Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Senior linux beheerder
(20-10-2014 14:23)
FUNCTIENAAM ICT Beheerder Technische Systemen (Linux) BESCHRIJVING VAN DEFENSIE De werkzaamheden worden verricht binnen de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD). De MIVD is als Bijzondere Organisatie Eenheid (BOE) gepositioneerd in d..

Patroontekenaar voor Baby Artikelen Gezocht budget E20-80 per uur
(20-10-2014 13:24)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een creatieve, freelance patroontekenaar voor een nieuw merk baby artikelen. (Slaapzakje, donsovertrek, ...) Budget is bespreekbaar. In je reactie zie ik graag enkele voorbeelden terug van je teken-/ontwerpstijl. 

Ict projectleider
(20-10-2014 13:20)
Voor onze opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een ICT Projectleider. Beschrijving: Om mee te helpen aan het realiseren van de technische bouwstenen zijn we op zoek naar een ICT Projectleider. Eisen: - Minimaal afgeronde HBO op..

Software Engineer Microsoft.NET / SharePoint
(20-10-2014 13:01)
Voor onze opdrachtgever, een dienstverlener in Informatie & Communicatie Technologie, is werving- en selectiebureau Hunter Select op zoek naar een Software Engineer Microsoft.NET SharePoint. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met ruime ervaring in Microsoft engineering, je hebt een afgeronde technische studie op HBO/WO niveau met... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/software-engineer-microsoft-net-sharepoint.html)

Technisch en Functioneel applicatiebeheerder OTAP, regio Westervoort - Renkum
(20-10-2014 10:31)
Technisch en Functioneel applicatiebeheerder OTAP, regio WestervoortBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: maandag 20 oktober 2014Standplaats: Renkum  Vacature informatie Cont... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-en-functioneel-applicatiebeheerder-otap-regio-westervoort-renkum-2.html)

Technisch Projectleider
(20-10-2014 10:22)
OVER DE FUNCTIE Project opzetten en vervolgens leiden waarin opleidingsplattegrond wordt gerealiseerd: vormgegeven, gevuld, geïmplementeerd en geborgd in organisatie. WIJ VRAGEN Vereisten Kennis en Ervaring: • Het opzetten van opleidingstrajecten • Minimaal 5 jaar ervaring met Projectleiding • Netwerk en toegang binnen...

Java Engineer 4 FTE, Zeist
(20-10-2014 10:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoeken wij 4 Java Engineers in Zeist voor 40 uur p/w.We zijn op zoek naar Java Developers met Scrum ervaring, dynamisch, pro-actief en communicatief. Naast de benodigde technische skills zoals hieronder vermeld, zijn we vooral op Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/java-engineer-4-fte-zeist-2.html)

Technisch Tester Middleware gezocht! - Nieuwegein
(20-10-2014 09:31)
FunctieomschrijvingJe komt terecht in een team van 130 test consultants en samen met dit team bedien jij de testmarkt zoals hij nu is. Dit betekend dat je aan de slag gaat als Testconsultant, Testcoördinator meewerkend voorman op het gebied van TIBCO producten testen. Jouw werkgever is altijd op de hoogte Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/technisch-tester-middleware-gezocht-nieuwegein.html)

JAVA Development Engineer
(20-10-2014 00:00)
Algemene kennis/ervaring: * Minimaal HBO/ WO IT werk- en denkniveau * Kennis en ervaring met Java/Websphere development, Javascript, Java Frameworks en OO patronen. * Ervaring met Continuous Delivery * Transparant en open, gaat de constructieve dialoog niet uit de weg * CSD (Certified Scrum Developer/Engineer) * Certificering en/of bewezen vaardigheid in één of meer relevante programmeertalen * Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift Technische kennis/ervaring: HTML, AngularJS, JSON, MVC, Spring, JMS, RESTful API * s, NoSQL, Mobile First, Responsive Design, Service Design, Java, Single Page Web Apps, Open Source, Big Data, Model Driven Development, Scrum, TDD, Continuous Integration, Continuous Delivery, DevOps. Competenties: * Vakkundigheid/marktgerichtheid * Probleemanalyse en oordeelsvorming * Klantgerichtheid * Prestatiemotivatie * Samenwerken Talenkennis: Engels, Nederlands Inhoudelijke omschrijving: Je gaat in een devops team aan de slag als ontwikkelaar. Samen met team ga je redsign verzorgen voor bemande kanalen.

Php lead developer
(18-10-2014 23:24)
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een PHP lead developer die ruime en aantoonbare ervaring heeft met het opstellen van een technisch ontwerp. De PHP developer zal ingezet worden op diverse projecten. De ervaring met..

Java back end developer
(17-10-2014 20:28)
Voor onze opdrachtgever in de regio Leiden zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Java Back End Developer. Binnen een team van ontwikkelaars ben je verantwoordelijk voor technische ontwerpen. Je zorgt voor de juiste werkverdeling en ben je ..

applicatie ontwikkelaar junior / jr consultant - Zevenaar
(17-10-2014 18:31)
Functieomschrijving Hoofdtaken Technisch ontwerp, coderen en testen van softwareDiagnose, herstel en testen van foutenOpvolgen van toegewezen support problemenUitwerken technische documentatieDeelname in code-reviewsAdministreren activiteiten, resultaten en kennis in interne bedrijfssysteemKennis en ervaring opbouwen in VB6, VB.Net,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/applicatie-ontwikkelaar-junior-jr-consultant-zevenaar-5.html)

Medewerker beheer ICT - Noordwijkerhout
(17-10-2014 18:30)
Functieomschrijving De medewerker ICT doet ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de gehel organisatie. Je zorgt voor het werkplek beheer en realisatie van computerfaciliteiten, telefonie en diverse applicaties. In deze veelzijdige en zelfstandige functie fungeer je als technisch specialist en draag je zorg voor het operationele beheer en de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/medewerker-beheer-ict-noordwijkerhout.html)

Java Developer (3-7 jaar ervaring) - Utrecht
(17-10-2014 18:30)
FunctieomschrijvingJe kunt je tanden zetten in technische, complexe projecten. Je werkt in teamverband mee aan bedrijfskritische systemen voor mooie opdrachtgevers. Op basis van functionele en technische eisen, ontwerp je een (deel-)systeem. Vervolgens bouw je de door jou ontworpen software. Voorbeelden van projecten waar we binnen TriOpSys (zowel... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/java-developer-3-7-jaar-ervaring-utrecht.html)

Business Intelligence Specialist, DETAVAST, BTIT7062, Amsterdam
(17-10-2014 18:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Business Intelligence Specialist, DETAVASTFunctieomschrijving:Vertalen van functionele specificaties naar gewenste functionaliteit en/of technisch ontwerpOplossen van problemen en verstoringenZodanig zelf (systeem)testen van de aangebrachte... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/business-intelligence-specialist-detavast-btit7062-amsterdam.html)

SAP Technisch Consultant
(17-10-2014 16:54)
Afdeling IL is de ICT-dienstverlener voor Operations (Unit O), Projects (Unit P) en de Corporate Units (Units E, J, F, T, S, H en V). De doelstelling van IL is om volledig ICT business partner voor deze afdelingen te zijn. Het SAP-basis team is onderdeel van afdeling IL. Het SAP-basis team is verantwoordelijk voor hettechnisch applicatiebeheer van het gehele SAP...

Sap Authorisatie Consultant
(17-10-2014 15:37)
Het SAP-basis team is onderdeel van afdeling IL. Het SAP-basis team is verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer van het gehele SAP landschap van onze opdrachtgever. SAP speelt bij onze opdrachtgever een centrale rol in de ondersteuning van de kritische bedrijfsprocessen. Door goed technisch beheer kunnen gebruikers beschikken over SAP applicaties met een hoge...

Front end developer regio leiden
(17-10-2014 15:34)
Voor onze opdrachtgever in de regio Leiden zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front End Developer. Belangrijkste taken zijn: Functioneel ontwerpen vertalen naar technische mogelijkheden en het ontwikkelen en onderhouden van complexe web..

SAP Technisch Consultant, Groningen
(17-10-2014 14:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash met spoed op zoek naar eenSAP Technisch ConsultantStart: 3 november 2014Einde: (voorlopig) 1 april 2015Uren/Week: 40Inleiding afdeling en/of project:Afdeling IL is de ICT-dienstverlener voor Operations (Unit O), Projects (Unit P) en de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/sap-technisch-consultant-groningen-2.html)

SAP Technisch Consultant, Groningen
(17-10-2014 14:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash met spoed op zoek naar eenSAP Technisch ConsultantStart: 3 november 2014Einde: (voorlopig) 1 april 2015Uren/Week: 40Inleiding afdeling en/of project:Afdeling IL is de ICT-dienstverlener voor Operations (Unit O), Projects (Unit P) en de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sap-technisch-consultant-groningen-2.html)

Biztalk Specialist
(17-10-2014 13:39)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medior/Senior Biztalk Specialist Werklocatie: Den Haag Startdatum: 27 oktober 2014 Verwachte einddatum: 14 december 2014 Aantal uren per week: 40 Aanvraagomschrijving Voor het project Parlementaire Actoren Database dienen een aantal koppelingen technisch te worden gerealiseerd. Ook dienen de koppelingen...

Architect windows
(17-10-2014 12:22)
Functie Architect Windows Locatie Amsterdam Startdatum z.s.m. Duur 3 maanden Inzet 40 uur per week Opdracht omschrijving •Kan snel kennis op doen van het product portfolio; •Is het technisch geweten van de servicemanager; - Kan ..

Biztalk specialist
(17-10-2014 11:42)
Voor het project Parlementaire Actoren Database dienen een aantal koppelingen technisch te worden gerealiseerd. Ook dienen de koppelingen te worden beveiligd door middel van een PKI-overheid certificaat. Daarnaast dient een technisch ontwerp te worden gemaakt en alles dient ook te worden gedocumenteerd. Verder dient er een xsd te worden gewijzigd. Ook zal de routering...

BODS Consultant
(17-10-2014 11:32)
Gewenste Kennis: - 3 jaar BODS - BO 4.0/4.1 kennis is een pré - Oracle 11g - Ontwerp ETL processen - IT technische affiniteit - Ervaring in beheren BODS en Oracle databases Opdrachtomschrijving: - Dagelijkse operatie BODS en BO (planning dagelijkse operatie, monitoring, oplossen incidenten en problemen, documentatie/handboeken, mede opstellen beheer...

IT Consultant, Utrecht
(17-10-2014 10:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een opdrachtgever zoek ik een consultant met kennis en ervaring met het vertalen van een business wens naar een technische oplossing en OBIEE 11g in Utrecht.Kennis en ervaring met OBIEE 11g >3 jaar (rpd modellering en dashboarding)

SAP ABAP/OO developer, Eindhoven
(17-10-2014 10:02)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:FunctieomschrijvingVoor onze internationale eindklant zijn wij op zoek naar SAP ABAP/OO specialisten.Concrete werkzaamheden:Overnemen van legacy werkHet oplossen van incidentenHet inventariseren van de klantwensen en deze beoordelen op haalbaar en deze vertalen naar een technische oplossingH... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/sap-abap-oo-developer-eindhoven.html)

Specialis ICT
(17-10-2014 10:01)
Het bieden van specialistische en technische ondersteuning voor complexe hardware- en/of softwareproducten binnen het leverings- en serviceproces, waarbij samengewerkt wordt met verschillende collega’s en functies voor het vaststellen en oplossen van derde lijns problemen. • Maakt problem- en impactanalyses bij complexe en bedrijf kritische hardware-...

SAP ABAP/OO developer, Eindhoven
(17-10-2014 10:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:FunctieomschrijvingVoor onze internationale eindklant zijn wij op zoek naar SAP ABAP/OO specialisten.Concrete werkzaamheden:Overnemen van legacy werkHet oplossen van incidentenHet inventariseren van de klantwensen en deze beoordelen op haalbaar en deze vertalen naar een technische oplossingH... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sap-abap-oo-developer-eindhoven.html)

SAP ABAP/OO developer, Eindhoven
(17-10-2014 10:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:FunctieomschrijvingVoor onze internationale eindklant zijn wij op zoek naar SAP ABAP/OO specialisten.Concrete werkzaamheden:Overnemen van legacy werkHet oplossen van incidentenHet inventariseren van de klantwensen en deze beoordelen op haalbaar en deze vertalen naar een technische oplossingH... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/sap-abap-oo-developer-eindhoven.html)

Beleidsmedewerker Openbare Ruimte
(17-10-2014 09:55)
Medewerker beheer Levert een (pro)actieve bijdrage in de beleidsvoorbereiding op het gebied van grondexploitatie, verkeerskundige zaken, alsmede civieltechnische- en cultuur- technische zaken (zowel nieuwbouw, als beheer). Ook maakt hij/zij plannen en begeleidt de uitvoering van projecten binnen deze aandachtsgebieden. De medewerker heeft oog voor de financiële...

Specialist ICT
(17-10-2014 09:52)
Maakt problem- en impactanalyses bij complexe en bedrijf kritische hardware- en/of softwareproblemen; • Ontwikkelt een technisch concept/ontwerp en werkt oplossingen uit in (technische) specificaties; • Is leidend in complexe leveringen van diensten en producten; • Levert een bijdrage aan nieuwe productontwikkeling. Stelt (deel van) een...

Technisch applicatie beheerder middleware
(17-10-2014 09:30)
Datum : vrijdag 17 oktober 2014 Aanvraag nr. : 4636 Type aanvraag : Detachering Functie : Technisch Applicatie Beheerder Middleware Aantal vacatures : 1 Werkzaamheden : Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatie Be..

medewerker onderhouden normeringssheets
(17-10-2014 00:00)
Voor het normeren van de exploitatiekosten van de operationele wapensystemen is door de klant het middel normeringsheet NS opgesteld. Deze sheet geeft een overzicht van de kosten van het hebben en gebruiken van een wapensysteem. De sheets zijn het eigendom van de wapensysteemdriehoek waarbij bureau LCM een ondersteunende en coördineerde rol speelt. De inhuurkracht zal namens het bureau de inhoudelijk specialist worden die ondersteunt bij het invullen en onderhouden van de NS. Dit betekent dat de inhuurkracht veel overleg heeft met de systeemdriehoeken. Belangrijke aspecten is dat de sheets op een transparante, eenduidige manier worden ingevuld en dat de kennis die hiervoor gebruikt wordt op een goede manier wordt opgeslagen en gedeeld binnen het bureau LCM. Tevens zal vanuit de normeringsheets van bestaande systemen en vertaling gemaakt moeten gaan worden naar toekomstige schepen. Dit vraagt flexibiliteit en creativiteit van de inhuurkracht. De inhuurkracht valt onder directe aansturing van hoofd LCM Kennis De persoon moet minimaal een HBO niveau hebben en ervaring hebben op LCM-gebied. Kennis en affiniteit op het gebied van kosten en kennis van onderhoud (management) van technische systemen (bij voorkeur maritieme), is zeer wenselijk. Gedacht wordt aan een techneut met financiële affiniteit of een financieel analist met technische affiniteit Overig In verband met het belang van LCC zijn er veel stakeholders. Voor zowel de input als het gebruik vande sheets zal met veel partijen overlegd moeten worden. De communicatieve vaardigheden en slagvaardigheid van de inhuurkracht zijn een zeer belangrijk punt.

Dev Engineer FM
(17-10-2014 00:00)
Algemene kennis/ervaring: Financial Markets, SCRUM, Continious Delivery. Technische kennis/ervaring: Infrastructural , Interfaces (XFB, MQ &SFTP) Unix/Linux, Vmware, Windows, Scripting, SQL, Database Risk Related, automatic deployments, Nolio, SVN. Competenties: Teamplayer, analystic, responsible. Talenkennis: Dutch, English. Inhoudelijke omschrijving: Teammember in infradevops team Front Office systems Financial Markets. Huidige fase in projectcyclus: Ongoing continious delivery. Werkzaamheden: Business Analyses, Translate business requirements to IT, scripting, automatic deployments, regression testing. Verantwoordelijkheden: Part of devops team. Wat moet er worden gerealiseerd?: Sprints for DCS migration. Opmerkingen: Technical Infra knowledge is a pro. Tempory needed for DCS project for MA.

Ict architect senior
(16-10-2014 22:51)
oor een van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Senior ICT Architect. Opdracht: Het in kaart brengen en verder opzetten van het IT landschap: o Technisch IT landschap o Applicatie IT landschap (SAP, Oracle) o Interviews houden met ..

Technisch applicatie ontwikkelaar
(16-10-2014 19:40)
Voor mijn opdrachtgever in omgeving Deventer ben ik met spoed op zoek naar een technisch applicatie beheerder met goede ontwikkelkennis van C#.Net. Een mooie diverse opdracht, fulltime en per direct. Ben je ZZP/er en ben je per direct beschikba..

Technisch applicatiebeheerder gws
(16-10-2014 19:23)
Aanvraag 20116620 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder GWS Omschrijving afdeling en team. Afdeling Advies en Beheer: De afdeling Advies en Beheer biedt advisering en ondersteunin..

GWS Technisch Applicatiebeheerder, BTIT7055, Venlo
(16-10-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een GWS Technisch ApplicatiebeheerderDe kandidaatomschrijvingAls Technisch Applicatiebeheerder GWS:Registreer en bewaak je de werking van het systeem en de applicaties, implementeer, onderhoud en bewaak je het gebruik van toepassingssoftware en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/gws-technisch-applicatiebeheerder-btit7055-venlo.html)

GWS Technisch Applicatiebeheerder, BTIT7055, Venlo
(16-10-2014 18:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een GWS Technisch ApplicatiebeheerderDe kandidaatomschrijvingAls Technisch Applicatiebeheerder GWS:Registreer en bewaak je de werking van het systeem en de applicaties, implementeer, onderhoud en bewaak je het gebruik van toepassingssoftware en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/gws-technisch-applicatiebeheerder-btit7055-venlo.html)

Technisch Applicatiebeheerder GWS, Venlo
(16-10-2014 18:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Aanvraag 20116620 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder GWS Omschrijving afdeling en team. Afdeling Advies en Beheer: De afdeling Advies en Beheer biedt advisering en ondersteuning aan het... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatiebeheerder-gws-venlo.html)

Technisch Projectleider, BTIT7052, Haarlem
(16-10-2014 18:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Technisch ProjectleiderDe Technisch projectleider is verantwoordelijk voor het leiden van ICT-projecten, die overwegend infrastructureel van aard zijn.WerkzaamhedenHet voorbereiden en opzetten van projecten en bijbehorende projectorganisatie,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-projectleider-btit7052-haarlem.html)

Technisch Applicatiebeheerder GWS, Venlo
(16-10-2014 18:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Aanvraag 20116620 Tijdelijke inhuur Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder GWS Omschrijving afdeling en team. Afdeling Advies en Beheer: De afdeling Advies en Beheer biedt advisering en ondersteuning aan het... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-gws-venlo.html)

Technisch (applicatie) beheerder
(16-10-2014 17:06)
Computens zoekt een technisch (applicatie) beheerder. Regio: Driebergen en eens per week in Zoetermeer Job type: inhuur Inhuurtermijn: 3 maanden+, langdurige inhuur mogelijk Start: z.s.m. Inzet: 36 uur per week Tarief: scherp, gelet op ..

Technisch projectleider ict
(16-10-2014 17:00)
Beste freelancer, Voor onze eindklant in Haarlem zijn wij op zoek naar een Technisch projectleider. Start: ZSM Inzet: Fulltime Duur:3 maanden met optie op verlenging Tarief: Marktconform De Technisch projectleider is verantwoordelijk vo..

Technisch Specialist/Aquima, Asl, Css, Hibernate, Java, Java Script, Jboss, Oracle, Spring, Xml, Xslt/Nederland - Overijssel
(16-10-2014 16:31)
Functie Technisch Specialist Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/technisch-specialist-aquima-asl-css-hibernate-java-java-script-jboss-oracle-spring-xml-xslt-nederland-overijssel.html)

Technisch Specialist/Aquima, Asl, Css, Hibernate, Java, Java Script, Jboss, Oracle, Spring, Xml, Xslt/Nederland - Overijssel
(16-10-2014 16:30)
Functie Technisch Specialist Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/technisch-specialist-aquima-asl-css-hibernate-java-java-script-jboss-oracle-spring-xml-xslt-nederland-overijssel.html)

Software Engineer - Haaksbergen
(16-10-2014 16:01)
Functieomschrijving Het ontwerpen en construeren van het besturingstechnische gedeelte van machines en installaties op basis van afgesproken klantspecificaties, evenals het programmeren van machines en installaties. Het organiseren en verzorgen van de besturingstechnische oplevering Taken en verantwoordelijkheden Software engineer: Vert... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-engineer-haaksbergen-2.html)

Technisch adviseur
(16-10-2014 15:38)
Het Meerjarenprogramma Geluidsanering (MJPG) omvat de voorbereiding van de uitvoering van de saneringsmaatregelen rond rijkswegen, die voortvloeien uit de wet- en regelgeving voor geluid (Swung I). Dit betekent het opsporen van alle saneringsobj..

Technisch Applicatie Beheerder Groot Onderhoud, BTIT7048, Amsterdam
(16-10-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder voor Groot Onderhoud projectenHet betreft werkzaamheden in project verband waarbij:Nieuwe applicaties handmatig moeten worden geïnstalleerd op een nieuwe infrastructuurDiverse koppelingen tussen de applicatie en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-applicatie-beheerder-groot-onderhoud-btit7048-amsterdam.html)

Technisch tekenaar cad
(16-10-2014 15:25)
"Rol binnen het bureel - Multitechnology projects Drawing : Tekent en verbetert de installatieplannen op ACAD (2014/15). Integreert zich in de quality management dynamiek (ISO). Is een technische ondersteuning voor de projectmanagers en voor de ver..