Technisch Tekenaar

Gepubliceerd op: 28-11-2013 12:59

Opdracht voor Technisch Tekenaar in Zoetermeer voor Zelfstandig Professional. Meer info op www.headfirst.nl.

Bron: headfirst   

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Gezocht it technisch projectleider
(25-07-2014 17:03)
Beschrijving opdracht Taken en verantwoordelijkheden: • Begeleiden bij het tot stand komen van het design advies document waarin de oplossingsrichting is opgenomen met benodigde building block en noodzakelijke investering. • Voeren van techn..

Technisch schrijver gezocht voor het noord-oosten
(25-07-2014 17:03)
We zijn per direct op zoek naar een ervaren technisch schrijver (36 uur per week) voor een periode van 6 weken in het Noord-Oosten van het land. De ideale kandidaat: •heeft aantoonbare ervaring als technisch schrijver •mechanisch/elektr..

Openerp odoo specialist
(25-07-2014 14:11)
We zijn aan het onderzoeken of we Odoo kunnen integreren met onze bestaande applicaties. Ik zoek iemand die op technisch niveau met onze developers kan praten zodat wij kunnen beoordelen of Odoo geschikt is voor ons of niet. We hebben al wat testj..

Implementatie Consultant / Projectmanager
(25-07-2014 13:11)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Implementatie consultant / Projectmanager voor het contact center Functieprofiel:   Kerntaken: Technisch en functioneel inhoudelijk begeleiden  van een implementatie bij een nieuw communicatie platform. Platform dient vernieuwd te worden....

Technical coordinator, die ook russisch spreekt
(25-07-2014 12:33)
Rubicon zoekt per 1-9 een Technical Coördinator voor infrastructuur. Beheersing Russisch vereist. Wij zoeken een Technical Coördinator voor de coördinatie van de planning van de technische infrastructuur voor een retail organisatie met winkels..

Technisch tester
(25-07-2014 11:51)
Voor een eindklant van ons zijn we op zoek naar een tester die ontwikkelde software technisch gaat testen. De software is vooral geschreven in c# .net maar er zijn ook nog delen in C geprogrammeerd. Functie-eisen: •Afgeronde opleiding op HBO of..

Technisch applicatiebeheerder oracle ebs
(25-07-2014 11:41)
Functie Technisch applicatiebeheerder Oracle EBS Functieniveau Senior Werklocatie Zoetermeer Startdatum 1 augustus 2014 Verwachte einddatum 1 september 2014 Aantal uren per week 36 Aanvraagomschrijving SSC-ICT Haaglanden Pijler 2 l..

Technisch Applicatiebeheerder/Itil, Linux, Oem, Oracle, Prince Ii, Unix/Nederland - Zuid-Holland
(25-07-2014 11:01)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/oracle/technisch-applicatiebeheerder-itil-linux-oem-oracle-prince-ii-unix-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Itil, Linux, Oem, Oracle, Prince Ii, Unix/Nederland - Zuid-Holland
(25-07-2014 11:01)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/technisch-applicatiebeheerder-itil-linux-oem-oracle-prince-ii-unix-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Itil, Linux, Oem, Oracle, Prince Ii, Unix/Nederland - Zuid-Holland
(25-07-2014 11:00)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/technisch-applicatiebeheerder-itil-linux-oem-oracle-prince-ii-unix-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Itil, Linux, Oem, Oracle, Prince Ii, Unix/Nederland - Zuid-Holland
(25-07-2014 11:00)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-itil-linux-oem-oracle-prince-ii-unix-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Projectleider Softwareontwikkeling
(25-07-2014 09:51)
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Projectleider Softwareontwikkeling. Beschrijving behoefte Technical lead / Technisch projectleider: Als Technical lead ben je een software architect met recente ontwikkelervaring. Je hebt ervaring in politiek gevoelige omgevingen en kunt goed overzicht bewaren over alle aspecten...

Testspecialist Oracle Financials
(25-07-2014 09:51)
Als Senior Testspecialist ben je verantwoordelijk voor het testen (technisch, functioneel) van de doorgevoerde aanpassingen in de (complexe) maatwerkapplicaties en hebt hierin een coordinerende (senior) rol. Je zal je met name bezighouden met Oracle EBS, module Oracle Finance (12).   Kandidaten dienen te voldoen aan onderstaande...

Coordinator Technisch Beheer
(25-07-2014 09:49)
Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Coordinator Technisch Beheer. Werkervaring: • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring als coordinator op ICT beheer opgedaan in de afgelopen 7 jaar. • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als leidinggevende opgedaan aan een team van minimaal 10...

Maintenance engineer
(25-07-2014 00:00)
De Maintenance Engineer is binnen de keten belast met het technisch voorbereiden en uitvoeren van in-, uitbestedings- en bedrijfsvoeringaspecten van de instandhouding, het projectmatig vervangen van verouderde (wapen-)systemen, optimalisering en vernieuwing van de onderhoudsprocessen, het in beeld brengen en plannen van de te verwachten materieelbehoefte ten behoeve van het (wapen-)systeem en met het leveren van een deskundige inbreng in het optimaliseren van een op de klant toegesneden technische ondersteuning. Draagt binnen de keten zorg voor een juiste uitvoering en sturing van instandhoudings- en onderhoudsconcepten aan (wapen-)systemen door: · het coördineren en geven van technische ondersteuning voor instandhouding van het (wapen-) systeem, door het uitvoeren van technische onderhoudsanalyses zoals RAM analyses en technical forecasting, het opstellen en coördineren van plannen en het geven van adviezen; · het analyseren van onderhoudsgedrag bij componenten om de oorzaak van een probleem te traceren, het doen van aanpassing(en) van onderhoudsvoorschriften c.q. wijziging(en) van de onderhoudsfilosofie en het opstellen van het programma van technische, materiële en financiële eisen en behoeften; · het (doen) aanpassen dan wel ontwikkelen van methodes en kengetallen ten behoeve van de te plegen technische analyses naar de te verwachten materieelbehoefte en het zorg dragen voor de afstemming hiervan binnen de sectie; · het adviseren bij technische programma * s met als doel een hogere systeembeschikbaarheid en onderhoudbaarheid van het materieel ten einde de operationele inzetbaarheid te vergroten, alsmede het aangeven van alternatieve oplossingen binnen het kader van de technische specificaties, die de voortgang en kwaliteit van het product en proces sterk kunnen beïnvloeden Kennis/Opleidingseisen: · HBO/WO-opleiding op technisch relevant vakgebied; · Goede beheersing van de Engelse taal

Business consultant
(25-07-2014 00:00)
Onze opdrachtgever is op zoek naar een betrokken specialist binnen het team van Oost-Nederland. Je werkzaamheden zullen voor het grootste gedeelte bestaan uit project gerelateerde werkzaamheden: * Technische adviezen richting projectgroepen en collega * s geven; * Controleren op functionele ontwerpen (FO's); * Opstellen van testscripts en het uitvoeren/intern coördineren van deze testen; * Opstellen en beheren van changes en incidenten. Als specialist ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen door middel van procesanalyse, het doen van verbetervoorstellen en het implementeren van procesverbeteringen gericht op het beter laten functioneren van een proces, afdeling of keten met als doel een optimale dienstverlening te kunnen leveren aan de in- en / of externe klanten. Je zorgt voor het oplossen van incidenten, de ISO begeleiding en het up to date houden van de Procesflow. Je houdt verbeteringen in kaart middels een verbeterkalender. Je maakt proces- en data-analyses. Je hebt contact met interne en externe stakeholders over kwaliteit, tijdigheid, volledigheid en effectiviteit van het proces. Je houdt werkinstructies en werkafspraken bij en werkt aan de content verbeteringen. Functie-eisen: * HBO werk- en denkniveau * ruime ervaring in SAP ECC en/of SAP-ISU * projectmatig werken in scrum/Agile * ruime kennis in de energiebranche en specifiek in sectorreleases * Je hebt ervaring met relatie- en procesbeheer en goede kennis van data-analyse

Senior .etl ontwikkelaar beheerder
(24-07-2014 17:08)
Opdrachtomschrijving: Het ontwerpen, ontwikkelen en mede beheren (zeer) complexe ETL-toepassingen op basis van de functionele eisen op Powercenter ontwikkelplatform en de bestaande technische infrastructuur. De senior ETL-ontwikkelaar kent de vo..

Senior .Net Software Engineer - Brummen
(24-07-2014 17:00)
Functieomschrijving Functie omschrijving Wij zijn voor onze groeiende organisatie op zoek naar een ambitieuze Senior .Net Software Engineer(s). Als Senior .Net Software Engineer ben je actief betrokken ontwikkelen en onderhouden van onze producten. Kerntaken Mede verantwoordelijk voor het ontwerpen;Opstellen technische specificaties;Ont... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/senior-net-software-engineer-brummen.html)

Architect
(24-07-2014 16:41)
28-07-2014, voor 17.00 uur aanleveren Het team projecten Infrastructuur bestaat uit projectleiders en technische architecten. De technische architecten vormen de spil in de verschillende projecten. Zij bepalen de richting van het project. Hoe wordt de infrastructuur opgebouwd, hoe wordt deze geïmplementeerd. De technisch architect vormt de brug functie...

Manager projecten
(24-07-2014 16:38)
Reageer vóór maandag 11 augustus aanstaande U bent werkzaam voor de afdeling Rail Services (RS). De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de railinfrastructuur in Amsterdam. RS streeft naar een optimale technische staat en beschikbaarheid van de railsystemen, zodanig dat voldaan wordt aan de met de opdrachtgever...

Technisch Applicatiebeheerder met een passie voor programmeren - 's-Gravenhage
(24-07-2014 16:30)
Technisch Applicatiebeheerder met een passie voor programmerenBedrijf: iSense ICT ProfessionalsGeplaatst op: donderdag 24 juli 2014Standplaats: 's-Gravenhage  Vacature informatie Cont... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-met-een-passie-voor-programmeren-s-gravenhage-4.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Boss, Itil, Linux, Php, Scom 2007, Sharepoint 2007, Sharepoint 2010, Sql 2008, Windows Powershell/Nederland - Zuid-Holland
(24-07-2014 16:00)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-boss-itil-linux-php-scom-2007-sharepoint-2007-sharepoint-2010-sql-2008-windows-powershell-nederland-zuid-holland.html)

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT6459, Amsterdam
(24-07-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarWerkomschrijvingOntwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten,support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).TakenOntwerp... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit6459-amsterdam.html)

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT6459, Amsterdam
(24-07-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarWerkomschrijvingOntwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten,support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).TakenOntwerp... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit6459-amsterdam.html)

BizTalk Senior Ontwikkelaar, BTIT6459, Amsterdam
(24-07-2014 15:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een BizTalk Senior OntwikkelaarWerkomschrijvingOntwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten,support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks).TakenOntwerp... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/biztalk-senior-ontwikkelaar-btit6459-amsterdam.html)

Sr BizTalk Ontwikkelaar
(24-07-2014 15:14)
Sr BizTalk Ontwikkelaar is wat Profs4U zoekt voor een Nederlandse cliënt, Contract periode van 4 maanden +, Werklocatie Amsterdam, Start 18/08/2014. 40 uur per week, Max uur tarief 85 euro, ex btw, Sluiting datum 29/07/2014 - 12:00. Note: In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt verwacht dat voor woon-werkverkeer en eventuele dienstreizen gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer. Onze Cliënt zoekt een Sr BizTalk Ontwikkelaar welke verantwoordelijk wordt voor ontwikkeling en onderhoud van Biztalk applicaties en componenten, support en daarnaast beheer (schrijven technische documentatie, performance analyses, troubleshooting, system health checks). Taken: * Ontwerpen en ontwikkelen van systeemkoppelingen op basis van Biztalk in een bestaand integratieplatform * schrijven technische documentatie * 3e lijns support op bestaande Biztalk koppelingen * performance analyses * troubleshooting * system health checks * Coaching van junior/medior Biztalk Ontwikkelaars. Ontwikkel/ontwerp ervaring: * min. 3 jaar ontwikkel/ontwerp ervaring * Biztalk (2009, 2010 & 2013) * Data integratie met Microsoft BizTalk Server * Enterprise Service Bus–achtige architectuur, procesmodellering in Biztalk * SQL Server (2005, 2008 en 2012) * .NET, * C# * XML, SOAP * Web services * MQ * inrichting Windows Server/IIS/Biztalk/SQL Server/MQ * UML / RUP * MS Certified Technology Specialist * MCSD certificering .NET

Java Programmeur Technisch Ontwerper
(24-07-2014 14:43)
Voor onze eindklant in Groningen zijn wij op zoek naar een Java Programmeur / Technisch Ontwerper. Het is een opdracht voor 36 uur per week. Je start zo snel mogelijk en de einddatum is gepland op 31 december 2014 met een zeer grote kans op verlengin..

Functioneel applicatiebeheerder (technisch)
(24-07-2014 14:37)
Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel applicatie beheerder met voldoende technische baggage. Binnen organisatie loopt er een project waarbij een nieuwe virtuele desktop wordt geïmplementeerd. Hierbij vind een inventarisatie v..

Technisch applicatiebeheerder
(24-07-2014 14:36)
Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zoeken we een Technisch Applicatiebeheerder met Windows achtergrond. Werkzaamheden: - het leveren van deskundigheid voor projecten - ontwikkelen van batchscripts en scripts t.b.v. Interfacing tussen de appli..

Front end angularjs developer
(24-07-2014 14:16)
Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn we op zoek naar een ervaren Front End/ AngularJS Developer, duur 2 maanden met optie op verlenging. Wat ga je doen: • Gebruikerswensen vertalen naar en advies geven over technische mogelijkheden • G..

Technisch Projectleider, Den Haag
(24-07-2014 13:05)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Als Technical lead ben je een software architect met recente ontwikkelervaring. Je hebt ervaring in politiek gevoelige omgevingen en kunt goed overzicht bewaren over alle aspecten van het ontwikkeltraject. Het betreft een middelgroot Agile/Scrum project met een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-projectleider-den-haag-16.html)

Technisch projectleider
(24-07-2014 12:50)
Als Technical lead ben je een software architect met recente ontwikkelervaring. Je hebt ervaring in politiek gevoelige omgevingen en kunt goed overzicht bewaren over alle aspecten van het ontwikkeltraject. Het betreft een middelgroot Agile/Scrum proj..

Testspecialist Oracle Financials, Den Haag
(24-07-2014 12:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Testspecialist Oracle Financials. De functie: Als Senior Testspecialist ben je verantwoordelijk voor het testen (technisch, functioneel) van de doorgevoerde aanpassingen in de (complexe) maatwerkapplicaties... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/testspecialist-oracle-financials-den-haag-2.html)

Testspecialist Oracle Financials, Den Haag
(24-07-2014 12:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Testspecialist Oracle Financials. De functie: Als Senior Testspecialist ben je verantwoordelijk voor het testen (technisch, functioneel) van de doorgevoerde aanpassingen in de (complexe) maatwerkapplicaties... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/testspecialist-oracle-financials-den-haag-2.html)

Coördinator Technisch Beheer, Utrecht
(24-07-2014 12:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Coördinator Technisch Beheer. Voor deze functie zal een uitgebreide screening moeten worden doorlopen. Deze zal 6 tot 14 weken in beslag nemen. Werkervaring: •Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante w... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/coordinator-technisch-beheer-utrecht.html)

Technisch beheerder (mssql/sql), Regio Amsterdam
(24-07-2014 12:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Start: zsm asap Duur Duration: einde jaar met optie tot verlenging Locatie/Location: regio Amsterdam Uren per week Hours a week: 36 per week Tarief/Rate: € 50,- Voor onze eindklant in de regio Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-beheerder-mssql-sql-regio-amsterdam.html)

Coördinator Technisch Beheer, Utrecht
(24-07-2014 12:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Coördinator Technisch Beheer. Voor deze functie zal een uitgebreide screening moeten worden doorlopen. Deze zal 6 tot 14 weken in beslag nemen. Werkervaring: •Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante w... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/coordinator-technisch-beheer-utrecht.html)

Technisch beheerder (mssql/sql), Regio Amsterdam
(24-07-2014 12:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Start: zsm asap Duur Duration: einde jaar met optie tot verlenging Locatie/Location: regio Amsterdam Uren per week Hours a week: 36 per week Tarief/Rate: € 50,- Voor onze eindklant in de regio Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-beheerder-mssql-sql-regio-amsterdam.html)

Technisch beheerder (mssql sql)
(24-07-2014 11:52)
Start: zsm / asap Duur / Duration: einde jaar met optie tot verlenging Locatie/Location: regio Amsterdam Uren per week / Hours a week: 36 per week Tarief/Rate: € 50,- Voor onze eindklant in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een tec..

Technisch ontwerper
(24-07-2014 11:51)
uiterlijk 30 juli reageren Werkzaamheden Java programmatuur ontwerpen, bouwen en testen De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het realiseren van user stories in diverse applicaties in het SOA landschap van DUO, het herstellen of aanpassen van bevindingen uit de testfasen en het realiseren van niet standaard ontwikkelwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld koppeling...

MSCE Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6453, Utrecht
(24-07-2014 11:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBluetrail is op zoek naar een MSCE Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project IV HR MiddenLangeTermijn het inrichten en coördineren van de werkzaamheden mbt de migraties van systemen van eenheden naar... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/msce-coordinator-technisch-beheer-btit6453-utrecht.html)

MSCE Cöordinator Technisch Beheer, BTIT6453, Utrecht
(24-07-2014 11:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBluetrail is op zoek naar een MSCE Cöordinator Technisch BeheerOpdracht omschrijvingOver alle landelijke rekencentra heen in het kader van het project IV HR MiddenLangeTermijn het inrichten en coördineren van de werkzaamheden mbt de migraties van systemen van eenheden naar... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/msce-coordinator-technisch-beheer-btit6453-utrecht.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Boss, Itil, Linux, Php, Scom 2007, Sharepoint 2007, Sharepoint 2010, Sql 2008, Windows Powershell/Nederland - Zuid-Holland
(24-07-2014 10:31)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/technisch-applicatiebeheerder-boss-itil-linux-php-scom-2007-sharepoint-2007-sharepoint-2010-sql-2008-windows-powershell-nederland-zuid-holland.html)

Technisch Applicatiebeheerder/Boss, Itil, Linux, Php, Scom 2007, Sharepoint 2007, Sharepoint 2010, Sql 2008, Windows Powershell/Nederland - Zuid-Holland
(24-07-2014 10:31)
Functie Technisch Applicatiebeheerder ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/technisch-applicatiebeheerder-boss-itil-linux-php-scom-2007-sharepoint-2007-sharepoint-2010-sql-2008-windows-powershell-nederland-zuid-holland.html)

Technisch ontwerper / programmeur Java
(24-07-2014 10:30)
Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een Programmeur Technisch Ontwerper JAVA Startdatum: 1 augustus 2014 Einddatum: 31 december 2014 Aantal uren per week: 36 Functieniveau: Senior Opleidingsniveau: HBO Standplaats: Groningen Werkzaamheden Java... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/technisch-ontwerper-programmeur-java.html)

Technisch ontwerper / programmeur Java, Groningen
(24-07-2014 10:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar eenProgrammeur Technisch Ontwerper JAVAStartdatum: 1 augustus 2014Einddatum: 31 december 2014Aantal uren per week: 36 Functieniveau: SeniorOpleidingsniveau: HBOStandplaats: GroningenWerkzaamhedenJava programmatuur ontwerpen,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/technisch-ontwerper-programmeur-java-groningen.html)

Technisch ontwerper / programmeur Java, Groningen
(24-07-2014 10:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Voor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar eenProgrammeur Technisch Ontwerper JAVAStartdatum: 1 augustus 2014Einddatum: 31 december 2014Aantal uren per week: 36 Functieniveau: SeniorOpleidingsniveau: HBOStandplaats: GroningenWerkzaamhedenJava programmatuur ontwerpen,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/technisch-ontwerper-programmeur-java-groningen.html)

Coordinator technisch beheer
(24-07-2014 09:47)
Cöordinator Technisch Beheer Startdatum: 01-10-2014 Einddatum: 30-04-2016 Standplaats: Utrecht Uren per week: 36 Optie tot verlenging : In overleg Opdracht omschrijving Opdracht omschrijving Over alle landelijke rek..

Oracle financials Test engineer
(24-07-2014 09:47)
Voor onze klant zoeken wij een Oracle financials Test engineer: Als senior testspecialist ben je verantwoordelijk voor het testen (technisch, functioneel) van de doorgevoerde aanpassingen in de (complexe) maatwerkapplicaties van onze klant en hebt hierin een coordinerende (senior) rol. Je zal je met name bezighouden met Oracle EBS, module Oracle Finance (12)....

Cöordinator technisch beheer
(24-07-2014 09:46)
Beste Freelancer/ ZZPer Voor de klant zijn we op zoek naar Cöordinator Technisch Beheer Standplaats Utrecht Startdatum 01-10-2014 Einddatum 30-04-2016 Uren per week 36 Opdracht omschrijving Over alle landelijke rekencentra heen in het k..