Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Ambitieuze Mobile Developer. Hoog niveau! - Hilversum
(19-04-2014 00:01)
FunctieomschrijvingBen jij toe aan projecten op hoog niveau? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar Mobile Developersdie klaar zijn voor de volgende stap.Bij deze werkgever werk je uitsluitend aan state-of-the-art softwareprojecten. Je werkt dan ook voor klinkende namen uit het Nederlandse bedrijfsleven.In deze functie wordt van je... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/ambitieuze-mobile-developer-hoog-niveau-hilversum-3.html)

.NET ontwikkelaar met CMS kennis
(18-04-2014 22:31)
Functie omschrijvingIn je functie van ontwikkelaar ga je aan de slag om in team verband projecten tot een goed eind te brengen. Het gaat hier veelal om web projecten die op agile wijze worden aangepakt en waar je in teamverband werkt. De organisatie heeft kennis en kunde van diverse CMS Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/net-ontwikkelaar-met-cms-kennis.html)

Security Consultant (Cisco)
(18-04-2014 22:03)
Over de opdrachtgeverOnze opdrachtgever is een systeem integrator met in Nederland ruim 200 medewerkers en wereldwijd zo'n 14.000 medewerkers, gespecialiseerd in Netwerk,Unified Communications enSecurity oplossingen.Hun partners zijn onder andere Cisco,Avaya,CheckPoint en F5. Kennis staat bij deze system integrator hoog in het vaandel en in... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/security-consultant-cisco.html)

Software (app+os) expert ontwikkelaar voor demo
(18-04-2014 19:20)
I am looking for a developer with indept knowledge on apps and OS for a project related to an APP, OS and radio interface. It is to help me building a demo/proof of concept. Most logical, we start with Android OS. Please contact me for furt..

Learning development specialist and trainer
(18-04-2014 19:19)
For the Enabling Functions Academy we are urgently looking for an ad interim Learning Specialist to support all the activities ongoing. Profile that we are looking for: • Extensive experience in Learning Development (conducting learning nee..

Tridion ontwikkelaar
(18-04-2014 19:18)
Voor deze opdrachtgever uit de verzekeringswereld zoeken we een Tridion ontwikkelaar met ervaring in het vertalen van de klanteisen in technisch ontwerp, ontwikkelen en testen. Je moet goed kunnen samenwerken met andere Tridion ontwikkelaars (senior ..

Manager customer intelligence
(18-04-2014 19:17)
De Manager Customer Intelligence is bij deze arbeidsmarkt- en gegevensdienstverleningorganisatie verantwoordelijk voor de aansturing van het Customer intelligence team, het vakinhoudelijke niveau van de functionaliteit Customer Intelligence en de vak..

Tester/Appv V4.5, Citrix, Istqb, Tmap/Nederland - Zuid-Holland
(18-04-2014 17:37)
Functie Tester Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/testen/tester-appv-v4-5-citrix-istqb-tmap-nederland-zuid-holland.html)

Tester/Appv V4.5, Citrix, Istqb, Tmap/Nederland - Zuid-Holland
(18-04-2014 17:37)
Functie Tester Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/tester-appv-v4-5-citrix-istqb-tmap-nederland-zuid-holland.html)

SAP Project Management Officer
(18-04-2014 17:34)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Project Management Officer Functieomschrijving: Actieve ondersteuning verlenen aan het project team en de programma- of project manager gedurende de opleveringsfasen van een SAP implementatie: Detaillering en bijhouden van planning op te zetten in MS Project of...

Software Engineer - Oss
(18-04-2014 17:32)
Functieomschrijving Voor een internationale organisatie in Oss zijn wij op zoek naar een ervaren Software Engineer voor het ontwerpen van deelsystemen van mobiele vouwkranen, het schrijven van de software voor de besturingen en het tekenen van elektrische schema's in Eplan.Het betreft een uitdagende functie bij een groeiende organisatie... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/developer/software-engineer-oss-3.html)

Software Engineer - Oss
(18-04-2014 17:32)
Functieomschrijving Voor een internationale organisatie in Oss zijn wij op zoek naar een ervaren Software Engineer voor het ontwerpen van deelsystemen van mobiele vouwkranen, het schrijven van de software voor de besturingen en het tekenen van elektrische schema's in Eplan.Het betreft een uitdagende functie bij een groeiende organisatie... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-engineer-oss-3.html)

SAP HR Consultant
(18-04-2014 17:25)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP HR Consultant Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor het functioneel applicatie beheer en de implementatie van nieuwe functionaliteiten binnen de SAP HR modules en de SAP Portal ESS & MSS. De activiteiten omvatten planning, coördinatie,...

SAP Project Manager
(18-04-2014 17:23)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Project Manager Functieomschrijving: Eindverantwoordelijk voor de implementatie van SAP. In staat om de project organisatie op te zetten, scope te beheersen, project te faseren en binnen budget en planning op te leveren. Op basis van een eigen visie en met...

SAP Basis Consultant
(18-04-2014 17:17)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Basis Consultant Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor het technisch beheer van SAP, BW & Portal. Ervaring met verschillende platformen & databases zoals MS, Linux, SQL, Oracle. De activiteiten omvatten planning, coördinatie,...

SAP BW/BO Consultant
(18-04-2014 17:14)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP BW/BO Consultant Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor het applicatie beheer en de implementatie van nieuwe functionaliteiten binnen SAP BW & BO. De activiteiten omvatten planning, coördinatie, voortgangsbewaking, testen, uitvoeren van upgrades,...

Testcoordinator
(18-04-2014 17:08)
Testcoordinator Life-400 Belangrijkste criteria zijn: -Leven kennis & ervaring -Live 400 kennis & ervaring -HBO werk- en denkniveau, informatica, projectmatige werkervaring, kennis van testontwerptechnieken Is verantwoordelijk voor: 1. Bepalen en afstemmen testaanpak en opstellen (Master)testplan met opdrachtgever en binnen IT. 2. Aansturen en...

Test Program Manager
(18-04-2014 17:08)
Job Summary:  Reporting directly to the Delivery Director. As a testing leader, you will be responsible to define and implement the Functional and Non-functional integration test strategy for the client organization. Lead a global Test team responsible for executing program test and quality assurance activities. Provide thought leadership; work with the top...

Applicatiespecialist
(18-04-2014 17:07)
Je taken: Het gaat in deze functie om het beheer van beeldverwerkende applicaties waaronder Pacs en Beelddatabank. Als applicatiespecialist vervul je een sleutelrol tussen de gebruiker en leverancier. Je denkt mee met de gebruiker bij veranderingstrajecten en lost storingen adequaat op. De applicaties draaien op een Windows / VMware omgeving. De servers zijn voorzien...

Ervaren PHP Programmeur(s) bij EXED
(18-04-2014 17:05)
Als ervaren PHP programmeur werk je voornamelijk in teams aan aansprekende internetprojecten, voor internationale klanten en in een informele werksfeer. Je denkt mee, brengt jouw ervaring in de praktijk en bent onderdeel van het succes van het team.Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij voor 32 tot 40 uur op Lees meer... (http://www.ict-services.eu/php/ervaren-php-programmeur-s-bij-exed.html)

Ervaren PHP Programmeur(s) bij EXED
(18-04-2014 17:05)
Als ervaren PHP programmeur werk je voornamelijk in teams aan aansprekende internetprojecten, voor internationale klanten en in een informele werksfeer. Je denkt mee, brengt jouw ervaring in de praktijk en bent onderdeel van het succes van het team.Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij voor 32 tot 40 uur op Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/ervaren-php-programmeur-s-bij-exed.html)

ENTHOUSIASTE PHP-DEVELOPER bij ZANOX
(18-04-2014 17:05)
Toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je eraan toe om je horizon te verbreden binnen een internationale omgeving?Toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je eraan toe om je horizon te verbreden binnen een internationale omgeving? Zoek je een zelfstandige en uitdagende functie waarin je Lees meer... (http://www.ict-services.eu/php/enthousiaste-php-developer-bij-zanox.html)

ENTHOUSIASTE PHP-DEVELOPER bij ZANOX
(18-04-2014 17:05)
Toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je eraan toe om je horizon te verbreden binnen een internationale omgeving?Toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je eraan toe om je horizon te verbreden binnen een internationale omgeving? Zoek je een zelfstandige en uitdagende functie waarin je Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/enthousiaste-php-developer-bij-zanox.html)

Netwerk Beheerder/Ccna, Cisco/Nederland - Utrecht
(18-04-2014 17:02)
Functie Netwerk Beheerder Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/netwerk-beheerder-ccna-cisco-nederland-utrecht.html)

Netwerk Beheerder/Ccna, Cisco/Nederland - Utrecht
(18-04-2014 17:02)
Functie Netwerk Beheerder Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/netwerk-beheerder-ccna-cisco-nederland-utrecht.html)

ICT beheerder - Doetinchem
(18-04-2014 17:02)
ICT beheerderBedrijf: Euro Planit PersoneelsdienstenGeplaatst op: vrijdag 18 april 2014Standplaats: DoetinchemFunctieomschrijving Voor een opdrachtgever in de omgeving van Doetinchem zijn wij per direkt op zoek... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/beheer/ict-beheerder-doetinchem.html)

ICT beheerder - Doetinchem
(18-04-2014 17:02)
ICT beheerderBedrijf: Euro Planit PersoneelsdienstenGeplaatst op: vrijdag 18 april 2014Standplaats: DoetinchemFunctieomschrijving Voor een opdrachtgever in de omgeving van Doetinchem zijn wij per direkt op zoek... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/ict-beheerder-doetinchem.html)

Project Manager
(18-04-2014 17:01)
Voor onze opdrachtgever in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een projectmanager datawarehouse Doordat de eisen die de klanten stellen aan de rapportages hoger worden en de verzoeken complexer heeft onze opdrachtgever een project gestart voor de vernieuwing van de DWH Omgeving. De aanlevering van rapportages en data services en daarbij behorende data warehouse...

HR Manager
(18-04-2014 17:01)
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een Senior HR Manager. In deze rol geef je integraal leiding aan het eigen onderdeel. Je ontwikkelt en (na goedkeuring) implementeer je het afdelingsplan op een zodanige wijze dat de afdeling optimaal bijdraagt aan de realisering van de strategische doelstelling van de organisatie(onderdelen) In het...

Projectmanager Datawarehouse
(18-04-2014 16:59)
Voor onze opdrachtgever in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een projectmanager datawarehouse Doordat de eisen die de klanten stellen aan de rapportages hoger worden en de verzoeken complexer heeft onze opdrachtgever een project gestart voor de vernieuwing van de DWH Omgeving. De aanlevering van rapportages en data services en daarbij behorende data warehouse...

Projectmanager
(18-04-2014 16:56)
Voor onze opdrachtgever binnen de financiele dienstverlening zijn wij op zoek naar een projectmanager. Voor de dienstverlening aan haar klanten maakt onze opdrachtgever gebruik van een Document Engine. Deze maatwerk oplossing veroorzaakt momenteel door een aantal geconstateerde knelpunten ontevredenheid bij de klanten. Onze opdrachtgever heeft het project gestart...

Information Security Officer
(18-04-2014 16:54)
Uiterlijk reageren voor : dinsdag 22 april, 14:00 uur Je hebt ruime ervaring als Information Security Officer of soortgelijke functies. Je hebt meerdere jaren ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicoanalyses. Je bent in staat om workshops te organiseren en te begeleiden. Waarbij je mensen kan stimuleren en motiveren om uiteindelijk tot een kwalitatief...

Website Laten Bouwen budget E25-75 per uur
(18-04-2014 16:54)
Hallo, Ik zoek een iemand die een website kan bouwen in SEO shop op korte termijn.

Sharepoint team, architect, tester, ontwikkelaar
(18-04-2014 16:52)
Uiterlijk reageren voor : dinsdag 22 april, 15:00 uur! Sharepoint team Functie omschrijving Sharepoint team te Amsterdam Project op basis van SharePoint 2013 (Win Server 2012 R2 en SQL Server 2012). Wij zijn op zoek naar de voglende rollen: 1x Architect; 1x Business Analist; 1x Tester; 4x Ontwikkelaar. Functie eisen Gevraagd: SCRUM; business...

PLM Developer
(18-04-2014 16:50)
Uiterlijk reageren voor : dinsdag 22 april, 16:00 uur! Within the Sector Innovation we are looking for a PLM Developer. In your everyday work you will be involved in the designing, realization, testing and documentation of PLM software applications. As a PLM Developer you will also be leading the team. As a PLM Developer you will be at the centre of the development...

Btit5812 cisco netwerkspecialist
(18-04-2014 16:49)
BlueTrail IT is op zoek naar een Cisco Netwerkspecialist Voor onze opdrachtgever in omgeving Utrecht zoeken wij een Cisco netwerk specialist. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en supporten van alle netwerken en a..

Hr manager a.i. - netherlands
(18-04-2014 16:49)
HR Manager – Netherlands - Amsterdam Area Global company, with a workforce of 27,000 people in 27 countries. Starting date: as soon as possible. The project runs for approximately a year. Purpose: To provide HR Manager support to th..

Sap project management officer
(18-04-2014 16:48)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Project Management Officer Functieomschrijving: Actieve ondersteuning verlenen aan het project team en de programma- of project manager gedurend..

Sap project manager
(18-04-2014 16:47)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Project Manager Functieomschrijving: Eindverantwoordelijk voor de implementatie van SAP. In staat om de project organisatie op te zetten, scope ..

Sap hr consultant
(18-04-2014 16:47)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP HR Consultant Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor het functioneel applicatie beheer en de implementatie van nieuwe functionaliteiten bin..

Projectleider digid transitie drukwerkdiensten
(18-04-2014 16:46)
Logius Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin e..

lead engineer
(18-04-2014 16:45)
Over onze client Een internationale speler binnen de offshore en scheepsbouw industrie. Omschrijving Als Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van maatwerk oplossingen binnen de offshore industrie. Je bent zowel betrokken in het voortraject, als bij de conceptontwikkeling en ontwerpfase. Gezocht profiel De kandidaat beschikt over; -...

Informatie analist
(18-04-2014 16:44)
Locatie: Utrecht Duratie: 3 maanden met optie om verlenging Uren: 36 Start: zsm Werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten: ·Eliciteren requirements voor de telsystemen ·Analyseren, valide..

Sap basis consultant
(18-04-2014 16:43)
Voor onze relaties met actieve aanvragen en aanvragen in de pijplijn zijn we op zoek naar een: SAP Basis Consultant Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor het technisch beheer van SAP, BW Portal. Ervaring met verschillende platformen d..

It system engineer
(18-04-2014 16:43)
The system engineering team implements and maintains the core components of the infrastructure, and installs and maintains the kernel of the business applications Changes to the infrastructure are planned and executed via Change Management procedu..

SAP Basis Consultant, Randstad
(18-04-2014 16:36)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

SAP Basis Consultant, Randstad
(18-04-2014 16:36)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

SAP BW/BO Consultant, Randstad
(18-04-2014 16:36)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

SAP BW/BO Consultant, Randstad
(18-04-2014 16:36)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

SAP HR Consultant, Randstad
(18-04-2014 16:36)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: