Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Projectleider met ervaring van technische inrichtingen
(20-12-2014 10:46)
Voor één van onze eindklanten zijn wij momenteel opzoek naar een Projectleider met ervaring van technische inrichtingen. Taken:De Projectleider Inrichting Rijkskantoor gaat een voorstel schrijven voor de technische inrichting van een nieuw kantoorpand. In dit pand worden 4 partijen gehuisvest waarvan 3 op het justitie netwerk moeten worden a... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectleider-met-ervaring-van-technische-inrichtingen.html)

Nederlands - frans vertaler
(20-12-2014 09:28)
Ik ben op zoek naar een Nederlands - Frans vertaler die voor volgende week een enigszins technische tekst kan vertalen tegen een gunstig tarief. Bij een goede vertaling kan meer werk volgen en een vaste samenwerking. Ik ben op zoek naar iemand die mi..

ICT trainees - Elsloo LB
(20-12-2014 03:46)
Functieomschrijving Heb je een sterke affiniteit met ICT en een HBO/WO werk- en denkniveau? Investeer in je toekomst en ga aan de slag als trainee. Wij leiden je op tot technisch ICT-specialist met carrièremogelijkheden in heel Nederland. Als trainee ontvang je in de eerste maanden van je programma een stevig Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/ict-trainees-elsloo-lb.html)

Senior .Net Software Engineer - Brummen
(20-12-2014 03:46)
Functieomschrijving Functie omschrijving Wij zijn voor onze groeiende organisatie op zoek naar een ambitieuze Senior .Net Software Engineer(s). Als Senior .Net Software Engineer ben je actief betrokken ontwikkelen en onderhouden van onze producten. Kerntaken Mede verantwoordelijk voor het ontwerpen;Opstellen technische specificaties;Ont... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/senior-net-software-engineer-brummen.html)

Technisch Projectleider ICT met System Engineer achtergrond, GlencoreGrain R'dam - Rotterdam
(20-12-2014 03:46)
Technisch Projectleider ICT met System Engineer achtergrond, GlencoreGrain R'damBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: vrijdag 19 december 2014Standplaats: Rotterdam  Vacature informatie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-projectleider-ict-met-system-engineer-achtergrond-glencoregrain-r-dam-rotterdam.html)

Exchange online specialist met technisch pl skills
(19-12-2014 20:20)
Opdrachtgever gaat migreren naar office365. Te beginnen met exchange. Dit project wordt geïnitieerd en gemanaged vanuit de US qua plan, maar EMEA ICT heeft zijn lokale verantwoordelijkheid om daar op aan te sluiten. Het projectplan dat vanuit d..

Technisch Projectleider ICT met System Engineer achtergrond, GlencoreGrain R'dam
(19-12-2014 20:02)
Vind jij het interessant om binnen een internationaal bedrijf uitdagende projecten te leiden en hands on mee te werken? Reageer dan nu!GlencoreGrain BV in Rotterdam, onderdeel van het wereldwijde grondstoffenbedrijf Glencore (zie www.glencore.com is verantwoordelijk voor de wereldwijde handel en distributie van onder meer graan, oliehoudende... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-projectleider-ict-met-system-engineer-achtergrond-glencoregrain-r-dam.html)

Technisch Projectleider ICT met System Engineer achtergrond, GlencoreGrain R'dam - Rotterdam
(19-12-2014 19:46)
Technisch Projectleider ICT met System Engineer achtergrond, GlencoreGrain R'damBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: vrijdag 19 december 2014Standplaats: Rotterdam  Vacature informatie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-projectleider-ict-met-system-engineer-achtergrond-glencoregrain-r-dam-rotterdam.html)

Wetenschappelijke Softwareontwikkelaar - 's-Gravenhage
(19-12-2014 17:46)
Tessella is een internationaal (data-) analyse, software- en  IT-consultingbedrijf dat samenwerkt met toonaangevende wetenschappelijke en technische organisaties om complexe problemen op te lossen. Onze oplossingen maken de wereld een beetje beter en daar zijn we trots op.Voor ons team in Den Haag zijn we op zoek naar een Wetenschappelijk... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/wetenschappelijke-softwareontwikkelaar-s-gravenhage.html)

Front-end developer
(19-12-2014 17:01)
Jouw Rol Als front-end developer werk je aan de technische realisatie van front-end oplossingen in de verschillende uitdagende opdrachten voor onze klanten. Dit kan zowel op klantlocatie zijn, als binnen het Center of Excellence van Sogeti. Het uitdenken en implementeren van responsive websites heeft je grote interesse, waarbij je Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/front-end-developer.html)

Boek Illustrator Gezocht om Bewegingsleer te Promoten budget E250-450
(19-12-2014 16:48)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die de door mij ontwikkelde bewegingsleer voor reumapatiënten in een boek kan illustreren. Deze persoon moet verstand hebben van de menselijke anatomie om de beweging technisch goed…

Tester Amsterdam SQL
(19-12-2014 14:47)
Dit heb jeJe hebt minimaal een HBO- of WO diploma, bij voorkeur in de richting (Technische) Informatica of een vergelijkbare richting.Minimaal drie jaar ervaring met web-based applicaties Agile software testing. Aantoonbare kennis van testmethodieken en -tools. Certificering in TMap of ISTQB. Ervaring met SQL of een andere Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/tester-amsterdam-sql.html)

Medewerker klantenservice / Helpdeskmedewerker, 40 uur - Nijmegen
(19-12-2014 14:46)
Functieomschrijving UPC krijgt ongeveer elke 3-4 maanden deze vacature open. We zijn voor start in januari op dit moment op zoek naar geschikte kandidaten. Klantenservice Medewerker (Technisch) 32, 36 of 40 uur per week Jouw nieuwe uitdaging als Klantenservice Medewerker (Technisch) De Technische Klantenservice behandelt alle (meest... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/medewerker-klantenservice-helpdeskmedewerker-40-uur-nijmegen.html)

E-commerce specialst - Nieuwegein
(19-12-2014 14:46)
Functieomschrijving Als E-Commerce Specialist ben jij eerste aanspreekpunt van onze klanten in Nederland en België. Hierbij zorg je voor een goede analyse van de vraag en de juiste opvolging, waarbij communicatie met de technische teams en de partner cruciaal is. Daardoor zal je hoge kennis van de processen en ondersteunende Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/e-commerce-specialst-nieuwegein.html)

Senior Projectleider
(19-12-2014 14:39)
Wij zijn op zoek naar een senior projectleider die een voorstel gaat schrijven voor de technische inrichting van een kantoorpand. In dit pand worden 4 partijen gehuisvest waarvan 3 op het justitie netwerk moeten worden aangesloten en 1 niet. Hiervoor dient afstemming plaats vinden met technisch it medewerkers (architecten) en de partijen die gehuisvest gaan worden. Na de...

BI-Analist/Data Scientist - Deventer
(19-12-2014 14:06)
BI-Analist/Data ScientistBen je:een teamspeler en sterke communicator;analytisch sterk;een sleutelspeler in het slimmer maken van de instelling;zelfstandig en uiterst accuraat;klantgericht, pro-actief en assertief?Heb je:een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van sociale wetenschappen, econometrie, technische wiskunde, technische... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/bi-analist-data-scientist-deventer.html)

Software ontwikkelaar m/v fulltime - Dordrecht
(19-12-2014 14:06)
FunctieomschrijvingOntwikkelen van mobiele applicatie voor Android, IOS en Windows phoneAnalyseren/opstellen van functionele ontwerpenFunctionele ontwerpen omzetten in technische ontwerpenTesten uitvoeren m.b.t. eigen software en/of die van het teamOnderhouden van reeds ontwikkelde programmatuurFunctie-eisenMinimaal 3 jaar ervaring in ontwikkeling... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/software-ontwikkelaar-m-v-fulltime-dordrecht.html)

Junior Systeembeheerder - Amsterdam
(19-12-2014 14:06)
FunctieomschrijvingEen jonge, ambitieuze ‘systeembeheerder’ die de kans krijgt om onze technische processen vorm te geven en deel uit te maken van ons door innovatie gedreven team. Door de sterke groei van onze organisatie bestaat de wens om ons team te versterken met een digitale duizendpoot. Wij zoeken iemand die onze iOS Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/junior-systeembeheerder-amsterdam.html)

Hr medewerker backoffice
(19-12-2014 14:04)
BEDRIJF Wij zijn een overheidsinstelling in de regio Stad Utrecht. In de komende jaren staan we voor grote uitdagingen binnen en buiten de organisatie. Op het financieel en vraagtechnische vlak willen we versterken, om hier uit te blinken worden v..

Integraal adviseur openbare verlichtinge
(19-12-2014 13:57)
Doel van de functie Binnen IVOW is er behoefte aan een technisch adviseur OV die zowel kennis heeft van OV als SE (System Engineering). De inhuurkracht zal worden ingezet bij het samenstellen van een Vraagspecificatie Eisen en omvat de volgende ta..

Senior java ontwikkelaar
(19-12-2014 13:54)
Ter aanvulling van het Izone team zoeken we een enthousiaste senior Java- en Javascriptontwikkelaar. We zoeken iemand die ons helpt om met de laatste technische ontwikkelingen, de praktijk van inspecteurs te verbeteren. Je resultaten en op te leveren..

Adviseur sr
(19-12-2014 13:51)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Werklocatie: Den Haag Startdatum: 12 januari 2015 Verwachte einddatum: 31 december 2015 Aantal uren per week: 36 Verwachte sluitingsdatum: 5 januari 2015 Aanvraagomschrijving De technisch specialist is de kennishouder van de ICT oplossingen van de door BPR beheerde systemen in de...

Technisch Consultant/Abap, Sap, Sap Abap, Sap Ess, Sap Mss/Nederland - Zuid-Holland
(19-12-2014 12:48)
Functie Technisch Consultant Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/technisch-consultant-abap-sap-sap-abap-sap-ess-sap-mss-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Applicatiebeheerder PHP MySQL Message Broker, Integratie
(19-12-2014 12:47)
Functie omschrijvingHet takenpakket is zeer breed en omvat o.a.Ontwikkeling en beheer van diverse webbased applicaties op basis van PHP(5) en (My)SQLOntwikkeling en beheer van mappings in de message broker (IBM WTX)Incident-, configuratie- en changemanagement voor de diverse applicaties zoals het Warehouse Management Systeem (Dlx Dispatcher)Meedra... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/technisch-applicatiebeheerder-php-mysql-message-broker-integratie.html)

Technisch Applicatiebeheerder PHP MySQL Message Broker, Integratie
(19-12-2014 12:46)
Functie omschrijvingHet takenpakket is zeer breed en omvat o.a.Ontwikkeling en beheer van diverse webbased applicaties op basis van PHP(5) en (My)SQLOntwikkeling en beheer van mappings in de message broker (IBM WTX)Incident-, configuratie- en changemanagement voor de diverse applicaties zoals het Warehouse Management Systeem (Dlx Dispatcher)Meedra... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-php-mysql-message-broker-integratie.html)

Autotechnisch trainer
(19-12-2014 12:27)
Welke stempel druk jij op onze trainingen? Waar leg je de focus als er zoveel te leren valt in een korte tijd. En waarmee maak jij de training naast leerzaam ook leuk? Maak kennis met een learningomgeving waar kan niet, niet bestaat. TTA biedt jou ..

Sap abap technisch consultant
(19-12-2014 12:07)
Functienaam SAP ABAP Technisch Consultant Functieniveau Senior Locatie Zoetermeer Startdatum 5-1-2015 Verwachte einddatum 5-1-2016 Aantal uren per week 36 WERKOMGEVING Je hebt onder meer te maken met diverse betrokken partijen, zoals: *..

Java ontwikkelaar , Den Haag
(19-12-2014 11:46)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Ter aanvulling van het Izone team zoeken we een enthousiaste senior Java- en Javascriptontwikkelaar. We zoeken iemand die ons helpt om met de laatste technische ontwikkelingen, de praktijk van inspecteurs te verbeteren. Je resultaten en op te leveren producten Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/java-ontwikkelaar-den-haag-18.html)

Technisch Projectleider, Gouda
(19-12-2014 11:46)
HTTP/1.1 301 Moved Permanently Date: Fri, 19 Dec 2014 10:46:36 GMT Server: Apache/2.2.22 (Ubuntu) X-Powered-By: PHP/5.3.10-1ubuntu3.4 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Location:... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-projectleider-gouda.html)

Software ontwikkelaar m/v fulltime - Dordrecht
(19-12-2014 11:46)
FunctieomschrijvingOntwikkelen van mobiele applicatie voor Android, IOS en Windows phoneAnalyseren/opstellen van functionele ontwerpenFunctionele ontwerpen omzetten in technische ontwerpenTesten uitvoeren m.b.t. eigen software en/of die van het teamOnderhouden van reeds ontwikkelde programmatuurFunctie-eisenMinimaal 3 jaar ervaring in ontwikkeling... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-ontwikkelaar-m-v-fulltime-dordrecht.html)

Junior Systeembeheerder - Amsterdam
(19-12-2014 11:45)
FunctieomschrijvingEen jonge, ambitieuze ‘systeembeheerder’ die de kans krijgt om onze technische processen vorm te geven en deel uit te maken van ons door innovatie gedreven team. Door de sterke groei van onze organisatie bestaat de wens om ons team te versterken met een digitale duizendpoot. Wij zoeken iemand die onze iOS Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/junior-systeembeheerder-amsterdam.html)

Java ontwikkelaar
(19-12-2014 10:58)
Ter aanvulling van het Izone team zoeken we een enthousiaste senior Java- en Javascriptontwikkelaar. We zoeken iemand die ons helpt om met de laatste technische ontwikkelingen, de praktijk van inspecteurs te verbeteren. Je resultaten en op te leveren producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een solide ontwerp. We verwachten dat je een eigen...

Senior projectleider inrichting rijkskantoor locat
(19-12-2014 10:11)
Wij zijn op zoek naar een senior projectleider die een voorstel gaat schrijven voor de technische inrichting van een kantoorpand. In dit pand worden 4 partijen gehuisvest waarvan 3 op het justitie netwerk moeten worden aangesloten en 1 niet. Hier..

Senior Programmeur Technisch ontwerper JAVA
(19-12-2014 10:00)
Voor haar directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een Senior Programmeur Technisch ontwerper JAVA ten behoeve van het project PVS Startdatum 01-01-2015 (of zsm daarna) Einddatum 31-12-2015 Aantal fte 3 Aantal uren per week: 36 Functieniveau: Senior Opleidingsn... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/senior-programmeur-technisch-ontwerper-java.html)

Senior Programmeur Technisch ontwerper JAVA, Groningen
(19-12-2014 09:46)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor haar directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar eenSenior Programmeur Technisch ontwerper JAVAten behoeve van het project PVSStartdatum 01-01-2015 (of zsm daarna)Einddatum 31-12-2015Aantal fte 3Aantal uren per week: 36Functieniveau: SeniorOpleidingsniveau: HBO

Senior Programmeur Technisch ontwerper JAVA, Groningen
(19-12-2014 09:45)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor haar directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar eenSenior Programmeur Technisch ontwerper JAVAten behoeve van het project PVSStartdatum 01-01-2015 (of zsm daarna)Einddatum 31-12-2015Aantal fte 3Aantal uren per week: 36Functieniveau: SeniorOpleidingsniveau: HBO

Senior Technicus
(19-12-2014 00:00)
De Senior technicus beheerst het technisch vakgebied m.b.t. een specifiek deel van het complexe materieel dat door de afdeling wordt gevoerd. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd in project/WSM teams. Functionaris wordt door zorg van het bureauhoofd bij één of meerdere projecten en/of systemen ingedeeld en voert de werkzaamheden in project- en/of systeemteams uit. In projectteams kan dat zowel binnen de afdeling als buiten de afdeling zijn. Functionaris is verantwoordelijk voor de aspecten techniek, kwaliteit, veiligheid, milieu en Arbo bij de verwerving en instandhouding van complexi materieel. In projectteams levert functionaris zelfstandig bijdragen t.b.v. de realisatie en instroming van het benodigde materieel. In systeemteams levert functionaris zelfstandig bijdragen t.b.v. de instandhouding van het gevoerde materieel. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Adviseur Kwaliteit Milieu
(19-12-2014 00:00)
Yacht is op zoek naar een adviseur kwaliteit milieu. Herken jij je zelf in onderstaand profiel? Neem dan direct contact met ons op. De gebiedsgerichte aanpak, de wisselende rol en de verwevenheid van het ruimtelijk domein in alle elementen van de stedelijke samenleving vereist naast een brede integraliteit een efficiënte en slagvaardige aanpak van ieder vraagstuk alvorens tot uitvoering wordt overgegaan. De daarbij te volgen strategie is cruciaal. Werkzaamheden - Het analyseren van bestaande situaties in de openbare ruimte op de kwaliteit van ondermeer bodem, fundering en asfalt en het daarvoor uitzetten van milieuhygiënische- en civieltechnische onderzoeks-opdrachten bij ingenieursbureau * s. - Op basis van de resultaten van deze onderzoeken informatie aandragen ter voorbereiding van bestekken voor civiele werken. Hierbij is het noodzakelijk een goede vertaalslag te kunnen maken van de milieuhygiënische conclusie van een rapport naar de gevolgen daarvoor op de uitvoering van een civiel werk. - In voorkomende gevallen zal het uitzetten van bronnerings-onderzoek, nader onderzoek, een BUS-melding of (deel)saneringsonderzoek onderdeel zijn van je takenpakket. - Het bijbrengen van bovengenoemde kennis aan een collega adviseur Functie-eisen - HBO-niveau; miileutechnische / milieukundige opleiding of daarmee vergelijkbaar. - Circa 2-jaar aantoonbare relevante praktijkervaring. - Kennis van de wet Bodembescherming, Besluit Bodemkwalilteit, Bouwstoffenbesluit en de normen die van toepassing zijn op het gebied van onderzoek op bodem en bouwstoffen. - In staat zijn om effectief en efficiënt te kunnen communiceren met zowel interne als externe personen. Competenties - Organiseren van eigen werk - Omgevingsbewustzijn - Samenwerken - Zelfsturend vermogen - Kwaliteitsgerichtheid en resultaatgerichtheid Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan direct contact op met Frank Weelen: 0621449482. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Unix Beheerder
(18-12-2014 22:45)
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Unix Beheerder. Het betreft een opdracht voor 4 maanden met opdracht op verlenging.Je maakt onderdeel uit van een team van Unix beheerders, waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch beheer van de Unix systemen. Je draagt zorg voor het structureel oplossen Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/unix-beheerder.html)

Technisch projectleider back-end migraties
(18-12-2014 22:04)
Freelance.nl Freelance Fair (c) 2014, BTW: NL8193.47.796.B01 KVK: 24433449Freelance.nl maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/technisch-projectleider-back-end-migraties.html)

Senior IT Projectmanager Helmond
(18-12-2014 22:04)
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Senior IT Projectmanager. Je zult zelfstandig een groot internationaal ERP project leiden (vanaf het vastleggen van de projectdefinitie, inzet van technische resources, begeleiding en bewaking tot en met oplevering). Een heldere communicatie en het maken van duidelijke afspraken is... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/senior-it-projectmanager-helmond.html)

Medior PHP-developer klantenportalen in Amersfoort
(18-12-2014 22:03)
Als developer draag je, samen met je collega’s, zorg voor het ontwikkelen van webapplicaties, afgestemd op de wensen van de klant. Je richt je voornamelijk op de technische ontwikkeling van de klantenportalen en de ontwikkeling van maatwerk voor klanten. Je werkt onder supervisie van de developmentmanager. Voor de ontwikkeling van Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/medior-php-developer-klantenportalen-in-amersfoort.html)

PHP met uitzicht op het IJ in Amsterdam (Eindgebruiker)
(18-12-2014 22:03)
Je zult als ervaren programmeur zowel zelfstandig als in teamverband gaan werken aan uiteenlopende projecten op het gebied van e-commerce en bedrijfs portals. Behalve het verder ontwikkelen van het php framework zoeken ze iemand die bij grote projecten behalve lead programmeur ook de rol van technische teamleider vervult In Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/php-met-uitzicht-op-het-ij-in-amsterdam-eindgebruiker.html)

(Junior / Medior) Technisch Consultant Oracle Apex / SQL
(18-12-2014 22:02)
Als Technisch Consultant ben je iemand die aanpakt, iemand die wíl deliveren! Je bent handig met verschillende tools zoals Oracle Apex, SQL of Access. Je bent iemand die goed rapportages in elkaar kan klussen en gemakkelijk een database kan opzetten. Je hebt een technische HBO of WO studie gedaan en Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/junior-medior-technisch-consultant-oracle-apex-sql.html)

Software Developer C# Waalwijk
(18-12-2014 22:02)
Wij zijn op zoek baar een Software Developer C# met een passie voor technische software ontwikkeling. Je doorloopt het gehele proces, van technische softwareontwikkeling tot implementatie bij klantrelaties. Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen en doorontwikkelen van software voor embedded systems en het documenteren ervan. Dat alles doe je... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-developer-c-waalwijk.html)

SHAREPOINT:Sharepoint Developer Met Veel Pit gezocht in Utrecht.
(18-12-2014 22:02)
Als SharePoint developer heb je ervaring met het ontwikkelen van (web-based) applicaties. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwikkelen van SharePoint oplossingen. Verdere werkzaamheden zjin het opstellen van functionele en technische ontwerpen. Op technisch vlak kent Sharepoint geen geheimen meer voor jou. Je zal samen met de de key-users... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/sharepoint-sharepoint-developer-met-veel-pit-gezocht-in-utrecht.html)

Technisch project leider netwerk specialist
(18-12-2014 15:44)
Functie Technisch project leider / netwerk communicatie specialist Regio Regio Nijmegen / Duitsland. Startdatum 5 januari 2014 Duur opdracht 1,5 tot 2 maanden met een optie tot verlenging Inkooptarief 70,- excl. BTW, incl. r..

Adviseur techniek civiel
(18-12-2014 15:36)
Taken: Technisch management is gericht op het realiseren van het gewenste resultaat voor de klant en verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project. Je bent onderdeel van een technisch team tijdens de voorbereiding van co..

Medewerker Applicatiebeheer Senior - Sint Philipsland
(18-12-2014 15:30)
FunctieomschrijvingVoor een van onze opdrachtgevers in de regio van Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Medewerker Applicatiebeheer Senior.Als Medewerker Applicatiebeheer Senior zorg je ervoor dat applicaties en informatiesystemen technisch en functioneel zodanig functioneren, dat de applicaties 24 uur per dag beschikbaar zijn. Je zorgt dat... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/medewerker-applicatiebeheer-senior-sint-philipsland.html)

Tekla Tekenaar
(18-12-2014 15:30)
Tekla Tekenaar