Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Medior Functioneel Analist - Mechelen
(27-03-2017 21:30)
<p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">•</span><span class="Apple-tab-span" data-mce-style="white-space: pre;" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; white-space: pre;"> </span><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">Uitvoerende taken binnen het GIS continuous integration proces</span></p><p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">•<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>Patchen, code review, code repository, unit testing, testing, release documentatie</span></p><p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">•<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>Uitvoeren van of meewerken aan technische analyses</span></p><p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">•<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>Ontwikkelen of mee ontwikkelen van Gis Software of tools in gebruik binnen de afdeling</span></p><p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">•<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>Mogelijks ook nog beperkte &nbsp;opdrachten in Powerbuilder</span></p><p><br /></p>

Tekenaar/ontwerper openbare ruimte
(27-03-2017 17:00)
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland Rowica Services BV

Rowica is voor een klant van haar op zoek naar een ervaren Tekenaar/ontwerper openbare ruimte.

Als tekenaar/ontwerper ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van beplantingsplannen, schets- en voorontwerpen van de inrichting van de openbare ruimte. Je werkt in opdracht van de landschapsontwerper. Het is met name belangrijk dat je goed bent in het maken van beplantingsplannen en dat je beschikt over ruime plantenkennis. Je beweegt je op het snijvlak van ontwerp, techniek en beheer. Met aandacht voor al die verschillende belangen werk je toe naar realistische en uitvoerbare beplantingsplannen en ontwerpen.
 
Je vertaalt ontwerpen in aansprekende visuele presentaties.
 
Deelname aan bewonersavonden om met bewoners en projectteam samen te ontwerpen is onderdeel van de opdracht.

Profiel
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen van beplantingsplannen en ontwerpen voor de inrichting van de openbare ruimte. Je beschikt over ruime plantenkennis. Je bent creatief, analytisch, resultaatgericht, communicatief en je bent instaat om met verschillende technische disciplines samen te werken. Je denkt vooruit en je weet een stimulerende en enthousiaste omgeving te creëren.


Technisch projectleider
(27-03-2017 17:00)
Startdatum: 1-4-2017 Einddatum: 30-11-2017 Indicatie intakegesprek: 6-4-2017 Indicatie besluitvorming: 7-4-2017 Sluitingsdatum: 30-3-2017 Sluitingstijd: 17:00 Klant: SSC-ICT Opdrachtomschrijving: • Het ondersteunen van overall projectleiders bij de uitvoering van projecten...

Senior Tester
(27-03-2017 17:00)
Voor een van onze klanten, waar wij preferred supplier zijn, zoeken we een <i>Senior Tester</i> die functionele en technische geautomatiseerde (regressie) testen gaat uitvoeren. De inzet betreft gemiddeld 32 uur per week in de periode van 10 april (beoogde startdatum) t/m 31 december 2017...

Informatie analist
(27-03-2017 16:30)
Amsterdam, Noord-Holland Rowica Services BV

Rowica is voor een klant van haar, waternet Amsterdam, op zoek naar een ervaren Informatie analist. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En voldoe je aan alle eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdracht:
Team Digitaal loket is het Scrum team dat zich richt op het digitaliseren en verbeteren van de interne dienstverlening bij Waternet, uitgevoerd door de servicedesk, backoffice medewerkers en derden.

De huidige ondersteunende applicaties en (bedrijfs)processen (t.b.v. de interne dienstverlening) bieden onvoldoende ondersteuning aan de gebruiker & backoffice en dienen herzien of geoptimaliseerd te worden. Hiervoor brengt de informatie analist de behoefte van de business in kaart en bepaalt (in overleg met de teamleden) hoe de User Stories op de Productbacklog het beste vertaald kunnen worden naar werkende functionaliteit.

De informatie analist richt zich vooral op het vooronderzoek in een continu verandertraject. Binnen een iteratie stelt hij voortdurend het doel en de oplossing vast, waarbij rekening gehouden moet worden met de randvoorwaarden (technische haalbaarheid, kosten, architectuur principes, e.d.). Hij
bevindt zich tussen de domein architect, business, business analist en IT, tussen problemen en oplossingen.

Van de informatie analist wordt verder verwacht aan onderstaande omschrijvingen te voldoen:
- Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van informatieanalyse en requirements management
- Stelt het doel en de oplossing vast, waarbij rekening gehouden moet worden met de randvoorwaarden (technische haalbaarheid, kosten, architectuur principes, e.d.). Hij bevindt zich tussen de business en IT, tussen problemen en oplossingen.
- Brengt de informatiebehoefte van betrokkenen in kaart en vertaalt deze in de vorm van ‘requirements’.
- Stelt kwaliteitscriteria (non-functionals) en beperkingen op.
- Maakt verbinding van de business naar de ICT in SCRUM ontwikkeltrajecten.
- Voegt requirements toe aan features en userstory's. Detailniveau: voldoende voor het kunnen schatten door het team van de inhoud en impact. De analist schakelt met de product owner, business, ICT, leveranciers en teamleden.
- Begeleidt en traint van andere teamleden, overdracht van kennis en vaardigheden.


Medior data analist
(27-03-2017 16:00)
Amsterdam, Noord-Holland Rowica Services BV

Rowica is voor een klant van haar, de gemeente Amsterdam, op zoek naar een ervaren Medior Analist. Heb jij de juiste kennis en ervaring? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

De opdracht:
Het betreft een functie op het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (AcVZ). Het AcVZ is een netwerkorganisatie van waaruit verschillende integrale programma’s (oa. Top600, Top400, Treiteraanpak, Radicalisering) worden gecoördineerd en doorontwikkeld. Elk van deze aanpakken (en alle overige activiteiten van het AcVZ) behelst een complexe samenwerking van (vele) organisaties uit de domeinen Veiligheid, Zorg en Sociaal.

De functie van Analist bestaat uit drie hoofdonderdelen:
Analyse. Voor elke aanpak worden monitorrapportages gemaakt. Hiervoor moet data van verschillende organisaties (dus uit complexe datasets)verzameld, geanalyseerd en samengevoegd worden tot een brede monitor waarin de integrale doelen van elk programma terugkomen. Goede kennis en ervaring met (tenminste) SPSS en Excel zijn een vereiste. Je hebt contact met diverse ketenpartners, begrijpt hun werkwijze en positie en regelt alles, van logistiek (data verzamelen) tot het schrijven van de monitor (oa voor bestuurders en gemeenteraad) en de verantwoording op strategisch / bestuurlijk niveau. Eerdere monitors (bv Top600) zijn te vinden op de website van het AcVZ.

Onderzoek. Op zeer diverse deelonderwerpen worden losse onderzoeken uitgevoerd, zowel zelfstandig als samen met andere organisaties. De analist/onderzoeker kan een (vaak open) vraag vanuit strategisch niveau vertalen naar een onderzoeksvraag en –opzet. Je voert het onderzoek deels
zelfstandig uit, waarin je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, de afbakening bewaakt en proactief meedenkt in vorm, richting en uitvoering van het onderzoek. Niet zelden ben je in het onderzoek degene met de meeste onderzoekservaring. Bij het schrijven van de rapportages zijn politiekbestuurlijke sensitiviteit belangrijk, evenals een goed besef van de complexiteiten die een brede samenwerking met veel (maatschappelijke) partners met zich meebrengt.

ICT. Binnen het analisten-team is er behoefte aan een analist / onderzoeker met meer technische kennis op het gebied van ICT algemeen, programmeren en/of databeheer. Er zijn geen specifieke ontwikkel- of programmeer-opdrachten (nu of in de toekomst), maar de monitoring en onderzoeken raken regelmatig de meer technische aspecten zoals het beheer van gegevensbestanden, 4GL programmeren (bv. Tableau) en contact met softwareontwikkelaars over bv. het ontwerp van een applicatie. Technische kennis van zaken is daarom een pré. In het algemeen ben je goed op de hoogte van de beleidsterreinen die binnen het AcVZ relevant zijn: oa. Veiligheid (criminaliteit), Zorg (specifiek GGZ, gezinszorg), Jeugd (forensische jeugdzorg), Wonen en Inkomen. Gezien de soms complexe samenwerking tussen meerdere gemeentelijke diensten en stadsdelen is ervaring in of met de gemeente Amsterdam van meerwaarde. Bestuurlijke sensitiviteit is noodzakelijk, evenals een natuurlijk gevoel voor samenwerking in een diverse omgeving (het is niet ongebruikelijk aan tafel te zitten met analisten van politie, ggd, ggz en een woon- of sociale organisatie tegelijkertijd).

In het werk wordt een behoorlijke mate van zelfredzaamheid, zelf plannen en proactief meedenken en -werken verwacht. Strakke deadlines zijn gebruikelijk, de problemen vaak nog niet strak gedefinieerd en de omgeving is altijd complex en interessant.


.NET Developer
(27-03-2017 15:30)
Senior Back-En en/of Full Stack .NET Developer - 6 Maanden+ - omgeving Rotterdam .NET C#- ASP.NET - MVC - Entity Framework - SQL Server - WCF - Agile/Scrum Amoria Bond opzoek naar meerdere Back-End als wel Full Stack.NET Developers voor een technisch uitdagend project in de omgeving van Rotterdam...

Scrum Master/Coördinator (QR4567)
(27-03-2017 14:00)
Rotterdam, Qualogy Resources
Functie: Scrum Master/Coördinator (QR4567) 
Start: 1-5-2017, 40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Rotterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Scrum Master / Coördinator.

De afdeling ontwikkelt software volgens de agile principes met de nieuwste methoden en technieken binnen de kaders van de CIO en concernarchitectuur. De organisatie telt ondertussen 25 java developers 

Programmeren is je passie, en je vindt het mooi om voor een wereldstad oplossingen te verzinnen om de burger beter van dienst te zijn en efficiencywinst voor de stad te realiseren.

Functie:
Je bent als scrummaster/coördinator onderdeel van één of meerdere zelfsturende Scrum teams die iedere 2 weken software van hoge kwaliteit opleveren. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je ondersteunt bij de deployments naar productie.

In de rol van coördinator ondersteun je de manager van het ontwikkelteam op het gebied van de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan voorgangsrapportages voor onze opdrachtgevers, afstemming met opdrachtgevers over onderhoudscontracten en de financiële verantwoording van de afdeling.

Profiel:
- Afgeronde WO-opleiding (KO)
- Opleiding richting (Technische) Informatica 
- Minimaal 10 jaar ervaring als Scrum Master / Projectleider (KO)
- Minimaal 5 jaar ervaring in leidinggeven aan 10+ medewerkers (KO)
- Minimaal 2 jaar ervaring in financiële project administratie (omzet > 2 miljoen euro) (KO)
- Minimaal 2 jaar Java software ontwikkeling (KO)
- Scrum Master Certificaat (KO)
- Per 1 mei 2017 beschikbaar voor 40 uur per week (KO)
- Certificaat ASL
- Certificaat ITIL
- Certificaat Projectmanagement

Pre:
- .Net software ontwikkeling
- Webservices / SOA / WSDL
- Analyse van business requirements en opstellen user stories
- Kennis van financiele processen bij een overheidsinstelling
- Kennis van het domein parkeren en parkeerproducten binnen overheid
- Kennis van milieukenmerken van voertuigen en de RDW koppelvlakken
- Kennis van de basisregistratie personen (BRP) en StUF koppelvlakken
- Kennis van Atlassian producten
- Kennis van Assetmanagement systemen
- Kennis van GIS oplossingen

Gelet op de aard van de opdracht in relatie tot naleving van de wet WWZ en DBA is inzet van een ZZP'er niet mogelijk.

Senior Java Developer / Scrum Master (QR4568)
(27-03-2017 14:00)
Rotterdam, Qualogy Resources
Functie: Senior Java Developer / Scrum Master (QR4568) 
Start: 1-5-2017, 40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Rotterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Rotterdam ben ik op zoek naar een senior Java Ontwikkelaar / Scrum Master.

Programmeren is je passie, en je vindt het mooi om voor een wereldstad oplossingen te verzinnen om de burger beter van dienst te zijn en efficiencywinst voor de stad te realiseren.

Functie:
Je wordt ingezet als Senior-Ontwikkelaar binnen afwisselend samengestelde scrumteams die telkens per twee weken werkende software tonen tijdens de sprintdemo binnen de architectuurkaders van de Opdrachtgever.  
Je maakt onderdeel uit van een scrumteam. 
Je werkt aan de door de product owner gewenste userstories, beoordeelt de compleetheid van de user story en maakt een inschatting van de benodigde inzet om de user story voor de product owner te realiseren. 
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de broncode en de wijze waarop de software wordt ontwikkeld. Met behulp van code reviews en pair programming ben je in staat om de rol over te nemen van andere senior ontwikkelaars binnen het scrumteam. 
Je geeft advies en oplossingsrichtingen aan de product owner bij het bespreken van de userstories tijdens de sprintdemo's. 
Je rapporteert tijdens de sprint over de voortgang, risico's, wijzigingen en uitzonderingen aan de overige teamleden van het team waar je deel van uit maakt. 
Je beschikt over een diepgaande, hands-on kennis van de benodigde platforms en frameworks.

Als vakvrouw/vakman krijg je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, omdat "voortdurende verbetering" voor ons een belangrijke waarde is. We leren van elkaar door het organiseren en bijwonen van code camps en door het uitvoeren van codereviews en samen pairen.

Profiel: 
- Afgeronde HBO opleiding (Technische) Informatica (KO)
- Minimaal 10 jaar ervaring als Software Ontwikkelaar of Senior Java Ontwikkelaar / Scrummaster
- Minimaal 10 jaar Java software ontwikkeling (KO)
- Minimaal 5 jaar ervaring met Spring (KO)
- Minimaal 2 jaar ervaring met AngularJS (1 / 1.5) of Wicket (KO)
- Minimaal 7 jaar ervaring met JPA/ Hibernate (KO)
- Minimaal 7 jaar ervaring met Webservices / SOA / WSDL (KO)
- Minimaal 4 jaar ervaring met Mule / JMS (KO)
- Per 1 mei 2017 beschikbaar voor 40 uur per week (KO)

Pre:
- Minimaal 4 jaar ervaring met Oracle*BPEL
- Minimaal 1 jaar ervaring met Activiti
- Minimaal 10 jaar ervaring met JSF 
- Kennis van Agile
- Kennis van Scrum
- Kennis van Atlassian producten
- Kennis van SOA Architect
- Kennis van Lynxx Service Interface
- Kennis van RDW Service Interface
- Kennis van Omgevingsloket Online
- Kennis van GVOP
- Kennis van n-Office Server Edition
- Kennis van StUF
- Kennis van Gemeentelijke Basis- en kernregistratie

- Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het programmeren in Java met moderne frameworks en tools zoals: Wicket, Hibernate, Maven, Spring, Selenium, Mockito, JUnit, AngularJS en Karma. 

Je hebt ruime ervaring met estimating en planning van projecten en het opstellen van de userstories in overleg met de productowner. 
Je bent een echte teamplayer, sociaal en gericht op het delen van kennis. 
Verder sta je natuurlijk open voor andere ideëen, methoden en technieken. 

Technisch Web Consultant
(27-03-2017 13:00)
Voor onze klant in omgeving Haarlem, is Harvey Nash op zoek naar een Technisch Web Consultant Start: 15 maart 2017 Duur: 9 maanden met optie tot verlengen Aantal uren: 40 Innovatieve web technologie is vakwerk. Vooruitgang staat niet stil. En jij ook niet...

Technisch Web Consultant
(27-03-2017 13:00)
Voor onze klant in omgeving Haarlem, is Harvey Nash op zoek naar een Technisch Web Consultant Start: 15 maart 2017 Duur: 9 maanden met optie tot verlengen Aantal uren: 40 Innovatieve web technologie is vakwerk. Vooruitgang staat niet stil. En jij ook niet...

Functioneel en technisch Tester
(27-03-2017 13:00)
Standplaats: Noord-Holland Periode: 9 maanden, max. 32 uur per week Optie tot verlenging: niet bekend Startdatum: 10-04-2017 Gesprekken: 04-04-2017 Referentienummer: 20170327001 Contact: Charlotte Panhuijzen Opdracht: Wij zijn op zoek naar een senior tester (functioneel en technisch) die in staat is om producten te testen op aanpassingen die zijn gedaan voor de nieuwe releases...

Senior Java Ontwikkelaar (QR4566)
(27-03-2017 12:00)
Rotterdam, Qualogy Resources
Functie: Senior Java Ontwikkelaar (QR4566) 
Start: 1-5-2017, 40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Rotterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Java Ontwikkelaar.

De afdeling ontwikkelt software volgens de agile principes met de nieuwste methoden en technieken binnen de kaders van de CIO en concernarchitectuur. De organisatie telt ondertussen 25 java developers 

Programmeren is je passie, en je vindt het mooi om voor een wereldstad oplossingen te verzinnen om de burger beter van dienst te zijn en efficiencywinst voor de stad te realiseren.

Functie:
Je bent onderdeel van een zelfsturend Scrum team dat iedere 2 weken software van hoge kwaliteit oplevert. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt bij deployments naar productie. 

Als vakvrouw/vakman krijg je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, omdat "voortdurende verbetering" voor ons een belangrijke waarde is. We leren van elkaar door het organiseren en bijwonen van code camps en door het uitvoeren van codereviews en samen pairen.

Profiel:
- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (KO) 
- (Hogere Informatica Opleiding) en/of (Technische) Informatica. 
- Minimaal 10 jaar werkervaring als Java Ontwikkelaar (KO)
- Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het programmeren in Java met moderne frameworks en tools zoals: 
Spring (minimaal 10 jaar) (KO)
JPA / Hibernate / ORM (minimaal 10 jaar) (KO)
AngularJS (1/1.5) of Wicket (minimaal 5 jaar)
GWT (minimaal 3 jaar)
Mule / JMS (minimaal 2 jaar)
Oracle*BPEL (minimaal 1 jaar)
Activiti / JBPM (minimaal 1 jaar)
JSF (minimaal 1 jaar)
Hibernate
Maven
Selenium
Mockito
JUnit
Karma
- Je hebt ruime ervaring met estimating en planning van projecten en het opstellen van de userstories in overleg met de productowner. 
- Je bent een echte teamplayer, sociaal en gericht op het delen van kennis. 
- Verder sta je natuurlijk open voor andere ideëen, methoden en technieken. 

Pre:
- Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)
- Systeemkennis:
Agile
Scrum
Atlassian
Lynxx Services Interface
Park Mobile Services Interface
RDW Service Interface
Omgevingsloket Online
GVOP
n-Office Server Edition
StUF
Qmatic/Logius P
Gatling
Selenium
WMO
Socrates (of gelijksoortig)
Alfresco DMS (of gelijksoortig)
Geautomatiseerde scanprocessen
 

Senior Java Developer (QR4565)
(27-03-2017 11:30)
Rotterdam, Qualogy Resources
Functie: Senior Java Developer (QR4565) 
Start: 1-5-2017, 40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Rotterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Java Ontwikkelaar.

De afdeling ontwikkelt software volgens de agile principes met de nieuwste methoden en technieken binnen de kaders van de CIO en concernarchitectuur. De organisatie telt ondertussen 25 java developers 

Programmeren is je passie, en je vindt het mooi om voor een wereldstad oplossingen te verzinnen om de burger beter van dienst te zijn en efficiencywinst voor de stad te realiseren.

Functie:
Je bent onderdeel van een zelfsturend Scrum team dat iedere 2 weken software van hoge kwaliteit oplevert. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt bij deployments naar productie. 

Als vakvrouw/vakman krijg je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, omdat "voortdurende verbetering" voor ons een belangrijke waarde is. We leren van elkaar door het organiseren en bijwonen van code camps en door het uitvoeren van codereviews en samen pairen.

Profiel:
- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (Hogere Informatica Opleiding) en/of (Technische) Informatica (KO)
- Minimaal 10 jaar werkervaring als Java Ontwikkelaar (KO)
- Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het programmeren in Java met moderne frameworks en tools zoals: 
Wicket (minimaal 1 jaar) (KO)
JPA / Hibernate (minimaal 4 jaar) (KO)
Maven (minimaal 2 jaar)
Spring (minimaal 4 jaar) (KO)
Selenium
Mockito
JUnit
AngularJS 
Karma
SQL (minimaal 4 jaar) (KO)
Webservices / SOA / WSDL (minimaal 4 jaar) (KO)
XSLT (minimaal 1 jaar)
JBOSS EAP 6 (minimaal 1 jaar)
- Je hebt ruime ervaring met estimating en planning van projecten en het opstellen van de userstories in overleg met de productowner. 
- Je bent een echte teamplayer, sociaal en gericht op het delen van kennis. 
- Verder sta je natuurlijk open voor andere ideëen, methoden en technieken. 
- Per 1 mei beschikbaar voor 40 uur per week (KO) 

Pre: 
- Kennis van het domein Parkeren en parkeerproducten binnen de overheid
- Kennis van milieu kenmerken van voertuigen en de RDW koppelvlakken
- Kennis van de gemeentelijke basisregistratie personen (BRP)
- Systeemkennis: Agile, Scrum, Test Driven Development (TDD), Java 8, Wicket 7, GIT / Bitbucket, Features branches / Pull requests, Continious integration met Bamboo, Park Mobile services interface, StUF koppelvlakken

Freelance opdracht: Net IQ Beheerder
(27-03-2017 10:47)
• Het installeren, configureren en beheren van applicaties op de IT-infrastructuur, die is gebaseerd op Novell Identity Manager en Novell eDirectory. • Ontwikkelen en functioneel controleren van de opgeleverde code. • Het doen van het technisch en operationeel beheer. • Het signaleren, oppakken en oplossen van verstoringen, incidenten en...

Freelance opdracht: Programmeur Technisch Ontwerper Java.
(27-03-2017 10:39)
Organisatie: DUO is dé spil in het onderwijsveld van Nederland. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen in Nederland. Om deze dienstverlening mogelijk te maken heeft DUO een dynamische en vooruitstrevende ICT-organisatie, die applicaties voor studenten en onderwijsinstellingen ontwikkelt en beheert. Achtergrond: Op korte...

Technisch projectleider netwerk
(27-03-2017 10:00)
Als technisch projectleider in het team Delivery Services vorm je de cruciale schakel tussen het algemeen projectmanagement, domeinarchitecten en de specialisten binnen de divisie Infrastructuur. In samenspraak met projectmanagement en de leiding of specialisten van de afdeling kom je tot oplossingsrichtingen, afstemming over de planning en stuur je op het nakomen van gemaakte afspraken...

Net IQ Beheerder
(27-03-2017 10:00)
• Het installeren, configureren en beheren van applicaties op de IT-infrastructuur, die is gebaseerd op Novell Identity Manager en Novell eDirectory. • Ontwikkelen en functioneel controleren van de opgeleverde code. • Het doen van het technisch en operationeel beheer...

Tekenaar/Schetser voor Verjaardagcadeau Gezocht budget E100-200
(27-03-2017 06:25)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een portrettekenaar om voor mijn vader een cadeau te maken. Wij (kinderen en aanhang 5 in totaal) willen graag een schilderij hebben van ons vijf. Wij willen tussen…

Adviseur AO/IC
(26-03-2017 21:00)
Voor een gemeente in Noord Holland zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur AO/IC, die zich gaat richten op de aansturing van het AO/IC team dat controles op gebied van betrouwbaarheid en rechtmatigheid uitvoert. Taken: Uitoering van onderzoeken op risicovolle processen en systemen, op basis van de risicoanalyse en het overkoepelend auditjaarplan Aansturing van AOIC-medewerkers op de planning van onderzoeken, het ondersteunen bij bespreken van bevindingen en rapporteren van bevindingen en aanbevelingen Vaktechnische begeleiding ter professionalisering en standaardisering Vereisten: Afgeronde HBO-opleiding in bedrijfseconomische richting Ervaring met leidinggeven aan een team (AO/IC) binnen een 100...

Adviseur Geotechniek
(26-03-2017 21:00)
Voor een gemeente in Noord Holland zijn wij op zoek naar een Adviseur Geotechniek, die gaat adviseren op het gebied van ophogingen, zettingen en omgevingsbe&iuml;nvloeding van constructies (parkeergarages). Taken: Adviseren in alle fasen van het planproces, van initiatieffase t/m uitvoering, over het bouwen in, met en op de grond Beheersing van&nbsp;de geotechnische risico&rsquo;s in projecten Voert geotechnische berekeningen uit m...

Krijtbord Tekeningen Smoothie Winkel (Den Haag) budget E10-30 per uur
(25-03-2017 17:45)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die mooie toepasselijke tekeningen kan maken op een krijtbord die ik nieuw heb geplaatst in mijn smoothie winkel. Er moeten diversen fruitsoorten op komen en ik wil…

Wordpress developer
(25-03-2017 10:30)
Wij zijn voor een aantal projecten op zoek naar een Wordpress/PHP developer. Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 oplossingen voor iOS, Android, Windows en het web. Voor verschillende klanten beheren wij een aantal WordPress/Laravel-websites en zoeken wat extra technische expertise om dit in goede banen te leiden...

ZZP Engineer Bagger Industrie
(25-03-2017 10:30)
Wij zijn op zoek naar een ZZP Engineer die werkzaam wilt zijn in de baggerindustrie. Dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen, engineren en produceren van baggerschepen. Werkzaamheden: • Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen betreffende technische ruimtes zoals de machinekamer; • Ontwerpen van machinekamers en de indeling van diverse componenten hiervan; • Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot aan de detailengineering; • Je zal diverse scheepsschema's uitwerken; • Het begeleiden van de engineering...

Functioneel Tester
(24-03-2017 21:30)
Zeer interessante opdracht voor een Interim Functioneel Tester die graag werkt in een technische en uitdagende omgeving. Een van onze toonaangevende klanten zoekt een Interim Functioneel Tester. Tijdens dit project van 3 maanden werk je vanuit het kantoor in de regio van Rotterdam...

Bouwkundig Medewerker
(24-03-2017 16:30)
Voor een gemeente in het midden van het land zoeken wij een Bouwkundig Medewerker, die ondersteuning gaat bieden aan het duurzaam maken van de gemeentelijke accommodaties. Taken: - Adviseren over en voorbereiden, organiseren en begeleiden van technisch onderhoud en service(contracten) van gemeentelijk onroerend goed, installaties etc...

Senior Technisch Applicatiebeheerder
(24-03-2017 16:00)
De Technisch Applicatie Beheerder is met de andere Technisch Applicatiebeheerders verantwoordelijk voor de instandhouding van het applicatielandschap, de ICT werkplek bij de provincie Groningen en een aantal externe klanten van de provincie Groningen...

Technisch Applicatiebeheerder
(24-03-2017 16:00)
Voor een provincie in het noorden van het land zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder, die werkzaamheden gaat verrichten op het gebied van technisch applicatiebeheer. Wat ga je doen: - Beheer van databases en het beheer van server applicaties - Mede verantwoordelijk voor de instandhouding van het applicatielandschap - Mede verantwoordelijk voor de ICT werkplek bij de provincie - Mede verantwoordelijk voor de ICT werkplek van een aantal externe klanten van de provincie Wat neem je mee: - Afgeronde HBO-opleiding in de richting van Technische Informatica of vergelijkbaar - Minimaal 2 jaar ervaring als Technisch Applicatiebeheerder in een overheidsorganisatie - Kennis en ervaring met Oracle databases (Toad , SQL developer) - Kennis en ervaring met Microsoft SQL Server 2008R2 en 2012 - Kennis en ervaring met Webhosting met Microsoft IIS, Apache HTTPD en Apache Tomcat - Kennis en ervaring met Windows Server 2008 R2/2012, Windows 7 - Kennis en ervaring met RES ONE Workspace en RES ONE Automation - Kennis en ervaring met Powershell scripting - Ervaring met AppV en MSI Packaging - Ervaring met Citrix XenApp 6...

Directievoerder
(24-03-2017 16:00)
Voor een gemeente in het midden van het land zijn wij op zoek naar een Directievoerder, die verantwoordelijk wordt voor de renovatie multifunctionele accommodatie. Taken:  - Treedt daadkrachtig op, waarbij de verantwoordelijkheden van de diverse partijen in stand worden gehouden - Opereert tussen de geselecteerde hoofdaannemer en opdrachtgever, waarbij de - - Directievoerder door een proactieve houding problemen probeert te voorkomen door te signaleren en te toetsen, zonder de organisatie van de bouw over te nemen van de verantwoordelijke partij Vereisten: - Afgeronde HBO-opleiding in een bouwtechnische richting - Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeentelijke organisatie - Ervaring met UAV-GC contractvormen Competenties: - Proactief - Verbinder - Analytisch - Klantgericht - Stressbestendig - Daadkrachtig - Resultaatgericht Bij het ontvangen van uw motivatie en c...

Civieltechnisch Voorbereider
(24-03-2017 15:00)
Voor een gemeente in Noord Holland zoeken wij een Civieltechnisch Voorbereider, die diverse werkzaamheden op het gebied van projecten in de openbare ruimte gaat verrichten. Taken: - Maken van tekeningen, blvc-plannen, bestek-posten en onderzoeksnotities - Verrichten van taken op ad hoc-basis naar aanleiding van een probleem in de uitvoering - Zorgdragen voor de benodigde engineeringsproducten om tot een technische oplossing te komen Vereisten: - Afgeronde HBO opleiding (Civiele Techniek) - Minimaal 3 jaar ervaring met AutocadCAD of MS MicroStation of Civil 3D in de rol van civieltechnisch voorbereider - Minimaal 3 jaar ervaring met het opstellen van RAW bestekken en UAV bij een gemeentelijke organisatie - Minimaal 1 jaar ervaring met civieltechnische voorbereiding van werkzaamheden in een stedelijke omgeving Competenties: - Flexibiliteit - Klant- en resultaatgericht - Samenwerkend - Analytisch - Omgevingsbewust Bij het ontvangen van uw motivatie en c...

Senior Informatie Analist
(24-03-2017 14:30)
Senior Informatie Analist: Functie eisen: • Kennis van IAM processen en (business)architecturen; • Hoge mate van bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging (BIR); • Kennis van NORA, Web richtlijnen en Rijkshuisstijl. • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) met het opstellen en reviewen van programma van eisen, functionele en technische ontwerpen inclusief datamodellen; • Kennis en ervaring met het werken met Use Cases; Wensen: • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk; • Je bent resultaat- en klantgericht, organisatiesensitief; • Je bent geen IT’ er maar wel IT affiniteit, je spreekt met name de taal van de business; • Je kunt op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen; • Je bent initiatiefrijk en kunt indien nodig snel handelen; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken; • Je bent doortastend en kunt goed in teamverband werken; • Je bent klantgericht, proactief en stressbestendig...

Senior Consultant Hosting
(24-03-2017 14:30)
Senior Consultant Hosting: Inleiding afdeling/ project: Taak omvat: We zijn op zoek naar een collega die op basis van requirements een technisch design kan opstellen en mee kan helpen deze in de praktijk te realiseren. Dit project maakt gebruik van de laatste methodes en technieken op basis van Microsoft, Cisco en HP...

Senior Technisch EIM Consultants
(24-03-2017 14:30)
Voor onze opdrachtgever, een overheidsinstantie in Den Haag, zijn wij op zoek naar Senior Technisch EIM Consultants. Functie: Senior Technisch EIM Consultants Locatie: Den Haag Opdrachtgever: Overheid Start: 24-04-2017 Eind: 31-12-2017 Uren: 36-40 uur per week Optie tot verlenging: JA Aanbieden tot: 04-04-2017, 12...

3e lijns technisch beheerder Linux
(24-03-2017 14:00)
Voor onze klant DJI zijn wij op zoek naar het volgende; Informatie over de opdracht: Uitvoeren van dagelijks 3e lijns werkzaamheden op Linux platformen. Het betreft werkzaamheden m.b.t. incidenten, problems en wijzigingsverzoeken. - Onderhouden/verder uitbouwen van de Linux deployment, automation en configuration management...

Linux Engineer
(24-03-2017 14:00)
Opdracht: - Technisch beheren van LINUX omgevingen - Tunen van de beheerde systemen en adviseren met betrekking tot de performance. - Technisch beheer van de productie omgeving en alle project testomgevingen - Installatie van nieuwe services op de sattelite omgeving - Installatie en beheer Sattelite omgeving - Beheer pupput modules - Beheer cloud omgeving - Gecontroleerd doorvoeren van changes op de bestaande Linux omgeving...

Bouwkundig en civieltechnisch onderhoud
(24-03-2017 13:55)
Bouwkundig en civieltechnisch onderhoud. Bouwkundig onderhoud. Waterschap Hunze en Aa’s wil met deze aanbesteding één leverancier contracteren voor alle voorkomende werkzaamheden in het kader van klein bouwkundig onderhoud aan alle objecten van Waterschap Hunze en Aa’s. Groot onderhoud, renovaties en nieuwbouw vallen buiten de scope van deze aanbesteding. De geschatte waarde van deze opdracht is circa € 100.000,- per jaar.

Vertalen van NL-tekst naar FR
(24-03-2017 11:00)
Ik wil graag de Nederlandse tekst van een website van mijn klant (LED licht fabrikant, bevat enkele technische termen) laten vertalen naar het Frans. Je krijgt een kant-en-klaar Word-document met daarin 1609 woorden aan Nederlandse tekst, je hoeft die dus niet zelf eerst van de website af te halen...

Dot Net Developer
(24-03-2017 11:00)
Burleson HR Consultancy is voor haar klant, een Semi Overheidsorganisatie in Nijmegen met spoed op zoek naar een; Ontwikkelaar Dot Net/.Net Omschrijving In een Scrum team van ongeveer 10 ontwikkelaars werk je aan een van onze pakketten om een aantal technische verbeteringen door te voeren...

Functioneel Tester
(24-03-2017 10:30)
Momenteel ben ik op zoek naar een Functioneel Tester in Amsterdam gedurende de periode tussen 10 april en 31 december 2017. Heb je ervaring met technische en functionele acceptatietesten en/of systeemtesten? Kennis van iStandaarden iWlz, iWmo en iJw? Ervaring met webservices, SQL, XML-SPY en het opstellen van testplannen? Herken jij jezelf hierin? Neem dan snel contact met Raphael - StarApple Interim...

Civiel technisch tekenwerk (indien mogelijk NLCS)
(24-03-2017 10:30)
In de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandige tekenaar(ZZP-er) waar wij divers tekenwerk aan kunnen uitbesteden. Zoals as-builts, uitwerken voegovergangen in kunstwerken en eventueel ombouwen van bestaande tekeningen naar NLCS. Eventueel op zoek naar een langdurige relatie waar wij ons tekenwerk aan kunnen uitbesteden...

Uitwerken uitvoeringstekeningen voegovergangen
(24-03-2017 10:30)
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig autocad tekenaar (ZZP-er) die op aanvraag tekenwerk kan uitvoeren. Het betreft uitwerken van uitvoering- en asbuilt tekeningen voor voegovergangen. Graag met kennis van NLCS....

Problem- en Procescoördinator
(24-03-2017 10:00)
Kan jij de kwaliteit om proces en problem werkzaamheden in te richten en te stroomlijnen? Beschik je daarnaast over de nodige technische kennis? Dan is dit jouw opdracht! Voor een project bij onze eindklant in de omgeving Leiden met ongeveer 2.500 ondersteunde gebruikers zijn wij op zoek naar een Problem- en Procescoördinator...

Freelance opdracht: Projectleider Sport en Culturtechniek
(24-03-2017 09:16)
Projectleider Sport en Cultuurtechniek. Binnen beschikbaar gestelde budget de diverse sportobjecten realiseren op GOTIK onderdelen. “Monodisciplinaire” projecten waarbij wel sport-, civiel- en cultuurtechnische en bestuurlijke sensitiviteit en kennis benodigd is. Gemiddelde bestuurlijke risico’s, mits tijdige terugkoppeling van projectleider naar...

Technisch Applicatie Beheerder, Groningen
(23-03-2017 23:30)
Voor onze eindklant, een overheidsinstantie in Groningen, zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder. Functie: Technisch Applicatie Beheerder Locatie: Groningen Opdrachtgever: Overheid Start: 03-04-2017 Eind: 31-12-2017 Optie tot verlenging: JA [ maximaal 3 x ] Uren: 36 uur per week Aanbieden tot: 28-03-2017, 15...

Technisch Applicatiebeheerder
(23-03-2017 18:30)
Start: begin april Locatie: Groningen Aantal uren per week: 40 Uurtarief: 60 - 65 euro Duur opdracht: 9 maanden (met optie tot verlenging) Omschrijving: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een technisch applicatiebeheerder voor een Microsoft omgeving...

Sr. Technisch Applicatie Beheerder
(23-03-2017 17:30)
Voor een goede klant van Visser & Van Baars ben ik per direct op zoek naar een Technisch / Functioneel Beheerder. Start: 01/04/17 Inzet: 6+ maanden (met optie op verlenging) Duur: 40 uur per week Werkzaamheden: Als technisch applicatie beheerder ben in samenwerking met het team verantwoordelijk voor het applicatie landschap en het beheer van de databases...

App-V Packager
(23-03-2017 17:30)
Voor onze eindklant in de regio Almere zijn wij op zoek naar een App-V Packager Taken en verantwoordelijkheden: Packagen en virtualiseren van applicaties van intake tot implementatie/acceptatie en opstellen van documentatie Het vergroten van kennis en deze delen met collega's Beoordelen en analyseren van applicaties op functioneel en technisch gebied Vereisten: • Specialist in (VMware ThinApp, Microsoft App-V of Citrix Application Streaming) • Je hebt ruime kennis van, en minimaal drie jaar ervaring met, het packagen van applicaties naar App-V en MSI...

Freelance opdracht: Senior Datacenter Consultant / Architect Amsterdam
(23-03-2017 16:30)
De werkomgeving Als onderdeel van de basisdienstverlening huisvest en beheert de VU een data center. Naar aanleiding van recente en geplande bouwactiviteiten aan- en rondom de locatie van het huidige data center moet het data center verhuisd worden naar een nieuwe locatie. De VU ziet deze wijziging als een kans om vergaande technische vernieuwingen door te voeren...

​Technisch Applicatiebeheerder (QR4563)
(23-03-2017 13:30)
Rijswijk, Qualogy Resources
Functie: Technisch Applicatiebeheerder (QR4563) 
Start: 1-5-201736 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Rotterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder

Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de organisatie nodig heeft bij het uitvoeren van haar werk. 
Applicatiebeheer is verantwoordelijk voor goed functionerende applicatiesystemen in een beheerde en gemonitorde omgeving, volgens de afgesproken prestatienormen.

De functie
-    Je vervult een uitvoerende rol binnen de ITIL beheerprocessen, zoals incident management, problem management, release management en changemanagement.
-    Je test en installeert nieuwe applicaties in de ontwikkel-, test-, acceptatie,- en
-    productieomgevingen. Ook ben je bezig met het oplossen van hulpvragen in de 2e lijn en zorg
-    Je voor het gedocumenteerd overdragen van antwoorden op hulpvragen naar de 1e lijn. 
-    Je hebt regelmatig overleg met de senior bij het afhandelen van informatieverzoeken en storingsmeldingen.


 

Freelance opdracht: Technisch Applicatiebeheerder (QR4563)
(23-03-2017 13:22)
Functie: Technisch Applicatiebeheerder (QR4563) Start: 1-5-2017, 36 uur per week Periode: 12 mnd+ Omgeving: Rotterdam Omschrijving: Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de...