Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Senior projectmanager
(01-08-2014 17:21)
Startdatum: 18-8-2014 Einddatum: 1-1-2015 Optie tot verlenging: Maximaal 24 maanden Aantal uur per week: 40 Voor het deelproject Ontwikkeling en Realisatie Systeemaanpassingen wordt gezocht een Senior Projectmanager die zich begeeft in zowe..

Technische projectmanager gezocht
(01-08-2014 16:55)
Gezochte functie: Projectleider systeem- en technisch applicatie beheer Opdracht: Wij zijn op zoek naar een projectleider die per direct structuur en leiding gaat geven aan het project Hard Software. In eerste instantie is het van belang dat ..

Sr Projectmanager (Ketentest/Management)
(01-08-2014 16:49)
Sr Projectmanager (Ketentest/Management) is wat Profs4U zoekt voor een Nederlandse cliënt, Contract periode van 4 maanden +, Werklocatie Amsterdam, Start 18/08/2014. 40 uur per week, Max uur tarief 80 euro, ex btw, Sluiting datum 06/08/2014 - 12:00. Voor het deelproject Ontwikkeling en Realisatie Systeemaanpassingen wordt gezocht een Sr Projectmanager die zich begeeft in zowel het werkveld van ICT projectmanagement alsmede ketentest management. Derhalve zoeken wij ervaren hands on ICT Projectmanager met ervaring met Ketentesten. De volgende resultaten gerealiseerd dienen te worden: * Het geschikt maken van het CPA (Cliënt Persoons Administratie)-systeem het opslaan en beschikbaar stellen van adresgegevens van wettelijk vertegenwoordigers. * Het vervolledigen van het CPA-systeem vanuit lokale registraties met adresgegevens voor correspondentieadressen van betrokkenen, ter vervanging van de lokale registraties. Correspondentie adressen en verblijfsadressen bij ziekte worden – voor zover geldig en relevant – overgezet vanuit lokale registraties naar CPA. * Het direct vanuit CPA leveren (middels een webservice) aan afnemende systemen. Het aansluiten van SONAR en VERA op CPA. * Het realiseren van een filter om verblijfsadressen in CPA bij ziekte af te schermen voor gebruikers die geen toegang hebben tot medische gegevens. * Het aanpassen van materiesystemen van de Cliënt om conform het adressenbeleid van de Cliënt met de adresgegevens om te gaan. * Het waar mogelijk staken van het gebruik van gegevensservices uit ODS (Operational Date Store), om uitfasering ODS te vereenvoudigen. Alle algemene persoonsgegevens kunnen uit CPA worden opgevraagd. Meer functieinhoudelijke informatie is opvraagbaar bij Profs4U... Note: In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt verwacht dat voor woon-werkverkeer en eventuele dienstreizen gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer. Aanvraag gunningscriteria Omschrijving Knock-out of weging U dient één referentie van een relevante opdracht in. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.KO Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Projectmanager in de afgelopen 10 jaar. 10 Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ketentesten in de afgelopen 5 jaar. 8 Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met aansturing van Hosting partijen in de afgelopen 5 jaar. 6

Projectmanager Learn Management System
(01-08-2014 16:04)
We one of our direct clients we are looking for a Projectmanager Learn Management System   Duration During the project initiation phase in September and Octobert the projectmanager wil participate for 10 days in a period of 4-5 weeks. Afterthe  project start approval the execution phase requires the candidate to work for  2-3...

Functioneel Beheerder, BTIT6503, Amsterdam
(01-08-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Functioneel BeheerderProfiel opdrachtDe afdeling Informatisering heeft de komende periode een aantal grote projecten staan die moeten worden opgeleverd. Onder andere de migratie van de automatiseringsomgeving naar een Citrix omgeving van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/functioneel-beheerder-btit6503-amsterdam.html)

Functioneel Beheerder, BTIT6503, Amsterdam
(01-08-2014 15:00)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Functioneel BeheerderProfiel opdrachtDe afdeling Informatisering heeft de komende periode een aantal grote projecten staan die moeten worden opgeleverd. Onder andere de migratie van de automatiseringsomgeving naar een Citrix omgeving van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/beheer/functioneel-beheerder-btit6503-amsterdam.html)

Projectmanager Infrastructuur, Amsterdam
(01-08-2014 14:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager Infrastructuur. Zij is is met meer dan 400.000 medewerkers, het grootste informatietechnologiebedrijf ter wereld. Deze klant biedt volop mogelijkheden binnen een internationale omgeving met Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-infrastructuur-amsterdam-2.html)

Projectmanager it
(01-08-2014 13:27)
Projecten • Telefonie (mobiele bereikbaarheid en dekking) • Free wifi • Follow me printing • Inrichten IT service punt • Reserveren van ruimten en resources • Bestellen en reserveren en gebruiken chemicaliën • O|2 pasvoorzien..

Project manager it
(01-08-2014 13:19)
Beste Freelancer, voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een projectmanager IT. Als projectmanager IT ben je samen met de solution architect verantwoordelijk voor het faciliteren van de besluitvorming en uitwerken van bovengenoemde proje..

Senior pmo junior projectmanager
(01-08-2014 12:57)
Functie Project Management Officer Functieniveau Senior Werklocatie Utrecht Startdatum 11 augustus 2014 Verwachte einddatum 31 januari 2015 Aantal uren per week 36 Max. prijs (per uur) 50 Aanvraagomschrijving -dit betreft een her..

Projectmanager
(01-08-2014 12:52)
4 augustus 2014 voor 12:00 aanleveren De projectmanagement officer (PMO) wordt ingezet op diverse projecten ten behoeve van de rechtspraak binnen spir-it. Voor de huidige uitvraag zoekt spir-it een senior PMO-er die in staat is in samenspraak met de projectmanagers de benodigde lijnen uit te zetten die leiden tot succesvolle trajecten. De PMO-er treedt daarbij op...

Projectmanager, Projectondersteuner/Agile, Prince Ii, Scrum/Nederland - Utrecht
(01-08-2014 11:31)
Functie Projectmanager, Projectondersteuner ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-projectondersteuner-agile-prince-ii-scrum-nederland-utrecht.html)

SPOED! Projectmanager
(01-08-2014 11:20)
Reactie voor uiterlijk vrijdag 1 augustus 18:00 uur Soort project: verzameling van diverse verbeter projecten en RFC * s op snijvlak van Operations en IT Daadkrachtige organisator Veel verschillende ballen in lucht kunnen houden, maar regelmatig ook weer de helicopterview kunnen presenteren Goed kunnen schakelen met mensen uit diverse afdelingen. Takenpakket staat...

Senior Applicatieprogrammeur
(01-08-2014 00:00)
De ICT afdeling voert een programma uit dat als doel heeft het applicatielandschap te migreren naar een Windows 2008R2 platform. Binnen dit programma is een aantal deelprojecten gedefinieerd.Hieronder zijn per deelproject de resultaten benoemd die het CIBG verwacht: * `Upgrade generieke services naar nieuw platform * : - aanpassingen aan programmatuur vd CorresponService n.a.v. platform upgrade. - aanpassingen aan programmatuur vd AuthorisationService n.a.v. platform upgrade. - aanpassingen aan programmatuur van het systeem Notis n.a.v. platform upgrade. * Migratie / vervanging van Sharepoint: - rapport alternatieven Sharepoint WSS2.0. - migratie naar gekozen alternatief WSS2.0. Verder loopt binnen een project om het huidige Tridion CMS te vervangen door een Orchard CMS. De openstaande punten zijn verzameld in een backlog die afgehandeld dienen te worden. Wij verwachten dat hij/zij: * minimaal 5 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen in .NET; * kennis en ervaring heeft op het gebied van Winforms; * kennis en ervaring heeft op het gebied van Sharepoint; * kennis en ervaring heeft op het gebied van web technologie, zoals XHTML, CSS-design, XSLT, W3C, Overheidswebrichtlijnen en de OWASP; * beschikt over een sterk analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en zich thuis voelt in een hectische omgeving. Het is een pré als er: * kennis en ervaring van Orchard en AngularJS is; * ervaring met SCRUM is; * ervaring met Biztalk is; * ervaring met systeemontwikkelingsprojecten binnen de Rijksoverheid is; Uw CV en motivatie ontvangen we uiterlijk 5 aug om 16.00 uur.

Projectmanager
(01-08-2014 00:00)
Voor onze eindklant zijn wij met spoed op zoek naar een projectmanager met ervaring in software development. Essentie in deze is een ervaren projectmanager die gewend is meerdere projecten gelijktijdig aan te sturen (multi projectmanagement). Hands on, geen programmamanager. Daarnaast ontvang je hierbij tevens aanvullende informatie over de desbetreffende rol: - Soort project: verzameling van diverse verbeter projecten en RFC * s op snijvlak van Operations en IT - Daadkrachtige organisator - Veel verschillende ballen in lucht kunnen houden, maar regelmatig ook weer de helicopterview kunnen presenteren - Goed kunnen schakelen met mensen uit diverse afdelingen. - Takenpakket staat nog niet vast; flexibel hierin op kunnen in spelen. - Snel kunnen inwerken en self-starter - Ervaring met (business) Operations afdelingen van financiële instellingen - Bij voorkeur kennis van het hypotheekbedrijf - Verantwoordelijk voor financieel grote projecten - Stakeholdermanagement - Ervaring in aansturen teams, lopende teams kunnen overnemen Het betreft een aanvraag voor een fulltime inzet met een geschatte inhuurperiode tot 31 december 2014, met optie tot verlenging. Start z.s.m. Reactie voor uiterlijk vrijdag 1 augustus 18:00 uur. Voorzien van CV in Word, gerichte motivatie, tariefsvoorstel en beschikbaarheid.

Freelance google apps script ontwikkelaars
(31-07-2014 21:10)
Ik ben op zoek naar ontwikkelaars die ervaring hebben in het met Google Apps script ontwikkelen van tools in de Google Apps for Business omgeving. Onze opdrachtgever is een grote multinational die op dit moment werkt aan de migratie van Microso..

Projectmanager, coördinator, adviseur vergunningen
(31-07-2014 15:18)
Als coördinator / adviseur vergunningen ben je verantwoordelijk voor het tijdig en volledig aanvragen van alle benodigde vergunningen (tijdelijke en definitieve) voor de bouw van een groot tunnelproject in Noord-Nederland. De vergunningen waar het h..

projectmanager on-line voor 24 uur per week
(31-07-2014 15:01)
Voor een opdrachtgever in 's Hertogenbosch zoekt Harvey Nash een: Projectmanager Online Opleidingsniveau HBO Ervaring 5 jaar Regio/plaats Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch Aantal uur 24 uur (waarvan ma, di, do op kantoor in Den Bosch, flexibiliteit gewenst) Duur 3-6 maanden Aanvang Per direct Heb jij... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-on-line-voor-24-uur-per-week.html)

Lead PHP Developer - Eindhoven
(31-07-2014 14:01)
FunctieomschrijvingOmdat ons bedrijf zich aan het ontwikkelen is, zijn wij op zoek naar een ambitieuze lead developer die ons kan versterken. In samenwerking met de projectmanager stuur je een team developers aan en speel je een adviserende rol bij de technische afhandeling van onze projecten. Je voldoet daarom aan onderstaande Lees meer... (http://www.ict-services.nl/php/lead-php-developer-eindhoven.html)

Projectmanager online
(31-07-2014 13:14)
Functiegebied Projectmanagement / online planning / coördinatie / operationeel management Team Online Opleidingsniveau HBO Ervaring 5 jaar Regio/plaats Noord-Brabant, ’s-Hertogenbosch Aantal uur 24 uur (waarvan ma, di, do op kantoor in Den B..

Senior projectmanager
(31-07-2014 12:39)
Geachte freelancer, Voor onze eindklant, een hypotheekinstelling in de omgeving van Utrecht, zijn wij met spoed op zoek naar een: Senior Projectmanager Functieomschrijving: Als Projectmanager ga je aan het werk met diverse verbeterproje..

Ervaren systeembeheerder
(31-07-2014 11:49)
Voor een van haar klanten in Waalwijk is Peak-IT op zoek naar een ervaren systeembeheerder zonder langdurige vakantieplannen vanaf augustus. Onze klant is bezig met een aantal trajecten, waaronder een grootschalige migratie. Daarnaast is een van de e..

Systeembeheerder met Microsoft certificeringen
(31-07-2014 10:31)
Functie omschrijvingBinnen je functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:Het beheren van grote en complexe IT omgevingenGeven van technisch advies over de inrichting van nieuwe systemenInrichten van systemen en het uitvoeren van aanpassingenUitvoeren van 2e of 3e lijns ondersteuningBegeleiden van implementaties en migratiesOndersteunen van de... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/microsoft/systeembeheerder-met-microsoft-certificeringen.html)

Senior Projectmanager
(31-07-2014 10:05)
Deadline 1/8 - 10.00uur Voor onze eindklant in regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Senior Projectmanager/Programmamanager voor de insourcing van een portefeuille nieuwe klant (conversie + maatwerk + rapportages + archief + brieven) in al haar facetten. Wij zijn op zoek naar kandidaten die o.a. de onderstaande competenties ervaring...

Deployment specialist
(31-07-2014 09:16)
Beste freelancer, Voor een automatic application deployment project en verschillende migraties in Amsterdam zoek ik een deployment specialist met zeer goede kennis van Tomcat / Websphere en die ervaren is in een van de volgende deployment tools: ..

IT Projectmanager implementatie
(30-07-2014 17:31)
IT Projectmanager implementatie beschikbaar, Arnhem, interim specialisten IT Projectmanager implementatieVacaturenummerCAP07143672Datum aanvangseptemberContractduur1 jaar, met optie op verlengingInzet16-24 uurWerkgebiedArnhem   Regio ArnhemOmschrijving In verband met een wetswijziging, wil onze klant een applicatie laten... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/it-projectmanager-implementatie.html)

IT Projectmanager implementatie
(30-07-2014 17:31)
IT Projectmanager implementatie beschikbaar, Arnhem, interim specialisten IT Projectmanager implementatieVacaturenummerCAP07143672Datum aanvangseptemberContractduur1 jaar, met optie op verlengingInzet16-24 uurWerkgebiedArnhem   Regio ArnhemOmschrijving In verband met een wetswijziging, wil onze klant een applicatie laten... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/it-projectmanager-implementatie.html)

Senior programmamanager projectmanager
(30-07-2014 17:20)
Geachte freelancer, Voor onze eindklant, een financiële instelling in de omgeving Utrecht, zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager/Programmamanager. Functieomschrijving: Als Senior projectmanager/programmamanager ben je verantwoordeli..

Sr Projectleider Delft
(30-07-2014 16:28)

In lijn met de Rijksbrede doelstellingen ten aanzien van Datacenters is de klant bezig met voorbereidingen om haar ICT-middelen te gaan verhuizen naar de nieuwe Datacenters welke zijn verworven binnen het Programma Consolidatie Datacenters (PCDC). Het is de bedoeling om deze transitie afgerond te hebben op 31 december 2014.

De gezochte projectmanager is verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van onder andere ontwerp, aanbesteding, opbouw en transitie fase van de migratie van het datacenter van de klant van de huidige locatie naar de nieuwe locatie. De projectmanager rapporteert aan de betreffende opdrachtgever en binnen de CIV aan de stuurgroep en afdelingshoofd van de afdeling IV Infra. Vanwege de complexiteit en omvang van dit traject zoeken we een projectmanager met ervaring in het verhuizen van datacenters en complexe omgevingen, waarbij met name zorgvuldig risicomanagement een zeer belangrijk aspect is in dit project.

Taken/werkzaamheden

  • Projectmanagement activiteiten voor het complete transitie traject (heden-eind 2014)
  • Nieuwe infrastructuur in rekencentrum implementeren en in beheer brengen
  • Risicomanagement complete programma
  • Voortgang rapporteren aan stakeholders
  • Aansturen van multidisciplinair projectteam

 


Projectmanager Marketing Communicatie
(30-07-2014 15:45)
Functieomschrijving Ondersteunen bij het schrijven van communicatiebriefings en planningen van deliverables; Diverse projectmanagement en traffic werkzaamheden; Coördineren van het maken van publicaties (leaflets, brochures); Basis administratieve taken (o.a. lijsten van publicaties in excel); Schrijven en bijwerken (eventueel te coördineren via...

Projectmanager mobiel netwerk (VAST), Noord- Holland
(30-07-2014 14:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een relatie van TFC Talent Force Cooperation zijn wij op zoek naar een Project Manager mobiel netwerk (VAST). De Klant: Als Project Manager rapporteer je aan de Manager Projectmanagement. Geef je leiding aan projecten en zal het concretiseren Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/projectmanager-mobiel-netwerk-vast-noord-holland.html)

Projectmanager mobiel netwerk (VAST), Noord- Holland
(30-07-2014 14:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een relatie van TFC Talent Force Cooperation zijn wij op zoek naar een Project Manager mobiel netwerk (VAST). De Klant: Als Project Manager rapporteer je aan de Manager Projectmanagement. Geef je leiding aan projecten en zal het concretiseren Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-mobiel-netwerk-vast-noord-holland.html)

Projectmanager mobiel netwerk (VAST), Noord- Holland
(30-07-2014 13:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een relatie van TFC Talent Force Cooperation zijn wij op zoek naar een Project Manager mobiel netwerk (VAST). De Klant: Als Project Manager rapporteer je aan de Manager Projectmanagement. Geef je leiding aan projecten en zal het concretiseren Lees meer... (http://www.ict-services.eu/netwerk/projectmanager-mobiel-netwerk-vast-noord-holland.html)

Projectmanager mobiel netwerk (VAST), Noord- Holland
(30-07-2014 13:30)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor een relatie van TFC Talent Force Cooperation zijn wij op zoek naar een Project Manager mobiel netwerk (VAST). De Klant: Als Project Manager rapporteer je aan de Manager Projectmanagement. Geef je leiding aan projecten en zal het concretiseren Lees meer... (http://www.ict-services.nl/netwerk/projectmanager-mobiel-netwerk-vast-noord-holland.html)

Projectmanager Asset Management, BTIT6491, Amsterdam
(30-07-2014 12:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Projectmanager Asset ManagementDe Dienst Infrastructuur, Verkeer en Vervoer (DIVV) heeft opdracht voor een Projectmanager Asset Management Nieuwe Marktbenadering (tender openbare verlichting).Functie inhoud AlgemeenIs een van de vier... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/projectmanager-asset-management-btit6491-amsterdam.html)

Projectmanager Asset Management, BTIT6491, Amsterdam
(30-07-2014 12:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project:Functie omschrijvingBlueTrail is op zoek naar een Projectmanager Asset ManagementDe Dienst Infrastructuur, Verkeer en Vervoer (DIVV) heeft opdracht voor een Projectmanager Asset Management Nieuwe Marktbenadering (tender openbare verlichting).Functie inhoud AlgemeenIs een van de vier... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-asset-management-btit6491-amsterdam.html)

Management Consultant
(30-07-2014 10:49)
Doel van de functie: Het ondersteunen van de programma manager, Communicatie met stakeholders op alle niveaus (Rvb, finance board, directie overleg ,Stuurgroep/inhoudelijke stuurgroep, projectmanagers en projectdirecteuren).< Oppakken, opvolgen en coordineren van de vele actiepunten. Ondersteunen bij de opzet van presentaties. Pro-actief verbeteren en voorstellen...

Functioneel sharepoint beheerder(s)
(30-07-2014 10:09)
Functioneel SharePoint beheerder projectomschrijving Voor een project dat in het najaar start zijn wij op zoek naar Functioneel SharePoint beheerders. Bij dit grote migratieproject zoeken wij naar: 4 Functioneel beheerders (medior/se..

Sr. Projectmanager/ Programmamanager
(30-07-2014 00:00)
Voor onze eindklant in regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Senior Projectmanager/Programmamanager voor de insourcing van een portefeuille nieuwe klant (conversie + maatwerk + rapportages + archief + brieven) in al haar facetten. Wij zijn op zoek naar kandidaten die o.a. de onderstaande competenties ervaring hebben: - Aantoonbare ervaring conversies/insourcing van administraties - Stakeholder management is essentieel * zowel in termen van klantverwachting als uniforme vastlegging van status van voortgang - Goed kunnen schakelen op meerdere niveaus en gewend zijn aan het rapporteren van directies. - Overview i.c.m. handson mentaliteit - Strakke sturing op milestones en deliverables incl. adequate projectadministratie (voortgangsrapportages, risc en issuelog etc). De klant heeft een sterke voorkeur voor een professional met ervaring in de financiele dienstverlening en het liefst ervaring met/ kennis van Hypotheken. Het betreft een aanvraag voor een fulltime inzet met een geschatte inhuurperiode tot eind 2014 met optie tot verlenging. Interesse? Wij zien graag zsm een reactie tegemoet met recent CV in Word, gerichte motivatie, beschikbaarheid en tariefsvoorstel. Uiterlijk voor vrijdag 1 augustus a.s. 10:00 uur.

Projectmanagers
(29-07-2014 21:42)
Voor een opdrachtgever in Utrecht zoek ik meerdere projectmanagers. Functie eisen: Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager in een IT omgeving. Ervaring met het implementeren van verschillende ERP systemen (bv Oracle en/of SAP) is een pré. ..

Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en User Interface, Utrecht
(29-07-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel beheer en de Helpdesk.... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/overig/projectmanager-applicatiemanager-documenten-en-user-interface-utrecht.html)

Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en User Interface, Utrecht
(29-07-2014 15:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel beheer en de Helpdesk.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectmanager-applicatiemanager-documenten-en-user-interface-utrecht.html)

Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en Use
(29-07-2014 15:29)
De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel beheer en de Helpdesk. De Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en User Interface maakt deel uit van het onderdeel...

Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en User Interface, Utrecht
(29-07-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel beheer en de Helpdesk.... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/project-management/projectmanager-applicatiemanager-documenten-en-user-interface-utrecht.html)

Projectmanager/Applicatiemanager Documenten en User Interface, Utrecht
(29-07-2014 15:01)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel beheer en de Helpdesk.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/projectmanager-applicatiemanager-documenten-en-user-interface-utrecht.html)

Technisch applicatiebeheerder - unix,linux,tomcat
(29-07-2014 15:00)
Beste freelancer, Voor een automatic application deployment project en verschillende migraties in Amsterdam zoek ik een technisch applicatiebeheerder die ervaren is in een van de volgende deployment tools: - Puppet - Nolio - Chef Daarnaast..

Projectmanager applicatiemanager documenten en use
(29-07-2014 14:32)
De afdeling ICT verzorgt het informatisering- en automatiseringsbeleid. De afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder Frontoffice, Backoffice en Ontwikkeling. Het Team Front Office bestaat uit de onderdelen Applicatiemanagement, Functioneel behee..

Application Manager, Projectmanager/Oracle, Siebel/Nederland - Utrecht
(29-07-2014 14:01)
Functie Application Manager, Projectmanager ... Lees meer... (http://www.ict-services.eu/oracle/application-manager-projectmanager-oracle-siebel-nederland-utrecht.html)

Application Manager, Projectmanager/Oracle, Siebel/Nederland - Utrecht
(29-07-2014 14:01)
Functie Application Manager, Projectmanager ... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/oracle/application-manager-projectmanager-oracle-siebel-nederland-utrecht.html)

Helpdesk medewerker
(29-07-2014 11:32)
Voor mijn klant in Deventer zoek ik een helpdeskmedewerker voor de maand augustus met kans op verlenging. De klant zit in een migratie trajecten heeft extra ondersteuning nodig. Start is per 1 aug aanstaande. Uren per week is 40 Klant is op zoek n..