Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Illustrator Gezocht voor Technisch Bedrijf budget E10-50 per uur
(30-10-2014 17:46)
Beste freelancers, Voor onze website en wellicht andere doeleinden zijn we op zoek naar een illustrator die onze producten & toepassingen helder kan overbrengen. De bedoeling is dat de producten en toepassingen in ongeveer 10-15…

Mobile Software Engineer met meerdere ontwikkeltalen!
(30-10-2014 16:34)
Functie omschrijvingAls mobile systeem ontwikkelaar stel je, in samenwerking met een enthousiast team van technische collega’s, functionele en technische software specificaties op. Je gaat een belangrijke rol spelen bij het uitbouwen van toepassingen voor (eind)klanten. Het is een verantwoordelijke en zelfstandige functie.Er wordt hard gewerkt en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/mobile-applications/mobile-software-engineer-met-meerdere-ontwikkeltalen.html)

Infrastructuur technisch projectleider
(30-10-2014 15:56)
Voor PharmaPartners in regio Breda zijn we op zoek naar een Interim Infrastructureel Technisch Projectleider. Je bent een handson projectleider die ervaring heeft met infrastructurele projecten. Je bent in staat om onderhoudswerkzaamheden te pri..

Functioneel / Technisch Ontwerper
(30-10-2014 15:22)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medior/Senior Functioneel/Technisch ontwerper Werklocatie: Den Haag Startdatum: 24 november 2014 Verwachte einddatum: 1 februari 2015 Aantal uren per week: 40 Aanvraagomschrijving MijnOverheid is een website voor burgers voor overheidszaken. Burgers kunnen hier zien hoe zij geregistreerd zijn bij de...

Functioneel technisch ontwerper
(30-10-2014 14:42)
Functie Functioneel/Technisch ontwerper Functieniveau Medior/Senior Werklocatie Den Haag Startdatum 24 november 2014 Verwachte einddatum 1 februari 2015 Aantal uren per week 40 Aanvraagomschrijving MijnOverheid is een website voor b..

Interim productmanager voor een assetomgeving
(30-10-2014 14:38)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een interim productmanager binnen een assetomgeving Het betreft technisch productmanagement, zoals bijvoorbeeld juridisch en asset management, dus niet de commerciële of marketing activit..

Ervaren PHP/MySQL programmeur in de omgeving Groningen
(30-10-2014 14:32)
Functie omschrijvingBij SLASH2 gaan we uitbreiden!We zoeken een nieuwe technische collega, die programmeren niet alleen als werk beschouwd, maar ook als hobby. Het werk bestaat uit het doorontwikkelen van nieuwe- en bestaande eigen producten en het realiseren van websites, webshops en maatwerk applicaties.Functie eisenPHPMySQLJavascriptHTML5CSS

Senior Technisch Testanalist, Apeldoorn
(30-10-2014 14:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Testanalist met kennis van Windows platformen. Locatie is Apeldoorn.Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie:Expertise:

Development engineer Linux, Amsterdam
(30-10-2014 14:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Development engineer DEVOPS voor het implementeren van applicatie op linux platform i.c.m. ontwikkelen continuous integration pipeline.Algemene kennis/ervaring: Software ontwikkeling, Software beheer, werken in agile teamsTechnische... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/development-engineer-linux-amsterdam.html)

Technisch applicatiebeheerder
(30-10-2014 14:26)
Voor onze eindklant in Groningen zijn wij op zoek naar een drietal Technisch Applicatiebeheerders. Het betreft een functie voor gemiddeld 36 uur per week. Je start zo snel mogelijk en de opdracht duurt ongeveer 6 maanden. Werkzaamheden: Binne..

Gezocht: sap mii consultant
(30-10-2014 14:21)
Beste, momenteel ben ik druk op zoek naar een SAP Mii consultant. Voor de rol is het volgende van belang: -Sterke technische SAP Mii kennis (4-6 jaar ervaring) -Functionele SAP manufacturing kennis -Vloeiend in het Engels -Ervaring met he..

Technisch applicatie beheer
(30-10-2014 14:03)
Voor een klant van Computerfutures ben ik op zoek naar een technisch applicatie beheerder die tevens rapportages kan bouwen. Waar: Omgeving Utrecht Duur: 8 maanden met kans op verlenging Start: zsm Technische kennis en ervaring: - MS S..

Young Professional Oracle SOA Suite - Nieuwegein
(30-10-2014 14:01)
Jouw functieRecent geslaagd voor je Informatica studie? Je combineert zowel functionele als technische interesse in de ICT? Dan bieden wij je de kans om als Young Professional Oracle SOA Suite bij Ordina aan de slag te gaan. In deze rol ontwikkel je vakinhoudelijke kennis en softskills razendsnel. De kans om Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/young-professional-oracle-soa-suite-nieuwegein.html)

Young Professional Java - Nieuwegein
(30-10-2014 14:00)
Jouw functieAls Young Professional Java lever je bij onze klanten een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van Java software oplossingen. Jouw kennis van Java ontwikkelen we graag verder.Als Young Professional Java ben je onderdeel van de J-Tech community van Ordina; met ruim 125 professionals de grootste Java community binnen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/young-professional-java-nieuwegein.html)

Ervaren netwerk consultant gevraagd!
(30-10-2014 13:45)
Functieomschrijving Netwerk consultant Ingenieur met brede kennis en ervaring op diverse technische gebieden ( service, netwerk , werkplek ). De consultant is in staat om op te treden als een technische integratie consultant , verantwoordelijk voor..

C#.NET Ontwikkelaar (webservices / backend / JavaScript) regio Winterswijk
(30-10-2014 13:00)
Ben jij een C# .NET ontwikkelaar met een webservices, back-end en Test Driven Development skillset? Wil je aan de slag bij een innovatieve, vooruitstrevende en internationaal georiënteerde organisatie en wil een technisch onderlegd team versterken? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou!Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/c-net-ontwikkelaar-webservices-backend-javascript-regio-winterswijk.html)

Technisch applicatie beheerder sharepoint
(30-10-2014 12:08)
Als Technisch Applicatiebeheerder ben je proactief bezig met het beheren van SharePoint. Je werkt aan de continuïteit en voortdurende verbetering van de inter- en intranet omgevingen van onze klanten. Daarbij los je issues op en doe je verbetervoor..

Oracle 11g DBA Expert Junior/Medior.
(30-10-2014 11:38)
Teambeschrijving Technisch Beheer (TB) De afdeling Technisch Beheer (TB) is binnen de D-IV verantwoordelijk voor de architectuur van de technische infrastructuur en de uitvoering van deployment en release activiteiten in de technische infrastructuur van de IND. TB zorgt in samenwerking met externe leveranciers voor continuïteit en de realisatie van aanpassingen op...

Technisch beheerder
(30-10-2014 11:02)
oor een opdrachtgever in Zuid-Holland ben ik op zoek naar een systeembeheerder. Het betreft een opdracht voor een zorginstelling, ervaring in deze sector is een pre. Taakomschrijving -server/storage beheer -Coordineren van changes -Mogeli..

Technisch applicatiebeheerder
(30-10-2014 10:37)
Aanvraag 20116659 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Opdracht omschrijving: Als algemene kerncompetenties van het CJIB gelden: samenwerken, professionele integriteit, leervermogen..

Functioneel Beheerder
(30-10-2014 10:10)
Ivm het vertrek van de huidige Functioneel Applicatie Beheerder zoeken wij een ook technisch goed onderlegde FB-medewerker, die zich snel kan inwerken. De functioneel (applicatie) beheerder is verantwoordelijk voor het opstellen, de continuïteit en het optimaal functioneren van in eerste instantie de Online Klantrapportage van DICTU en later meerdere applicaties van...

Technisch Applicatiebeheerder
(30-10-2014 09:59)
Als algemene kerncompetenties van het CJIB gelden: samenwerken, professionele integriteit, leervermogen, omgevingsbewustzijn en klantgerichtheid. Verantwoordelijkheden: De Technisch Applicatiebeheerder toetst, beheert en begeleid de realisatie van (onderdelen van) nieuwe complexe informatiesystemen of past in gebruik zijnde complexe systemen aan. Taken: Het...

Technisch Applicatiebeheerder/Hibernate, Java, Java Script, Scrum, Soa, Spring/Nederland - Friesland
(30-10-2014 09:31)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-hibernate-java-java-script-scrum-soa-spring-nederland-friesland.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Hibernate, Java, Java Script, Scrum, Soa, Spring/Nederland - Friesland
(30-10-2014 09:30)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/technisch-applicatiebeheerder-hibernate-java-java-script-scrum-soa-spring-nederland-friesland.html)

Microsoft / VMware Engineer Utrecht
(30-10-2014 03:03)
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Microsoft VMWare Engineer.Je voert op detacheringsbasis ICT infrastructuur gerelateerde werkzaamheden uit. Je werkt in een technisch hoogwaardige IT omgeving met producten en expertises als Microsoft, VMWare en bijvoorbeeld Citrix en Cisco. Je neemt o.a. de tweede en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/microsoft-vmware-engineer-utrecht.html)

Afdelingshoofd VTH
(30-10-2014 00:00)
Yacht is op zoek naar een Afdelingshoofd Vergunningen Toezicht en Handhaving! Werkzaamheden - draagt zorg voor (her)ontwerp van werkprocessen, organisatie, planning en kwaliteitsnormen; - vertaalt het binnen de sector vastgestelde beleid in concrete maatregelen ten aanzien van de bedrijfsvoering (PIOFA, Route 2014, Kadernota); - bewaakt en controleert de voortgang, kwantiteit en kwaliteit van de taakuitoefening door de afdeling; - geeft leiding en sturing aan het geheel van activiteiten binnen de afdeling en geeft uitvoering aan het vastgestelde personeelsbeleid (P&O jaarcyclus, etc.). - draagt vanuit uitvoeringspraktijk bij aan de ontwikkeling en realisering van het beleid van de sector; - stelt projectvoorstellen en -plannen en adviezen op; - voert overleg met de portefeuillehouder om de stand van zaken met betrekking tot beleids- en/of beheer- en uitvoeringsdossiers te bespreken; - draagt zorg voor de evaluatie van de effecten van het beleid, signaleert aandachts- en knelpunten en geeft keuze-alternatieven en mogelijke scenario's aan; - verzorgt afstemming tussen sectoren en externe actoren met belangen en raakvlakken op het beleidsterrein van de afdeling; - levert als bestuurlijk adviseur en lid van het sector-MT bijdragen aan de continue ontwikkeling op het beleidsterrein van de sector/afdeling. Functie eisen - brede en/of gespecialiseerde kennis van het vakgebied; - brede kennis van het beleidsterrein van de afdeling en van relevante aanverwante beleidsterreinen; - inzicht in sociale, financieel-economische, technische, juridische of politiek-bestuurlijke aangelegenheden in bredere context dan alleen het eigen werkterrein wordt vereist; - kennis en ervaring op het gebied van (organisatie)verandertrajecten. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Frank Weelen: 0621449482

Mechanical Engineer
(30-10-2014 00:00)
Voor uitbreiding van ons team zoeken wij engineers! Als Technology Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp, het testen en/of het onderhouden van systemen binnen de specificaties, kosten en planning. Je levert ontwerpen op in gedetailleerde technische productdocumentatie die onder meer tekeningen, assemblage- of testplannen bevatten voor manufacturing. Je coördineert de samenwerking met andere disciplines, stakeholders, afdelingen en toeleveranciers en draagt bij aan het uitbouwen en onderhouden van de technologische basis bij de klant. Je past zelfstandig richtlijnen en standaard engineering- en ontwikkeltechnieken toe en maakt aanpassingen en verbeteringen binnen de doelen en variabelen en bepaalt de technische oplossingsrichting. Functie-eisen: Afgeronde hbo- opleiding met specialisatie, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Natuurkunde. Tenminste 3 jaar relevante werkervaring. Ook starters op de arbeidsmarkt nodigen wij van harte uit! Aanvullende kennis en opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld onderhoudsbeheerssystemen, Cad-applicaties, productie- en assemblagemethoden, machinecomponenten en/of bekend met ERP-Pakketten. Je bent in dienst van Yacht en je werkt bij verschillende klanten in multidisciplinaire teams aan prachtige projecten! Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Senior Contractmanager Inkoop
(30-10-2014 00:00)
Ben jij die interim ICT senior contractmanager met Europese Aanbestedingservaring die in een zeer boeiende organisatie wil werken? Voor een dynamiche entertainmentorganisatie met 14 vestigingen in Nederland zoeken wij een ervaren senior ICT contractmanager. Je brengt aanbestedingen en contracten tot stand, beoordeelt leverancierscontracten c.q. -voorwaarden door: - het, in overleg met aanvragers/gebruikers, opstellen van de juridische en commerciële technische specificaties van de in te kopen middelen, goederen en/of diensten. - het toetsen of de specificaties voldoen aan de geldende nationale en internationale eisen; - het vormen van inkoopteams; - het, in overleg met aanvragers/gebruikers, opstellen van de meest effectieve aanbestedingsstrategie inclusief een risicoanalyse; - het ten behoeve van deze aanbestedingen verrichten van marktverkenningen en -onderzoeken. Het onderzoeken in hoeverre potentiële leveranciers (zowel nationaal als internationaal) tegemoet komen aan de financiële, contract juridische en technische eisen die worden gesteld; - het uitvoeren van Europese aanbestedingsprocedures zulks ter beoordeling van de Manager Inkoop; - het opvragen van offertes, inclusief alle voorwaarden, en het zo nodig geven van toelichtingen aan potentiële leveranciers; - het analyseren van offertes/ Inschrijvingen en het beoordelen of deze aan de gestelde eisen voldoen. Het overleggen met de indieners. Het naar eigen inzicht onderhandelen over prijzen, alsmede leverings- en andere contractvoorwaarden; - het opstellen in samenspraak met Legal van commercieel technische en juridisch correcte contracten en het ter tekening voorleggen hiervan aan de Stafdirecteur van de desbetreffende stafafdelingen - het opstellen in samenspraak met Service Management van Service Level Agreements, Dossier Afspraken en Procedures en Operationele Level Agreements. Deelnemen aan het Service Management

Technology designer
(30-10-2014 00:00)
Voor uitbreiding van ons team zoeken wij technology designers! Functie: Als Technology Designer ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van prototypes van componenten, modules, systemen of producten. Je vertaalt de technische en toepassingsspecifieke eisen hiervan in een ontwerp. Je interpreteert, analyseert en rapporteert over de bevindingen rondom het ontwerp. De kennis die je tijdens het onderzoek opdoet, legt hij/zij vast in modellen van (deel) concepten. Je vertaalt zijn visie en ideeën naar praktische experimenten om deze modellen te verifiëren. Je gebruikt de resultaten van de metingen en de modellen om de ontwerpen verder te ontwikkelen, aan te passen of te optimaliseren. Functie-eisen: Afgeronde HBO of academische opleiding in de richting (Technische) Natuurkunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Wij willen graag in contact komen met zowel starters als ervaren kandidaten. Kennis van Matlab is een pre/ Je bent in dienst van Yacht en je werkt bij verschillende klanten in multidisciplinaire teams aan prachtige projecten! Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Technisch Projectleider
(30-10-2014 00:00)
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Technology Projectleiders! Functie: Als Technology Projectleider geef je leiding aan een klein team engineers en designers of je bent verantwoordelijk voor een technisch (deel) project. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, levering, tijd en kosten binnen de scope van het project. Optimalisatie, inzet van mensen, resultaatverbeteringen en rapportage aan projectteam en management behoren tot je takenpakket. Je formuleert het projectplan, inclusief resultaten, planning en budget, in lijn met het organisatiebeleid. Je voert risicoanalyses uit en onderhoudt klantrelaties. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en uiteindelijke implementatie van het (deel) project. Ontwikkelt procestools en projectdocumentatie waar nodig en je bent in staat om in lijn met procedures en richtlijnen (afgeleid van afdelingsdoelstellingen/plannen) te werken en zorg te dragen voor een doelmatige en beheerste uitvoering van een project. Je zorgt voor evaluatie en rapportage van de resultaten van het project en voor de kennisoverdracht naar collega's. Functie-eisen: Afgeronde HBO of academische opleiding in de richting (Technische) Natuurkunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring binnen een development, engineering, manufacturing of maintenance omgeving opgedaan, waarvan minimaal 3 jaar binnen projecten. Aanvullende opleidingen op het gebied van projectmanagement en diverse relevante methodieken. In samenwerking met anderen bewaak je dat alle activiteiten en beslissingen bijdragen aan het teamresultaat, stimuleert hen tot ingrijpen waar nodig en neemt zelf actie als het bereiken van het resultaat in gevaar komt. Je bent in dienst van Yacht en je werkt bij verschillende klanten in multidisciplinaire teams aan prachtige projecten! Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Systems Management Specialist
(30-10-2014 00:00)
We zijn op zoek naar een zeer ervaren IT beheerder / ontwikkelaar die in staat is complexe applicaties in een Linux omgeving te configureren, te monitoren en performance verbeteringen te realiseren in zowel applicatie, netwerk als omvangrijke Oracle databases. Algemene kennis/ervaring: Meerjarige ervaring met IT-beheer en -ontwikkeling in een Linux omgeving, real time gegevensverwerking, high availability, performance monitoring en tuning. Technische kennis/ervaring: Installatie en configuratie van Java applicaties in AIX en/of Linux omgeving. Werking en configuratie Garbage collection. Realisatie van real-time en batch koppelingen. Fire&Forget en Request Reply Ervaring met netwerken, TCP/IP, MQ-Series, TIBCO, VLAN, XML, AVRO, etc Competenties: Realisatiekracht, ook in complexe organisaties. Analytisch, gestructureerd, snel tot de kern kunnen doordringen. Gericht op samenwerking en kennisoverdracht. Werkzaamheden: Primair de performance en stabiliteit van operationele fraudedetectiesystemen verbeteren. Het realiseren van stabiele interfaces met hoge load naar andere systemen. Migratie van AIX naar Linux en aansluiting op een KAFKA interface die grote hoeveelheden events gaat aanleveren.

Technical Bachelors 0-2 jaar ervaring gezocht!
(30-10-2014 00:00)
Voor onze klanten zijn we op zoek naar verschillende Young Professionals die willen werken in de Hightech industrie. We zijn op zoek naar bachelor kandidaten met 0-2 jaar werkervaring (voorkeur naar hands on job), voor 3 functies: - Tester – Specialisatie in Fysica - System Install Engineer – Elektronica, mechatronisch of mechanica met kennis van Electra - Tester – Elektronica, Mechatronica of mechanica Tester – Fysica: - Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen en testen van producten van de klant en het oplossen van problemen die kunnen optreden tijdens het onderhouden van de geplande leveringstijden en kwaliteit. - Je maakt suggesties voor de verbetering van producten en/of productie processen  rekening houdend met de reeds bestaande en nieuwe producten. - Verwerkt product, proces en meetgegevens in protocollen en databases. - Voorziet support indien nieuwe producten geïntroduceerd worden in een productie proces; identificeert en rapporteert verwachte bottlenecks en lost technische problemen op. Wanneer nodig in samenwerking met andere disciplines. System Install Engineer (SEI): Als een System Install Engineer zal je gedurende de laatste drie weken van de testfase de testafdeling vergezellen en jezelf vertrouwd maken met de technische status van de machine. Uiteindelijk zal je de machine installeren op de locatie van de klant. Je zal de volgende verantwoordelijkheden krijgen: - Het beheren van de verantwoordelijkheids stromen tussen de Test- en de System Install afdeling door technische ins en outs te verzamelen, het controleren van de performance gegevens en het klaarmaken van de documentatie. - Kalibreren en kwalificeren van de machine volgens vooraf gedefinieerde testreeks. - Communicatie omtrent het rapporteren aan de Teamleider en de technische escalaties aan de technische specialisten en Customer Support. - Aanleveren van het systeem volgens performance specificaties in een Performance Report. Hieronder valt de voorbereiding van alle documentatie en de overhandiging aan de Customer Support afdeling. - Ongeveer 60- tot 75% van de tijd reizen naar klanten wereldwijd (ruwweg 4 tot 8 weken in het buitenland) Tester – Elektronica, Mechatronica, Mechanica Als een tester zal je accuraat systemen kalibreren volgens de afgesproken specificaties, kwaliteit standaarden en levering tijden. Testen zullen worden uitgevoerd volgens van tevoren afgesproken procedures verlopen. - Kwaliteit: Uitvoeren van kalibraties, performance, systeem kwalificatie tests op de producten van de klant en/of (sub) systemen in overeenstemming met de reeds gevestigde specificaties. Herkennen en rapporteren van (structureel) problemen en het geven van support indien nodig. - Productie: Verzekeren van de systeem vooruitgang door het bereiken van een aantal strikt begeleide procedures binnen je shift volgens de planning en klant specificatie. - Nieuwe producten: Bijdragen aan de pilot procedure en transitie van pilot naar volume productie. Uitvoeren en verbeteren van procedures, processen, protocol etc. - Teamwork: In staat om in een multicultureel team te werken met wederzijds respect binnen een hightech omgeving. Bijdragen aan het team door kennis te delen onder je collega’s. Inbrengen van ideeën voor verbetering en bijdragen aan het implementeren hiervan indien uitvoerbaar. - Kennis en vaardigheden: Verwerven van voldoende kennis van nieuwe en gevestigde producten en processen, modificaties, sub-modules en complete systemen. - Rapporteren: Verwerken informatie in SAP en de status van de machine rapporteren in diens logboek volgens de ‘Way of Working’ binnen TF-DO-test. - Communicatie: Synchroniseer en plan handmatig aanpassingen samen met de Manual Technician. Informeren van Volume Support en teamleider bij verstoringen. Informeer MH bij de bestelling van- of terugkerende materialen. Etc.  

It procesmanager
(29-10-2014 21:45)
IT Proces Manager Locatie: Noord-Brabant Aantal uren: …? per week Taal: Nederlands / Engels Start: In overleg introductie Een uitdagende IT- positie in een van de meest technisch ontwikkelde bedrijven in de wereld . Zij is actief in een vee..

Software configuration management support speciali
(29-10-2014 21:43)
Software Configuration Management Support Specialist Locatie: Noord-Brabant Aantal uren: …? per week Taal: Nederlands / Engels Start: In overleg introductie De software groep technische infrastructuur is verantwoordelijk voor de IT-omgevin..

ICT Ontwikkelaar - Apeldoorn
(29-10-2014 18:32)
Functieomschrijving Voor een organisatie in de regio Apeldoorn zijn wij opzoek naar ambitieuze ICT ontwikkelaar voor uitdagende ontwikkelprojecten. Kun jij op basis van degelijke technische kennis hun klanten helpen met de realisatie van bedrijfsapplicaties en ben jij flexibel genoeg om aan meerdere projecten tegelijkertijd te kunnen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/ict-ontwikkelaar-apeldoorn.html)

Software configuration management system architect
(29-10-2014 17:22)
Software Configuration Management System Architect Locatie: Noord-Brabant Aantal uren: …? per week Taal: Nederlands / Engels Start: in overleg introductie De software groep technische infrastructuur is verantwoordelijk voor de IT-omgeving d..

Engineering infrastructure expert senior
(29-10-2014 17:10)
Senior Engineering Infrastructure Expert Locatie: Noord-Brabant Aantal uren: …? per week Taal: Nederlands / Engels Start: in overleg introductie Bent u uitgedaagd door het rijden technische verbeteringen en bent u in staat om deze te verta..

Java Developer, Zeist
(29-10-2014 16:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Lead Java Developer in Zeist voor 40 uur per week.We zijn op zoek naar lead Java Developers met Scrum ervaring (scrummaster), dynamisch, pro-actief en communicatief. Naast de benodigde technische skills zoals hieronder vermeld, Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/java-developer-zeist.html)

Java Developer, Zeist
(29-10-2014 16:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een Lead Java Developer in Zeist voor 40 uur per week.We zijn op zoek naar lead Java Developers met Scrum ervaring (scrummaster), dynamisch, pro-actief en communicatief. Naast de benodigde technische skills zoals hieronder vermeld, Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/java-developer-zeist.html)

High performance computing application infrastru
(29-10-2014 16:29)
High Performance Computing Application Infrastructure Expert Locatie: Noord-Brabant Aantal uren: …? per week Taal: Nederlands / Engels Start: in overleg introductie Bent u uitgedaagd door het rijden technische verbeteringen en bent u in..

Technisch Applicatiebeheerder GEN 50% Utrecht, 50% Z-W NL, Belgie
(29-10-2014 16:01)
Functie omschrijvingGEN ontwikkelt voor haar opdrachtgevers softwareoplossingen binnen met name de energiemarkt. Grote klanten die de producten van GEN gebruiken, hebben het beheer van de applicatie uitbesteed aan GEN. Voor een aantal klanten voer je als Technisch Applicatiebeheerderremote of op locatie (momenteel Middelburg, Den Bosch, Brussel... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-gen-50-utrecht-50-z-w-nl-belgie.html)

Java-Lead Developer, Agile, Scrum (master), Zeist
(29-10-2014 16:00)
Functie omschrijvingWe zijn op zoek naar lead Java Developers met Scrum ervaring (scrummaster), dynamisch, pro-actief en communicatief. Naast de benodigde technische skills zoals hieronder vermeld, zijn we vooral op zoek naar een gedreven Java ontwikkelaar, die goed kan omgaan met werken onder druk. Omschrijving ProjectOpzetten nieuwe... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/java-lead-developer-agile-scrum-master-zeist.html)

Technische functies
(29-10-2014 16:00)
Technische functies.

Sr. Programmeur Technisch Ontwerper JAVA, Groningen
(29-10-2014 15:03)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een Senior Programmeur Technisch Ontwerper JAVA.Beschrijving werkzaamheden:Java programmeren ontwerpen, bouwen en testenWerkzaam binnen de IV-keten Registers.Vereiste competenties/vaardigheden:Kennis en 5 jaar ervaring met... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sr-programmeur-technisch-ontwerper-java-groningen.html)

Senior Technisch Testanalist, Apeldoorn
(29-10-2014 15:03)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Testanalist met kennis van Windows platformen. Locatie is Apeldoorn.Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie:Expertise:

Junior Webontwikkelaar - Tilburg
(29-10-2014 15:02)
FunctieomschrijvingDatacon in Tilburg is op zoek naar een starter op de arbeidsmarkt die zichzelf verder wil ontwikkelen en wil meewerken aan uitdagende webprojecten!Je bent als webdeveloper startend op de arbeidsmarkt en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je wilt aan uitdagende projecten meewerken, waarbij je kunt leren van de (technische) kennis en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/junior-webontwikkelaar-tilburg.html)

Senior programmeur technisch ontwerper java
(29-10-2014 14:34)
Startdatum: Zo spoedig mogelijk Einddatum: 31 december 2014 Aantal uren per week: 40 Functieniveau: Senior Opleidingsniveau: HBO Standplaats: Gr..

Sr. Programmeur Technisch Ontwerper JAVA
(29-10-2014 14:00)
Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een Senior Programmeur Technisch Ontwerper JAVA. Beschrijving werkzaamheden: Java programmeren ontwerpen, bouwen en testen Werkzaam binnen de IV-keten Registers. Vereiste competenties/vaardigheden: Kennis en 5 jaar ervaring met... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/sr-programmeur-technisch-ontwerper-java.html)

Sr. Programmeur Technisch Ontwerper JAVA, Groningen
(29-10-2014 14:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een Senior Programmeur Technisch Ontwerper JAVA.Beschrijving werkzaamheden:Java programmeren ontwerpen, bouwen en testenWerkzaam binnen de IV-keten Registers.Vereiste competenties/vaardigheden:Kennis en 5 jaar ervaring met... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/sr-programmeur-technisch-ontwerper-java-groningen.html)

Business Consultant
(29-10-2014 12:28)
Algemene kennis/ervaring: High specialist in nieuwe wetgeving die dit jaar geimplementeerd moet zijn. Deze kennis is niet makkelijk binnen te halen in Nederland. Technische kennis/ervaring: Accountancy en Financial Valuation (IFRS) Competenties: Goed in documentatie, vakkennis op gebied van nieuwe wetgeving IFRS en Prudent Valuation Talenkennis: Engels...