Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Teamleider IT
(24-09-2014 04:59)
Beschrijving : BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is een ambitieuze speler op het gebied van dienstverlening. De markt verandert en dat vraagt om een alternatieve, flexibele- en creatieve denkwijze. Door het doorgroeien van de huidige teamleider IT zijn we op z...
Adverteerder : Experis Nederland B.V.
Locatie : Breda
Salaris :

Systeembeheerder - Veendam
(24-09-2014 04:30)
FunctieomschrijvingDe systeembeheerder ondersteunt de organisatie verder door ontwikkeling van applicaties en voorziet hij in de informatiewensen van de diverse gebruikers.Applicatiebeheer- Installeren van nieuwe of verbeterde versies van bestaande softwarepakketten (tekstverwerking, database, spreadsheet, presentatieprogramma's, ERP, CAD, PDM),... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/systeembeheerder-veendam-4.html)

Technisch Applicatiebeheerder - Almere
(24-09-2014 03:02)
FunctieomschrijvingAls Technisch Applicatiebeheerder BPM/Oracle heb je een afwissende functie met veel verantwoordelijkheid. De Corporatie Cloud is het innovatieve BPM-platform waarmee de klanten van NCCW hun bedrijfsspecifieke processen kunnen stroomlijnen en verbeteren. Je werkt in teamverband aan de ondersteuning en uitbouw van de service en... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/technisch-applicatiebeheerder-almere.html)

Technisch applicatiebeheerder
(23-09-2014 22:53)
Locatie: Omg. Eindhoven Startdatum: zsm Duur: 6-9 maanden Optie op verlenging: Ja Inzet: 36-40 uur per week Functie inhoud: • Het beheren van de applicaties en de onderliggende systemen (operationeel beheer, incidentbeheer, wij..

It procurement manager
(23-09-2014 22:52)
Role: IT Procurement Manager Location: Antwerpen region Start: asap Duration: 3 to 6 months Rate: euro; 70,- per hour / euro; 560,- per day [ 8 hours ] For one of our pharmaceutical partners in the region of Antwerp, we are looking for a ..

Freelance docenten engels voor bijles
(23-09-2014 22:51)
Wij zoeken meerdere Freelance docenten Engels die op flexibele basis in de regio Twente in te zetten zijn voor bijlessen/ groepslessen Engels. De voorkeur gaat uit naar native speakers en bevoegde docenten voor het vak. Graag ontvangen wij een c..

Verkoopster verkoper
(23-09-2014 22:46)
Wij zijn uitgever van het Regionaal Familie Platform. Dit platform bestaat uit een regionale kinderagenda en een mobiele applicatie. De agenda wordt verspreid via relevante uitgifte punten en kan kosteloos meegenomen worden. Op de mobiele appli..

Freelance Accountmanager
(23-09-2014 22:27)
ORGANISATIE Van onze Green Solution opdrachtgever hebben wij de volledige rechten om de markt in Nederland te introduceren met deze innovatieve oplossing. Je kunt je voorstellen dat leasemaatschappijen, koeriersbedrijven, taxibedrijven en wagenparkbeheerders hun auto’s graag willen voorzien van brandstof- en milieubesparende technologieën. Evenals het verzorgen van een langere levensduur van je motor. Wij zijn een jonge snel groeiende organisatie in de omgeving Rotterdam. Onze jonge flexibele organisatie kenmerkt zich door de informele werksfeer en uniek business concept. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een: Freelance Accountmanager Regio Zuid Holland “Flexibel salaris in een zelfstandige buitendienst functie”

Freelance Accountmanager
(23-09-2014 21:27)
ORGANISATIE Van onze Green Solution opdrachtgever hebben wij de volledige rechten om de markt in Nederland te introduceren met deze innovatieve oplossing. Je kunt je voorstellen dat leasemaatschappijen, koeriersbedrijven, taxibedrijven en wagenparkbeheerders hun auto’s graag willen voorzien van brandstof- en milieubesparende technologieën. Evenals het verzorgen van een langere levensduur van je motor. Wij zijn een jonge snel groeiende organisatie in de omgeving Rotterdam. Onze jonge flexibele organisatie kenmerkt zich door de informele werksfeer en uniek business concept. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een: Freelance Accountmanager “Flexibel salaris in een zelfstandige buitendienst functie”

Software Ontwikkelaar/C, C++, Linux, Python, Uml, Unix, Vxworks/Nederland - Noord-Brabant
(23-09-2014 21:00)
Functie Software Ontwikkelaar ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-ontwikkelaar-c-c-linux-python-uml-unix-vxworks-nederland-noord-brabant.html)

Medior PHP developer - Object oriented Design Programming
(23-09-2014 20:31)
Ben jij een medior PHP developer uit Rijswijk met ruime kennis van OOP? En werk je daarnaast graag met JavaScript? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?Binnen dit snelgroeiende bedrijf wordt je op verschillende PHP projecten ingezet. Deze projecten worden op basis van de SCRUM methodiek tot een succesvol Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/medior-php-developer-object-oriented-design-programming.html)

Bouwer website op basis van audiodiensten
(23-09-2014 20:17)
Gevraagd: 1 x Website Basis - Webdesign Homepage + 2 Subpagina`s - Webdesign (PSD) to Theme - CMS - Social media integratie - Slider - Zoekmachine optimalisatie module - Content toevoegen tot 20 pagina`s - Google Analytics - Google Maps ..

Kwaliteits manager
(23-09-2014 20:16)
Kwaliteits Manager Het programma realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen. Het programma vervangt, vanuit het gezichtspunt van de Professional (op termijn) de bestaande applicaties. Het programma is verant..

Applicatie portfolio architect
(23-09-2014 20:15)
Applicatie Portfolio Architect Het programma realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen. Het programma vervangt, vanuit het gezichtspunt van de Professional (op termijn) de bestaande applicaties. Het programma ..

Agent logistieke dienstverlening
(23-09-2014 20:15)
Als agent analyseer je logistieke processen bij prospects en maak je voorstellen waarmee logistieke processen efficiënter en effectiever ingericht worden. Doel is het structureel verlagen van de verzendkosten. Focus ligt op de verzending van poststukken, pakketten en pallets, zowel nationaal als internationaal. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en uitbreiding van het verkoopvolume in het logistieke segment. Je hebt ervaring in het benaderen van prospects en je bent in staat deze prospects om te zetten in klanten. Je bent een commerciële topper met een hands-on mentaliteit die een kick krijgt van het acquireren van nieuwe klanten. Gezien de groei van de onderneming is er veel ruimte voor ideeën en persoonlijke initiatieven. Je wordt ondersteund door een ervaren team professionals. Verantwoordelijkheden en taken: • Actief benaderen van nieuwe prospects • Verwerven van nieuwe klanten • Analyseren van logistieke stromen • Vervaardigen, presenteren en begeleiden van de implementatie van kostenbesparende logistieke oplossingen • Beheren en onderhouden van geacquireerde relaties

Technische infrastructuur architect
(23-09-2014 20:14)
Technische Infrastructuur Architect Profiel Het programma realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen. Het programma vervangt, vanuit het gezichtspunt van de Professional (op termijn) de bestaande applicaties...

Team lead
(23-09-2014 20:10)
Voor een goede klant ben ik op zoek naar een team lead in Eindhoven tot een periode van Maart 2015 met optie tot verlenging. - Resultaat gericht PL, brede IT kennis en ervaring van infrastructuren en applicaties (technisch onderlegd) - Bi..

Novell beheerder
(23-09-2014 20:04)
Functie: (Server)beheerder Novell Branche: Overheid Locatie: Den Haag Periode: z.s.m. 3 maanden met optie tot verlenging Aantal uren per week: 32 Korte opdrachtomschrijving: We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime techn..

Freelance asp.net c# developer
(23-09-2014 20:02)
Wat ga je doen als ASP.NET C# Developer? Als ASP.NET C# developer ga je aan de slag met de allernieuwstetechnieken. Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het bouwen van complexe software. Bij onze opdrachtgever wordt gewerkt volgen..

Linux System / Network Engineer, BTIT6860, Haarlem
(23-09-2014 20:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux System Network EngineerDOEL VAN DE FUNCTIE Het optimaal beschikbaar en up to date houden van de computersystemen en netwerken van opdrachtgever, zodanig dat de organisatie goed kan functioneren en snel en efficiënt in Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/linux-system-network-engineer-btit6860-haarlem.html)

Linux System / Network Engineer, BTIT6860, Haarlem
(23-09-2014 20:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Linux System Network EngineerDOEL VAN DE FUNCTIE Het optimaal beschikbaar en up to date houden van de computersystemen en netwerken van opdrachtgever, zodanig dat de organisatie goed kan functioneren en snel en efficiënt in Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/linux-system-network-engineer-btit6860-haarlem.html)

Datacenter technician
(23-09-2014 19:59)
The data center technician has hands-on knowledge of data center structuring and layouts. The data center technician will be responsible for proper arrangement of the clusters within our data centers to ensure maximum availability and scalability..

Packager medior
(23-09-2014 19:59)
Beste ZZP-er, Voor een klant zijn wij opzoek naar een kandidaat die voldoet aan het onderstaande profiel: Functie: Packager (medior) Lokatie: Apeldoorn Start: z.s.m. Duur: 6 maanden + Tarief: 52.50 E p/u ex. BTW Kennis van / werk: LET ..

Sap sd le specialist
(23-09-2014 19:57)
For one of our clients Talisman is looking for a SAP SD/LE consultant. The consultant is responsable for the following tasks : Validate requirements for designing new common solutions Create the functional designs of new common solutions Take ..

Biztalk developer
(23-09-2014 19:54)
Beste, Momenteel ben ik naarstig op zoek naar een Biztalk developer. De uitdaging ligt binnen een groot development team, die een hele nieuwe omgeving aan het bouwen is. Ze missen momenteel in het projectteam Biztalk Development expertise, jij zul..

.net ontwikkelaar
(23-09-2014 19:45)
Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een consultant met onderstaande kennis. Functie-eisen offerteaanvraag voor een .Net ontwikkelaar voor programmeerwerk op het IDM/PBS Platform voor de najaarrelease. Deze ontwikkelaar moet de volge..

Packagers voor microsoft systemen applicatie
(23-09-2014 19:38)
Opzoek naar een kort propject om de laatste maanden van 2014 mee te vullen? Voor onze klant in Apeldoorn zoeken we meerdere packagers! Werklocatie voornamelijk in Hoofddorp. eventueel ook bereid zijn om te werken in Apeldoorn en Houten. Het betref..

Technisch Tester QTP / Selenium
(23-09-2014 19:02)
Klik op de solliciteer knop om te reageren. Voor meer informatie of voor andere opties kun je mij bereiken op +31 (0)10 754 9144. Je kan mij ook mailen op jan.piels@ardekay.comWat ga je doen?Bij deze opdrachtgever ga je werken bij een groeiend High-Tech bedrijf in computationele geomechanica. Als Lees meer... (http://www.ict-services.nl/testen/technisch-tester-qtp-selenium.html)

Senior Java Developer e-Commerce
(23-09-2014 19:00)
Werk je graag in zeer grote en complexe Java E-Commerce web omgevingen voor de A-merken in de wereld? Dan zoek ik jou als Senior Java Developer! Lees snel verder...Wat ga je doen?Je gaat aan de slag als Senior Java Developer om voor grote A-merken e-Commerce web oplossingen te Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/senior-java-developer-e-commerce.html)

SAP Architect Zoetermeer of Veldhoven
(23-09-2014 18:31)
Architect voor Veldhoven of Zoetermeer met kennis van:SFC-POM; SAP; GRE; Manufacturing; Goede beheersing Nederlandse taal.Skills must havesSkills nice to havesRequired languages for this roleStart : 29-09-2014Eind : 31-12-2014Locatie : Zoetermeer of VeldhovenInzet : 40 uurTarief :... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/sap-architect-zoetermeer-of-veldhoven.html)

PHP piraat met dosis Drupal ervaring gezocht!
(23-09-2014 18:31)
Voor een energievol bedrijf in de omgeving van Kampen zijn wij op zoek naar een PHP developer met Drupal ervaring die zich meer wil gaan ontwikkelen in marketing en media. Vanwege uitbreiding en het opzetten van een nieuw project is het bedrijf op zoek naar een fris persoon met Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/php-piraat-met-dosis-drupal-ervaring-gezocht.html)

Medior PHP developer - MySQL
(23-09-2014 18:31)
Voor een nationale marktleider in de recreatie branche ben ik op zoek naar een ambitieuze backend PHP developer uit Gouda? Herken jij jezelf hierin? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als backend PHP developer krijg je bij ons alle ruimte voor eigen invulling aan het meest ambitieuze project waar Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/medior-php-developer-mysql.html)

Novell Medior (Server) Beheerder, BTIT6858, Den Haag
(23-09-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Novell Medior (Server) Beheerder, 32 u pwKorte opdrachtomschrijving:We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime technische kennis van Novell en Microsoft server systemen en aantoonbare ervaring op dit gebied.Je bent... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/novell-medior-server-beheerder-btit6858-den-haag.html)

Infrastructuur Architect, Den Haag
(23-09-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Wij zijn op zoek naar een infrastructuur architect met ervaring in het opstellen en beheren van gemeentelijke infrastructuur architectuur. De Infrastructuur Architect ressorteert onder de Programma Directeur Professional Portal en is verantwoordelijk voor het opstellen... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/infrastructuur-architect-den-haag.html)

Windows server support, Trading floor support, File Print, AD, Netherlands
(23-09-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Windows server support Trading floor support /file & print /Active Directory/Exchange/3rd lineYou will be responsible for the day to day support of desktop trading applications and providing 1st 3rd line server support for the underlying windows server... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/windows-server-support-trading-floor-support-file-print-ad-netherlands.html)

Windows server support, Trading floor support, File Print, AD, Netherlands
(23-09-2014 18:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Windows server support Trading floor support /file & print /Active Directory/Exchange/3rd lineYou will be responsible for the day to day support of desktop trading applications and providing 1st 3rd line server support for the underlying windows server... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/windows-server-support-trading-floor-support-file-print-ad-netherlands.html)

Senior Symfony PHP developer Breda
(23-09-2014 18:01)
Over de functie: Voor 1 van mijn relaties dichtbij Breda ben ik op zoek naar een Senior Symfony developer, het bedrijf ontwikkeld maatwerk websites voor eigen beheer en is de afgelopen jaren stormachtig gegroeid. Binnen de organisatie werken er gedreven online marketeers, PHP Symfony developers en logistiek samen om Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/senior-symfony-php-developer-breda.html)

Novell Medior (Server) Beheerder, BTIT6858, Den Haag
(23-09-2014 18:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Novell Medior (Server) Beheerder, 32 u pwKorte opdrachtomschrijving:We zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau met ruime technische kennis van Novell en Microsoft server systemen en aantoonbare ervaring op dit gebied.Je bent... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/novell-medior-server-beheerder-btit6858-den-haag.html)

Ontwikkelaar/Mcp, Ms .Net, Sql, Subversion, Sybase, Uniface/Nederland - Gelderland
(23-09-2014 18:00)
Van ZZP naar ZZV, meer vrijheid voor freelancers! Lees verder... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/ontwikkelaar-mcp-ms-net-sql-subversion-sybase-uniface-nederland-gelderland.html)

Visuals / Foto's Nieuwe Website Nederlandse Bank budget E1000-7500
(23-09-2014 17:53)
Beste freelancers, Voor onze nieuwe website zijn wij op zoek naar nieuwe foto's/visuals. We willen graag werken met echte mensen die een bepaalde emotie binnen onze doelgroepen (starters & 45+) oproepen en waar onze doelgroep/klanten…

Vertaler Gezocht voor Dienstovereenkomst Nederlands - Engels (Spoed!) budget E20-80 per uur
(23-09-2014 17:44)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler die een officiële dienstovereenkomst kan vertalen van Nederlands naar Engels! Graag hoor ik wie mij hier op korte termijn mee kan helpen.

Product Owner / Business Analist
(23-09-2014 17:32)
Over BrunelBrunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/business-analist/product-owner-business-analist.html)

Online marketing PHP developer
(23-09-2014 17:31)
Voor een gerenommeerde organisatie binnen de online-marketing zijn wij op zoek naar een ontwikkelde PHP developer. Ben jij degene die wij zoeken?Wat ga je doen?Schaalbaarheid en beheersbaarheid van datgene wat je aan het programmeren bent, dat is voor het bedrijf in kwestie en hun klanten belangrijk. De reden Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/online-marketing-php-developer.html)

Senior PHP developer - Webdevelopment
(23-09-2014 17:31)
Voor een gespecialiseerd bedrijf uit Eindhoven ben ik op zoek naar een Senior PHP developer. Heb jij ook ervaring met e-Commerce? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?Als Senior PHP developer ga je in beginsel hands-on programmeren, en groei je daarna langzaam in de rol van lead developer die ook zijn Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/senior-php-developer-webdevelopment.html)

Senior PHP Developer holiday branche in Eindhoven
(23-09-2014 17:31)
OrganisatieVoor een goede relatie, marktleider in het verhuren vakantiewoningen en het aanbieden van weekendjes weg, ben ik op zoek naar een Senior PHP webdeveloper.Het bedrijf bestaat al 30 jaar en is Europees 250 man groot. Het bedrijf groeit elk jaar gezond door, door de velen aanvragen van de consument. Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/senior-php-developer-holiday-branche-in-eindhoven.html)

C# .NET Developer - Kaatsheuvel
(23-09-2014 17:30)
FunctieomschrijvingWij zijn op zoek naar een C# .NET Developer, voor de ontwikkeling van een nieuw product. Kun jij deze uitdaging aan?We werken aan een geheel nieuw productEén team geeft vorm aan een geheel nieuw product. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. We willen dit team versterken. Daarnaast werken Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/c-net-developer-kaatsheuvel.html)

Ontwikkelaar/C#.Net, Sql, Wsdl/Nederland - Zuid-Holland
(23-09-2014 17:30)
Van ZZP naar ZZV, meer vrijheid voor freelancers! Lees verder... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/ontwikkelaar-c-net-sql-wsdl-nederland-zuid-holland.html)

Senior asp analyst developer
(23-09-2014 17:18)
Freelance Senior ASP Analyst/Developer Brussels > 5 years of experience ASP (scripting), SQL, Javascript (Jquery), HTML, CSS English + French and/or Dutch Our client, a well know player in Banking/Insurance industry is actively looking for a..

Projectmanager
(23-09-2014 17:17)
U bent een projectmanager met werkervaring met het aansturen van projecten binnen een stedelijke omgeving en het aansturen van projecten waarvan de omvang een volume heeft van minimaal euro; 10 miljoen of het project heeft bestaan uit meerdere deelp..

Siebel beheerder
(23-09-2014 17:16)
Voor onze klant zoeken wij een Siebel Beheerder voor structureel beheer op de productionele Siebel applicatie. De werkzaamheden omvatten: • Ondersteunen en begeleiden van collega- beheerders in het team • Bewaken en rapporteren gegevensin..