Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Functioneel Beheerder ( Distributie / Productie omgeving ), Boxtel
(28-01-2015 16:50)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder te Boxtel.Functie eisen:De klant zoekt een Functioneel Beheerder met ervaring binnen logistieke Distributie productie omgevingen. Voorkeur gaat uit naar een kandidaat die technische kennis heeft van... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/functioneel-beheerder-distributie-productie-omgeving-boxtel.html)

Functioneel Beheerder ( Distributie / Productie omgeving ), Boxtel
(28-01-2015 16:47)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder te Boxtel.Functie eisen:De klant zoekt een Functioneel Beheerder met ervaring binnen logistieke Distributie productie omgevingen. Voorkeur gaat uit naar een kandidaat die technische kennis heeft van... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-beheerder-distributie-productie-omgeving-boxtel.html)

Technisch applicatiebeheerder voor grote internationale speler - Maarssen
(28-01-2015 15:52)
Technisch applicatiebeheerder voor grote internationale spelerBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: woensdag 28 januari 2015Standplaats: Maarssen  Vacature informatie Contact... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatiebeheerder-voor-grote-internationale-speler-maarssen-5.html)

Junior Business Consultant - Utrecht
(28-01-2015 15:51)
FunctieomschrijvingEen gefundeerde start van jouw carrière!Binnen Atos Consulting zijn we op zoek naar enthousiaste starters, met een technische achtergrond, die zich willen ontwikkelen als Business Technologist.Durf jij in jezelf te investeren? Bezit jij goede analytische vaardigheden? Neem jij het initiatief en kan jij jezelf verkopen? Leef jij... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/junior-business-consultant-utrecht.html)

Applicatie Support Medewerker voor hoogwaardige technische systemen - Waddinxveen
(28-01-2015 15:51)
Applicatie Support Medewerker voor hoogwaardige technische systemenBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: woensdag 28 januari 2015Standplaats: Waddinxveen  Vacature informatie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/applicatie-support-medewerker-voor-hoogwaardige-technische-systemen-waddinxveen.html)

Software Engineer - Haaksbergen
(28-01-2015 15:51)
Functieomschrijving Het ontwerpen en construeren van het besturingstechnische gedeelte van machines en installaties op basis van afgesproken klantspecificaties, evenals het programmeren van machines en installaties. Het organiseren en verzorgen van de besturingstechnische oplevering Taken en verantwoordelijkheden Software engineer: Ver... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/software-engineer-haaksbergen-7.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(28-01-2015 15:51)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/netwerkbeheerder-vianen-ut.html)

applicatie ontwikkelaar junior / jr consultant - Zevenaar
(28-01-2015 15:51)
Functieomschrijving Hoofdtaken Technisch ontwerp, coderen en testen van softwareDiagnose, herstel en testen van foutenOpvolgen van toegewezen support problemenUitwerken technische documentatieDeelname in code-reviewsAdministreren activiteiten, resultaten en kennis in interne bedrijfssysteemKennis en ervaring opbouwen in VB6, VB.Net,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/applicatie-ontwikkelaar-junior-jr-consultant-zevenaar.html)

Technisch applicatiebeheerder o t omgeving
(28-01-2015 15:26)
Als Technisch Applicatiebeheerder O T heb je als doel het analyseren, documenteren en installeren van software voor het project migratie ontwikkel- en testomgeving. De kandidaat is in staat om zelfstandig te werken en kan documenteren. De klant h..

Technisch Specialist/Ms Sql Server/Nederland - Overijssel
(28-01-2015 15:01)
Van ZZP naar ZZV, meer vrijheid voor freelancers! Lees verder... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/technisch-specialist-ms-sql-server-nederland-overijssel.html)

Front-end Developer Hilversum
(28-01-2015 13:46)
LocatieHilversumContactpersoonPeter SiggerT:  E: p.sigger@independentrecruiters.nl Front-end DeveloperFrontend developer gezocht voor een grote ICT dienstverlener waarbij je technische frontend oplossingen realiseert voor toonaangevende bedrijven.Daarnaast maak je als frontend developer deel uit van de interne Java community waarbij je veel aan... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/front-end-developer-hilversum-3.html)

applicatie ontwikkelaar junior / jr consultant - Zevenaar
(28-01-2015 13:45)
Functieomschrijving Hoofdtaken Technisch ontwerp, coderen en testen van softwareDiagnose, herstel en testen van foutenOpvolgen van toegewezen support problemenUitwerken technische documentatieDeelname in code-reviewsAdministreren activiteiten, resultaten en kennis in interne bedrijfssysteemKennis en ervaring opbouwen in VB6, VB.Net,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/applicatie-ontwikkelaar-junior-jr-consultant-zevenaar-9.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(28-01-2015 13:45)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-vianen-ut-2.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(28-01-2015 13:01)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerkbeheerder-vianen-ut.html)

Applicatiebeheerder - Goes
(28-01-2015 13:01)
FunctieomschrijvingAls Medewerker Applicatiebeheer Senior zorg je ervoor dat applicaties en informatiesystemen technisch en functioneel zodanig functioneren, dat de applicaties 24 uur per dag beschikbaar zijn. Je zorgt dat de applicaties zijn afgestemd op de werkprocessen van de ziekenhuisorganisatie. Je bewaart het overzicht over verschillende... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/applicatiebeheerder-goes.html)

Netwerkbeheerder - Vianen UT
(28-01-2015 13:00)
Functieomschrijving Als Netwerkbeheerder binnen ICT Infrastructuur Nederland ben je verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor alle werkmaatschappijen. Het plannen, coördineren en begeleiden van toegewezen wijzigingen, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerkbeheerder-vianen-ut.html)

Niederlassungsleiter im Vertrieb in Ingolstadt
(28-01-2015 12:52)
• Sie bringen ein erfolgreich abgeschlossenes technisches oder betriebswirtschaftliches Studium mit.• Sie haben mehrjährige Vertriebs- und Führungserfahrung erlangt und besitzen eine hohe Affinität zum technischen Dienstleistungsvertrieb. Idealerweise bringen Sie außerdem Erfahrungen aus dem Automotive Umfeld mit. • Sie verfügen über ein aus... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/unix/niederlassungsleiter-im-vertrieb-in-ingolstadt.html)

Functioneel Beheerder ( Logistiek ), Boxtel
(28-01-2015 12:50)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder te Boxtel.Functie eisen:De klant zoekt een Functioneel Beheerder met ervaring binnen logistieke productie omgevingen. Voorkeur gaat uit naar een kandidaat die technische kennis heeft van IT omgevingen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/functioneel-beheerder-logistiek-boxtel.html)

Functioneel Beheerder ( Logistiek ), Boxtel
(28-01-2015 12:47)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder te Boxtel.Functie eisen:De klant zoekt een Functioneel Beheerder met ervaring binnen logistieke productie omgevingen. Voorkeur gaat uit naar een kandidaat die technische kennis heeft van IT omgevingen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-beheerder-logistiek-boxtel.html)

Wbso aanvraag
(28-01-2015 12:44)
Hallo, Ik wil als freelancer graag een WBSO aanvraag indienen. Nu merk ik dat ik het erg lastig vind om te bepalen of ik wel/niet voldoe aan de eisen zoals bijvoorbeeld technische onzekerheid en dergelijke. Graag wil ik je vragen om eenmalig bi..

Technisch applicatiebeheerder - 's-Gravenhage
(28-01-2015 12:01)
Je hebt een afgeronde relevante IT-opleiding (WO/HBO),  minimaal 4 jaar werkervaring als ICT-medewerker of applicatiebeheerder, uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt in hoge mate zelfstandig, maar ook in teamverband werken.Daarnaast beschik je over:Kennis van techniek op HBO-niveau.Kennis van projectmatig werken, relevante ontwikkel-... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-s-gravenhage-3.html)

Senior Projectleider Business Intelligence
(28-01-2015 11:56)
De projectleider geeft leiding aan een of meerdere teams actief op de realisatie van nieuwe landelijke informatieproducten. Hij (zij) is in staat om vanuit BI-gebruikersperspectief end-to-end te denken. Hij geeft sturing aan een multidisciplinair team van (10 tot 15) BI specialisten. Hij communiceert gemakkelijk met business- en meer technisch geschoolde...

Technisch project manager proxy
(28-01-2015 11:47)
Freelance.nl Freelance Fair (c) 2015, BTW: NL8193.47.796.B01 KVK: 24433449Freelance.nl maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-project-manager-proxy.html)

Software Engineer - Haaksbergen
(28-01-2015 11:46)
Functieomschrijving Het ontwerpen en construeren van het besturingstechnische gedeelte van machines en installaties op basis van afgesproken klantspecificaties, evenals het programmeren van machines en installaties. Het organiseren en verzorgen van de besturingstechnische oplevering Taken en verantwoordelijkheden Software engineer: Ver... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-engineer-haaksbergen-10.html)

Systeembeheerder (Zuid-Nederland)
(28-01-2015 11:46)
FunctiebeschrijvingJe werkt als Systeembeheerder bij een opdrachtgever waarbij je (mede)verantwoordelijk bent voor het optimaal functioneren van de ICT-infrastructuur. Je beheert apparatuur en programmatuur, zowel remote als op klantlocatie. Je bent deskundig op het gebied van de installatie van hard- en software en technisch beheer en je lost k... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/systeembeheerder-zuid-nederland-2.html)

Technisch applicatiebeheerder - 's-Gravenhage
(28-01-2015 11:45)
FunctieomschrijvingEen (coördinator) technisch applicatiebeheerder bij EBPI:Past protocollen toe bij het zoeken naar fouten en bijbehorende oorzaken (issue tracking). Bedenkt doeltreffende oplossingen voor complexe issues en voert deze uit zodat applicaties in test-, acceptatie-, preproductie- en productieomgeving goed functioneren.Heeft de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-s-gravenhage-2.html)

Technisch applicatiebeheerder voor grote internationale speler - Maarssen
(28-01-2015 10:46)
Technisch applicatiebeheerder voor grote internationale spelerBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: woensdag 28 januari 2015Standplaats: Maarssen  Vacature informatie Contact... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-voor-grote-internationale-speler-maarssen-8.html)

Technisch project manager proxy
(28-01-2015 10:39)
Beste freelancer, Momenteel zoek ik voor mijn eindklant een technische project manager. Voor deze opdracht is het van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en stevig in je schoenen staat. Mijn klant is bezig met een reverse pr..

Ondersteuner jaarrekeningproces
(28-01-2015 10:34)
Voor een gemeente in Noord Brabant zijn wij op zoek naar een ondersteuner jaarrekeningproces. Het betreft een verslaggevingstechnische opdracht waarbij van de balansposten gecontroleerd moet worden of deze voldoen aan de richtlijnen van de account..

Technisch projectmanager
(28-01-2015 10:30)
Voor een project van 3 maanden zoekt men een hands-on technisch Projectmanager met kennis van reverse proxy. Competenties: - Je staat stevig in je schoenen - Niet sec een projectmanager die goed is in het schrijven ven exception reports en esca..

Technisch projectleider
(28-01-2015 10:29)
Voor onze opdachtgever in Utrecht zoeken wij een Technisch Projectleider. Het betreft een uitdagende opdracht om een informatie systeem opnieuw te bouwen naar een .NET omgeving. Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan het volgende profiel: - HB..

Medewerker beheer ICT - Noordwijkerhout
(28-01-2015 02:46)
Functieomschrijving De medewerker ICT doet ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de gehel organisatie. Je zorgt voor het werkplek beheer en realisatie van computerfaciliteiten, telefonie en diverse applicaties. In deze veelzijdige en zelfstandige functie fungeer je als technisch specialist en draag je zorg voor het operationele beheer en de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/medewerker-beheer-ict-noordwijkerhout.html)

Medewerker beheer ICT - Noordwijkerhout
(28-01-2015 00:00)
Functieomschrijving De medewerker ICT doet ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de gehel organisatie. Je zorgt voor het werkplek beheer en realisatie van computerfaciliteiten, telefonie en diverse applicaties. In deze veelzijdige en zelfstandige functie fungeer je als technisch specialist en draag je zorg voor het operationele beheer en de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/medewerker-beheer-ict-noordwijkerhout-3.html)

Netwerk Security Engineer
(27-01-2015 19:46)
Technical Consultant CCNP, CiscoAls Technisch Consultant heb je aantoonbare kennis en ervaring met de bekende platformen en ben je gespecialiseert in de begeleiding van organisatiedoelstellingen tot ICT/Netwerk oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren van klant -en gebruikerswensen en begeleidt de vertaling hiervan naar... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/netwerk-security-engineer-6.html)

Technisch applicatiebeheerder
(27-01-2015 19:01)
Voor mijn klant in Breda ben ik op zoek naar een technisch applicatie specialist met ervaring in het beheren van .NET applicaties. Start: Per direct Duur: 3-6 maand Aantal uur per week: 40 Locatie: omgeving Breda Tarief: Marktconform ..

Technisch architect medior senior
(27-01-2015 18:59)
Functie Technisch Architect Functieniveau Medior/Senior Werklocatie Den Haag Startdatum 9 februari 2015 Verwachte einddatum 4 mei 2015 Aantal uren per week 36 Aanvraagomschrijving Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is een fusieorganisati..

C# ontwikkelaar
(27-01-2015 18:57)
Voor onze relatie in Zelzate zijn wij dringend op zoek naar een C# ontwikkelaar. Ze zoeken iemand die in de buurt van Oost of West vlaanderen woont omwille van afstand. Is bij klant te Zelzate, 20 km van Terneuzen. kennis van technische analyse..

Wp site kiezen en installeren
(27-01-2015 18:42)
Ik zoek een WordPress deskundige die kan helpen met het kiezen uit de bestaande (10-talle) medische WP-thema`s voor de slaap apneu kliniek die we opzetten. Waar moeten we rekening mee houden? Zoals technische criteria die van belang zijn (responsiven..

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT7604, Amsterdam
(27-01-2015 17:47)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarOmschrijving:Ontwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten, support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).Omgeving:... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit7604-amsterdam.html)

Medewerker Servicedesk ICT - Almere
(27-01-2015 17:47)
Functieomschrijving In deze functie gaat het om het beantwoorden van vragen, oplossen van eerstelijnsproblemen van gebruikers en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden op het gebied van systeem – en applicatiebeheer, zodanig dat de interne klanten tevreden zijn, applicaties goed functioneren en een adequate technische o... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/medewerker-servicedesk-ict-almere.html)

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT7604, Amsterdam
(27-01-2015 17:46)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarOmschrijving:Ontwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten, support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).Omgeving:... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit7604-amsterdam.html)

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT7604, Amsterdam
(27-01-2015 17:46)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarOmschrijving:Ontwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten, support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).Omgeving:... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit7604-amsterdam.html)

(technisch) project manager
(27-01-2015 17:07)
Freelance.nl Freelance Fair (c) 2015, BTW: NL8193.47.796.B01 KVK: 24433449Freelance.nl maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-project-manager.html)

Microsoft Systeembeheerder / Technisch ICT Consultant / Medior ICT Consultant - Weesp
(27-01-2015 17:04)
Microsoft Systeembeheerder Technisch ICT Consultant Medior ICT Consultant Als jij in de wandelgangen iemand hoort mompelen en je denkt “heeft deze persoon het nu over Servers, Service of Surface?” Dan zouden we wel eens een leuke functie voor je kunnen hebben! Wij zijn Hands On. Wij willen van al onze Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/microsoft-systeembeheerder-technisch-ict-consultant-medior-ict-consultant-weesp-4.html)

Sharepoint ontwikkelaar
(27-01-2015 16:58)
Plan Nederland (voorheen Foster Parents Plan) is een goede doelen organisatie in Amsterdam. Er werken ongeveer 100 mensen. Office365 en SharePoint online zijn speerpunt op het gebied van ICT. Momenteel is Sharepoint technisch geimplementeerd. Wij ..

Microsoft System Engineer / Senior ICT Consultant / Technisch ICT Consultant - Weesp
(27-01-2015 16:04)
Microsoft System Engineer Senior ICT Consultant Technisch ICT Consultant Als jij in de wandelgangen iemand hoort mompelen en je denkt “heeft deze persoon het nu over Servers, Service of Surface?” Dan zouden we wel eens een leuke functie voor je kunnen hebben! Wij zijn Hands On. Wij willen van al Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/microsoft-system-engineer-senior-ict-consultant-technisch-ict-consultant-weesp-5.html)

(technisch) project manager
(27-01-2015 15:51)
Aanvraag 20116913 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (technisch) Project Manager Functie: Je gaat projecten managen in een sterk technisch georiënteerde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor een strakke budg..

Microsoft Systeembeheerder / Technisch ICT Consultant / Medior ICT Consultant - Weesp
(27-01-2015 15:47)
Microsoft Systeembeheerder Technisch ICT Consultant Medior ICT Consultant Als jij in de wandelgangen iemand hoort mompelen en je denkt “heeft deze persoon het nu over Servers, Service of Surface?” Dan zouden we wel eens een leuke functie voor je kunnen hebben! Wij zijn Hands On. Wij willen van al onze Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/microsoft-systeembeheerder-technisch-ict-consultant-medior-ict-consultant-weesp-4.html)

Microsoft System Engineer / Senior ICT Consultant / Technisch ICT Consultant - Weesp
(27-01-2015 15:04)
FunctieomschrijvingMicrosoft System Engineer Senior ICT Consultant Technisch ICT Consultant Als jij in de wandelgangen iemand hoort mompelen en je denkt “heeft deze persoon het nu over Servers, Service of Surface?” Dan zouden we wel eens een leuke functie voor je kunnen hebben! Wij zijn Hands On. Wij willen van al Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/microsoft-system-engineer-senior-ict-consultant-technisch-ict-consultant-weesp-4.html)

Microsoft Systeembeheerder / Technisch ICT Consultant / Medior ICT Consultant - Weesp
(27-01-2015 15:04)
FunctieomschrijvingMicrosoft Systeembeheerder Technisch ICT Consultant Medior ICT Consultant Als jij in de wandelgangen iemand hoort mompelen en je denkt “heeft deze persoon het nu over Servers, Service of Surface?” Dan zouden we wel eens een leuke functie voor je kunnen hebben! Wij zijn Hands On. Wij willen van al onze Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/microsoft-systeembeheerder-technisch-ict-consultant-medior-ict-consultant-weesp-3.html)