Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6855, Hilversum
(23-09-2014 16:02)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderProfiel:Het team van applicatiebeheer draagt zorg voor de functionele en technische ondersteuning van de backend van de website en bedrijfsproces- en internet gerelateerde maatwerk applicaties.De TAB heeft... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6855-hilversum.html)

Novell(Server)beheerder, den Haag
(23-09-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Opdrachtomschrijving: We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime technische kennis van Novell en Microsoft server systemen en aantoonbare ervaring op dit gebied. Je bent zelfstandig en gestructureerd. Daarnaast is een klantgerichte en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/novell-server-beheerder-den-haag.html)

Linux Technisch Applicatiebeheerder, BTIT6855, Hilversum
(23-09-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux Technisch ApplicatiebeheerderProfiel:Het team van applicatiebeheer draagt zorg voor de functionele en technische ondersteuning van de backend van de website en bedrijfsproces- en internet gerelateerde maatwerk applicaties.De TAB heeft... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/linux-technisch-applicatiebeheerder-btit6855-hilversum.html)

Novell(Server)beheerder, den Haag
(23-09-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Opdrachtomschrijving: We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime technische kennis van Novell en Microsoft server systemen en aantoonbare ervaring op dit gebied. Je bent zelfstandig en gestructureerd. Daarnaast is een klantgerichte en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/novell-server-beheerder-den-haag.html)

Applicatie beheer bij mediagroep
(23-09-2014 15:53)
Onze opdrachtgever is toonaangevend in verschillend nieuws en mediamerken. Wij zoeken dan ook iemand die affiniteit heeft met een dergelijk bedrijf en zich hier graag in verder wil ontwikkelen. Als technisch applicatiebeheerder ben je verantwoorde..

Btit6854 technisch consultant betaalterminals
(23-09-2014 15:47)
BlueTrail is op zoek naar een Technisch Consultant Betaalterminals Profiel: De klant wil een voorziening beschikbaar stellen voor verrichten van kas- en pinbetalingen op posten. Er moet onderzocht worden op welke wijze de klant het mogel..

Technisch Consultant Betaalterminals, BTIT6854, Den Haag
(23-09-2014 15:32)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Technisch Consultant BetaalterminalsProfiel:De klant wil een voorziening beschikbaar stellen voor verrichten van kas- en pinbetalingen op posten. Er moet onderzocht worden op welke wijze de klant het mogelijk kan maken dat burgers betalingen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-consultant-betaalterminals-btit6854-den-haag.html)

Manager verkoop
(23-09-2014 14:28)
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een manager verkoop met bewezen ervaring en behaalde successen binnen de wereld van technische kapitaal goederen (installatietechniek en/of energie). Er wordt gezocht naar een ervaren kandidaat die visi..

Technisch applicatiebeheerder
(23-09-2014 14:10)
Functie Technisch applicatiebeheerder Functieniveau Medior/Senior Werklocatie Den Haag Startdatum 10 oktober 2014 Verwachte einddatum 31 december 2014 Aantal uren per week 36 Aanvraagomschrijving De applicatie VLOS wordt door de Di..

Mobile Developer Eindhoven - Eindhoven
(23-09-2014 12:31)
Functieomschrijving Als iOS/android Developer ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking van apps binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met een groep internationale designers (UX) en vult elkaar aan daar waar nodig. We bouwen aan een team van ontwikkelaars die apps ontwikkelen voor iOS/Android smartphones en tablets en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/mobile-developer-eindhoven-eindhoven.html)

Embedded Software Engineer - Zeddam
(23-09-2014 12:31)
Functieomschrijving Als Engineer word je, na een inwerkperiode, verantwoordelijk voor projecten in de software- en elektraontwikkeling Functie-eisenHTS'er met enige jaren ervaring (bijv. technische informatica of Embedded Systems)in het bezit van goede communicatieve vaardighedenzelfstandigteamplayersystematischsecuur... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/embedded-software-engineer-zeddam-2.html)

Service Manager
(23-09-2014 12:29)
De afdeling Handel&Transport is verantwoordelijk voor een aantal diensten, waarbij een gedeelte van het applicatieve en het volledige technische beheer uitbesteed is aan externe partijen. Daarnaast worden een aantal werkzaamheden uitgevoerd door een Logius breed opgezet Service Center (call handling). De afdeling is opgedeeld in een team verantwoordelijk voor de...

Functioneel/Technisch Applicatiebeheerder die SQL queries kan maken in regio Eindhoven - Eindhoven
(23-09-2014 11:31)
Functioneel/Technisch Applicatiebeheerder die SQL queries kan maken in regio EindhovenBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: dinsdag 23 september 2014Standplaats: Eindhoven  Vacature informatie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-technisch-applicatiebeheerder-die-sql-queries-kan-maken-in-regio-eindhoven-eindhoven-16.html)

Systeem
(23-09-2014 11:22)
Systeembeheerder / engineer Locatie: Den Bosch Startdatum: ZSM Periode: 3 maanden+ Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: • Het technisch beheren en onderhouden van verschillende systemen en applicatie..

Novell beheerder
(23-09-2014 11:06)
Aanvraag 20116544 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medior Novell(Server)beheerder. Korte opdrachtomschrijving: We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime technische kennis van Novell en Mi..

Technisch consultant Betaalterminals
(23-09-2014 10:33)
De klant wil een voorziening beschikbaar stellen voor verrichten van kas- en pinbetalingen op posten. Voor de verwerking is het product Payplaza voorzien. Er moet onderzocht worden op welke wijze de klant het mogelijk kan maken dat burgers betalingen doen via kassa en pinterminals. Dit vindt o.a. op de post plaats, maar ook steeds meer op andere locaties (gedeelde...

Freelance Isolatieadviseur
(23-09-2014 10:06)
Voor een grote opdrachtgever in de energiesector is Bobeldijck op zoek naar ervaren en enthousiaste isolatieadviseurs. Als isolatieadviseur ben je de spil in het aan jou toegekende rayon, waar je de klanten bezoekt. Met de systemen die je ter dienste staan adviseer je de klant hoe hij met naisolatie en/of het plaatsen van zonnepanelen energie kan besparen. Je verkoopt en rapporteert vervolgens aan je teamleider over de resultaten van je inspanningen. Als voorbereiding op je werkzaamheden word je intern zowel technisch als commercieel geschoold en word je de eerste periode begeleid door een van je senior-collega’s.

Bouwkundig tekenaar
(23-09-2014 10:00)
Voor één van mijn klanten, actief in het spoorweggebeuren, ben ik op zoek naar een ervaren CAD Tekenaar/Ontwerper in het kader van een lange termijn project. UW VERANTWOORDELIJKHEDEN OMVATTEN: *Het 2 en 3-dimensionaal uitwerken van spoorwe..

Technisch specialist
(23-09-2014 09:50)
Datum : dinsdag 23 september 2014 Aanvraag nr. : 4626 Type aanvraag : Detachering Functie : Technisch Specialist Aantal vacatures : 1 Werkzaamheden : Voltooien uitrol Windows 8.1, vanuit een in Azure opgebouwde ConfigMgr 2012 R2-omgeving..

Fleet Engineer
(23-09-2014 00:00)
Taken en verantwoordelijkheden: Vaststellen en bewaken van de technische en functionele specificaties van de wereldwijd inzetbare fleet. Vaststellen en bewaken van het onderhoudsprogramma voor de fleet. Technische begeleiding bij productontwikkeling. Ondersteuning bieden aan het inkoopproces. Voorbereiden en plannen van zee-, land- en luchttransport. On site begeleiden van transport.

Technisch Productmanager
(22-09-2014 22:09)
Functieomschrijving: Deze persoon moeten binnen een team van specialisten zorg dragen voor het bewaken van de kosten structuur, het contact met afnemers en leveranciers en als plaatsvervanger van de verantwoordelijk product manager dienen bij diens afwezigheid. Tot de dagelijkse taken behoren ondermeer: • monitoren van en rapporteren over de voortgang van lopende...

Technical Lead, Rotterdam
(22-09-2014 22:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Achtergrondinformatie: De klant heeft het ICT landschap onderverdeeld in technische domeinen. Deze staan weergegeven in de tekening in bijlage. De domeinen belegd bij KPN vallen hoofdzakelijk onder lagen Technical Communication en Infrastructure. De Technical... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technical-lead-rotterdam.html)

Technisch applicatie manager
(22-09-2014 21:45)
Beste freelancer/ZZPer Voor de klant zijn we op zoek naar een technisch applicatie manager Application manager with the following skills: - PowerCenter - Oracle - Generic Windows Server knowledge - Communicative Work profile: - analyse ..

Technisch beheerder .net
(22-09-2014 21:04)
Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technisch Beheerder .NET. Het betreft de bouw van een register t.b.v. continue screening binnen de Kinderopvang. Eisen: De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met: -Microso..

Functioneel beheerder Oracle eBS HRM - Rotterdam
(22-09-2014 21:01)
Als functioneel beheerder sla je een brug tussen bedrijfsprocessen en ICT. Je bent intermediair tussen de eindgebruiker en het (technisch) beheer van Oracle eBS. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de Oracle e-Business Suite (eBS). Je identificeert en lost incidenten op en voorkomt herhaling van Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-beheerder-oracle-ebs-hrm-rotterdam.html)

Sap sd specialist
(22-09-2014 20:48)
Talisman zoekt een SAP SD specialist! Minimaal 3 maanden Noord-Holland Jij hebt minimaal 7 jaar ervaring als SD expert. Zowel technisch als functioneel weet je de specs op te halen en te vertalen. Bij voorkeur heb je soortgelijke opdrachten..

Software Tester
(22-09-2014 19:31)
Wij zijn op zoek naar een software tester die ervaring heeft met software product ontwikkeling. In een team van 14 ontwikkelaars en 1 tester is behoefte aan een extra technisch tester, omdat zij groeien. De core business is het ontwikkelen van web applicaties en web services voor de medische Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/software-tester-20.html)

Ultimus/POVO Open Technisch Consultant, 20 u pw, BTIT6845, Amsterdam
(22-09-2014 19:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Ultimus/POVO Open Technisch Consultant, 20 u pwBeschrijving werkzaamhedenDe Technisch Consultant heeft als verantwoordelijkheid het implementeren realiseren van de gewenste functionaliteit in Ultimus, het systeemtesten ervan en het opleveren... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/ultimus-povo-open-technisch-consultant-20-u-pw-btit6845-amsterdam.html)

Technisch applicatiebeheerder
(22-09-2014 17:42)
U werkt als technisch applicatiebeheerder mee aan het updaten, migreren en beheren van GEO- en CAD/CAM-applicaties binnen een gemeentelijke organisatie.      Onze opdrachtgever is een gemeenschappelijke organisatie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam. Binnen deze organisatie is gekozen om de GEO- en CAD/CAM-applicatie te...

SCRUM/AGILE Software Tester die houdt van een complexe omgeving, regio Zevenaar
(22-09-2014 17:32)
Heb jij affiniteit met technische, complexe softwareomgevingen en heb je ervaring als software tester waar je hebt meegewerkt aan het hele testtraject? Sta je stevig in je schoenen en neem jij je verantwoordelijkheid? Reageer dan op deze vaste functie in regio Zevenaar waar je veel bij kunt leren!Voor een van Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/scrum-agile-software-tester-die-houdt-van-een-complexe-omgeving-regio-zevenaar-2.html)

Applicatiebeheerder/Technisch Projectleider, 32 u pw, BTIT6842, Amsterdam
(22-09-2014 16:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een ArcGis/CADCAM/VMWare Applicatie beheerder/Technisch Projectleider, 32 u pwBij opdrachtgever is gekozen om de Geo en CAD/CAM applicatie te migreren naar de VMware omgeving. Als applicatie beheerder/technisch-projectleider werk je mee aan het... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/applicatiebeheerder-technisch-projectleider-32-u-pw-btit6842-amsterdam.html)

Applicatiebeheerder/Technisch Projectleider, 32 u pw, BTIT6842, Amsterdam
(22-09-2014 16:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een ArcGis/CADCAM/VMWare Applicatie beheerder/Technisch Projectleider, 32 u pwBij opdrachtgever is gekozen om de Geo en CAD/CAM applicatie te migreren naar de VMware omgeving. Als applicatie beheerder/technisch-projectleider werk je mee aan het... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/applicatiebeheerder-technisch-projectleider-32-u-pw-btit6842-amsterdam.html)

Solution Architect, Den Haag
(22-09-2014 16:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Solution Architect Integratie & Connectiviteit. Heeft diepgaande kennis van technische architectuur. Focust daarbij op systeem integratie en security. Kan enterprise architectuurrichtlijnen vertalen in een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/solution-architect-den-haag-4.html)

Technical lead
(22-09-2014 15:46)
Aanvraag 20116541 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Technical Lead. Achtergrondinformatie: De klant heeft het ICT landschap onderverdeeld in technische domeinen. Deze staan weergegeven in de tekening in..

Technisch consultant Betaalterminals Den Haag
(22-09-2014 15:39)

De klant wil een voorziening beschikbaar stellen voor verrichten van kas- en pinbetalingen op posten. Voor de verwerking is het product Payplaza voorzien. Er moet onderzocht worden op welke wijze de klant het mogelijk kan maken dat burgers betalingen doen via kassa en pinterminals. Dit vindt o.a. op de post plaats, maar ook steeds meer op andere locaties (gedeelde ambassade, evenementen). Deze betalingen hebben in de regel betrekking op visumkosten, paspoortkosten, examenkosten… Onderdeel van het op te leveren product is een uitwerking van alternatieve netwerkvarianten (via interne netwerk, dan wel via publiek netwerk) met daarbij een gedegen beschrijving van de consequenties en risico’s op business en technisch niveau. Aspecten t.a.v. informatiebeveiliging (lees security, beschikbaarheid, schaalbaarheid, etc.) mogen daarbij niet ontbreken.

De klant is op zoek naar een expert met bewezen ervaring op het gebied van de ontsluiting van pin en kassa betaalvoorzieningen in het internationale landschap. Deze persoon moet van stevig kaliber zijn daar hij/zij de verschillende personen/afdelingen tot elkaar moet kunnen brengen. Naast de onderstaande kennisgebieden dient deze persoon te beschikken over een oplossingsgerichte attitude, en bedreven te zijn in het opereren in een politieke omgeving met meerdere stakeholders en belangen. Hij/zij leidt vanuit de inhoud, wordt beschouwd als een expert op zijn/haar vakgebied en beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden.


Technisch Applicatie Beheerder Geo- en CADCAM applicaties, Amsterdam
(22-09-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoeken wij een Technisch Applicatie Beheerder Geo- en CADCAM applicaties.Binnen de omgeving van deze opdrachtgever is er gekozen om de Geo en CAD/CAM applicatie te migreren naar de VMware omgeving. Als applicatie beheerder/technisch-projectleider... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatie-beheerder-geo-en-cadcam-applicaties-amsterdam.html)

Technisch Applicatie Beheerder Geo- en CADCAM applicaties, Amsterdam
(22-09-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoeken wij een Technisch Applicatie Beheerder Geo- en CADCAM applicaties.Binnen de omgeving van deze opdrachtgever is er gekozen om de Geo en CAD/CAM applicatie te migreren naar de VMware omgeving. Als applicatie beheerder/technisch-projectleider... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatie-beheerder-geo-en-cadcam-applicaties-amsterdam.html)

Senior Infrastructuur Specialist IIS BTIT6844
(22-09-2014 15:20)
Functie omschrijving BlueTrail is op zoek naar een Senior Infrastructuur Specialist IIS voor het team Web Services team. Het Web Services team doet het beheer van circa 60 IIS webapplicaties, in een grotendeels OTAP ingerichte omgeving. De applicaties bestaan uit intern ontwikkelde applicaties (maatwerk) en pakketimplementaties. Doel van de Functie: Het op tactisch en strategisch niveau zorg dragen voor een stabiele en kwalitatief goed functioneerde IT infrastructuur binnen de door Group IT gestelde richtlijnen waarbij continuïteit, stabiliteit en betrouwbaarheid van de hardware, besturingssystemen, businessapplicaties, database systemen en netwerken gegarandeerd worden evenals het coachen en begeleiden van collega's. Aandachtsgebied: Infrastructurele systemen: netwerken, servers, datacenter platformen, werkstations en randapparatuur. Software-installaties, updates en security patches. Beheer (20%) en ontwikkeling/implementatie (80%) Neemt de bovenkant van het aandachtsgebied voor zijn rekening. Kernactiviteiten: * Het kwalitatief goed inrichten, aanpassen en beheren van systemen. * Het opstellen van technisch ontwerpen op basis van requirements/ functioneel ontwerp. * Het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten. * Het ontwikkelen van platformen. * Het analyseren en oplossen van storingen en het doen van verbetervoorstellen op basis van de analyses. * Het opstellen van documentatie van de infrastructuur in relatie tot bedrijfstoepassingen. * Het coördineren van Change Management op de infrastructuur. * Het coachen, begeleiden en functioneel aansturen van collega's. * Het bijhouden van nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt en het vertalen hiervan naar strategische IT oplossingen cq nieuwe systemen. * Het bijdragen aan het opstellen van Infrastructuur Architectuur Document. * Het bijdragen aan het releasemanagement op de IT infrastructuur. Rol: Coördinerend/initiatiefnemend/coachend. Relatiepatroon: Intern: eindgebruikers, analisten, IT en IM collega's, projectleiders, managers of directeuren. Extern: leveranciers. Bevoegdheden: Strakke richtlijnen op het gebied van IT, Security en SOX. Binnen de kaders van de architectuur richtlijnen. Vrijheid te ontwerpen. Opdracht & Context: Het Web Services team wil in een half jaar de manier waarop Microsoft Internet Information Server (IIS) applicaties worden beheerd op hetzelfde niveau hebben als waarop Websphere Application Server (WAS) applicaties worden beheerd: snel, betrouwbaar en uitermate schaalbaar. Wij zoeken iemand die enerzijds de technische kennis heeft van het beheren van een grote, diverse en zeer in beweging zijnde IIS infrastructuur. Anderzijds moet de kandidaat communicatief vaardig zijn om het te kiezen beleid uit te dragen. Het team bestaat uit 18 zeer gemotiveerde infrastructuur beheerders en specialisten, dat verantwoordelijk is voor alles wat met "web" te maken heeft, vanaf de firewall, tot aan de database. Het team werkt daarbij nauw samen met de andere teams van de afdeling DataCenter en de aanleverende teams van de verschillende Divisies (Leven, Schade, Bank , Commercie en Asset Management). Start 1 oktober 2014 Duur 6 mnd + Inzet 36 - 40 uur per week LET OP! TARIEF IS SCHERP! Functie eisen Men zoekt een kandidaat die gedegen ervaring heeft met het beheer van een enterprise IIS omgeving. Iemand die bij voorkeur ervaring heeft met geautomatiseerde deployments, deployment tooling en Microsoft Web Farm Framework (WFF). Specifieke Opleiding & Expertise: Microsoft Internet Information Server (IIS). Aanvullende competenties/Soft criteria: Teamwerker, met aandacht voor kennis vastlegging en overdracht. Hoogst genoten opleiding: HBO Werkervaring: 5-10 Jaar Reageren? Graag bij het reageren op deze aanvraag in de motivatie of eventueel in een aparte mail vermelden: * CV in Word formaat van maximaal 5 pagina's, incl. Naam, Geboortedatum en Woonplaats * Aan de opdracht gerelateerde motivatie van minimaal 4 regels * Uurtarief * Beschikbaarheid: datum en aantal uur * Geplande vakanties in de komende 3 maanden * Geplande intakes of intakes waar nog geen uitsluitsel van bekend is (graag aantal en datum vermelden) * Freelancer en bedrijfsvorm of Freelancer zonder bedrijf (payrolling) of Leverancier met (eigen) medewerker

Technisch Allround C++ Software Engineer, Omgeving Rotterdam
(22-09-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Algemene informatie: • Onze eindklant is op zoek naar iemand die zowel alleen als in teamverband kan werken aan het realiseren van technisch complexe oplossingen • Analytisch denken, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor deze projecten •... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-allround-c-software-engineer-omgeving-rotterdam.html)

Technisch Allround C++ Software Engineer, Omgeving Rotterdam
(22-09-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Algemene informatie: • Onze eindklant is op zoek naar iemand die zowel alleen als in teamverband kan werken aan het realiseren van technisch complexe oplossingen • Analytisch denken, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor deze projecten •... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/technisch-allround-c-software-engineer-omgeving-rotterdam.html)

Ontwikkelaar C++ en C# .Net met levensverzekeringen/actuariele
(22-09-2014 14:55)
Functie omschrijving BlueTrail is op zoek naar een Ontwikkelaar C++ en C# .Net met levensverzekeringen/actuariele kennis. Het Delivery Team Leven Bouw, onderdeel van IT & Services, is op zoek naar een ervaren Ontwikkelaar met levensverzekeringen/actuariele kennis. Graag ontvangen wij CV's van kandidaten waarbij de C kennis (C++ en C#) en de levensverzekeringen/actuariele kennis nadrukkelijk naar voren komt. Het beste zou zijn een ontwikkelaar die is opgegroeid in C, daar 10 jaar of meer mee heeft gewerkt en later de overstap heeft gemaakt naar object georienteerde talen als C++ en C# .Net. En dit dan ook (zo nu en dan) op een IT levensverzekeringen / actuariele afdeling. Doel van de Functie: Het ontwerpen van applicaties/informatiesystemen, IT-oplossingen in de vorm van een TO en binnen IT (architectuur)richtlijnen. Het coördineren van het ontwikkelproces conform het Functioneel Ontwerp en aansturing van programmeurs en systeemontwikkelaars. Aandachtsgebied: Applicaties, ontwerpen (complexe systemen) en coördineren. Kernactiviteiten: * Technisch ontwerp van applicaties/informatiesystemen * Opstellen Systeem Architectuur Document (SAD) * Oplossingen van storingen in systemen * Aansturing van bouwers en ontwerpers * Meewerken aan het functioneel ontwerp * Betrokken bij opstellen en uitvoeren van functionele, integratie-, systeem- en acceptatietest van informatiesystemen Rol: Ontwerper, coördinator Relatiepatroon: Projectleiders, leidinggevenden, medewerkers, leveranciers, IT collega's. Bevoegdheden: * Beperkte vrijheid om te ontwerpen * Uitgevoerd onder architectuur en getoetst aan strakke richtlijnen Opdracht & Context: Het Delivery Team Leven Bouw is onderdeel van IT & Services en verzorgt het onderhoud en beheer van alle systemen. Ook neemt het team deel aan (ver)nieuwbouwprojecten. In je werk heb je overleg met analisten, testcoördinatoren, functioneel beheerders, projectleiders, eindgebruikers en natuurlijk je collega ontwikkelaars. Als C, C#, .NET ontwikkelaar binnen het Midoffice Team ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de bouw van wijzigingen en uitbreidingen op de Rekenmodules en de Business Rule Engine. Daarnaast zorg je voor het opzetten en het onderhouden van een goede Unit testomgeving. Het betreffende systeem is volop in ontwikkeling en is bestempeld tot “doelsysteem”. Naast deze activiteiten ben je verantwoordelijk voor de documentatie van het systeem. Je doet proactief verbetervoorstellen, maakt impactanalyses en ondersteunt testers en gebruikers bij testwerkzaamheden. De verscheidenheid aan werkzaamheden en contacten maken het werk zeer gevarieerd. Start z.s.m. Duur 3 mnd + Inzet 24 - 32 uur per week Functie eisen Kennis & Ervaring: * Ervaring met meerdere specifieke IDE's * Ervaring met referentie architecturen * HBO werk- en denkniveau * Kennis van de financiële branche * Minimaal 5 jaar ervaring * Relevante IT-opleidingen Specifieke Opleiding & Expertise: * Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau met een wiskundige achtergrond. * Je hebt ruime ervaring (>10 jaar) met de programmeertalen C, C# en .NET met de bijbehorende ontwikkelomgevingen. * Je kan complexe vraagstukken in C, C# en .NET programmatuur doorgronden en snel tot een oplossing komen. Aanvullende competenties/Soft criteria: * Je hebt kwaliteit en onderhoudbaarheid hoog in het vaandel staan. * Je bent proactief, “handen uit de mouwen”. * Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. * Verder ben je in staat om deadlines te halen en proactief te rapporteren over je eigen werk. * Je herkent je zelf in de steekwoorden initiatiefrijk, creatief, enthousiast en teamplayer. Reageren? Graag bij het reageren op deze aanvraag in de motivatie of eventueel in een aparte mail vermelden: * CV in Word formaat van maximaal 5 pagina's, incl. Naam, Geboortedatum en Woonplaats * Aan de opdracht gerelateerde motivatie van minimaal 4 regels * Uurtarief * Beschikbaarheid: datum en aantal uur * Geplande vakanties in de komende 3 maanden * Geplande intakes of intakes waar nog geen uitsluitsel van bekend is (graag aantal en datum vermelden) * Freelancer en bedrijfsvorm of Freelancer zonder bedrijf (payrolling) of Leverancier met (eigen) medewerker

Technisch applicatie beheerder geo- en cadcam
(22-09-2014 14:31)
Aanvraag 20116542 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder Geo- en CADCAM applicaties. Profiel organisatie: Waternet is de gemeenschappelijke organisatie van het waterschap Amstel, Gooi..

Functioneel beheerder Oracle eBS HRM - Rotterdam
(22-09-2014 14:31)
Als functioneel beheerder sla je een brug tussen bedrijfsprocessen en ICT. Je bent intermediair tussen de eindgebruiker en het (technisch) beheer van Oracle eBS. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de Oracle e-Business Suite (eBS). Je identificeert en lost incidenten op en voorkomt herhaling van Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/functioneel-beheerder-oracle-ebs-hrm-rotterdam.html)

IOS ontwikkelaar / Android ontwikkelaar - Eindhoven
(22-09-2014 14:01)
Functieomschrijving Als iOS/android Developer ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking van apps binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met een groep internationale designers (UX) en vult elkaar aan daar waar nodig. We bouwen aan een team van ontwikkelaars die apps ontwikkelen voor iOS/Android smartphones en tablets en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/ios-ontwikkelaar-android-ontwikkelaar-eindhoven-2.html)

Vectorworks specialist gezocht
(22-09-2014 13:09)
Wij zijn op zoek naar een tekenaar / ontwerper die in staat is om (gemaatvoerde) 3d tekeningen te maken van een meubel of een ruimte met meubels erin op basis van handschetsen. Je moet in staat zijn om de modellen op te werken met materialen, verlic..

Autocad tekenaar
(22-09-2014 12:08)
Gezocht per 01-10-2014 een autocad tekenaar in de regio Zeeland. Project duur 3 tot 6 maanden (verlenging mogelijk) De bedoeling is dat het alleen uitgetekend hoeft te worden. De klant is een fabriek in de food industrie. Graag reageren met cv..

Technisch consultant infrastructuur specialist
(22-09-2014 12:08)
Gezocht Technisch consultant/Infrastructuur Specialist (Senior Microsoft beheer/projecten). Expertise Windows Server, MS SQL, Oracle DB, Lync, Sharepoint, Mobile Device Management, applicatie onderhoud en upgrades Werkzaamheden Voor onze kl..

2 senior technisch applicatie beheerders
(22-09-2014 11:58)
Voor een van onze klanten, een zorginstelling in Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar 2 Technisch Applicatiebeheerders. Het betreft een inzet voor een periode van circa 9 maanden. Functie inhoud Samen met de overige medewerkers van ICMT/Operation..

Technische vertaalopdracht frans - nederlands
(22-09-2014 10:48)
Voor een licht technische vertaalopdracht zijn wij op zoek naar een vertaler Frans - Nederlands voor het vertalen van een internationale website (7000 woorden). Indien u hiervoor relevante ervaring heeft opgedaan en geïnteresseerd bent in deze opd..

Ervaren technisch schrijvers opleidingskundigen
(22-09-2014 10:45)
Ervaren Technisch Schrijvers / Opleidingskundigen met affiniteit in de Automotive Industrie Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar ervaren Technisch Schrijvers / Opleidingskundigen. Als Technisch Schrijver / Opleidingskundige werk je i..