Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Projectmanager informatievoorziening
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Rowica Services BV

Rowica is voor een klant van haar op zoek naar een ervaren projectmanager Informatievoorziening.

De opdracht:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische omgeving met eigen verantwoordelijkheid? Dan kan je aan de slag bij onze klant, de gemeente Amsterdam, als projectmanager. Je komt te werken op de afdeling Subsidies en Inkoop Sociaal van de gemeente. Binnen deze afdeling is Team Subsidies (Subsidiebureau) is verantwoordelijk voor het subsidieproces in Amsterdam en heeft daarin een administratieve, coördinerende en faciliterende rol.

Subsidies en Inkoop Sociaal is via het Subsidiebureau proceseigenaar van het subsidieproces en het gemeentelijk subsidiebeheersysteem (SBS). Om de concernrol Subsidies te kunnen waarmaken en te kunnen innoveren in de bedrijfsvoering is een structurele investering in het innoveren en doorontwikkelen van het gemeentelijk subsidiesysteem noodzakelijk. Belangrijk hierbij is dat dit vanaf heden met name een investering zal zijn in een de ontwikkeling van een nieuwe IV oplossing dat voortbouwt op de huidige oplossing, architectuur en procesinrichting. De huidige totaaloplossing zal voor 2020 worden vervangen. Daarbij geldt dat vanuit het in 2017 doorlopen Rethink traject (CTO en rve SIS) de oorspronkelijke programmadoelen zijn herijkt en nieuwe doelstellingen zijn toegevoegd (waaronder integratie met inkoop sociaal). Samen met Informatievoorziening Sociaal, de CTO, CIO, de rve Dienstverlening en Datalab wordt gewerkt aan een programma om het bedrijfsproces subsidies te innoveren en aan te haken op de actuele ontwikkelingen in het Sociale Domein en op het gebied van IV oplossingen om deze doelstellingen te kunnen realiseren. De primaire focus van het innovatietraject ligt samengevat op deze gebieden:
• Van beheersysteem naar systeem voor control en operationele en strategische sturing
• Van een processysteem voor interne bedrijfsvoering naar een dienstverlenend en klantgericht systeem;
• Het professionalisering van het opdrachtgeverschap (relatie met Inkoop Sociaal, en dienstverlening en sturing op grote instellingen).

Om afspraken met stakeholders (zoals IV, CTO, CIO, Dienstverlening, Inkoop) waar te kunnen maken en wordt voor het innovatieprogramma de inzet van een projectleider gevraagd met goede expertise en ervaring.

Jij als projectmanager wordt verantwoordelijk voor het planmatig, gestructureerd en efficiënt managen van het innovatietraject en het initiëren en realiseren van daaruit voorvloeiende IV projecten. De projectresultaten worden opgeleverd tot en met de business implementatie(inclusief borging naar beheer) waarbij een nieuwe toekomstbestendige IV oplossing wordt gerealiseerd dat voortbouwt op de huidige oplossing, architectuur en procesinrichting. Verder vertaal je business ambities in realiseerbare doelstellingen en geeft hierop advies. Ook stuur je externe en interne leveranciers aan. Jij krijgt de verantwoording over Governancemanagement; afstemming opdrachtgever en andere stakeholders, waaronder IV-E's,CTO, CIO, Datalab, Dienstverlening, Subsidiebureau en Inkoop, overige rve's en stadsdelen. Daarnaast bewaak je het budget, planningen capaciteit. Tot slot neem je deel en ondersteun je diverse stuurgroepen en overleggen.


Projectmanager implementatie Oracle Financials (QR5156)
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Qualogy Resources

 

Functie: Projectmanager implementatie Oracle Financials (QR5156) 
Start: 18-12-201740 uur per week 
Periode: 3 mnd+ 
Omgeving: Amsterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze klant in Amsterdam zoeken wij een ervaren projectmanager voor de implementatie van Oracle Financials, ter vervanging van het huidige financiële systeem. 

Het project loopt tegen het einde: 1 maart is de go live gepland. De huidige projectmanager moet per 1 januari vervangen worden (instromen in december is zeer gewenst in verband met de overdracht). Het betreft een implementatie van Oracle Financials in de Cloud. Het is een pré is als je hier als projectmanager ervaring mee hebt.

De te implementeren producten zijn: 
- Oracle Financials Cloud
- Apro
- Oracle Procurement Cloud

Bij de implementatie zijn diverse leveranciers betrokken. Je zult met deze leveranciers moeten samenwerken om het project tot een succesvol einde te brengen. Je zult rapporteren aan de stuurgroep. 


 

Sr. Informatie Analist / Adviseur
(19-01-2038 04:14)
Soesterberg, Utrecht Temployeenet bv
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaten :
 
Functienaam :  Sr. Informatie Analist / Adviseur      ( 2 fte, M / V)
 
Voor het programma Implementatie Vernieuwing C2000 (IVC) van de Nationale Politie zoeken wij twee Sr. Informatie Analisten / Adviseurs (afgeronde erkende opleiding HBO opleiding richting ICT of Technische Bedrijfskunde is een eis !) met die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring hebben opgedaan als Sr. Informatie Analist / Adviseur en aantoonbare werkervaring hebben met het analyseren van complexe datamodelleringsvraagstukken in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring opgedaan in advisering mbt behoeftestelling en het ontwerpen van oplossingen mbt (optimalisatie) autorisatieprocessen en modellen, is ook een harde EIS !
 
Werklocatie         :   Soesterberg (3762 AV)
 
Geplande start    :   1 februari        (gaarne ZSM uw reactie, ivm snelle afronding selectie!)
 
De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 4 tot 6 weken, het is een korte screening) Echter bij sommige functies mogen kandidaten van TemployeeNet reeds starten gedurende de looptijd van de screening ! Dus indien mogelijk ook eerder dan 1 februari !
 
Verwachte duur :  minimaal 6 maanden !   (optie op verlengingen tot medio 2019 !)     
                                                           
Uren per week     :  gemiddeld 30 uur           (verdeeld over 3 a 4 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 10.000,-- Euro + en is gebaseerd op een 36 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie) 85,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 1 , ontvangen wij gaarne ZSM uw CV !
 
Note : 
 
Verificatiegesprekken vinden reeds plaats op vrijdag 12 en maandag 15 januari. Gelieve hier rekening mee te houden !
 
 
Opdracht omschrijving:
 
C2000  is het landelijk systeem dat de communicatie verzorgt  tussen meldkamers en hulpverleningsdiensten in Nederland. Het systeem wordt  7x24 uur gebruikt  door  vooral politie, brandweer, ambulancediensten en bepaalde onderdelen van het ministerie  van Defensie zoals  de Koninklijke Marechaussee. Het netwerk wordt  onderhouden door  een  commerciële organisatie. De overheid is eigenaar van het C2000  communicatie systeem. Het ministerie heeft een aanbesteding uitgevoerd ten behoeve van de vernieuwing van het C2000-netwerk. Hiertoe  is een  programma ingericht dat verantwoordelijk is  om de implementatie van het nieuwe netwerk te realiseren. Het programma  Implementatie Vernieuwing C2000 (IVC) Hiervoor is het ministerie  op zoek naar een senior informatie analist / adviseur C2000 (2x).
 
Doelstelling:
 
Binnen het project C2000 Techniek, wat onderdeel is van het programma vernieuwing C2000,  is de senior informatie analist / adviseur actief op het gebied van datamodellering en inventariseren van dataverzamelingen voor de diverse organisaties in het Openbare Orde en Veiligheidsdomein. De belangrijkste deelgebieden waar de informatieanalist zich op richt zijn de Master Data List (MDL), de Active Directory (AD) bestaande uit rollen en rechten voor gebruikers en het begeleiden van het on-boarding proces gedurende de migratie naar het nieuwe systeem op basis van Role Based Access (RBAC).
 
 
Functie omschrijving: 
 
De belangrijkste taken zijn data modelleren, inventariseren, valideren en ook het adviseren op het gebied van de inrichting, de vulling van de MDL (gebaseerd op o.a. het LKF (landelijk Kader Fleetmap) en de huidige C2000 fleetmap) en het AD en de beheer overdracht aan de C2000 beheerorganisatie. Het einddoel is dat de gebruikers van C2000 straks adequaat hun operationele werkzaamheden kunnen verrichten en het systeem goed te beheren is.
 
 
Vakmatige taken:
 
Kandidaat analyseert en beschrijft de communicatie- en informatiebehoefte van de organisatie en detailleert schriftelijk de functionele specificaties zowel ten aanzien van de gegevens als de output (vorm). Hierbij rekening houdend met de operationele bruikbaarheid en beheersbaarheid ervan. Communiceert gemakkelijk met eindgebruikers, maar is ook in staat richting meer technische mensen de functionele wensen te vertalen. Kandidaat beschikt over een proactieve houding richting alle stakeholders, denkend vanuit de mogelijkheden (in plaats van de beperkingen) van data en techniek. Begrijpt de noodzaak en implicaties van een agile (co-creërende en faciliterende) gedreven aanpak in plaats van een technologie-gedreven aanpak.
 
 
Verantwoordelijkheden:
 
De kandidaat is verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden:
 
 • Organiseert zelfstandig en overlegt met stakeholders over de gewenste communicatie en informationele oplossingen. Communiceert proactief omtrent hun requirements en stemt deze met hen af.
 
 • Stemt met leveranciers de gewenste oplossingen af en bewaakt in afstemming met andere IVC deelprojecten, architectuur en de toekomstige beheer organisatie de realisatie ervan.
 
 • Realiseert vooronderzoeken en informatie analyses conform een standaard format. Het resultaat is een heldere, eenduidige en afgestemde MDL (Master Data List) als basis voor de migratie van ‘huidig’ naar ‘nieuw’. Dit voor enerzijds het Test- en Referentiesysteem, en anderzijds het Opleidingssysteemen Productiesysteem.
 
 • Onderzoekt bruikbaarheid en beheersbaarheid van de oplossingen en stelt indien nodig de probleemdefinitie op, voorzien van oplossingsalternatieven in termen van bronnen en informatieproducten. Adviezen bevatten tevens een onderbouwd voorstel voor de te kiezen richting. Adviezen dienen in de context van de totale reeds bestaande omgevingen en de migratie naar de vernieuwde omgeving te worden geplaatst. Ook dienen ze aan te sluiten bij de gehanteerde architectuur, standaarden, PvE en LKF-richtlijnen. Adviezen dienen dusdanig geschreven te zijn dat deze kunnen dienen als beslisdocument ten behoeve van het management c.q de Design Authority.
 
 • Begeleidt/ondersteunt als vraagbaak de testwerkzaamheden, de migratie van data en de overdracht naar beheer. Hierbij lettend op data kwaliteit en integriteit.
 
Geen leidinggevende taken en de inzet is in het project
 
Contacten:
 
De interne en externe stakeholders (tevens contacten): Ministerie van Justitie en Veiligheid, Landelijke Meldkamer Organisatie, Politie, Brandweer, Ambulance, Defensie, beheerorganisaties, leveranciers die via de aanbesteding gecontracteerd zijn om de vernieuwing te realiseren uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk).
 
 

Project Manager/Coördinator
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Adstream B.V.
Adstream zoekt een enthousiaste freelance projectmanager. Ben jij een duizendpoot die het leuk vindt een klein team te ondersteunen binnen een groot internationaal mediabedrijf? (36/40 uur per week, beschikbaar van 1 maart t/m 31 juli).
Adstream is een leider op gebied van digital assetmanagement, workflow en distributie in de reclamewereld. Als freelance projectmanager ondersteun je internationale merken, bureaus en media productiebedrijven in het beheer en de distributie van cross mediale content. Je komt bovendien te werken op een enerverende plek in hartje Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van Amsterdam C.S.
Deze functie vereist effectieve projectmanagement skills, uitstekende communicatie- en organisatorische vaardigheden en een proactieve en positieve werkhouding.

Werkzaamheden:
 • Client support & troubleshooting: je bent het aanspreekpunt voor cliënten
 • Het ondersteunen en adviseren van cliënten met betrekking tot de scope en planning van projecten en mogelijkheden van onze diensten
 • Het coördineren en bewaken van de kwaliteit en voortgang van processen, uitstaande acties, en issues
 • Zorgdragen dat werk op tijd en volgens specificatie wordt goedgekeurd en voltooid

Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten
(19-01-2038 04:14)
Den Haag, Zuid-Holland Temployeenet bv
Voor onze opdrachtgever zoeken wij de volgende kandidaat
 
Functienaam   :     Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten      (M/ V)
 
Voor het ministerie van Defensie zoeken wij een Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten (Algemene Cyber Security Awareness opleidingen is een eis!) met ruime aantoonbare werkervaring in/met project-, test- en programmamanagement en met innovatieprojecten en experimenten. Enige ervaring in/met het cyberdomein is ook een harde eis !
 
Werklocatie        :     Den Haag (2511 CB)
 
Geplande start    :     Geplande start 12 maart     (gaarne ZSM uw reactie)
 
Kandidaat dient bereid te zijn mee te werken aan een veiligheidsonderzoek. De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 4 a 6 weken) Reeds in het bezit van een nog geldige MIVD verklaring, start op 22 februari, anders tussen 12 maart en 1 april )
 
Verwachte duur   :    minimaal ÉÉN JAAR !        (+ optie op verlenging tot eind 2019)
 
Uren per week     :    minimaal 38 uur       (verdeeld over 5 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 12.000,-- Euro + en is gebaseerd op een 38 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie max.) 110,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 4 (22 tot 27 januari), ontvangen wij gaarne zsm uw CV !
 
Note:  
 
Selectiegesprekken zullen reeds plaatsvinden in weeknr. 5 (29 jan. t/m 2 feb)
 
Opdracht en Functieomschrijving :
 
De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Kennisopbouw van het Defensie Cyber Expertise Centrum (DCEC). Het DCEC is de centrale entiteit voor de versterking van de kennispositie en als gevolg daarvan het innovatieve vermogen van Defensie in het cyberdomein. Het DCEC verzamelt, ontwikkelt, borgt en verspreidt alle relevante cyberkennis om daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en inzet van drie cybercapaciteiten bij Defensie (Defensief, Inlichtingen en Offensief).
 
De afdeling Kennisopbouw heeft tot doel dé voor Defensie noodzakelijke Cyberkennis, -concepten en -doctrine te verzamelen, op te stellen of te ontwikkelen (via Research & Development (R&D) en Concept Development & Experimentation (CD&E)) om daarmee de kennispositie van defensie te versterken. Daarnaast test de afdeling bestaande cyberinstrumenten (tools) en cybermaatregelen op bruikbaarheid, effectiviteit en efficiency. De afdeling vormt het innovatiecentrum binnen het cyberdomein.
 
De afdeling bestaat uit een Hfd Afd Kennisopbouw/Projectmanager Sr, Projectmanager Sr (bgr) en een deelprojectleider (totaal 3 VTEtn). Het Hfd Afd. Kennisopbouw/Projectmanager Sr is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van kennisontwikkelings- en testprojecten, het actualiseren van de Cyberdoctrine en geeft tevens leiding aan de afdeling. De projectmanager Sr. is belast met het opzetten en uitvoeren van kennisontwikkelings- en testprojecten en het adviseren van behoeftestellers en gebruikers. De deelprojectlelder houdt zich bezig met het verzamelen van cyberkennis, het opzetten en uitvoeren van eenvoudige kennisontwikkelings- en testprojecten en levert een bijdrage aan grotere kennisontwikkelings- en testprojecten.
 
De projectmanager is belast met:
 
1. het opzetten en realiseren van kennisontwikkelingsprojecten (R&D), testprojecten en experimenten (CD&E) op het gebied van Cyber.
2. Het adviseren van behoeftestellers en gebruikers
3. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, kennisinstituten en industrie
 
Werkzaamheden:
 
1. Opzetten, aansturen en realiseren van meerdere Cyber ontwikkelingsprojecten, testprojecten en experimenten, door:
a. het vertalen van innovatiedoelstellingen en onderzoeksvraagstukken naar concrete project- en experiment voorstellen.
b. het opstellen van project, test- en experimenteerplannen, inclusief planning, begroting en bijbehorende (rand-)voorwaarden i.s.m. stafgroep en behoeftesteller(s).
c. het besturen en realiseren van de activiteiten in cle diverse fasen van een project/experiment (initiatie, definitie, ontwerp, voorbereiding, realisatie en afronding) het aansturen van een multidisciplinair projectteam.
d. het sturen op bedrijfsvoering aspecten en daarbij zorg dragen voor een efficiënte inzet van mensen en middelen, toegekende budgetten en nauwgezette (voortgangs)bewaking en monitoring. e. het afstemmen met opdrachtgevers, verwervers, marktpartijen en interne en externe uitvoerders.
f. het analyseren van de projectresultaten op consequenties en mogelijkheden voor de Organisatie
g. het vastleggen en presenteren van managementinformatie en projectresultaten voor opdrachtgevers en kennisbank van DCEC
 
 
Speelruimte
 
Projectleider is verantwoording verschuldigd aan Hfd Afd Kennisopbouw over zijn functioneren en over de efficiëntie en effectiviteit van de verschillende projecten. Projectleider is verantwoording verschuldigd aan de opdrachtgever, behoeftesteller en/of gebruiker over de bruikbaarheid en kwaliteit van de projectresultaten en adviezen.
 
Als basis voor de uitvoering van de werkzaamheden gelden:
 
- Specifieke beleids- en innovatiedoelstellingen (o.a. vastgelegd in K&l-plan),
- Richtlijnen van opdrachtgever, C-DCEC en Hfd Afd Kennisverzameling en-ontwikkeling
- (internationale) procedures en richtlijnen op het gebied van (operationele) bedrijfsvoering, projectmanagement, testen en Concept Development & Experimentation.
 
Kandidaat neemt beslissingen over:
- De opzet van de projecten - de uitvoering van de projectleiding
- De inzet en aansturing van mensen en middelen
- De wijze waarop de verschillende projectfasen worden doorlopen
- De oplevering van de projectresultaten en diverse bijdragen en adviezen.
 
Contacten zijn met :
 
- Met managers of projectleiders van de Defensie onderdelen, in bijzonder MIVD en DefCERT - (als behoeftesteller) over de verzameling/ontwikkeling van Cyberkennis die hen in staat stelt op te kunnen treden in het Cyberdomein om af te stemmen, te adviseren en te onderhandelen over de haalbaarheid en belangentegenstellingen te over bruggen.
 
- Met de DCEC/stafgroep over de toewijzing van personeel en middelen voor de projecten om hierover af te stemmen en de projecten te kunnen opzetten, aansturen en realiseren.
 
- Met externe kennisinstituten (zoals TNO, universiteiten) en bedrijfsleven over samenwerking in projecten en kennisuitwisseling om:

o inhoudelijke afspraken te maken over cle opzet, uitvoering en Defensie bijdrage aan deze gezamenlijke projecten en uiteenlopende belangen samen te brengen
o uitvoering van het project op juiste wijze te laten verlopen
o kennis uit te wisselen
 

Sr. Systeemspecialist VMware per 7 mei
(19-01-2038 04:14)
Zwolle, Overijssel Temployeenet bv
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaat :
 
Functienaam :    Sr. Systeemspecialist VMware per 7 mei    ( M / V)
 
Wij zoeken een Sr. Systeemspecialist VMware die in de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring heeft als systeemspecialist VMware.(HBO opleiding in de richting van Informatica of Systeembeheer PLUS VMware VCP6 en Cisco CCNP gecertificeerd EIS !)
Aantoonbare werkervaring met Vblock Converged Infrastructure zijn ook harde EISEN !
 
IDEAAL VOOR EEN KANDIDAAT DIE VAN BAAN WIL VERANDEREN OF ZPP’er WIL WORDEN.
 
Werklocatie         :   Zwolle   (8011 CW)
 
Geplande start    :   7 mei           (ZSM uw reactie, ivm snelle afronding selectie!)
 
De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 6 tot 14 weken, afhankelijk soort screening)
Echter bij sommige functies mogen kandidaten van TemployeeNet reeds starten gedurende de looptijd van de screening ! Dus indien mogelijk ook eerder 7 mei
 
Verwachte duur     :  ÉÉN JAAR  !            (optie op verlengingen tot eind 2019 !)     
                                                           
Uren per week     :   36 uur           (verdeeld over 5 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 9.000,-- Euro en is gebaseerd op een 36 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie) 75,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 4 (22 tot 27 januari), ontvangen wij gaarne zsm uw CV !
 
Note:  
 
Selectiegesprekken zullen reeds plaatsvinden in weeknr. 5  (29 jan. t/m 2 feb)
 
- Dus begin februari weet je reeds of je per 7 mei kan beginnen. 
 
!   Ideaal ivm een evt opzegtermijn !
 
Functie omschrijving:
 
Het Speciaal Beheer Team (SBT) is onderdeel van Dienst-ICT van de Nationale Politie. Het SBT ondersteund o.a. de technische infrastructuur van de teams digitale opsporing en cybercrime (TDO). Als 'Senior Converged Infrastructure Engineer' bij het SBT ben je betrokken bij het beheer van het 'Digitaal Transferium' op basis van Converged Infrastructuur (DellEMC Vblock) en de diverse projecten die door dit team worden uitgevoerd. De opdracht omvat het (in samenwerking) ontwerpen en realiseren van een goed beheerbare, betrouwbare en vooral veilige ICT infrastructuur. Voor de functie is brede kennis en ervaring nodig op het vlak van vmware, cisco netwerkinfrastructuur, cisco ucs serverinfrastructuur, emc storage (vnx en isilon).
 
 
Doelstelling:
 
 • Het doorontwikkelen en beheren van een betrouwbaar VMware platform op basis van Vblock Converged Infrastructuur.
 
Verantwoordelijkheden:
 
 • Opstellen en implementeren van realisatieadviezen voor meer complexe/samengestelde systemen
 
 • Expertise gerelateerde incidenten/problemen afhandelen
 
 • Migratiewerkzaamheden voorbereiden en uitvoeren
 
 • Participeren in projecten en in een multidisciplinair (scrum)team
 
 • Voortgang rapporteren van de werkzaamheden
 
 • Documentatie van de ontwikkeling en wijziging verzorgen
 
Vakmatige taken:
 
 • Adviseren, ontwerpen, beheren en documenteren van ICT infrastructuur van het Digitale Transferium.
 
 • In staat om complexe technische vraagstukken te vertalen naar begrijpbare, onderbouwde keuzes voor beslissers.
 
 
Geen leidinggevende taken en de inzet is zowel in de Lijn als in het Ptoject
Het betreft meerdere projectwerkzaamheden.
 
Contacten
Samenwerking met alle collega's die direct betrokken zijn bij het Digitaal Transferium en landelijke (netwerk)infrastructuur. Daarnaast contacten met leverancier (voornamelijk engelstalig).
 
 
                               Omschrijving juiste en meest ideale kandidaat :
 
Opleiding
 • Een afgeronde en geaccreditteerde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of Systeembeheer
 • VMware VCP6
 • Cisco CCNP
 • Microsoft MCSE
 
Werkervaring
 • In de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar relevante ervaring als systeemspecialist VMware;
 • Aantoonbare werkervaring met Cisco routers/switches en (Juniper) firewalls;
 • Aantoonbare werkervaring met Vblock Converged Infrastructure;
 • Aantoonbare werkervaring met EMC VNX en Isilon storage;
 • Ervaring met Citrix XenDesktop en/of VMware NSX;
 • Werkervaring bij de overheid.

Oracle DBA (QR5247)
(19-01-2038 04:14)
Utrecht, Utrecht Qualogy Resources
Functie: Oracle DBA (QR5247) 
Start: 5-2-201840 uur per week 
Periode: 3 mnd+ 
Omgeving: Utrecht 
 
Omschrijving: 

Voor onze klant in Utrecht zijn we op zoek naar een Oracle DBA.

Het middleware team van domein distributie heeft behoefte aan senior DBA expertise. Let wel, er is niet afdoende werk voor een full time DBA maar zijn op zoek naar een gedreven hands-on persoon, iemand die breder inzetbaar is binnen een devops team van Middleware Services.

Qua projecten komt er voor 2018 weer veel werk aan, o.a.: Oracle DB upgrade 11-12, BPEL SOA platform migreren van 11-12 door oa. MyST tool (provisioning), robuust maken van platformen en DB’s, en ook de nodige cloud trajecten (API/OIC). Binnen Agile/Scrum werkwijze gebruiken wij m.n. confluence, Git, Jenkins, Jira, Nexus en MyST.

Skills set:
- Oracle Database 11g
- Oracle Data Guard
- Oracle RAC
- PL/SQL
- Basiskennis Oracle Fusion Middleware
- Dev/Ops (mentaliteit)
- RedHat Linux / Oracle Linux
 
Pré:
- Oracle Database 12c en migratietrajecten van 11g naar 12c
- Oracle Database performance tuning
- Oracle HTTP Server 12c
- Oracle WebLogic 11g/12c
- Oracle SOA Suite 11g/12c
- Oracle Service Bus 12c
- Oracle APEX
- MyST

Freelance opdracht: SAP Projectmanager
(20-04-2018 12:18)
Opdracht beschrijving/belangrijkste werkzaamheden Je wordt project manager van het project voor de jaarlijkse SAP upgrade. Dit is een TLCM project voor het gehele SAP landschap. Het doel is het up to date brengen van het SAP landschap met de vereiste patches en support packages. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze leverancier. Belangrijkste...

Freelance opdracht: Projectmanager internationale ERP uitrol
(20-04-2018 10:14)
Voor een van onze eindklanten zijn we op zoek naar een projectmanager voor een grote internationale ERP-uitrol. Functie eisen: • 5+ jaar ervaring als projectmanager binnen grote (internationale) omgevingen • Ervaring met internationale ERP uitrol, welke maakt niet uit wel vanuit 1 instance met mutiple administrations (SAP, Dyn 365 FO/AX of Oracle...

Freelance opdracht: Projectmanager
(20-04-2018 09:07)
Achtergrond opdracht Voor dit jaar dient richting te worden bepaald (strategisch, visie op IGW vanuit invalshoek ‘middel’/data en wat dat met zich meebrengt) en kwartier te worden gemaakt (tactisch, concrete vormgeving/ advies voor inrichting data management en data analyse) ter voorbereiding van IGW Plateau 2 op minimaal alle nu onderkende aspecten zoals...

Freelance opdracht: Financieel adviseur Bodem en Milieu
(19-04-2018 14:19)
Verstrekken van adviezen met betrekking tot de financiële ontwikkeling en voortgang van bodemonderzoek en bodemsanering. Tot de taken behoren ook, het zelfstandig: maken van Netto Contante Waardeberekeningen; opstellen van SISA verantwoording; adviseren van lijn- en projectmanagers; opstellen en schrijven van rapportages over de voortgang van projecten; het in...

Freelance opdracht: Projectmanager Telecom Network (DWDM)
(19-04-2018 09:38)
Voor onze eindklant binnen de telecom zijn wij momenteel op zoek naar een technisch georiënteerde projectmanager telecom network die bij voorkeur ervaring heeft met backbone/darkfiber netwerken en DWDM. Het project richt zich op pre Engineering en de uitrol van het netwerk. De projectmanager zal de Netwerkbouwers gaan aansturen die het huidige carrier netwerk gaan...

Freelance opdracht: Global Projectmanager
(19-04-2018 08:53)
De visie en strategie van Heinenken: in 2018 willen ze het snelst groeiende bedrijf op het gebied van natuurlijk gebrouwen dranken zijn, een bedrijf dat de meeste en bovenal beste innovaties op de markt brengt, met merken die de absolute voorkeur genieten boven die van hun concurrenten. Kortom: ze willen dan ‘in ieders glas, in ieders hart’ zitten Dit...

Freelance opdracht: Projectmanager
(19-04-2018 08:50)
Achtergrond opdracht Your challenge As a member of the Manufacturing Systems & Technology (MST) - Department you are in a leading role to scope, define and lead highly innovative programs or equipment projects, related to industrial production equipment for customers in- and outside the organisation. This can be in the role of managing a'n Innovation Services...

Freelance opdracht: Senior Projectleider
(18-04-2018 14:29)
Functieomschrijving Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project Digitaal Toegankelijke Bouwdossiers, conform de in het Projectinitiatiedocument beschreven aanpak. Algemeen Je draagt procesverantwoordelijkheid (regie en coördinatie) voor de inhoudelijke en beheersmatige planning, sturing en bewaking van het project. ...

Freelance opdracht: Projectleider werkplekmigratie
(17-04-2018 16:41)
Binnen de klant is een projectteam belast met de implementatie van een nieuwe Cloud werkplekomgeving (Windows 10 en Office 2016). Het projectteam vertegenwoordigt de medewerkers van de organisatie. De klant heeft ongeveer 3000 medewerkers, waarvan 1400 in de buitendienst. Opdracht: 1. Het migreren van de huidige werkplekken naar een Cloud werkplek voorziening met...

Projectleider werkplekmigratie
(17-04-2018 16:32)
Opdracht voor Projectleider werkplekmigratie in Utrecht voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Projectmanager ketensturing
(17-04-2018 10:06)
De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Achtergrond opdracht De gekozen kandidaat wordt onderdeel van het ketenmanagementteam, onderdeel van het bedrijfsonderdeel ‘Klant & Markt’. Het ketenmanagementteam heeft als doel om ketenoptimalisaties in kaart te...

Freelance opdracht: Projectmanager
(17-04-2018 10:05)
Organisatie Agentschap Telecom is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. Drie hoofdtaken van Agentschap Telecom zijn het verwerven, uitgeven en beschermen van frequentieruimte. Het dagelijkse werk van Agentschap Telecom heeft onder andere betrekking op het gehele werkterrein van draadloze en draad gebonden communicatie. Door de verweving van draad gebonden...

Medior projectmanager ketensturing
(16-04-2018 16:29)
Opdracht voor Medior projectmanager ketensturing in 's-Hertogenbosch voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Migratie Uitvoeren van 3 Mailboxen budget E25-200
(12-04-2018 15:05)
Beste freelancers, Wegens een nieuwe domeinnaam, willen we onze (3) mailboxen migreren. Wat moet er gebeuren: autoreply naar mailers die naar oude adres mailen opzetten nieuwe mailboxen in gsuite oude mails (archieven en mappen) in…

Adviseur datamigratie
(12-04-2018 08:47)
Opdracht voor Adviseur datamigratie in De Bilt voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

SPOED Migratie Coördinator
(10-04-2018 14:50)
Opdracht voor SPOED Migratie Coördinator in Boxtel voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Specialist voor migratie van Windows server naar AWS
(10-04-2018 00:00)
Amsterdam, 2 maanden, 4 tot 5 dagen per week, In overleg z.s.m.

Voor mijn directe eindklant in Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een specialist voor de migratie van Windows Server naar AWS. 

Het gaat om een opdracht voor ongeveer 2 maanden met een gewenste inzet van 4 tot 5 dagen per week. 



 

Disciplines vereist:

 • - Vloeiend engels
 • - Ervaring met Windows Server
 • - Ervaring met AWS
 • - Ervaring met ADS

Senior System Engineer voor migratie naar AWS
(10-04-2018 00:00)
Amsterdam, 2 maanden, 4 tot 5 dagen per week, In overleg z.s.m.

Voor mijn eindklant in Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een specialist voor de migratie van Windows Server naar AWS. 

Mijn klant is op dit moment bezig met een Windows based systeem migratie naar Amazon Web Services. Om deze migratie spoedig af te ronden zoek ik een System Engineer met ruime ervaring binnen AWS.

Het gaat om een opdracht voor ongeveer 2 maanden met een gewenste inzet van 4 tot 5 dagen per week. 



 

Disciplines vereist:

 • - Vloeiend engels
 • - Ervaring met Windows Server
 • - Ervaring met AWS

Freelance opdracht: Office 365 specialist
(05-04-2018 13:34)
De functie omschrijving De opdrachtgever is op zoek naar een Senior Office 365 migratie specialist. De focus ligt hierbij enerzijds op het mede sturing geven aan het project (technisch generalist) en op het zorg dragen voor voldoende inhoudelijke technische expertise (technisch specialist). Kennis moet zowel goed worden gedeeld met de organisatie als gedocumenteerd voor...

Freelance opdracht: Migratiecoördinator/Projectleider
(03-04-2018 10:10)
Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door...

Migratiecoördinator/projectleider
(03-04-2018 09:56)
Opdracht voor Migratiecoördinator/projectleider in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Migratiecoordinator
(30-03-2018 17:24)
Het Kerndepartement is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). EZK is voorbereidingen aan het treffen om over te gaan naar de DICTU Cloudwerkplek (CW)De nieuwe Cloudwerkplek is gebaseerd op en citirx omgeving en bevat Windows 10, Office 365, Skype for Business, Sharepoint (Onedrive) en voorziet in het koppelen van mobiele apparaten. De...

Freelance opdracht: Migratiecoördinator/Projectleider
(30-03-2018 17:15)
De klant is voorbereidingen aan het treffen om over te gaan naar de Cloudwerkplek (CW). De nieuwe Cloudwerkplek is gebaseerd op en citirx omgeving en bevat Windows 10, Office 2016, Skype for Business, Sharepoint (Onedrive) en voorziet in het koppelen van mobiele apparaten. De migratie naar de nieuwe Cloudwerkplek vindt plaats onder de regie van de Business Project Manager...

Migratiecoördinator/projectleider
(30-03-2018 16:36)
Opdracht voor Migratiecoördinator/projectleider in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Migratiecoördinator
(30-03-2018 16:24)
Opdracht voor Migratiecoördinator in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Projectmanager Database Marketing
(30-03-2018 12:51)
MIGRATIE VAN DATABASE- EN CAMPAGNEOMGEVING Interimopdracht voor 2,5-3 dagen/week. Start medio april. Optioneel tot eind 2019. Sterk (data)technische rol met business sense, van datamodellering tot en met de feitelijke migratie, geschikt voor een "architect". Betreft interim projectmanager t.b.v. de migratie van diverse marketingapplicaties en -databases naar...

Freelance opdracht: Projectleider PPI /ZS-DMI
(27-03-2018 18:13)
Positionering De projectleider PPI/ZS-DMS zorgt voor de succesvolle realisatie van de vernieuwde opdrachtencatalogus en de instrumentencatalogus binnen het nieuwe Edison systeem. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een beheersbaar migratietraject van de oude naar de nieuwe catalogi. Kenmerkend is dat je hierbij zowel inhoudelijk als procesmatig betrokken...

Freelance opdracht: Projectleider PPI/ Migratie RMW
(27-03-2018 18:12)
Positionering De projectleider PPI/Migratie RMW zorgt voor de succesvolle migratie van data van de huidige RMW – applicatie naar de nieuwe Edison applicatie. In deze migratie hoort ook het schonen van deze data en het goed borgen in de Rotterdamse organisatie. Kenmerkend is dat je hierbij zowel inhoudelijk als procesmatig betrokken bent (zowel als projectleider en...

Freelance opdracht: IT Projectleider (Overheid/ Data migratie) (QR546
(27-03-2018 13:00)
Functie: IT Projectleider (Overheid/ Data migratie) (QR5460) Start: 1-5-2018, 32 uur per week Periode: 12 mnd+ Omgeving: Rotterdam Omschrijving: Voor onze klant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een IT Projectleider (Overheid/ Data migratie). Kern van de functie - Het opstellen van de Migratie projectplan voor de klant , het verzorgen van toelichting en...

Freelance opdracht: SQL Databasebeheerder | SQL DBA
(27-03-2018 10:00)
Ben jij een ervaren SQL DBA of heb jij interesse om meer ervaring op te doen als SQL DBA én heb je wel al kennis van: - SQL databases - T-SQL - Agile/Scrum Teams Dan heeft onze klant een leuk project voor jou! Ze zijn volop bezig met de migratie van de on premise SQL server naar de Cloud en zoeken een SQL DBA om hen hierin te helpen. Je kan deze week...

Freelance opdracht: SAP Technology consultant
(26-03-2018 10:58)
De werkzaamheden liggen op senior niveau en dien je zelfstandig te kunnen oppakken op gebied van LCM, installaties en migraties. Ook advies trajecten over ontwikkelingen op gebied van Sap of de Belastingdienst en het bepalen van de impact en/of ontwikkelrichting van het bestaande Sap landschap als gevolg hiervan, behoren tot het aandachtsgebied. In voorkomende gevallen...

Migreren van PrestaShop Site (Noord-Holland) budget E20-80 per uur
(22-03-2018 13:25)
Beste freelancers, Voor het migreren van een verouderde PrestaShop site zoeken we op korte termijn externe ondersteuning. Het gaat hierbij om de volledige inrichting van een nieuwe website, van de migratie naar nieuwe server, het…

Freelance opdracht: Scrummaster
(21-03-2018 08:12)
Voor een grote klant van ons in Arnhem zijn wij op zoek naar een Scrummaster! Het is een opdracht voor 1 jaar met kans op verlenging. Je gaat aan de slag in een kundig team dat bezig is met een migratie. Een achtergrond binnen SOX/compliance is zeer gewenst. De transitie richting agile/scrum is nog niet ver gekomen tot nu toe. Communicatieve vaardigheid is zeer...

Freelance opdracht: Migratie specialist Exact (Technisch Projectleider
(15-03-2018 15:02)
Voor onze eindklant zijn wij per direct op zoek naar een daadkrachtige en communicatief vaardige migratie specialist Exact. Je zorgt vanuit je rol voor de voorbereiding en uitvoering van een migratietraject waarbij data en workflow van het bestaande systeem naar het nieuwe systeem (Exact / Synergie / Globe) worden gemigreerd. Je zorgt voor het inrichten van de...

Freelance opdracht: Linux specialist met ruime kennis van Puppet (medi
(13-03-2018 15:35)
De functie omschrijving De opdrachtgever bouwt een voortbrengingsplatform op basis van RedHat OpenStack, Puppet en GitHub. De OpenStack omgeving is grotendeels gereed en binnenkort kan gestart worden met het migreren van applicaties. Er wordt verwacht dat je in staat bent zelfstandig deel te nemen aan het verder bouwen van de OpenStack omgeving en de migratie van...

Projectmanager Datamigratie
(12-03-2018 08:55)
Opdracht voor Projectmanager Datamigratie in 's-Hertogenbosch voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Senior Projectmanager Datamigratie
(12-03-2018 08:26)
De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Achtergrond opdracht Afdelingsinformatie De afdeling Slimme Meters is verantwoordelijk voor de uitrol van slimme meters bij de opdrachtgever, maar ook voor het uitlezen en updaten van meters, het oplossen van storingen, het...

Migratiecoördinator/projectleider
(06-03-2018 15:03)
Opdracht voor Migratiecoördinator/projectleider in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Migratiecoördinator/Projectleider
(06-03-2018 12:24)
De klant is voorbereidingen aan het treffen om over te gaan naar de Cloudwerkplek (CW). De nieuwe Cloudwerkplek is gebaseerd op en citirx omgeving en bevat Windows 10, Office 2016, Skype for Business, Sharepoint (Onedrive) en voorziet in het koppelen van mobiele apparaten. De migratie naar de nieuwe Cloudwerkplek vindt plaats onder de regie van de Business Project Manager...

Freelance opdracht: Projectmanager Migratie IOT
(05-03-2018 08:57)
Recent hebben we als KPN onder aanvoering van IT een nieuw IOT platform (https://www.kpn.com/zakelijk/grootzakelijk/internet-of-things/kpn-things.htm) neergezet. Hier ligt nu een klantvraag om de eerste klant pilot te gaan begeleiden FUNCTIE-EISEN - Projectmanagement profiel - niet bang om buiten de lijntjes te kleuren - kennis van IOT en cloud oplossingen -...

Freelance opdracht: Projectleider
(05-03-2018 08:30)
De Projectleider houdt zich bezig met de migratie. Je houdt voortgang in de gaten en grijpt in waar nodig. Je verzorgt voortgangsrapportages e.d. Als projectleider hou jij het overzicht op alle activiteiten die verschillende teams uitvoeren om de migratie tot een succes te maken. Samen met de product owners van o.a. het development team, de redactie en insights team, zorg...

Freelance opdracht: Senior Solution Architect (720 EUR/dag)
(02-03-2018 16:59)
Tarief: € 90/uur Functie Als Solution Architect werk je aan complexe informatiesystemen. Je zorgt ervoor dat deze informatiesystemen succesvol verder ontwikkeld worden. We zijn op dit moment bezig met de migratie van een monoliet op een Oracle/Weblogic platform richting microservices op een Kubernetes/PAAS. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Door het...

ICT Projectleider (Agile/Overheid) (QR5369)
(02-03-2018 11:30)
Woerden, Utrecht Qualogy Resources
Functie: ICT Projectleider (Agile/Overheid) (QR5369) Start: 2-4-2018, 40 uur per week Periode: 6 mnd+ Omgeving: Woerden Omschrijving: Voor onze klant in Woerden zijn wij op zoek naar een ICT Projectleider (Agile/Kostenramingen/ Software) Wat ga je doen Projectleider migratie naar domein binnen de klant. Je houdt voortgang in de gaten en grijpt in waar nodig. Je verzorgt voortgangsrapportages e.d. Als projectleider hou jij het overzicht op alle activiteiten die verschillende teams uitvoeren om de migratie tot een succes te maken. Samen met de product owners van o.a. het development team, de redactie en insights team en teams van Online, zorg je voor een tijdig en kwalitatief resultaat. Daarbij houdt je de voortgang scherp in de gaten en grijpt in waar deze in gevaar komt. Je verzorgt voortgangsrapportages en levert informatie voor stuurgroep, stakeholders en opdrachtgevers. Jouw toegevoegde waarde Als projectleider heb je een scherp inzicht in processen en voortgang. Je weet knelpunten snel op te lossen en zorgt er samen met de verschillende agile teams dat deadlines en doelstellingen gehaald worden. Je hebt gevoel voor het stellen van prioriteiten en bent resultaatgericht. Daarbij houdt je de wensen en behoeften van de doelgroep scherp voor ogen, zonder de belangen van de betrokken organisaties uit het oog te verliezen. Je weet in een complexe omgeving waardevolle oplossingen voor ondernemers te realiseren. Eisen - Minimaal HBO afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfskunde - Minimaal 5 jaar ervaring als ICT projectleider - Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de overheid of overheidsinstantie - Minimaal 4 jaar ervaring met het opstellen en beheersen van kostenramingen - Minimaal 2 jaar ervaring met Agile/Devops - Minimaal 2 jaar ervaring met software ontwikkeling-projecten Wensen - Certificering op het gebied van Prince2 Practitioner en/of SAFE certificaten - 2 jaar of meer ervaring met voortgangsrapportages/ rapporteren aan stuurgroepen en directies - 2 jaar of meer ervaring met softwareontwikkelingen in complexe ketens die domein overschrijdend zijn