Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Projectmanager informatievoorziening
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Rowica Services BV

Rowica is voor een klant van haar op zoek naar een ervaren projectmanager Informatievoorziening.

De opdracht:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische omgeving met eigen verantwoordelijkheid? Dan kan je aan de slag bij onze klant, de gemeente Amsterdam, als projectmanager. Je komt te werken op de afdeling Subsidies en Inkoop Sociaal van de gemeente. Binnen deze afdeling is Team Subsidies (Subsidiebureau) is verantwoordelijk voor het subsidieproces in Amsterdam en heeft daarin een administratieve, coördinerende en faciliterende rol.

Subsidies en Inkoop Sociaal is via het Subsidiebureau proceseigenaar van het subsidieproces en het gemeentelijk subsidiebeheersysteem (SBS). Om de concernrol Subsidies te kunnen waarmaken en te kunnen innoveren in de bedrijfsvoering is een structurele investering in het innoveren en doorontwikkelen van het gemeentelijk subsidiesysteem noodzakelijk. Belangrijk hierbij is dat dit vanaf heden met name een investering zal zijn in een de ontwikkeling van een nieuwe IV oplossing dat voortbouwt op de huidige oplossing, architectuur en procesinrichting. De huidige totaaloplossing zal voor 2020 worden vervangen. Daarbij geldt dat vanuit het in 2017 doorlopen Rethink traject (CTO en rve SIS) de oorspronkelijke programmadoelen zijn herijkt en nieuwe doelstellingen zijn toegevoegd (waaronder integratie met inkoop sociaal). Samen met Informatievoorziening Sociaal, de CTO, CIO, de rve Dienstverlening en Datalab wordt gewerkt aan een programma om het bedrijfsproces subsidies te innoveren en aan te haken op de actuele ontwikkelingen in het Sociale Domein en op het gebied van IV oplossingen om deze doelstellingen te kunnen realiseren. De primaire focus van het innovatietraject ligt samengevat op deze gebieden:
• Van beheersysteem naar systeem voor control en operationele en strategische sturing
• Van een processysteem voor interne bedrijfsvoering naar een dienstverlenend en klantgericht systeem;
• Het professionalisering van het opdrachtgeverschap (relatie met Inkoop Sociaal, en dienstverlening en sturing op grote instellingen).

Om afspraken met stakeholders (zoals IV, CTO, CIO, Dienstverlening, Inkoop) waar te kunnen maken en wordt voor het innovatieprogramma de inzet van een projectleider gevraagd met goede expertise en ervaring.

Jij als projectmanager wordt verantwoordelijk voor het planmatig, gestructureerd en efficiënt managen van het innovatietraject en het initiëren en realiseren van daaruit voorvloeiende IV projecten. De projectresultaten worden opgeleverd tot en met de business implementatie(inclusief borging naar beheer) waarbij een nieuwe toekomstbestendige IV oplossing wordt gerealiseerd dat voortbouwt op de huidige oplossing, architectuur en procesinrichting. Verder vertaal je business ambities in realiseerbare doelstellingen en geeft hierop advies. Ook stuur je externe en interne leveranciers aan. Jij krijgt de verantwoording over Governancemanagement; afstemming opdrachtgever en andere stakeholders, waaronder IV-E's,CTO, CIO, Datalab, Dienstverlening, Subsidiebureau en Inkoop, overige rve's en stadsdelen. Daarnaast bewaak je het budget, planningen capaciteit. Tot slot neem je deel en ondersteun je diverse stuurgroepen en overleggen.


Projectmanager implementatie Oracle Financials (QR5156)
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Qualogy Resources

 

Functie: Projectmanager implementatie Oracle Financials (QR5156) 
Start: 18-12-201740 uur per week 
Periode: 3 mnd+ 
Omgeving: Amsterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze klant in Amsterdam zoeken wij een ervaren projectmanager voor de implementatie van Oracle Financials, ter vervanging van het huidige financiële systeem. 

Het project loopt tegen het einde: 1 maart is de go live gepland. De huidige projectmanager moet per 1 januari vervangen worden (instromen in december is zeer gewenst in verband met de overdracht). Het betreft een implementatie van Oracle Financials in de Cloud. Het is een pré is als je hier als projectmanager ervaring mee hebt.

De te implementeren producten zijn: 
- Oracle Financials Cloud
- Apro
- Oracle Procurement Cloud

Bij de implementatie zijn diverse leveranciers betrokken. Je zult met deze leveranciers moeten samenwerken om het project tot een succesvol einde te brengen. Je zult rapporteren aan de stuurgroep. 


 

Sr. Informatie Analist / Adviseur
(19-01-2038 04:14)
Soesterberg, Utrecht Temployeenet bv
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaten :
 
Functienaam :  Sr. Informatie Analist / Adviseur      ( 2 fte, M / V)
 
Voor het programma Implementatie Vernieuwing C2000 (IVC) van de Nationale Politie zoeken wij twee Sr. Informatie Analisten / Adviseurs (afgeronde erkende opleiding HBO opleiding richting ICT of Technische Bedrijfskunde is een eis !) met die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring hebben opgedaan als Sr. Informatie Analist / Adviseur en aantoonbare werkervaring hebben met het analyseren van complexe datamodelleringsvraagstukken in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring opgedaan in advisering mbt behoeftestelling en het ontwerpen van oplossingen mbt (optimalisatie) autorisatieprocessen en modellen, is ook een harde EIS !
 
Werklocatie         :   Soesterberg (3762 AV)
 
Geplande start    :   1 februari        (gaarne ZSM uw reactie, ivm snelle afronding selectie!)
 
De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 4 tot 6 weken, het is een korte screening) Echter bij sommige functies mogen kandidaten van TemployeeNet reeds starten gedurende de looptijd van de screening ! Dus indien mogelijk ook eerder dan 1 februari !
 
Verwachte duur :  minimaal 6 maanden !   (optie op verlengingen tot medio 2019 !)     
                                                           
Uren per week     :  gemiddeld 30 uur           (verdeeld over 3 a 4 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 10.000,-- Euro + en is gebaseerd op een 36 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie) 85,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 1 , ontvangen wij gaarne ZSM uw CV !
 
Note : 
 
Verificatiegesprekken vinden reeds plaats op vrijdag 12 en maandag 15 januari. Gelieve hier rekening mee te houden !
 
 
Opdracht omschrijving:
 
C2000  is het landelijk systeem dat de communicatie verzorgt  tussen meldkamers en hulpverleningsdiensten in Nederland. Het systeem wordt  7x24 uur gebruikt  door  vooral politie, brandweer, ambulancediensten en bepaalde onderdelen van het ministerie  van Defensie zoals  de Koninklijke Marechaussee. Het netwerk wordt  onderhouden door  een  commerciële organisatie. De overheid is eigenaar van het C2000  communicatie systeem. Het ministerie heeft een aanbesteding uitgevoerd ten behoeve van de vernieuwing van het C2000-netwerk. Hiertoe  is een  programma ingericht dat verantwoordelijk is  om de implementatie van het nieuwe netwerk te realiseren. Het programma  Implementatie Vernieuwing C2000 (IVC) Hiervoor is het ministerie  op zoek naar een senior informatie analist / adviseur C2000 (2x).
 
Doelstelling:
 
Binnen het project C2000 Techniek, wat onderdeel is van het programma vernieuwing C2000,  is de senior informatie analist / adviseur actief op het gebied van datamodellering en inventariseren van dataverzamelingen voor de diverse organisaties in het Openbare Orde en Veiligheidsdomein. De belangrijkste deelgebieden waar de informatieanalist zich op richt zijn de Master Data List (MDL), de Active Directory (AD) bestaande uit rollen en rechten voor gebruikers en het begeleiden van het on-boarding proces gedurende de migratie naar het nieuwe systeem op basis van Role Based Access (RBAC).
 
 
Functie omschrijving: 
 
De belangrijkste taken zijn data modelleren, inventariseren, valideren en ook het adviseren op het gebied van de inrichting, de vulling van de MDL (gebaseerd op o.a. het LKF (landelijk Kader Fleetmap) en de huidige C2000 fleetmap) en het AD en de beheer overdracht aan de C2000 beheerorganisatie. Het einddoel is dat de gebruikers van C2000 straks adequaat hun operationele werkzaamheden kunnen verrichten en het systeem goed te beheren is.
 
 
Vakmatige taken:
 
Kandidaat analyseert en beschrijft de communicatie- en informatiebehoefte van de organisatie en detailleert schriftelijk de functionele specificaties zowel ten aanzien van de gegevens als de output (vorm). Hierbij rekening houdend met de operationele bruikbaarheid en beheersbaarheid ervan. Communiceert gemakkelijk met eindgebruikers, maar is ook in staat richting meer technische mensen de functionele wensen te vertalen. Kandidaat beschikt over een proactieve houding richting alle stakeholders, denkend vanuit de mogelijkheden (in plaats van de beperkingen) van data en techniek. Begrijpt de noodzaak en implicaties van een agile (co-creërende en faciliterende) gedreven aanpak in plaats van een technologie-gedreven aanpak.
 
 
Verantwoordelijkheden:
 
De kandidaat is verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden:
 
 • Organiseert zelfstandig en overlegt met stakeholders over de gewenste communicatie en informationele oplossingen. Communiceert proactief omtrent hun requirements en stemt deze met hen af.
 
 • Stemt met leveranciers de gewenste oplossingen af en bewaakt in afstemming met andere IVC deelprojecten, architectuur en de toekomstige beheer organisatie de realisatie ervan.
 
 • Realiseert vooronderzoeken en informatie analyses conform een standaard format. Het resultaat is een heldere, eenduidige en afgestemde MDL (Master Data List) als basis voor de migratie van ‘huidig’ naar ‘nieuw’. Dit voor enerzijds het Test- en Referentiesysteem, en anderzijds het Opleidingssysteemen Productiesysteem.
 
 • Onderzoekt bruikbaarheid en beheersbaarheid van de oplossingen en stelt indien nodig de probleemdefinitie op, voorzien van oplossingsalternatieven in termen van bronnen en informatieproducten. Adviezen bevatten tevens een onderbouwd voorstel voor de te kiezen richting. Adviezen dienen in de context van de totale reeds bestaande omgevingen en de migratie naar de vernieuwde omgeving te worden geplaatst. Ook dienen ze aan te sluiten bij de gehanteerde architectuur, standaarden, PvE en LKF-richtlijnen. Adviezen dienen dusdanig geschreven te zijn dat deze kunnen dienen als beslisdocument ten behoeve van het management c.q de Design Authority.
 
 • Begeleidt/ondersteunt als vraagbaak de testwerkzaamheden, de migratie van data en de overdracht naar beheer. Hierbij lettend op data kwaliteit en integriteit.
 
Geen leidinggevende taken en de inzet is in het project
 
Contacten:
 
De interne en externe stakeholders (tevens contacten): Ministerie van Justitie en Veiligheid, Landelijke Meldkamer Organisatie, Politie, Brandweer, Ambulance, Defensie, beheerorganisaties, leveranciers die via de aanbesteding gecontracteerd zijn om de vernieuwing te realiseren uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk).
 
 

Project Manager/Coördinator
(19-01-2038 04:14)
Amsterdam, Noord-Holland Adstream B.V.
Adstream zoekt een enthousiaste freelance projectmanager. Ben jij een duizendpoot die het leuk vindt een klein team te ondersteunen binnen een groot internationaal mediabedrijf? (36/40 uur per week, beschikbaar van 1 maart t/m 31 juli).
Adstream is een leider op gebied van digital assetmanagement, workflow en distributie in de reclamewereld. Als freelance projectmanager ondersteun je internationale merken, bureaus en media productiebedrijven in het beheer en de distributie van cross mediale content. Je komt bovendien te werken op een enerverende plek in hartje Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van Amsterdam C.S.
Deze functie vereist effectieve projectmanagement skills, uitstekende communicatie- en organisatorische vaardigheden en een proactieve en positieve werkhouding.

Werkzaamheden:
 • Client support & troubleshooting: je bent het aanspreekpunt voor cliënten
 • Het ondersteunen en adviseren van cliënten met betrekking tot de scope en planning van projecten en mogelijkheden van onze diensten
 • Het coördineren en bewaken van de kwaliteit en voortgang van processen, uitstaande acties, en issues
 • Zorgdragen dat werk op tijd en volgens specificatie wordt goedgekeurd en voltooid

Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten
(19-01-2038 04:14)
Den Haag, Zuid-Holland Temployeenet bv
Voor onze opdrachtgever zoeken wij de volgende kandidaat
 
Functienaam   :     Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten      (M/ V)
 
Voor het ministerie van Defensie zoeken wij een Projectleider Cyber Ontwikkelingsprojecten (Algemene Cyber Security Awareness opleidingen is een eis!) met ruime aantoonbare werkervaring in/met project-, test- en programmamanagement en met innovatieprojecten en experimenten. Enige ervaring in/met het cyberdomein is ook een harde eis !
 
Werklocatie        :     Den Haag (2511 CB)
 
Geplande start    :     Geplande start 12 maart     (gaarne ZSM uw reactie)
 
Kandidaat dient bereid te zijn mee te werken aan een veiligheidsonderzoek. De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 4 a 6 weken) Reeds in het bezit van een nog geldige MIVD verklaring, start op 22 februari, anders tussen 12 maart en 1 april )
 
Verwachte duur   :    minimaal ÉÉN JAAR !        (+ optie op verlenging tot eind 2019)
 
Uren per week     :    minimaal 38 uur       (verdeeld over 5 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 12.000,-- Euro + en is gebaseerd op een 38 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie max.) 110,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 4 (22 tot 27 januari), ontvangen wij gaarne zsm uw CV !
 
Note:  
 
Selectiegesprekken zullen reeds plaatsvinden in weeknr. 5 (29 jan. t/m 2 feb)
 
Opdracht en Functieomschrijving :
 
De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Kennisopbouw van het Defensie Cyber Expertise Centrum (DCEC). Het DCEC is de centrale entiteit voor de versterking van de kennispositie en als gevolg daarvan het innovatieve vermogen van Defensie in het cyberdomein. Het DCEC verzamelt, ontwikkelt, borgt en verspreidt alle relevante cyberkennis om daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en inzet van drie cybercapaciteiten bij Defensie (Defensief, Inlichtingen en Offensief).
 
De afdeling Kennisopbouw heeft tot doel dé voor Defensie noodzakelijke Cyberkennis, -concepten en -doctrine te verzamelen, op te stellen of te ontwikkelen (via Research & Development (R&D) en Concept Development & Experimentation (CD&E)) om daarmee de kennispositie van defensie te versterken. Daarnaast test de afdeling bestaande cyberinstrumenten (tools) en cybermaatregelen op bruikbaarheid, effectiviteit en efficiency. De afdeling vormt het innovatiecentrum binnen het cyberdomein.
 
De afdeling bestaat uit een Hfd Afd Kennisopbouw/Projectmanager Sr, Projectmanager Sr (bgr) en een deelprojectleider (totaal 3 VTEtn). Het Hfd Afd. Kennisopbouw/Projectmanager Sr is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van kennisontwikkelings- en testprojecten, het actualiseren van de Cyberdoctrine en geeft tevens leiding aan de afdeling. De projectmanager Sr. is belast met het opzetten en uitvoeren van kennisontwikkelings- en testprojecten en het adviseren van behoeftestellers en gebruikers. De deelprojectlelder houdt zich bezig met het verzamelen van cyberkennis, het opzetten en uitvoeren van eenvoudige kennisontwikkelings- en testprojecten en levert een bijdrage aan grotere kennisontwikkelings- en testprojecten.
 
De projectmanager is belast met:
 
1. het opzetten en realiseren van kennisontwikkelingsprojecten (R&D), testprojecten en experimenten (CD&E) op het gebied van Cyber.
2. Het adviseren van behoeftestellers en gebruikers
3. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, kennisinstituten en industrie
 
Werkzaamheden:
 
1. Opzetten, aansturen en realiseren van meerdere Cyber ontwikkelingsprojecten, testprojecten en experimenten, door:
a. het vertalen van innovatiedoelstellingen en onderzoeksvraagstukken naar concrete project- en experiment voorstellen.
b. het opstellen van project, test- en experimenteerplannen, inclusief planning, begroting en bijbehorende (rand-)voorwaarden i.s.m. stafgroep en behoeftesteller(s).
c. het besturen en realiseren van de activiteiten in cle diverse fasen van een project/experiment (initiatie, definitie, ontwerp, voorbereiding, realisatie en afronding) het aansturen van een multidisciplinair projectteam.
d. het sturen op bedrijfsvoering aspecten en daarbij zorg dragen voor een efficiënte inzet van mensen en middelen, toegekende budgetten en nauwgezette (voortgangs)bewaking en monitoring. e. het afstemmen met opdrachtgevers, verwervers, marktpartijen en interne en externe uitvoerders.
f. het analyseren van de projectresultaten op consequenties en mogelijkheden voor de Organisatie
g. het vastleggen en presenteren van managementinformatie en projectresultaten voor opdrachtgevers en kennisbank van DCEC
 
 
Speelruimte
 
Projectleider is verantwoording verschuldigd aan Hfd Afd Kennisopbouw over zijn functioneren en over de efficiëntie en effectiviteit van de verschillende projecten. Projectleider is verantwoording verschuldigd aan de opdrachtgever, behoeftesteller en/of gebruiker over de bruikbaarheid en kwaliteit van de projectresultaten en adviezen.
 
Als basis voor de uitvoering van de werkzaamheden gelden:
 
- Specifieke beleids- en innovatiedoelstellingen (o.a. vastgelegd in K&l-plan),
- Richtlijnen van opdrachtgever, C-DCEC en Hfd Afd Kennisverzameling en-ontwikkeling
- (internationale) procedures en richtlijnen op het gebied van (operationele) bedrijfsvoering, projectmanagement, testen en Concept Development & Experimentation.
 
Kandidaat neemt beslissingen over:
- De opzet van de projecten - de uitvoering van de projectleiding
- De inzet en aansturing van mensen en middelen
- De wijze waarop de verschillende projectfasen worden doorlopen
- De oplevering van de projectresultaten en diverse bijdragen en adviezen.
 
Contacten zijn met :
 
- Met managers of projectleiders van de Defensie onderdelen, in bijzonder MIVD en DefCERT - (als behoeftesteller) over de verzameling/ontwikkeling van Cyberkennis die hen in staat stelt op te kunnen treden in het Cyberdomein om af te stemmen, te adviseren en te onderhandelen over de haalbaarheid en belangentegenstellingen te over bruggen.
 
- Met de DCEC/stafgroep over de toewijzing van personeel en middelen voor de projecten om hierover af te stemmen en de projecten te kunnen opzetten, aansturen en realiseren.
 
- Met externe kennisinstituten (zoals TNO, universiteiten) en bedrijfsleven over samenwerking in projecten en kennisuitwisseling om:

o inhoudelijke afspraken te maken over cle opzet, uitvoering en Defensie bijdrage aan deze gezamenlijke projecten en uiteenlopende belangen samen te brengen
o uitvoering van het project op juiste wijze te laten verlopen
o kennis uit te wisselen
 

Sr. Systeemspecialist VMware per 7 mei
(19-01-2038 04:14)
Zwolle, Overijssel Temployeenet bv
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaat :
 
Functienaam :    Sr. Systeemspecialist VMware per 7 mei    ( M / V)
 
Wij zoeken een Sr. Systeemspecialist VMware die in de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring heeft als systeemspecialist VMware.(HBO opleiding in de richting van Informatica of Systeembeheer PLUS VMware VCP6 en Cisco CCNP gecertificeerd EIS !)
Aantoonbare werkervaring met Vblock Converged Infrastructure zijn ook harde EISEN !
 
IDEAAL VOOR EEN KANDIDAAT DIE VAN BAAN WIL VERANDEREN OF ZPP’er WIL WORDEN.
 
Werklocatie         :   Zwolle   (8011 CW)
 
Geplande start    :   7 mei           (ZSM uw reactie, ivm snelle afronding selectie!)
 
De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 6 tot 14 weken, afhankelijk soort screening)
Echter bij sommige functies mogen kandidaten van TemployeeNet reeds starten gedurende de looptijd van de screening ! Dus indien mogelijk ook eerder 7 mei
 
Verwachte duur     :  ÉÉN JAAR  !            (optie op verlengingen tot eind 2019 !)     
                                                           
Uren per week     :   36 uur           (verdeeld over 5 dagen per week)
 
Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 9.000,-- Euro en is gebaseerd op een 36 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
 
Exclusief  woon/werk reiskosten 19 cent per km of per 1ste klas OV
 
OF (indicatie) 75,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw
 
H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen.
 
Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 4 (22 tot 27 januari), ontvangen wij gaarne zsm uw CV !
 
Note:  
 
Selectiegesprekken zullen reeds plaatsvinden in weeknr. 5  (29 jan. t/m 2 feb)
 
- Dus begin februari weet je reeds of je per 7 mei kan beginnen. 
 
!   Ideaal ivm een evt opzegtermijn !
 
Functie omschrijving:
 
Het Speciaal Beheer Team (SBT) is onderdeel van Dienst-ICT van de Nationale Politie. Het SBT ondersteund o.a. de technische infrastructuur van de teams digitale opsporing en cybercrime (TDO). Als 'Senior Converged Infrastructure Engineer' bij het SBT ben je betrokken bij het beheer van het 'Digitaal Transferium' op basis van Converged Infrastructuur (DellEMC Vblock) en de diverse projecten die door dit team worden uitgevoerd. De opdracht omvat het (in samenwerking) ontwerpen en realiseren van een goed beheerbare, betrouwbare en vooral veilige ICT infrastructuur. Voor de functie is brede kennis en ervaring nodig op het vlak van vmware, cisco netwerkinfrastructuur, cisco ucs serverinfrastructuur, emc storage (vnx en isilon).
 
 
Doelstelling:
 
 • Het doorontwikkelen en beheren van een betrouwbaar VMware platform op basis van Vblock Converged Infrastructuur.
 
Verantwoordelijkheden:
 
 • Opstellen en implementeren van realisatieadviezen voor meer complexe/samengestelde systemen
 
 • Expertise gerelateerde incidenten/problemen afhandelen
 
 • Migratiewerkzaamheden voorbereiden en uitvoeren
 
 • Participeren in projecten en in een multidisciplinair (scrum)team
 
 • Voortgang rapporteren van de werkzaamheden
 
 • Documentatie van de ontwikkeling en wijziging verzorgen
 
Vakmatige taken:
 
 • Adviseren, ontwerpen, beheren en documenteren van ICT infrastructuur van het Digitale Transferium.
 
 • In staat om complexe technische vraagstukken te vertalen naar begrijpbare, onderbouwde keuzes voor beslissers.
 
 
Geen leidinggevende taken en de inzet is zowel in de Lijn als in het Ptoject
Het betreft meerdere projectwerkzaamheden.
 
Contacten
Samenwerking met alle collega's die direct betrokken zijn bij het Digitaal Transferium en landelijke (netwerk)infrastructuur. Daarnaast contacten met leverancier (voornamelijk engelstalig).
 
 
                               Omschrijving juiste en meest ideale kandidaat :
 
Opleiding
 • Een afgeronde en geaccreditteerde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of Systeembeheer
 • VMware VCP6
 • Cisco CCNP
 • Microsoft MCSE
 
Werkervaring
 • In de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar relevante ervaring als systeemspecialist VMware;
 • Aantoonbare werkervaring met Cisco routers/switches en (Juniper) firewalls;
 • Aantoonbare werkervaring met Vblock Converged Infrastructure;
 • Aantoonbare werkervaring met EMC VNX en Isilon storage;
 • Ervaring met Citrix XenDesktop en/of VMware NSX;
 • Werkervaring bij de overheid.

Oracle DBA (QR5247)
(19-01-2038 04:14)
Utrecht, Utrecht Qualogy Resources
Functie: Oracle DBA (QR5247) 
Start: 5-2-201840 uur per week 
Periode: 3 mnd+ 
Omgeving: Utrecht 
 
Omschrijving: 

Voor onze klant in Utrecht zijn we op zoek naar een Oracle DBA.

Het middleware team van domein distributie heeft behoefte aan senior DBA expertise. Let wel, er is niet afdoende werk voor een full time DBA maar zijn op zoek naar een gedreven hands-on persoon, iemand die breder inzetbaar is binnen een devops team van Middleware Services.

Qua projecten komt er voor 2018 weer veel werk aan, o.a.: Oracle DB upgrade 11-12, BPEL SOA platform migreren van 11-12 door oa. MyST tool (provisioning), robuust maken van platformen en DB’s, en ook de nodige cloud trajecten (API/OIC). Binnen Agile/Scrum werkwijze gebruiken wij m.n. confluence, Git, Jenkins, Jira, Nexus en MyST.

Skills set:
- Oracle Database 11g
- Oracle Data Guard
- Oracle RAC
- PL/SQL
- Basiskennis Oracle Fusion Middleware
- Dev/Ops (mentaliteit)
- RedHat Linux / Oracle Linux
 
Pré:
- Oracle Database 12c en migratietrajecten van 11g naar 12c
- Oracle Database performance tuning
- Oracle HTTP Server 12c
- Oracle WebLogic 11g/12c
- Oracle SOA Suite 11g/12c
- Oracle Service Bus 12c
- Oracle APEX
- MyST

Freelance opdracht: Projectmanager
(17-02-2018 08:49)
Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Projectmanager met ervaring binnen de overheid. Het betreft een opdracht van 6 maanden voor 40 uur per week. Jouw werkzaamheden: * Acteren als Development Manager volgens de Safe rol. • Het (op tijd) managen van ongeveer 160 te realiseren opdrachten binnen de 12 releaseperiodes; •...

Sr. ICT Projectmanager per 1 mei
(16-02-2018 12:00)
Odijk, Utrecht Temployeenet bv
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaat : Functie : Sr. ICT Projectmanager per 1 mei (M/ V) Wij zoeken een Sr. ICT Projectmanagers die in de afgelopen 10 jaar, minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring hebben met het operationeel leidinggeven aan projectteams, die zijn samengesteld uit meerdere disciplines (bv beheerders, analisten, ontwikkelaars). Een IPMA C of gelijkwaardig (bijv. CAPM of PMP) is ook een harde EIS ! IDEAAL VOOR EEN KANDIDAAT DIE VAN BAAN WIL VERANDEREN OF ZPP’er WIL WORDEN. Werklocatie : Odijk (3984 NC) en Utrecht Geplande start : 1 mei (toch ZSM uw reactie ivm snelle afronding selectie ! ) De start kan pas plaatsvinden zodra de door TemployeeNet geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. Dit kan enige tijd in beslag nemen en kandidaat dient hier rekening mee te houden. (geschatte duur 6 tot 14 weken, afhankelijk van soort screening) Echter bij sommige functies mogen kandidaten van TemployeeNet reeds starten gedurende de looptijd van de screening ! Dus indien mogelijk ook eerder dan 1 mei ! Verwachte duur : minimaal 8 maanden (+ opties op verlengingen tot evt eind 2019 !) Uren per week : 36 uur (verdeeld over 5 dagen per week) Indicatie bruto maandsalaris bedraagt 9.800,-- Euro en is gebaseerd op een 36 urige werkweek. Het hierboven genoemde BM is inclusief 8 % vakantiegeld en betaalde vakantiedagen en exclusief woon/werk reiskosten 19 cent per km OF (indicatie) 85,-- Euro per uur voor een ZPP’er. All-in, Excl. btw H.e.e.a. afhankelijk van het aantal jaren juiste werkervaring, opleidingen en certificeringen. Vanwege de relatieve haast van onze opdrachtgever met de afronding van deze selectie nog in weeknr. 8 (19 t/m 24 feb.) , ontvangen wij gaarne ZSM uw CV ! Note : De selectiegesprekken zullen reeds plaatsvinden in op woensdag 14 maart. Gelieve hier renening met houden. - Dus begin weet je reeds of je per 1 december kan beginnen. ! Ideaal ivm een evt opzegtermijn ! Opdracht omschrijving : De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties. Binnen de dienst ICT voert de sector PPI het IV project- en programmamanagement en Interimmanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business en de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services. De sector Programma-. Project- en Interim management (PPI) levert capaciteit voor het leiden van programma's en projecten binnen de politie. Deze programma's en projecten betreffen de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten en -diensten. Ook levert de sector professionele medewerkers voor het leiden en ondersteunen van alle programma's en projecten die door de Project Control Board in opdracht worden gegeven aan de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT. Denk hierbij aan integrale IV-ontwikkel- en - implementatieprojecten, maar ook aan technische ICT projecten. Jij gaat hiermee aan de slag vanuit de standplaats Odijk. Doelstelling Uitvoeren van diverse IV gerelateerde projecten binnen het programma Voorzieningen Bedrijfsvoering. Verantwoordelijkheden Als senior projectmanager sta jij stevig in je schoenen. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de leiding, maar ook voor je medewerkers, wat blijkt uit je senioriteit en vakbekwaamheid. Jij schakelt moeiteloos op verschillende niveau's, bent maatschappelijk georiënteerd, klantgericht en hebt goede netwerkvaardigheden. Bij alles wat je doet ben je je bewust van jouw positie binnen de organisatie: hieruit blijkt jouw sterke politieke en organisatiesensitiviteit. Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie van een complex (sterk organisatorisch) project op het terrein van informatievoorziening, en je draagt zorg voor de implementatie van de oplossingen. Vakmatige taken Je ontwikkelt in afstemming met de opdrachtgever IV oplossingen en bent verantwoordelijk voor de implementatie hiervan binnen de organisatie(eenheden). Je overlegt binnen de context van het project met de gebruikersorganisatie en externe partners om de implementatieactiviteiten op elkaar af te stemmen. Je draagt zorg voor tijdige oplevering van alle projectmanagement producten vanaf start tot einde project Je zorgt voor planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en op te leveren eindresultaat voor de eigen projecten. Je coacht en begeleidt medewerkers binnen je project in hun vakinhoudelijke ontwikkeling. Leidinggevende taken Je leidt en geeft operationeel en organisatorisch leiding aan projecten om wijzigingen in bestaande informatiesystemen danwel nieuwe informatiesystemen te realiseren en/of te implementeren. Je geeft operationeel leiding aan projectgroepen, die zijn samengesteld uit meerdere disciplines. De grootte van de teams waaraan je leiding geeft zijn afhankelijk van het project. Contacten zijn met leveranciers van hard en software, leveranciers van diensten en Projectmedewerkers, collega's van andere lijn afdelingen. De inzet is in de projectorganisatie.

Freelance opdracht: Sr. ICT Projectmanager per 1 mei
(16-02-2018 11:38)
Voor onze directe en vaste opdrachtgever, waar wij reeds sinds juni 2014 meerdere medewerkers hebben geplaatst (de teller staat nu op 15), zoeken wij de volgende kandidaat : Functie : Sr. ICT Projectmanager per 1 mei (M/ V) Wij zoeken een Sr. ICT Projectmanagers die in de afgelopen 10 jaar, minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring hebben met...

Freelance opdracht: Projectmanager
(16-02-2018 09:02)
Werkzaamheden: • Acteren als Development Manager volgens de Safe rol. • Het (op tijd) managen van ongeveer 160 te realiseren opdrachten binnen de 12 releaseperiodes; • Eindverantwoordelijk voor de correcte afhandeling van het incident, change en problem managementproces;• Anticiperen op het portfolio aan opdrachten, afstemmen resourcekader...

Freelance opdracht: Senior Project Manager
(15-02-2018 13:02)
Vanuit het programmaonderdeel Verandermanagement is behoefte ontstaan aan een ervaren senior projectmanager in de specifieke rol interventie regisseur/verandermanager, die gedegen expertise op verandermanagement gebied kan inbrengen. Deze persoon wordt voor de 1ste 3 maanden fulltime ingehuurd, daarna maximaal 2 dagen per week. De senior projectmanager in de...

Sr. Projectmanager SAM
(14-02-2018 17:07)
Opdracht voor Sr. Projectmanager SAM in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: SAP Consultant
(14-02-2018 11:46)
Werkzaamheden De werkzaamheden zullen voornamelijk bij Bevoorrading (team Advies & Ondersteuning) plaatsvinden. Het beeld van de werkzaamheden met betrekking tot inzet is gericht op Migratie; het begeleiden en ondersteunen van eindgebruikers bij gebruik van nieuwe functionaliteit ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden. Eisen...

Migratie Specialist
(13-02-2018 17:01)
Opdracht voor Migratie Specialist in Utrecht voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Assistent Projectmanager
(13-02-2018 09:11)
Startdatum: 26-02-2018 Einddatum: 26-02-2019 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 32-36 Sluitingsdatum: 19-02-2018 om 08:00 uur Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen waterbouw. Wij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele...

Project Management Officers (QR5313)
(12-02-2018 12:30)
Woerden/Utrecht, Utrecht Qualogy Resources
Functie: Project Management Officers (QR5313) Start: 5-3-2018, 36-40 uur per week Periode: 12 mnd+ Omgeving: Woerden/Utrecht Omschrijving: Voor onze klant in Woerden/Utrecht zijn wij op zoek naar twee Project Management Officers. Omschrijving opdracht: Je bent onderdeel van het PMO. We zijn recent gestart om het PMO verder te professionaliseren tot een meer centraal aangestuurd PMO. Als ervaren PMO-er houd jij het overzicht binnen de projecten en programma's. Je schakelt met diverse stakeholders en bent medeverantwoordelijk voor de voortgangsrapportages, planningen, kwaliteitswaarborging, het managen van risico's, scope- en financiën bewaking. Verder ga je ook een belangrijke rol spelen in het verder professionaliseren van het PMO in een agile werkomgeving. PMO-ers worden ingezet voor specifieke clusters van projecten, zgn domeinen. We zoeken twee PMO-ers, waarvan één wordt in gezet op (vooral) wet- en regelgeving projecten, en de andere zal een breder aandachtsgebied hebben op o.a. digitalisering van het registreren en muteren van inschrijvingen bij de klant. De ondersteuning betreft hoofdzakelijk IT projecten, maar ook business projecten of -activiteiten kunnen die onderdeel uitmaken van het betreffend domein. Je bent communicatief sterk, gestructureerd en een echte teamplayer. Standplaats is Woerden maar Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden. Taken: - Het opzetten, inrichten en beheren van portfolio-, programma- en projectdossiers. - Monitoren van voortgang en afspraken; het 'najagen' van actiehouders. - Programma- en integrale projectplanningen opstellen en beheren. - Opstellen van concept periodieke project voortgangsrapportages - Opstellen en bijhouden van financiële rapportages en budgetbewaking. - Uitdragen en borgen dat wordt gewerkt wordt conform afgesproken (PMO) werkwijze - Onderhouden van capaciteit- en resourceplanning en afhandelen van inhuur van externe medewerkers - Opzetten en beheren van issue logs, projectchanges risklogs, exceptions, besluiten en overige wijzigingen. - Signaleren en adviseren van programma- projectmanager bij project issues (o.a. planning, financiën, kwaliteit en resources) . - Opstellen en beheren van kwaliteitsaspecten. Bewaken van kwaliteitsaspecten en zorgdragen voor de projectuitvoering volgens standaarden en procedures. - Assisteren van programma- en projectmanagers bij het structureren van projecten. - Communicatie naar portfolio-,programma- en projectleden en overige stakeholders te verzorgen en te verbeteren. - Het organiseren van bijeenkomsten en workshops zoals, risicoanalyses, stakeholderssessies, kick-off team meetings, etc. Eisen - HBO opgeleid - MS Office/ MS Project - PRINCE2 en P3O - Kennis van PMO binnen Portfolio management en/of CIO office - Minimaal 2 jaar ervaring met Projectmanagement en PMO binnen overheid en bedrijfsleven - Minimaal 2 jaar ervaring als PMO werken binnen Multi projecten omgeving (ondersteunen meerdere projecten) Pré - WO opgeleid - Agile/ Scrum/ Lean - Resourcemanagement - 2 jaar of meer ervaring met Projectmanagement en PMO binnen overheid en bedrijfsleven - 2 jaar of meer ervaring als PMO werken binnen Multi projecten omgeving (ondersteunen meerdere projecten) - 2 jaar of meer ervaring met het bewaken van relaties met andere projecten en begeleiden van projecten vanuit een governance structuur - Opmaken en managen van projectbudgetten, rapportages en logs - 2 jaar of meer ervaring met opzetten van PMO incl risicobeheer

Freelance opdracht: Migratie Manager/Coördinator
(09-02-2018 09:34)
Binnen de klant (Intern Diensten Centrum) wordt hard gewerkt aan vernieuwingen binnen het werkplekdomein, de gerelateerde infrastructuur en het beheer hiervan. De vernieuwingen vinden plaats op veel aspecten van het huidige producten- en dienstenportfolio en leiden onder andere tot een verdere invoering en ontwikkeling van tijd-, platform- en plaats onafhankelijk werken,...

Freelance opdracht: Senior Technisch Specialist (PTB)
(07-02-2018 13:34)
Aanvraag 20122030 Tijdelijke inhuur Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Specialist (PTB). Omschrijving Opdracht: De werkzaamheden bestaan uit het: - Meedraaien in het team functioneel beheer Principal Toolbox (PTB) en het migratieproject PTB. - Opzetten en faciliteren van werksessies met gebruikers gericht...

Freelance opdracht: Medior Functioneel Beheerder (PTB)
(06-02-2018 22:42)
Aanvraag 20122025 Tijdelijke inhuur Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Medior Functioneel Beheerder (PTB). Opdracht Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit het: - Meedraaien in het team functioneel beheer Principal Toolbox (PTB) en het migratieproject PTB. - Verrichten van 1e lijns support werkzaamheden aangaande PTB...

Freelance opdracht: Twee Migratie Coördinatoren Office2016 Amsterdam
(06-02-2018 20:04)
De functie omschrijving Bij onze eindklant loopt het Office365 programma voor het migreren van de ongeveer 20.000 werkplekken naar Office365. Het programma bestaat in hoofdlijnen uit een voorbereidende fase waarin de Tenant en IAM worden ingericht en de migratie van Office2010/2013 naar Office2016 wordt uitgevoerd. Daarna vindt het feitelijke implementeren en migreren...

Migratiecoordinator
(05-02-2018 14:48)
Opdracht voor Migratiecoordinator in Den Haag voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Migratiecoördinator
(05-02-2018 14:29)
De migratiecoördinator legt verantwoording af aan de Business Project Manager De migratiecoördinator is verantwoordelijk voor: • de actielijst van de Business Project Manager. • het indelen en actualiseren van migratie-eenheden • het bewaken van hardware bestellingen • het organiseren van de benodigde...

DBA (DB2/Progress/Postgress) (QR5295)
(05-02-2018 10:30)
Woerden, Utrecht Qualogy Resources
Functie: DBA (DB2/Progress/Postgress) (QR5295) 
Start: 26-2-201832-40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Woerden 
 
Omschrijving: 
Voor onze klant in Woerden zijn wij op zoek naar een DBA (DB2/Progress/Postgress).

Wat ga je doen:
Als DBA ben je onderdeel van de IT afdeling. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan vernieuwende projecten, waarbij je een hoge kwaliteit nastreeft en oplossingsgericht bent. Er ligt een interessante en mooie klus voor je.

Je hebt een uitdagende en afwisselende functie waarin je zorg draagt voor het beheer van databases, (meta) gegevens en gegevensmodellen en je analyseert en onderzoekt storingen in het functioneren van de databases. Je verhelpt verstoringen, ontwerpt en onderhoudt strategieën om storingen te voorkomen en onderhoudt en beheert de structuur en capaciteit van de databases.

Daarnaast plan je reorganisaties, upgrades en patches van de databases en voert deze tevens uit. Je ondersteunt de interne medewerkers van ICT om het functioneren van de databases en applicaties te optimaliseren. Je draagt zorg voor het projectmanagement met betrekking tot opstarten en voortgang van project gerelateerde DBA-activiteiten.

Tot slot adviseer je als DBA het ICT management omtrent eisen en wijzigingen met betrekking tot het netwerk, de computerconfiguratie, licentiegebruik, hardware capaciteit en applicatiesoftware. Dit alles met de focus op een optimale performance van de databases.

In dat kader is een uitdagend en aansprekend deel van je opdracht om het platform voor de exploitatie van Postgress databases mede te helpen ontwikkelen en een junior DBA-er te coachen en te begeleiden. Hierbij hoort de nadruk te liggen op standaardisatie en automatisering van het beheer.

Kennis/ervaring:
- Zeer ruime ervaring in DBA werkzaamheden op DB2
- Kennis en ervaring met database ontwerpen - beheer en onderhoud van sql replicatie
- Monitoring van databases
- Performance analyse/tuning in een DB2 en Postgress omgeving
- Ruime kennis en ervaring met backup, restore, recovery en failover
- Kennis en ervaring met migraties naar volgende versies
- Kennis en ervaring met ITIL, werken volgens Agile en/of DevOps teams
- Ruime kennis en ervaring AIX en Linux (centOS 7 - intel)
- Database kennis PostgressSQL is een pré- Kennis en ervaring met MSSQL is een pré
- Affiniteit met platform ontwikkeling is vereist, ervaring hiermee is een pré
- Kennis en ervaring van AIX TSM
- kennis en ervaring met Oracle op AIX is een pré
- kennis en ervaring met docker/ranger is een pré
- Kennis van Java is een pré
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
- Stressbestendig
 
Eisen:
- Minimaal afgeronde HBO opleiding op het gebied van Informatica/ICT
- DB2 
- Progress
- DB2 & Postgress: beheer, implementatie, migratie
- Performanceanalyses
- ITIL

Pré:
- MSQL
- Docker/Ranger
- Oracle
- Systeemontwikkeling (Enterprise Java)
- Ervaring met in een beheerorganisatie (DevOps/Agile)

DBA (MSSQL Specialist) (QR5273)
(29-01-2018 15:30)
Woerden, Zuid-Holland Qualogy Resources
Functie: DBA (MSSQL Specialist) (QR5273) 
Start: 19-2-2018, 32-40 uur per week 
Periode: 12 mnd+ 
Omgeving: Woerden 
 
Omschrijving: 
Voor onze klant in Woerden zijn wij op zoek naar een DBA (MSSQL Specialist).

Als DBA ben je onderdeel van de IT afdeling. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan vernieuwende projecten, waarbij je een hoge kwaliteit nastreeft en oplossingsgericht bent.
Je hebt een uitdagende en afwisselende functie waarin je zorg draagt voor het beheer van databases, (meta) gegevens en gegevensmodellen en je analyseert en onderzoekt storingen in het functioneren van de databases. Je verhelpt verstoringen, ontwerpt en onderhoudt strategieën om storingen te voorkomen en onderhoudt en beheert de structuur en capaciteit van de databases.
Daarnaast plan je reorganisaties, upgrades en patches van de databases en voert deze tevens uit. Je ondersteunt de interne medewerkers van ICT om het functioneren van de databases en applicaties te optimaliseren. Je draagt zorg voor het projectmanagement met betrekking tot opstarten en voortgang van project gerelateerde DBA-activiteiten.
Tot slot adviseer je als DBA het ICT management omtrent eisen en wijzigingen met betrekking tot het netwerk, de computerconfiguratie, licentiegebruik, hardware capaciteit en applicatiesoftware. Dit alles met de focus op een optimale performance van de databases.

Profiel:
- Minimaal afgeronde HBO opleiding (KO)
- Een opleiding op het gebied van Informatica/ICT
- Certificaat MSSQL (KO)
- Ervaring met MSSQL beheer, implementatie, migratie (KO)
- Ervaring met Performanceanalyses (KO)
- Ervaring met ITIL (KO)
- Progress
- Messaging DB2
- Docker
- Ervaring met Systeemontwikkeling (Enterprise Java, ...) 
- Ervaring met werken in een beheerorganisatie (DevOps/Agile)

Freelance opdracht: Project manager intergratie/migratie
(26-01-2018 08:43)
Wij zijn per direct op zoek naar een Project Manager integratie/migratie. Het gaat hierbij om een opdracht voor zes maanden met optie tot verlenging. De opdrachtgever is een toonaangevende, wereldwijd georienteerde organisatie. Locatie Amsterdam Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar diegene die als ontwikkelaar zijn of haar carriere is begonnen en daarna...

SQL Server Specialist (DBA)
(26-01-2018 00:00)
Ede, 9 maanden met optie op verlenging, 5 dagen, z.s.m. in onderling overleg af te stemmen

Voor mijn klant in de buurt van Ede ben ik per direct op zoek naar een ervaren SQL Server DBA! 

Mijn klant is o.a. gespecialiseerd in het beheren van complexe database omgevingen. Dit doen zij o.a. voor een aantal van de top 200 bedrijven van Nederland. 

Binnen deze opdracht ben je verantwoordelijk voor het up en running houden van bedrijf kritische Microsoft SQL omgevingen. Hiebij moet je denken aan bewaken, performence optimalisatie, installeren van database omgevingen en migreren van database omgevingen.

Disciplines vereist:

 • - Ervaring met verschillende versies van SQL Server (2012, 2016)
 • - Ervaring met performance tuning van SQL Server omgevingen
 • - Kennis van SSIS, SSAS, SSRS
 • - Ervaring met migratie trjaceten
 • - Ervaren met het schrijven van SQL query's

Disciplines gewenst:

 • - Je bent communicatief en pro-actief
 • - Kennis van Azure

Freelance opdracht: Citrix Specialist
(24-01-2018 17:34)
De functie omschrijving Opstellen migratieplan en afstemmen met de betrokkenen; Adviseren en opstellen van ontwerpen; Communicatie naar de betrokken afdelingen; Rapporteren; Documenteren; Uitvoeren van de upgrades; Zorgen voor een goede overdracht naar de beheerorganisatie. Functie-eisen HBO werk- en denkniveau; Goede kennis en ervaring met Citrix...

Migratie besturing Slibverwerkings installatie
(22-01-2018 18:25)
Migratie besturing Slibverwerkings installatie.

Migratie besturing Slibverwerkings installatie
(22-01-2018 18:25)
Migratie besturing Slibverwerkings installatie.

Senior Oracle DBA (QR5245)
(19-01-2018 16:00)
Amsterdam, Noord-Holland Qualogy Resources
Functie: Senior Oracle DBA (QR5245) 
Start: 5-2-201836 uur per week 
Periode: 6 mnd+ 
Omgeving: Amsterdam 
 
Omschrijving: 
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Oracle DBA.

Een enthousiaste en ambitieuze senior Oracle DBA Engineer die ervaring heeft met het oplossen van complexe problemen en het definiëren van standaarden in een grote complexe IT-omgeving.

Dit ga je doen
Als Senior Oracle DBA Engineer ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het ondersteunen van applicatie verantwoordelijke DevOps teams met specialistische kennis en ervaring bij het migreren van hun Sybase db omgevingen naar Oracle. 
Je bent alsmede verantwoordelijk het uitvoeren van domein overstijgende activiteiten zoals performance tuning en onderzoeken van nieuwe functies en innovaties. De teams zijn ten aanzien van de Oracle middleware technologie verantwoordelijk voor het begrijpen (zowel ‘schema health’ als ‘technical health’), testen en monitoren van het gedrag van de Oracle databases die zij in gebruik hebben.
Je coacht en traint de DevOps teams in het optimaal gebruiken van Oracle database technologie met expliciete aandacht voor performance, veiligheid en stabiliteit. 
Je automatiseert repetitief werk: dit om de stabiliteit en efficiency te vergroten;
Je lost ook incidenten op als 2 en 3de lijnsupport, je voert changes uit en werkt aan probleem management. Je bent op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen en adviseert of implementeert die binnen de organisatie. Je bent een vraagbaak voor complexe technische vraagstukken. Verder werk je mee aan Life Cycle Management, Licentie Management en Configuratie Management

Profiel
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding  
- Minimaal 5 jaar werkervaring als Oracle DBA op UNIX, Linux met ASM en RMAN
- Aantoonbaar werkervaring met Oracle Data Guard en Oracle Enterprise Manager
- Aantoonbaar werkervaring mbt grote data migraties
- Aantoonbaar werkervaring mbt Sybase to Oracle migraties
- Ervaring met MUREX
- Ervaring met EXADATA, Oracle 12c
- Oracle 11g Certified Professional (OCP) 
- Goed ervaring met UNIX Shell scripting, SQLPLUS en PL/SQL is a "MUST"
- Ervaring met Tivoli Software Distributie, TSM en Autosys servers
- Ervaring met Nolio, Puppet, BigFix, TSAM 
- Ervaring met het werken in Devops teams (Agile/SCRUM)
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Goede communicatieve vaardigheden
- ITIL, Cloud, Perfomance & Tuning,  clusters zijn geen onbekende termen voor je
- Bereidheid tot meedraaien in stand-by diensten
- Bereidheid tot het werken buiten kantoortijden

Competenties
Je bent flexibel, klantgericht en een goed team player, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken. Je bent assertief en bent van nature op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen.
Je kunt onder druk werken en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Je bent communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling) en kan dit zowel op technisch vlak met andere professionals als ook op senior management nivo. 
Overtuigen/bemiddelen en faciliteren van discussies met stakeholders gaat je makkelijk af.
Je deelt graag actief je kennis met anderen via verschillende platformen (training/workshops, documentatie, coachen van collega's etc)

Freelance opdracht: Technisch Migratie Specialist Windows 10
(18-01-2018 12:04)
De functie omschrijving Ten behoeven van de migratie van Windows 7 naar Windows 10 zijn wij voor onze klant opzoek naar een ervaren technische migratie specialist. Als technische migratie specialist ben je verantwoordelijk voor de technische migratie en voor het voorbereiden op de upgradeprocessen in de toekomst (nieuwe releases). Dit maakt dat deze opdracht naast het...

Freelance opdracht: Coördinator ICT
(18-01-2018 08:42)
Voor een gemeente in Noord Holland zijn wij op zoek naar een Coördinator ICT, die als meewerkend voorman de engineers gaat aansturen. Taken: Aansturen van de PACT engineers Op operatoneel niveau opvolging geven aan het architectuur beleid Invulling geven aan operationele vraagstukken over standaardisatie van legacy netwerken en omvangrijke migraties Passend...

Netwerk Migratie Specialist
(11-01-2018 14:00)
Opdrachtbeschrijving: Als Netwerk Migratie Specialist lever je een belangrijke bijdrage aan de migratie van applicaties naar de nieuwe - gezoneerde - architectuur van de organisatie. Het project 'Implementatie Doelarchitectuur' werkt aan een verhoogde beveiliging van het IT netwerk op basis van netwerkzonering...

Software engineer Windows 10/java stack
(11-01-2018 13:00)
Deadline: 12-01-2018 12:00 Startdatum: 01-02-2018 Einddatum: 29-06-2018 Inzet: 40 uur per week Locatie: Schiphol Een software engineer die een software Build (setup) gaat analyseren , monitoren, onderhouden, verbeteren in verband met de komende W10 migratie...

Migratie Specialist
(10-01-2018 14:00)
Voor een opdrachtgever uit omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar een Migratie Specialist. Je levert een belangrijke bijdrage aan de migratie van applicaties naar de nieuwe architectuur. Taken zijn onder meer het inventariseren van datastromen tussen applicatiecomponenten en het documenteren van deze datastromen en bijbehorende firewall configuratie...

Senior System Engineer voor Exchange migratie
(10-01-2018 12:30)
Spoed! Voor een van onze opdrachtgevers net onder Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Engineer voor de migratie van Exchange. Dit gaan zij doen met behulp van Quest software. Er moeten ca. 300 mailboxen gemigreerd worden van Exchange 2010 naar Exchange 2010 (domeinmigratie)...

Infrastructuur Consultant
(10-01-2018 10:30)
Voor een programma, dat enkele jaren gaat lopen, zoeken wij een Infrastructuur Consultant. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het migratieplan en het bewaken van de uitvoering van de migraties volgens het migratieplan. Je bent de sparringpartner voor Business stakeholders, infrastructuur technici en je rapporteert aan de project manager...

.NET developer
(09-01-2018 19:00)
Voor een eindklant van Computer Futures in regio Utrecht ben ik per direct op zoek naar een senior .NET developer. Je zult je bezig gaan houden met de migratie van een aantal grote monolithische applicaties naar een micro service architectuur met gebruik van oa...

Freelance opdracht: Sharegate Operators
(09-01-2018 18:06)
De werkomgeving De on-premises SharePoint omgeving van Inholland is gebaseerd op versie 2007, het extended support van dit product is verlopen in 2017. Hierdoor ontstaat een onacceptabel continuïteitsrisico. Om deze reden en om aan te sluiten op onze principes ‘Cloud tenzij’ en ‘Microsoft tenzij’, is er gekozen voor een migratie van sites...

Netwerk Migratie Specialist
(09-01-2018 15:00)
Project omschrijving Als Netwerk Migratie Specialist lever je een belangrijke bijdrage aan de migratie van applicaties naar de nieuwe - gezoneerde - architectuur van de klant. Het project 'Implementatie Doelarchitectuur' werkt aan een verhoogde beveiliging van het IT netwerk op basis van netwerkzonering...

Project Manager Migratie Klantcontactcenter
(09-01-2018 12:30)
Voor een financiële dienstverlener in Breda zijn we op zoek naar een projectmanager die de migratie van een klantcontact center kan begeleiden. Gevraagd wordt ervaring met: · Ervaring met klantbediening en klantcontactcenter concepten in de Nederlands markt · Technologie en implementatie ervaring in call center setting, bij voorkeur financiële dienstverlening · Begrip en kennis Nederlandse markt en impact op de Nederlands situatie (organisatie, processen, it landschap en leveranciers) · Voor Q1 ligt de focus op het RFP proces, de requirements en impact definitie van de vervanging van het Avaya systeem (aflopen onderhoudscontract)...

Sharegate operator voor Sharepoint migratie
(08-01-2018 23:30)
Project werkzaamheden, in samenwerking met SharePoint applicatie beheerders. De on-premises SharePoint omgeving van de klant is gebaseerd op versie 2007, het extended support van dit product verloopt in 2017. Hierdoor ontstaat een onacceptabel continuïteitsrisico...

Netwerk Migratie Specialist
(08-01-2018 19:00)
Functie: Omschrijving van taken en producten: - De Netwerk Migratie Specialist is verantwoordelijk voor: - Inventarisatie datastromen tussen applicatie componenten - Documenteren van deze datastromen en bijbehorende firewall configuratie - Opstellen migratieplan per applicatie van legacy naar gezoneerde netwerkomgeving - Technisch inhoudelijk begeleiden van applicatie migraties - Trouble shooting van migratie gerelateerde problemen Vereisten: - HBO werk en denkniveau - Minimaal vijf jaar ervaring in vergelijkbare rol als network migratie specialist...

Netwerk Migratie Specialist
(08-01-2018 19:00)
Netwerk Migratie Specialist • Startdatum: z.s.m. • Einddatum: april 2018, optie tot verlenging • Standplaats: Rotterdam Functieomschrijving Als Netwerk Migratie Specialist lever je een belangrijke bijdrage aan de migratie van applicaties naar de nieuwe – gezoneerde – architectuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam...

Netwerk Migratie Specialist
(08-01-2018 16:39)
Opdracht voor Netwerk Migratie Specialist in Rotterdam voor Zelfstandig Professional. Meer info op select.headfirst.nl.

Freelance opdracht: Online Marketeer
(08-01-2018 09:18)
Start: zsm Duur opdracht: 8 maanden Uren: Fulltime Over de functie Je bent een gedreven base-specialist, met ervaring in migratie- en rationalisatieprojecten vanuit een marketingrol, die focust op het behouden en verhogen van de klantwaarde. De hoofdfocus van deze opdracht zit op onze klanten die Internetten, Vastbellen en TV-kijken via ons...

Projectmanager SAP HANA Migratie
(05-01-2018 19:30)
Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Rotterdam zoeken wij een Projectmanager SAP HANA Migratie. We zoeken een stevige Projectmanager om een SAP HANA migratie te begeleiden. Het betreft een oudere SAP versie die naar HANA gemigreerd dient te worden...

Migratie Consultant
(05-01-2018 17:00)
Voor een opdrachtgever uit omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar een Migratie Consultant. De gehele omgeving wordt omgezet naar een shared service centrum en gebruikers gaan over naar een virtuele werkplek gebaseerd op VMware View en Microsoft RDS. Ik zoek iemand met kennis van VMware Horizon View en UEM...

Oracle infra Engineer
(05-01-2018 16:30)
Voor een klant van Visser & Van Baars in de regio Utrecht ben ik per direct op zoek naar een Oracle infra ontwikkelaar. Je zal als ontwikkelaar deel uitmaken van het infrateam. Binnen dit infrateam zal je verantwoordelijk zijn voor de migratie van de huidige (klassieke) integratie oplossingen naar een CI/CD oplossing...