Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Functioneel Tester (2x)
(01-08-2014 13:43)
Deadline 5/8 Het domein Klantcontact gaat een nieuwe applicatie maken. Voor dit project (CEO) zijn we op zoek naar een tweetal functioneel testers. Inzet geschiedt in relatief technische omgeving met veel kleine applicaties die onderlinge afhankelijkheden hebben. Zelfstandigheid is daarom een absolute must. Opleidingseisen: Opleidingsrichting ICT ISTQB en/of...

Sr technisch applicatie beheerder (ezis)
(01-08-2014 13:27)
Voor een klant van Computerfutures ben ik op zoek naar een senior technisch applicatiebeheerder. Locatie: Wageningen Duur: 3 maanden met kans op verlenging Start: zo snel mogelijk In deze rol zal je werken in een team van 5 beheerders en ee..

Sr. front end developer
(01-08-2014 12:52)
Voor onz eopdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Front end developer. Je vertaalt een concept naar een concrete technische oplossing, rekening houdend met de eisen en wensen van de klant en de (on)mogelijkheden van de beoogde..

Technical Lead
(01-08-2014 10:11)
Voor een eindklant in de omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een Technial Lead Front End Webdeveloper.Je vertaalt een concept naar een concrete technische oplossing, rekening houdend met de eisen en wensen van de klant en de (on)mogelijkheden van ..

Medewerker grondverwerving
(01-08-2014 09:41)
Deadline 22/8 Wij zoeken een medewerker grondverwerving met ervaring bij een gemeente, waterschap of provincie. De afdeling Wegenbouw (circa 45 medewerkers) levert vanaf de initiatieffase van infrastructurele projecten expertise op het gebied van verkeersveiligheid, verkeerstechniek, wegontwerp, kostenramingen en andere civieltechnische aspecten. Het cluster...

Technisch projectleider
(01-08-2014 09:27)
• PM is responsible to manage: o Scope, cost, schedule, planning and delivery o All project resources o Work out a communication plan with the project team and the PM. o Lead the delivery project team in delivering a solution to the ..

Oracle developer
(31-07-2014 21:08)
Oracle ontwikkelaar Taken pakket • Op basis van globale specificaties de benodigde programma’s bouwen of aanpassen: ◦ Analyseren van de technische requirements ◦ Het bouwen/realiseren van de structuren in de Oracle database ◦ Aanpas..

Soa webservices ontwikkelaar
(31-07-2014 21:04)
SOA/webservices ontwikkelaar Taken pakket • Op basis van globale specificaties de benodigde webservices bouwen of aanpassen: ◦ Analyseren van de technische requirements ◦ Het bouwen/realiseren van de structuren in de service bus ◦ Het..

Senior (Linux) System Engineer - Doetinchem
(31-07-2014 20:31)
FunctieomschrijvingWij zijn bij Exonet per direct op zoek naar een (Senior) System Engineer. Wij bieden interessant werk, een leuke werkomgeving en royale arbeidsvoorwaarden. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van complexe technische vragen, het analyseren van problemen, implementeren van oplossingen en het geven van... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/unix/senior-linux-system-engineer-doetinchem.html)

Projectmedewerker / secretaresse parttime
(31-07-2014 16:56)
Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de Telecom / ICT branche. Voor hun klanten bieden zij innovatieve, technisch hoogstaande oplossingen op het snijvlak van ICT en Telecom. De organisatie bestaat uit ongeveer 75 medewerkers en er heerst een leuke en informele sfeer. Wij zoeken voor deze opdrachtgever een enthousiaste Projectmedewerker / secretaresse parttime voor een periode van circa 5 maanden. De functie Projectmedewerker / secretaresse parttime ziet er als volgt uit: Bijhouden van alle projectdocumentatie voor een groot overheidsproject Verzorgen van de in- en uitgaande post Notuleren van project bijeenkomsten en vergaderingen, de voertaal van deze bijeenkomsten is nederlands of engels. Uitwerken van de notulen en het maken van verslagen in het nederlands of engels Maken van project documentatie

Striptekenaar Gezocht voor Uitnodiging budget E50-300
(31-07-2014 15:48)
Beste freelancers, Voor een uitnodiging voor een evenement zijn we op zoek naar een striptekenaar die een exclusieve strip maakt over ons bedrijf en een bepaald thema. Wie kan ons hiermee helpen en tegen welk…

Adviseur infra / elektrotechniek
(31-07-2014 15:10)
Reageer vóór woensdag 6 augustus Taken U verzamelt relevante tekeningen, technische handleidingen en andere relevante zaken, beginnend met een summiere onderhoudsvraag. U initieert eventueel aanvullende onderzoeken. U brengt hiermee de onderhoudsbehoefte duidelijk in beeld bakent deze vervolgens met de beheerder af. Dit wordt vastgelegd in een...

i-share ICT Consultants zoekt een netwerkengineer met ambitie - Utrecht
(31-07-2014 14:31)
FunctieomschrijvingBen jij CCNP gecertificeerd?Heb jij een passie voor netwerken en IT-infrastructuren?Vind jij het leuk om technische problemen op te lossen en klanten te woord te staan?Kun jij zelfstandig werken, prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk?Is het jouw ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Cisco,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/i-share-ict-consultants-zoekt-een-netwerkengineer-met-ambitie-utrecht-4.html)

Netwerkengineer - Amsterdam Zuidoost
(31-07-2014 14:31)
Functieomschrijvingi-share is op zoek naar medior netwerkspecialisten met een CCNP-achtergrond. Je hebt passie voor je vak en hebt ervaring met complexe IT-netwerkomgevingen. Daarnaast kun je zelfstandig werken en vind je jouw weg in een team. Je bent communicatief vaardig.Als technisch specialist participeer je in projecten bij klanten. Je hebt... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkengineer-amsterdam-zuidoost-2.html)

Inhuur / Detachering: Coördinator Technisch Beheer ( werkplekken + Citrix )
(31-07-2014 14:03)
Inhuur / Detachering Coördinator Technisch Beheer ( werkplekken + Citrix ) voor 36 uur per week, minimaal 12 maanden met optie tot verlenging. Locatie midden + oosten van het land ( 50 / 50 % ). Inrichten en coördineren van het ( beheer ) team rondom werkplekken en Citrix

Lead PHP Developer - Eindhoven
(31-07-2014 14:01)
FunctieomschrijvingOmdat ons bedrijf zich aan het ontwikkelen is, zijn wij op zoek naar een ambitieuze lead developer die ons kan versterken. In samenwerking met de projectmanager stuur je een team developers aan en speel je een adviserende rol bij de technische afhandeling van onze projecten. Je voldoet daarom aan onderstaande Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/lead-php-developer-eindhoven.html)

EA Beheer en Support Audiovisuele voorzieningen
(31-07-2014 14:00)
EA Beheer en Support Audiovisuele voorzieningen.

Communicatieve SQL developer met focus op klantcontact - Apeldoorn
(31-07-2014 11:00)
Functieomschrijving Als Communicatieve SQL developer met focus op klantcontact heb je dagelijks twee petten op: enerzijds ben je direct met de klant in gesprek over zijn requirements. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het bouwen van de toepassing in SQL. Je werkt in een high-end model driven omgeving met veel technische uitdaging.Functie-eise... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/communicatieve-sql-developer-met-focus-op-klantcontact-apeldoorn.html)

Systeembeheerder met Microsoft certificeringen
(31-07-2014 10:31)
Functie omschrijvingBinnen je functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:Het beheren van grote en complexe IT omgevingenGeven van technisch advies over de inrichting van nieuwe systemenInrichten van systemen en het uitvoeren van aanpassingenUitvoeren van 2e of 3e lijns ondersteuningBegeleiden van implementaties en migratiesOndersteunen van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/systeembeheerder-met-microsoft-certificeringen.html)

Technisch Beheerder
(31-07-2014 10:11)
De applicatiebeheerder is primair verantwoordelijk voor het operationeel houden van de applicatieomgeving. Dit doe je door het onderzoeken en oplossen van storingen, het op eigen initiatief en gevraagd aandragen van verbeteringen na analyse van de data in databases en het testen van nieuwe of gewijzigde applicaties. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan projecten voor...

Technisch applicatiebeheer
(31-07-2014 09:53)
For one of our clients in the Rotterdam Harbour we are looking for a technical application manager. Our client is a multinational company in the off-shore industry. Daily tasks will include the monitoring the current applications ; installin..

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6498, Rotterdam
(31-07-2014 09:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderOpdracht omschrijvingBinnen de afdeling VM Services is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder Linux. Deze medewerker is in het team verantwoordelijk voor het technische support van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6498-rotterdam.html)

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6498, Rotterdam
(31-07-2014 09:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderOpdracht omschrijvingBinnen de afdeling VM Services is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder Linux. Deze medewerker is in het team verantwoordelijk voor het technische support van de... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6498-rotterdam.html)

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6498, Rotterdam
(31-07-2014 09:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderOpdracht omschrijvingBinnen de afdeling VM Services is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder Linux. Deze medewerker is in het team verantwoordelijk voor het technische support van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6498-rotterdam.html)

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6498, Rotterdam
(31-07-2014 09:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderOpdracht omschrijvingBinnen de afdeling VM Services is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder Linux. Deze medewerker is in het team verantwoordelijk voor het technische support van de... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6498-rotterdam.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/developer/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/Ontwikkelaar, BTIT6497, Utrecht
(31-07-2014 09:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een SQL/VB script/XML Technisch Beheerder/OntwikkelaarBij onze opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatiemanagement. Het onderhoud wordt gedaan door functioneel en... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/sql-vb-script-xml-technisch-beheerder-ontwikkelaar-btit6497-utrecht.html)

Technisch applicatie manager a.i.
(30-07-2014 22:07)
Beste Interim manager, Voor een internationale financiële dienstverlener zijn wij momenteel urgent op zoek naar een Technisch Applicatie Manager met als doel het onderhouden van verschillende systemen en applicaties en het ontwerpen, doorvoeren o..

Senior PHP developer bij Total Internet Group
(30-07-2014 18:31)
Bij de Total Internet Group draait het allemaal om het maken van de best passende oplossing voor de klant: het ontwerpen, ontwikkelen enservicen van webshops en webshopextensies. Men noemt ons open, direct, eerlijk en technisch competitief. Daar zijn wij trots op!Hocus pocus, de key is focus.Wanneer je de beste bent in het ontwikkelen van... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/php/senior-php-developer-bij-total-internet-group.html)

Senior PHP developer bij Total Internet Group
(30-07-2014 18:31)
Bij de Total Internet Group draait het allemaal om het maken van de best passende oplossing voor de klant: het ontwerpen, ontwikkelen enservicen van webshops en webshopextensies. Men noemt ons open, direct, eerlijk en technisch competitief. Daar zijn wij trots op!Hocus pocus, de key is focus.Wanneer je de beste bent in het ontwikkelen van... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/senior-php-developer-bij-total-internet-group.html)

Idm ontwikkelaar
(30-07-2014 17:23)
TAKEN EN RESULTAATGEBIEDEN Greep uit de voorkomende werkzaamheden: -Ontwikkeling van koppelingen en drivers en implementeren van bedrijfslogica in de Net-IQ Identity Manager suite; -Technisch Installeren, configureren en beheren van applicaties..

Microsoft beheerder
(30-07-2014 17:12)
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder tot eind 2014 1. Plaats in de organisatie/werkgebied De Centrale Informatie Voorziening (CIV) voert binnen Rijkswaterstaat landelijke taken uit op het gebied van data en ICT..

Technisch Beheerder Mobile Data
(30-07-2014 17:01)
For one of our key clients in The Netherlands we are looking for an enthusiastic, ambitious and motivated Technical Support Engineer Mobile Core (SGSN/GGSN).The company:Our client is one of the biggest Telecom Operator in The Netherlands. They are one of the most reliable Telecom Operators on the market. They Lees meer... (http://www.ict-services.eu/mobile-applications/technisch-beheerder-mobile-data.html)

Technisch Beheerder Mobile Data
(30-07-2014 17:01)
For one of our key clients in The Netherlands we are looking for an enthusiastic, ambitious and motivated Technical Support Engineer Mobile Core (SGSN/GGSN).The company:Our client is one of the biggest Telecom Operator in The Netherlands. They are one of the most reliable Telecom Operators on the market. They Lees meer... (http://www.ict-services.nl/mobile-applications/technisch-beheerder-mobile-data.html)

Technisch beheerder ontwikkelaar
(30-07-2014 16:26)
Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een Technisch Beheerder/Ontwikkelaar. Omschrijving opdracht: Bij de opdrachtgever wordt een autorisatie management tool (Quest One, workflow systeem) onderhouden door het team Autorisatieman..

Senior systeembeheerder
(30-07-2014 16:25)
De afdeling van onze eindklant is verantwoordelijk voor de instandhouding (continuïteit en beschikbaarheid) van het ICT-platform bestaande uit applicaties, systeemsoftware, rekencentrum en technische infrastructuur, waaronder telefonievoorzieninge..

Project Manager Nieuwbouw
(30-07-2014 15:51)
In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor een nieuwbouwproject binnen de organisatie. Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en rapporteert aan de Hoofd Technische Dienst. Relevante werkervaring met nieuwbouwprojecten Ervaring met Ketelhuizen / Stoomvoorziening Kennis van HACCP Ervaring binnen de levensmiddelenindustrie is een...

Coördinator technisch beheer
(30-07-2014 13:16)
Voor onze eindklant, de Nationale Politie in Driebergen (50%) en Zwolle (50%) zoeken wij een Cöordinator Technisch Beheer. Functienaam Cöordinator Technisch Beheer Standplaats Zwolle/Driebergen (verdeling 50%) Startdatum 15-09-2014 Einddatum..

Citrix Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6492, Zwolle
(30-07-2014 13:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Citrix Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project verbetering Continuiteit Citrix (VCC) het inrichten en coördineren van het beheerteam rondom Citrix en Werkplekken.Doelst... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/citrix-coordinator-technisch-beheer-btit6492-zwolle.html)

Citrix Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6492, Zwolle
(30-07-2014 13:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Citrix Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project verbetering Continuiteit Citrix (VCC) het inrichten en coördineren van het beheerteam rondom Citrix en Werkplekken.Doelst... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/citrix-coordinator-technisch-beheer-btit6492-zwolle.html)

Junior PHP Developer - Amersfoort
(30-07-2014 12:31)
Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer. In deze functie zorg jij dat maatfunctionaliteiten van klanten worden uitgewerkt tot een technisch hoogstaande applicatie. Functie-eisen Wat vragen wij van jou: Uitstekende kennis van PHP;Goede kennis van MySQL, HTML &... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/php/junior-php-developer-amersfoort-4.html)

Junior PHP Developer - Amersfoort
(30-07-2014 12:31)
Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer. In deze functie zorg jij dat maatfunctionaliteiten van klanten worden uitgewerkt tot een technisch hoogstaande applicatie. Functie-eisen Wat vragen wij van jou: Uitstekende kennis van PHP;Goede kennis van MySQL, HTML &... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/junior-php-developer-amersfoort-4.html)

Citrix Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6492, Zwolle
(30-07-2014 12:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Citrix Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project verbetering Continuiteit Citrix (VCC) het inrichten en coördineren van het beheerteam rondom Citrix en Werkplekken.Doelst... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/citrix-coordinator-technisch-beheer-btit6492-zwolle.html)

Citrix Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6492, Zwolle
(30-07-2014 12:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Citrix Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project verbetering Continuiteit Citrix (VCC) het inrichten en coördineren van het beheerteam rondom Citrix en Werkplekken.Doelst... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/citrix-coordinator-technisch-beheer-btit6492-zwolle.html)

P o adviseur
(30-07-2014 11:39)
Generieke taken: 1. Verricht en/of begeleidt hoogwaardige dan wel hoogwaardig specialistische werkzaamheden als uitvloeisel van het geformuleerde beleid en regelgeving (maatschappelijk, technisch, financieel of juridisch), waaronder: • het opstel..

Technisch Ontwikkelaar
(30-07-2014 11:31)
Sluitingsdatum van uw aanbieding: 04-08-2014 Reports to Manager Site Deployment Outdoor or Manager Site Deployment Indoor or Demand Manager or Team leader CORE Deployment Department/Sub-department Site Deployment Site Deployment Outdoor Site Deployment Indoor Supply & Demand Management CORE Deployment Goal- and Strategy of (sub) department The high...