Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Projectmanager XBRL en DWH Zoetermeer
(17-04-2014 03:02)
Project XBRLGaat van pilot over naar ontwikkelfase en dat vraagt om een andere sturing. Voor 3 dagen per week zoeken we een samenbindend projectmanager die door toepassing van de juiste Prince2 Project hygiëne het project in de volgende fase kan brengen. Beperkte kennis van XBRL is noodzakelijk.Project DatawarehouseVoor 2 dagen Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-xbrl-en-dwh-zoetermeer.html)

IT Projectmanager - 's-Gravenhage
(17-04-2014 03:02)
IT Projectmanager met passie voor moderne tooling en gezonde dosis business instinctKun jij complexe systeemontwikkelingsprojecten slim challengen en managen?Als IT Projectmanager werk je in de dynamische en innovatieve frontlinie van de unit Informatievoorziening (ca. 250 multidisciplinaire IT professionals) en leid je uiteenlopende... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/it-projectmanager-s-gravenhage.html)

Projectleider migratie
(16-04-2014 22:32)
Voor het programma, gericht op de vernieuwing van de infrastructuur van onze eindklant in Eindhoven, zijn we dringend op zoek naar een full time technisch projectleider voor een periode van circa 12 maanden. Hierbij vind je het profiel van de gezo..

Projectmanager - inrichting it processen
(16-04-2014 22:28)
Project Manager - Inrichting IT processen Voor een van mijn klanten ben ik opzoek naar een ervaren project manager die ervaring heeft met het inrichten van IT beheers processen. De klant is per direct opzoek en gesprekken vinden deze en volgende w..

Account projectmanager
(16-04-2014 17:02)
projecttitel Account/Projectmanager referentienummer AP-1604-FL Projectomschrijving: Voor onze klant in Arnhem zoeken wij een Account/Projectmanager. Omschrijving: Als Account/Projectmanager ben je verantwoordelijk voor een du..

Datamigratie Specialisten (Oracle)
(16-04-2014 16:09)
Voor een van onze opdrachtgevers zijnn wij op zoek naar Datamigratiespecialisten (Oracle) Startdatum: ZSM Duur: 3 MAANDEN Locatie: UTRECHT REGIO Knock-out criteria: Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn we op zoek naar 2 senior database specialisten ten behoeve een tweetal werkvelden, namelijk:   1. Datamigratie  2....

Applicatieprogrammeur
(16-04-2014 15:17)
OVER DE FUNCTIE Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een sr applicatie programmeur. Als senior apllicatie programmeur word je ingezet ten behoeve van een datamigratie project. De database met de meetgegevens en informatie over de meetgegevens ten behoeve van het Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit (LML) is vernieuwd. In deze Oracle database...

Delphi xe5 xe2007 programmeur
(16-04-2014 13:51)
Capwell zoekt op dit moment een ervaren Delphi 2007/ Delphi XE5 ontwikkelaar, voor het versnellen van het huidige ontwikkeltraject. Men ontwikkeld applicaties rondom urenregistratie systemen. Er vindt op dit moment een migratie plaats van Delphi 2..

Project manager cards
(16-04-2014 13:49)
Voor ING in Brussel, zoeken wij een Projectmanager with Card Experience. Het betreft een project van 3 maanden, met verlenging, tot uiteindelijk max. 24 maanden! Let op: tarief inkoop voor deze opdracht is max. euro; 65,00 per uur! Start: 01-05-2..

Delphi XE5 XE2007programmeur
(16-04-2014 13:01)
Omschrijving Capwell zoekt op dit moment een ervaren Delphi 2007/ Delphi XE5 ontwikkelaar, voor het versnellen van het huidige ontwikkeltraject. Men ontwikkeld applicaties rondom urenregistratie systemen.Er vindt op dit moment een migratie plaats van Delphi 2005 naar Delphi XE.Ervaring met de nieuwste Delphi versies zoals XE5 heeft de voorkeur,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/delphi-xe5-xe2007programmeur.html)

Delphi XE5 XE2007programmeur
(16-04-2014 12:30)
Omschrijving Capwell zoekt op dit moment een ervaren Delphi 2007/ Delphi XE5 ontwikkelaar, voor het versnellen van het huidige ontwikkeltraject. Men ontwikkeld applicaties rondom urenregistratie systemen.Er vindt op dit moment een migratie plaats van Delphi 2005 naar Delphi XE.Ervaring met de nieuwste Delphi versies zoals XE5 heeft de voorkeur,... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/delphi-xe5-xe2007programmeur.html)

(Senior) Projectmanager - 's-Gravenhage
(16-04-2014 02:36)
FunctieomschrijvingJob Profile:The expectation of the senior project manager is to plan, execute, and finalize projects according to strict deadlines and within budget. This includes acquiring resources and coordinating the efforts of team members and third-party consultants in order to deliver projects according to plan. The PM will also define... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/senior-projectmanager-s-gravenhage.html)

Sr applicatieprogrammeur datamigratie
(16-04-2014 00:00)
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een sr applicatie programmeur. Als senior apllicatie programmeur word je ingezet ten behoeve van een datamigratie project. De database met de meetgegevens en informatie over de meetgegevens ten behoeve van het Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit (LML) is vernieuwd. In deze Oracle database worden de actuele meetgegevens opgeslagen, echter historische meetgegevens die zich in de Ingres database bevinden moeten naar deze nieuwe database worden gemigreerd. Sommige historische data zal uiteengerafeld moeten worden om het in de nieuwe database te kunnen plaatsen. De migratiestappen zullen moeten worden vastgelegd en dienen te voldoen aan ons kwaliteitssysteem ISO 17025. Vereisten: - HBO+ werk en denkniveau - Kennis en ervaring met het verwerken en converteren van databasegegevens - Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen - Kwaliteitsbewust en zeer accuraat kunnen werken - Goede communicatieve en contactuele eigenschappen (om * probleemgevallen * voor te leggen aan inhoudelijk deskundigen) - Kennis en ervaring met Oracle en kennis van Ingres is een pre - Kennis van binaire en hexadecimale gegevensnotaties - Initiatiefrijk - Besluitvaardig, teamspeler - Doorzettingsvermogen - Verklaring Omtrent Gedrag

Delphi XE5 XE2007programmeur
(16-04-2014 00:00)
den Bosch, 6 - 12 maanden, 4 - 5 dagen per week, over 2 a 3 weken
Capwell zoekt op dit moment een ervaren Delphi 2007/ Delphi XE5 ontwikkelaar, voor het versnellen van het huidige ontwikkeltraject. Men ontwikkeld applicaties rondom urenregistratie systemen.Er vindt op dit moment een migratie plaats van Delphi 2005 naar Delphi XE.Ervaring met de nieuwste Delphi versies zoals XE5 heeft de voorkeur, maar branche kennis is eigenlijk nog belangrijker, dus heb je ervaring met urenregistratie systemen, maar heb je alleen recente Delphi 7 ervaring, dan is dat geen probleem.

Disciplines vereist:

 • Senior Delphi ontwikkelaar

Disciplines gewenst:

 • Branche kennis, urenregistratie systemen

Netwerkbeheerder senior niveau
(15-04-2014 22:19)
Beste freelancer, Voor een van onze eindklanten zijn we op zoek naar een netwerkbeheerder senior. Belangrijk in de functie is: De kandidaat heeft ervaring met grootschalige (>150 locaties) netwerkmigraties en –vernieuwingen. De functie is ond..

Projectmanager senior
(15-04-2014 22:02)
Mijn Baanbrekende klant is dringend op zoek naar een infrastructuur Senior Project Manager om te werken aan een zeer spannend project. De ideale kandidaat moet de volgende vaardigheden hebben: Senior project manager met enkele technische achtergr..

Senior Projectmanager ai
(15-04-2014 17:11)
OVER DE FUNCTIE Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tijdelijke projectleider voor de innovatie-implementatie afdeling van nieuwe produkten en verpakkingen. De aard van de projecten is divers maar laat zich het best karakteriseren met de termen: technlogisch (product development), technisch (equipment gerelateerd) en supply chain (demand en supply planning,...

System engineer
(15-04-2014 16:26)
System Engineer Start: ASAP Duur: 31/12/2014 Locatie: Brussel Functie Voor klant in Brussel zijn wij op zoek naar een experienced system engineer. Vaardigheden AD migratie Hyper-V farms SQL farms Sharepoint..

Infrastructuur architect
(15-04-2014 16:22)
Binnen het technich team is groep specialisten verantwoordelijk voor de migratie van alle back-end systemen van decentrale rekencentra naar één van de twee centrale rekencentra. De Infrastructuur Architect rapporteert aan de projectleider. ..

Senior Teamlead IA Zandvoort/Enschede
(15-04-2014 15:39)

Onze opdrachtgever is een snel groeiende, middelgrote IT dienstverlener, die zich richt op de ontwikkeling, implementatie, beheer en support van internet applicaties. Het team van de organisatie is dynamisch en pragmatisch; professionaliteit en informaliteit gaan uitstekend samen. Als flexibele en innovatieve speler in de markt, heeft onze opdrachtgever een lijst van zeer aansprekende klanten in en buiten Nederland opgebouwd en kan het team de concurrentie met de gevestigde IT-giganten zeker aan.

Vanwege de groei van de organisatie met daarbij een toename van de vaak complexe, IT opdrachten zijn wij op zoek naar een Teamlead IA die ons kan helpen deze groei te realiseren. Het doel van deze functie is een uitstekende coördinatie van de werkzaamheden van je team en daarbij het verzorgen van het tijdig en conform requirements opleveren van project resultaten aan de Projectmanager.

Resultaatgebieden

 •  Applicaties voor klanten of wijzigingen aan bestaande applicaties van klanten;
 •  Applicaties voor de interne organisatie of wijzigingen aan bestaande applicaties van de interne organisatie;
 •  Functioneel ontwerp;
 •  Baseline documentatie;
 •  Release notes;
 •  Test rapporten

Verantwoordelijkheden

 •  Zorg dragen voor het opstellen van werkpakketten voor een project, met inschatting van de benodigde tijd voor het uitvoeren van de werkzaamheden;
 •  Zorg dragen voor de realisatie van een functioneel ontwerp binnen de daarvoor gestelde specificaties;
 •  Zorg dragen voor het actueel houden van de baseline documentatie;
 •  Zorg dragen voor het juist, tijdig en volledig opleveren van de werkzaamheden van het team aan de Project Manager of rechtstreeks aan de klant;
 •  Zorg dragen voor het juist, tijdig en volledig opleveren van correctieve wijzigingen aan de afdeling
 •  Support of rechtstreeks aan de klant;
 •  Zorg dragen voor het juist, tijdig en volledig opleveren van probleem analyses aan de Service Manager of rechtstreeks aan de klant;
 •  Zorg dragen voor het tijdig escaleren naar de juiste personen dat werkzaamheden niet tijdig, juist of volledig kunnen worden afgerond binnen de daarover gemaakte afspraken;
 •  Zorg dragen voor een gepaste bezetting van zijn of haar team, uitgaande van de beschikbare resources;
 •  Adviseren met betrekking tot het selecteren en inkopen van ondersteunende dienstverlening ten behoeve van het team;
 •  Werven en selecteren van resources voor het team;
 •  Voeren van HRM gesprekken met medewerkers van het team;
 •  Rapporteren over rendement van het team aan de Directeur Operations;
 •  Uitvoeren van analyse-taken

Bevoegdheden

 •  Alloceren van beschikbare resources;
 •  Afroepen van additionele ondersteunende resources binnen de daarover gemaakte afspraken;
 •  Toekennen van vrije dagen aan teamleden;
 •  Inschattingen maken van de benodigde tijd voor het uitvoeren van werkzaamheden;
 •  Maken van planningsafspraken over de uit te voeren werkzaamheden met de Project Manager en/of de afdeling Support;
 •  Bepalen van procedures en standaarden met betrekking tot IA aandachtsgebied
 •  Alloceren van beschikbare IA-resources;
 •  Inschattingen maken van de benodigde tijd voor het uitvoeren van de analysewerkzaamheden.


Projectmanager
(15-04-2014 15:08)
Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Persoonlijke vaardigheden: • Minimaal HBO-werk- en denkniveau • Zelfstandig, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk • Resultaatgerichte...

Senior Allround Migratie Specialist, Delft
(15-04-2014 15:05)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

Mcse certified - amsterdam - 8mnd
(15-04-2014 13:43)
Gezocht wordt naar een applicatie specialist in Amsterdam Je bent het aanspreekpunt voor de klant, dus kan goed luisteren naar de behoeftes en weet deze in oplossingen te vertalen. Natuurlijk werk jij aan meerdere migraties projecten en zorg j..

Projectmanager/Erp, Sap Bw/Zwitserland - Luzern
(15-04-2014 13:01)
Functie Projectmanager Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/projectmanager-erp-sap-bw-zwitserland-luzern.html)

Projectmanager/Erp, Sap Bw/Zwitserland - Luzern
(15-04-2014 13:01)
Functie Projectmanager Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-erp-sap-bw-zwitserland-luzern.html)

Projectmanager Aix/Xml
(15-04-2014 12:20)
Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie: Persoonlijke vaardigheden: · Minimaal HBO-werk- en denkniveau · Zelfstandig, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht · Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk · Resultaatgerichte instelling · De wil om ook inhoudelijk aan te sturen...

SPOED! Procurement Consultant/Projectmanager
(15-04-2014 12:15)
This International organization is looking for a sr. Project Manager/IT Delivery Lead. The candidate is as a part of a team responsible for the successful execution of a Program concerning: Supplier Finance, Commodity Risk Management, Contract Management and general procurement activities. The IT Delivery Lead is responsible for defining the phase deliverables,...

Certified Office 2013 Trainer
(15-04-2014 12:12)
Als consultant binnen dit project ben je verantwoordelijk voor de nazorg van het betreffende migratietraject. Daarnaast train en begeleid je (key)users met het werken in een Windows 7 omgeving en Microsoft Office13. Verder ben je in staat migratiecomplicaties op te lossen (1ste lijns support) en te escaleren indien nodig. Functie eisen: * Minimaal HBO werk- en...

Projectmanager
(15-04-2014 12:10)
Beste freelancers, Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie: Persoonlijke vaardigheden: • Minimaal HBO-werk- en denkniveau • Zelfstandig, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als ..

Sr. Allround Migratie Specialist, Delft
(15-04-2014 12:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Als Senior Allround Migratie Specialist ga je deze overheidsinstantie helpen alle Microsoft Windows XP werkplekken te vervangen door een nieuwe Windows 7 werkplek. Zo ga je de werkplekken inventariseren, migratiemomenten plannen, looplijsten controleren, strategieën uitwerken, afstemmen met... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/sr-allround-migratie-specialist-delft.html)

Pm management informatie (herhaald)
(15-04-2014 11:44)
Datum : dinsdag 15 april 2014 Aanvraag nr. : 4292 Type aanvraag : Detachering Functie : Projectmanager Professionalisering Management Informatie Aantal vacatures : 1 Werkzaamheden : Wij zoeken een senior projectmanager die de tweede fase, de..

Migratieconsultant
(15-04-2014 11:33)
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een migratieconsultant. Als migratieconsultant ondersteun je bij de oplevering van de vooraf gedefinieerde deliverables en koppel je regelmatig de voortgang terug aan de Projectmanager. Denk bij deliverables aan vertaaltabellen, Fit/GAP analyses, Conversielijsten en controles hierop. Taken...

Migratie Specialist
(15-04-2014 10:47)
Sluitingsdatum van uw aanbieding: 15-04-2014, voor 17.00 uuur De afgelopen jaren is de ICT infrastructuur van Rijkswaterstaat gecentraliseerd en gestandariseerd. Als standaard werkplek is overal Windows Xp uitgerold. De ondersteuning van Windows Xp zal binnenkort komen te vervallen en om deze reden zullen alle werkplekken moeten worden voorzien van de nieuwe Windows 7...

Projectmanager
(15-04-2014 10:13)
De projectmanager zal ingezet worden op 2 projecten. Project XBRL Gaat van pilot over naar ontwikkelfase en dat vraagt om een andere sturing. Voor 3 dagen per week zoeken we een samenbindend projectmanager die door toepassing van de juiste Prince2 Project hygiëne het project in de volgende fase kan brengen. Beperkte kennis van XBRL is noodzakelijk....

Procurement Consultant, Procurement Manager, Projectmanager/Sap/Nederland - Noord-Holland
(15-04-2014 10:01)
Functie Procurement Consultant, Procurement Manager, Projectmanager ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/sap/procurement-consultant-procurement-manager-projectmanager-sap-nederland-noord-holland.html)

Procurement Consultant, Procurement Manager, Projectmanager/Sap/Nederland - Noord-Holland
(15-04-2014 10:01)
Functie Procurement Consultant, Procurement Manager, Projectmanager ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/procurement-consultant-procurement-manager-projectmanager-sap-nederland-noord-holland.html)

Projectmanager
(15-04-2014 10:00)
De Hoge Raad zoekt een Projectmanager. De Hoge Raad der Nederlanden zoekt ter ondersteuning voor zijn rol in het rechtspraak brede programma KEI, een projectmanager die bijdrage gaat leveren aan de positiebepaling van de Hoge Raad in dit programma..

Projectmanager, Apeldoorn
(15-04-2014 09:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Persoonlijke vaardigheden: • Minimaal HBO-werk- en denkniveau • Zelfstandig, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk • Resultaatgerichte i... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-apeldoorn-4.html)

Projectmanager/Aix, Xml/Nederland - Gelderland
(15-04-2014 09:01)
Functie Projectmanager Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-aix-xml-nederland-gelderland.html)

Sharepoint projectmanager
(14-04-2014 20:28)
Voor een klant in Den Haag zijn we op zoek naar een SharePoint Project Manager. De kandidaat moet voldoen aan de vogende eisen: - Ervaring met het werken bij Shell - Shell Project Delivery Framework ervaring - Ervaring met stakeholder manageme..

Projectmanager oil and gas
(14-04-2014 20:08)
For one of our clients in Den Haag I am looking for a Project Manager. Start date: 1st of May Duration: 5 months + extension Details: - at least 4 years of experience in Oil and Gas – mandatory You have an enviable track record in rele..

Migratiespecialist senior
(14-04-2014 20:00)
Rijkswaterstaat gaat alle MS Windows XP werkplekken vervangen door een nieuwe Windows 7 werkplek. Het team van de opdrachtgever heeft een vacature voor de tijdelijke functie van: Sr. Allround Migratie Specialist Achtergrond De afgelopen jaren..

Sr. Migratie specialist
(14-04-2014 18:22)
Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Sr. Migratie specialist Functieomschrijving: De afgelopen jaren is de ICT infrastructuur van Rijkswaterstaat gecentraliseerd en gestandaardiseerd. Als standaard werkplek is overal Windows XP uitgerold. De ondersteuning van Windows XP zal binnenkort komen te vervallen en om deze reden zullen alle werkplekken moeten worden...

Projectmanager, Zoetermeer
(14-04-2014 18:01)
HTTP/1.1 301 Moved Permanently Date: Mon, 14 Apr 2014 16:00:58 GMT Server: Apache/2.2.22 (Ubuntu) X-Powered-By: PHP/5.3.10-1ubuntu3.4 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Location:... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-zoetermeer.html)

Sr. Migratie specialist, Delft
(14-04-2014 18:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:

Migratie Specialist/Active Directory, Ms Access, Ms Excel, Sccm2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Xp/Nederland - Zuid-Holland
(14-04-2014 17:30)
Functie Migratie Specialist Aanvraagnummer ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/migratie-specialist-active-directory-ms-access-ms-excel-sccm2012-windows-7-windows-vista-windows-xp-nederland-zuid-holland.html)

Netwerk engineer ziekenhuisproject
(14-04-2014 17:21)
Beste freelancer, Voor een Amsterdams ziekenhuis zijn wij op zoek naar een netwerk engineer. Het betreft de netwerkmigratie van een facilitair systeem dat nu nog over een ander netwerk loopt. Binnen het ziekenhuis wordt gewerkt met Juniper en Cisc..

Operations Marketing Manager
(14-04-2014 12:33)
In verband met vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode juni t/m oktober 2014 op zoek naar een Marketing Operations Manager. Als Marketing Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele projectmanagers,studio en het coördineren van hun cross mediale werkzaamheden. De Marketing Operations Manager draag...

Jr. Systeembeheerder - Emmen
(14-04-2014 10:00)
OrganisatieomschrijvingEen ambitieuze en groeiende dienstverlener op ICT-gebied.FunctieomschrijvingGecertificeerde Microsoft partner is op zoek naar systeembeheerder die het team komt versterken. De systeembeheerder werkt mee aan het onderhouden van de netwerken bij relaties. Hij/zij verzorgt installaties, migraties en ondersteunt de service desk.O... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/jr-systeembeheerder-emmen-5.html)

Migratieconsultant
(14-04-2014 00:00)
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een migratieconsultant. Als migratieconsultant ondersteun je bij de oplevering van de vooraf gedefinieerde deliverables en koppel je regelmatig de voortgang terug aan de Projectmanager. Denk bij deliverables aan vertaaltabellen, Fit/GAP analyses, Conversielijsten en controles hierop. Taken (oa): -Draagt zorg en ziet toe op een juiste, volledige en tijdige oplevering van zgn. conversie gegevens. -Zorgt voor de voorbereidende werkzaamheden voor workshops, teammeetings, etc. -Organiseert trainingen mbt tot de nieuwe werkwijze. -Monitort en stuurt op oplossen van projectissues. Vereisten: - Een afgeronde erkende HBO/WO opleiding op het gebied van Business IT (bv informatica of technische bedrijfskunde) is een eis. - Een afgeronde erkende Post master opleiding IT audit is een wens. - Prince2 practitioner, IPMA D of MSP certificering is een wens. - De behaalde erkende ITIL Foundation certificering is een wens. - In de afgelopen 4 jaar aantoonbare werkervaring en kennis opgedaan op het gebied van IT Controlling en IT Audit (bijvoorbeeld het uitvoeren van technische kwaliteit controles op vertaaltabellen en conversielijsten om vast te stellen dat deze juist en volledig zijn of minimaal 3 verschillende opdrachten op het gebied van conversie en/of (jaarrekening) controles). - In de afgelopen 5 jaar gewerkt met projectmanagement methodieken als Prince2 of IPMA of MSP. - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met projectplanningen, voortgangbewaking, kwaliteit, kostenbewaking en opleveren eindresultaat van het project. - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring in een consultancy/adviserende rol. Dit moet duidelijk blijken uit het CV. - Ervaring met de implementatie van financiële processen en paketten. - Aantoonbare kennis of werkervaring met financiële- en / of ERP pakketten. Dit moet duidelijk blijken uit het CV. - Uitgebreide kennis en ervaring in MS Excel, Powerpoint, Word, Outlook.