal kunnen functioneren door het onderhoud en opzet hiervan.Het is een brede functie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-ax.html)

Systeembeheerder Windows regio Utrecht
(26-02-2015 04:31)
Functie omschrijvingQualified4u is gespecialiseerd in het plaatsen van technische specialisten bij gerenommeerde bedrijven en is een groeiend bedrijf. Het bedrijf legt zijn focus op de gehele IT markt. Onze klanten zijn verzekerings- en energiemaatschappijen, commerciële bedrijven en overheidsinstellingen.Wij zijn met spoed opzoek naar een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/systeembeheerder-windows-regio-utrecht-2.html)

Senior systeembeheerder
(26-02-2015 04:31)
Functie omschrijvingSenior systeembeheerderAls Senior systeembeheerder houd je je bezig met het opstellen van technisch ontwerpen, projecten begeleiden en ondersteunen van onze klanten. Je representatieve en commerciële skills komen goed van pas in deze functie. Tevens ben je verantwoordelijk voor een stukje opleiding van de Servicedesk... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/senior-systeembeheerder-13.html)

Linux Systeembeheerder - Zwolle
(26-02-2015 04:31)
FunctieomschrijvingAls Linux Systeembeheerder ben je actief met het beheren van de virtuele omgeving en heb je hierover het contact met klanten. Je ontwerpt en implementeert nieuwe technieken en tools om de omgeving te beheren. Je geeft klanten technische ondersteuning. In deze rol zorg je ervoor dat de SLA's die met Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/linux-systeembeheerder-zwolle.html)

Functioneel Applicatiebeheerder - 's-Gravenhage
(26-02-2015 04:31)
Functieomschrijving In dit jonge en dynamische team ben jij als Applicatiebeheerder verantwoordelijk dat de medewerkers en haar werkmaatschappijen altijd kunnen (blijven) beschikken over operationele softwarematige toepassingen. Het technisch beschikbaar stellen van netwerk en systemen valt hier niet onder In deze functie ben je... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-applicatiebeheerder-s-gravenhage-2.html)

Technisch Applicatiebeheerder Linux (2FTE), Utrecht
(26-02-2015 04:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever in Utrecht zoeken wij twee Technisch Applicatiebeheerders Linux voor 36 uur per week.Achtergrond/werkzaamhedenVerantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer in projecten en/of continuïteit van de online dienstverleningFunctie-eisen:• HBO d... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-linux-2fte-utrecht.html)

Hoofd Technisch Beheer 3-4 dgn p/w, BTIT7754, Rotterdam
(26-02-2015 04:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Hoofd Technisch Beheer 3-4 dgn p/wWij zijn op zoek naar een IT-manager met een bewezen trackrecord t.a.v. organisatie verbetering. Door deze aanvraag hoopt onze opdrachtgever een sleutelpositie in onze IT-organisatie in te kunnen vullen, die... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/hoofd-technisch-beheer-3-4-dgn-p-w-btit7754-rotterdam.html)