Gepubliceerd op: 01-01-1970 01:00

Bron:    

50 soortgelijke opdrachten gevonden!

Spoedklusje pdf omzetten naar word + herschrijven
(20-12-2014 16:26)
Hallo, Ik heb met spoed iemand nodig die bepaalde pagina`s van een paar pdf bestanden (juridisch) in Word omzet, en vervolgens de tekst checkt en zo nodig netjes hier en daar herschrijft (omdat het qua spelling vaak mis gaat bij een conversie van ..

Hulp Gezocht bij Bedrijfskundige Scriptie budget E100-400
(20-12-2014 13:28)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand die mij verder kan helpen met mijn scriptie. Ik loop daadwerkelijk vast bij elke punt. Voor een vaste prijs van 400 euro binnen twee weken…

Nederlands - frans vertaler
(20-12-2014 09:28)
Ik ben op zoek naar een Nederlands - Frans vertaler die voor volgende week een enigszins technische tekst kan vertalen tegen een gunstig tarief. Bij een goede vertaling kan meer werk volgen en een vaste samenwerking. Ik ben op zoek naar iemand die mi..

Senior Local IT Support - Nijmegen
(20-12-2014 03:46)
Functieomschrijving Voor een organisatie in Nijmegen zijn we op zoek naar een Senior Local IT Support/ Senior Helpdeskcoördinator. De afdeling IT zorgt voor het leveren van support aan de 9 saleskantoren en 3 fabrieken in Noord Europa met in totaal ruim 400 gebruikers. Wat zijn je verantwoordelijkheden? Coördineren van de Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/senior-local-it-support-nijmegen.html)

Omzetten Grafisch Werk naar html/css/js Bestanden via Bootstrap budget E500-2500
(19-12-2014 16:50)
Beste freelancers, Wij hebben een aantal Adobe Illustrator bestanden die allemaal betrekking hebben op één webpagina. Deze moeten omgezet worden naar responsive html/css/js bestanden via de bootstrap framework. Wij zorgen zelf verder voor de verwerking…

Boek Illustrator Gezocht om Bewegingsleer te Promoten budget E250-450
(19-12-2014 16:48)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die de door mij ontwikkelde bewegingsleer voor reumapatiënten in een boek kan illustreren. Deze persoon moet verstand hebben van de menselijke anatomie om de beweging technisch goed…

Handhaver
(19-12-2014 16:18)
Functiebeschrijving Maken van een risicoanalyse en indien nodig vertalen naar locatiespecifiek toezichtsplan met risico‟s, beoordelingspunten en bijbehorende toezichtmethode en frequentie. Voorbereiden op basis van openbare en locatiespecifieke ..

Avaya engineer
(19-12-2014 11:30)
Gewenste startdatum: 5 januari 2015 Verwachte einddatum: 31 mei 2015 Uren per week: 40 Benodigde kennis en ervaring: In-depth knowledge of Avaya Aura Session Manager, System Manager, Communication Manager, Messaging and Conferencing. Experie..

Implementatie mailchimp met api + jquery hover
(19-12-2014 11:13)
Wij zoeken iemand die ons kan helpen bij het implementeren van een Mailchimp sign-up formulier via de API. Daarnaast hebben we een hover effect nodig met JQuery in combinatie met responsive images en een lazy load op de images. Graag een prijs..

Security engineer
(19-12-2014 10:35)
Company profile Itility is a knowledge-based company with a great deal of practical experience in benchmarking, budgeting and implementing IT infrastructure solutions, ranging from e-mail systems, networks and telecom solutions to intranets and docu..

Artwork voor Kindercosmetica budget E100-500
(19-12-2014 10:27)
Aan de desbetreffende, Wij zijn een startende onderneming in verzorgingsproducten voor kinderen en wij zijn op zoek naar een partij die ons kan helpen met het opmaken van het artwork voor product etiketten en product…

Verbeteren van de huidige website
(19-12-2014 09:08)
Onze website heeft een opknapbeurt nodig en daarom zijn wij opzoek naar zeer ervaren webdesigners die onze website een frisse opknapbeurt kunnen geven. Website die ons aanspreken zijn radio538, kpn, dropbox en meezuidoostbrabant. De huidige website i..

Bestaande App Laten Ontwikkelen met Xcode budget E500-5000
(19-12-2014 08:49)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die een bestaande iPad app verder kan ontwikkelen. Hiervoor hebben we iemand in gedachten wie minimaal HBO-denkniveau beheerst en per 1 januari voor 2 maanden beschikbaar is.…

Chinese Tolk Gezocht (Groningen) budget E20-80 per uur
(19-12-2014 08:43)
Hallo freelancers, Ik ben op zoek naar een NL-Chinese tolk voor 23 december. Het gaat om een opdracht bij notaris. Graag hoor ik wie mij hiermee kan helpen de 23e. 

Ghostwriter voor Biografie Gezocht budget E10-11
(19-12-2014 08:41)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter die het leuk vindt om een biografie te schrijven. De professional zal mijn verhaal schrijven, nadat hij dat van mijzelf heeft aangehoord. In uw reactie zie…

Business Controller Vastgoed
(19-12-2014 08:38)
Onze opdrachtgever is een grote speler in vastgoed investeerder Functieomschrijving • Schrijven van investeringsvoorstellen • Nieuwe internationale projecten/assets beoordelen • Informeert/adviseert directie en en audit commissie over financiële voortgang fondsen • Sparringpartner voor de CFO • Beoordelen budgetten en...

Scrummaster
(19-12-2014 00:00)
Voor onze klant in regio Utrecht zoeken wij per direct een Scrummaster. Voorkeur gaat uit naar iemand die ervaren is in software ontwikkeling binnen de hypothekenbranche. Wij vragen: -Kennis van en ervaring met Agile methoden en Scrum in het bijzonder; -Kennis van de producten en de business - IT keten binnen de hypothekenbranche; -Kennis en ervaring met projectmatig veranderen en software ontwikkeling. Werkzaamheden: -Faciliteert en coacht het team in het zelforganiserend zijn; het betrekken van benodigde teamleden, het zelf nemen van beslissingen en te doen wat verwacht wordt. -Stimuleert het team om risico * s te nemen in het proactief en tijdig reageren op behoeften van klanten en interne opdrachtgevers. -Pakt actieve rol in samenwerking met business en andere scrumteams. -Organiseert daily stand-ups en planningsessies gericht op het leveren van waarde voor de klanten. -Draagt zorgt voor transparantie over de resultaten waaraan het team zich committeert en de mate waarin het deze realiseert. -Organiseert de retrospective en teamsturing op verbetering van werkwijze, kwaliteit en gedrag van teamleden. -Is meewerkend voorman in team en realiseert taken. Interesse? Wij zien dan graag zo spoedig mogelijk een reactie tegemoet met een puntsgewijze motivatie, een CV in Word, tariefsvoorstel en beschikbaarheid. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Senior Technicus
(19-12-2014 00:00)
De Senior technicus beheerst het technisch vakgebied m.b.t. een specifiek deel van het complexe materieel dat door de afdeling wordt gevoerd. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd in project/WSM teams. Functionaris wordt door zorg van het bureauhoofd bij één of meerdere projecten en/of systemen ingedeeld en voert de werkzaamheden in project- en/of systeemteams uit. In projectteams kan dat zowel binnen de afdeling als buiten de afdeling zijn. Functionaris is verantwoordelijk voor de aspecten techniek, kwaliteit, veiligheid, milieu en Arbo bij de verwerving en instandhouding van complexi materieel. In projectteams levert functionaris zelfstandig bijdragen t.b.v. de realisatie en instroming van het benodigde materieel. In systeemteams levert functionaris zelfstandig bijdragen t.b.v. de instandhouding van het gevoerde materieel. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Specialist vastgoed - Carrièreavond 22 januari
(19-12-2014 00:00)
Je beheert en actualiseert de Meerjarenonderhoudsplanning van onze opdrachtgevers, en/of zorgt voor de uitvoering van de onderhoudsactiviteiten. Je bent adviseur op het gebied van onderhoud, sparringpartner en adviseur voor de interne opdrachtgever. Als deskundige voer je de regie over de uitvoering van onderhoudsactiviteiten. Jouw taak is om aan te sturen op tijd, geld en kwaliteit. Als collega binnen het team vastgoedontwikkeling en –beheer draag je als beheerder zorg voor een efficiënt beheer van een divers samengestelde vastgoedportefeuille, waaronder vaak een aantal multifunctionele accommodaties en/of monumenten. De portefeuilles betreffen soms een stuk historisch bezit of een stuk ‘overig vastgoed’ dat niet meer benodigd is en waarvoor bepaald dient te worden op welke termijn en op welke wijze het afgestoten kan worden. Vanuit jouw rol streef je onder andere naar kostendekkende huur en optimale exploitatie van het vastgoed en je stuurt daarbij op planning, middelen en resultaat. Daarnaast geef je vorm aan een professionele interne klant/opdrachtgeversrelatie, uiteraard rekening houdend met de bestuurlijke en maatschappelijke gevoeligheid. Opdrachtgevers zijn vooral gemeenten. De zwaarte van de functie, de grootte van de gemeente en de uiteindelijke inhoud van de opdracht hangen af van de specifieke klantopdracht. We hebben regelmatig opdrachten op niveau van “medewerker” zowel als projectleider. Graag bespreken we met je welk type opdracht het beste bij je past. Yacht is op zoek naar ervaren professionals, die in dienst van Yacht opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers. ZZP-ers kunnen eveneens reageren om te worden opgenomen in ons bestand.

C++ Programmeur Kalibratie applicatie met QT Gui
(18-12-2014 23:46)
C++ Programmeur Kalibratie applicatie met QT Gui nodig? 8.7 van 10 gebaseerd op 30 reviews C++ Programmeur Kalibratie applicatie met QT GuiVacaturenummerCAP11144165Datum aanvangasapContractduur8 10 wekenInzet4-5 dagen per weekWerkgebiedRegio Groningen   Regio Regio... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/c-programmeur-kalibratie-applicatie-met-qt-gui.html)

BI Specialist
(18-12-2014 23:46)
BI Specialist nodig? BI Consultancy 8.7 van 10 gebaseerd op 30 reviews BI SpecialistVacaturenummerCAP12144187Datum aanvang4 wekenContractduur3-6 maandenInzet4-5 dagen/weekWerkgebiedAmersfoort   Regio AmersfoortOmschrijving Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een BI... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/bi-specialist.html)

Silverlight ontwikkelaar
(18-12-2014 23:46)
Silverlight ontwikkelaar nodig? 8.7 van 10 gebaseerd op 30 reviews Silverlight ontwikkelaarVacaturenummerCAP12144210Datum aanvangvanaf januariContractduur4 wekenInzetfulltimeWerkgebiedHilversum   Regio HilversumOmschrijving Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/silverlight-ontwikkelaar.html)

sr Project Management Officer (PMO)
(18-12-2014 22:03)
•Afgeronde HBO of universitaire opleiding met bij voorkeur een Bedrijfskundig en/ of Informatica component•Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van projectmanagement (PMO) binnen IT en de bancaire sector•Kennis van financiële processen (o.a. budgettering en forecasting) is een must•Uitstekende beheersing van Microsoft Office a... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/project-management/sr-project-management-officer-pmo.html)

Software Engineer (C#, C/C++)
(18-12-2014 22:02)
Voor de afdeling software is onze klant op zoek naar een software engineer die zich zal bezighouden met het ontwikkelen en onderhouden van software benodigd voor het aansturen van snijmachines die bruikbaar zijn voor de klanten. Je taken zijn om specificaties op te stellen, software architecturen en designs, alsmede het Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/software-engineer-c-c-c.html)

Programmeur voor Beleggers Software Gezocht (Elsloo) budget E20-80 per uur
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/programmeur-voor-beleggers-software-gezocht-elsloo-budget-e20-80-per-uur.html)

Stijlaanpassingen en Integratie SDK-Advertenties / iOS + Android budget E40-70 per uur
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/stijlaanpassingen-en-integratie-sdk-advertenties-ios-android-budget-e40-70-per-uur.html)

Platform / App Laten Ontwikkelen met Inlog (iOS + Android) budget E10-10000
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/platform-app-laten-ontwikkelen-met-inlog-ios-android-budget-e10-10000.html)

NFC Android Programmeur Gezocht budget E1000-1500
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/nfc-android-programmeur-gezocht-budget-e1000-1500.html)

App Laten Bouwen voor iPad / iPhone budget E20-30 per uur
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/app-laten-bouwen-voor-ipad-iphone-budget-e20-30-per-uur.html)

Commerciele Front-end Developer (Katwijk) budget E20-80 per uur
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/commerciele-front-end-developer-katwijk-budget-e20-80-per-uur.html)

Tijdelijke WINFORMS C# Developer in Regio Gouda budget E20-80 per uur
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/tijdelijke-winforms-c-developer-in-regio-gouda-budget-e20-80-per-uur.html)

Back End Web Developer Gezocht (Freelance) budget E500-5000
(18-12-2014 22:01)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/developer/back-end-web-developer-gezocht-freelance-budget-e500-5000.html)

Back End Web Developer Gezocht (Freelance) budget E500-5000
(18-12-2014 17:21)
Beste freelancers, Voor een aantal uitdagende projecten zijn wij op zoek naar een gedreven Back End Web Developer (freelance). Wij zijn een creatief online grafisch ontwerpbureau en animatie studio. Wij richten ons op logo- en…

Integratie van Java Applicatie (RMI) budget E70-125 per uur
(18-12-2014 17:00)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/java/integratie-van-java-applicatie-rmi-budget-e70-125-per-uur.html)

Sportwebsite Ontwikkelen voor Startup budget E499-500
(18-12-2014 16:55)
Hallo freelancers, We zoeken een ervaren persoon die voor ons een website maakt van 10+ pagina's. Iemand die op basis van een beschikbaar logo en ontwerp en schetsen door ons aangeleverd, een mooi design en…

Integratie van Java Applicatie (RMI) budget E70-125 per uur
(18-12-2014 16:41)
Beste freelancers, We zijn een softwarebedrijf gespecialiseerd in Windows platformen. Vanaf het Windows platform willen we een interface maken met een Java applicatie die RMI ondersteunt. Graag komen we in contact met een expert op…

Tijdelijke ASP.NET C# Developer in Regio Gouda budget E20-80 per uur
(18-12-2014 16:00)
3. Kies de beste kandidaat Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/net/tijdelijke-asp-net-c-developer-in-regio-gouda-budget-e20-80-per-uur.html)

Tijdelijke WINFORMS C# Developer in Regio Gouda budget E20-80 per uur
(18-12-2014 15:40)
Project specificatie: Start: In overleg Uren: 40 uur per week Duur: 1 a 2 maand(en) Locatie: regio Gouda Taken: Het meertalig maken van een bestaande .net applicatie. De applicatie is gericht op de financiële sector.…

Tijdelijke ASP.NET C# Developer in Regio Gouda budget E20-80 per uur
(18-12-2014 15:40)
Opdracht: Tijdelijke ASP.NET C# Developer in regio Gouda. Project specificatie: Start: In overleg Uren: 40 uur per week Duur: 1 a 2 maand(en) Locatie: regio Gouda Taken: Het ontwikkelen van een asp.net/mvc webapplicatie. De applicatie…

ICT Expert Gezocht voor Telecom Branche budget E20-50 per uur
(18-12-2014 15:38)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar ZZP'ers in de regio Almelo, Enschede e.o. met ICT ervaring in de telecom branche. De werkzaamheden bestaan uit het aansluiten van internet, televisie en telefonie bij…

Ideal en facturering
(18-12-2014 15:31)
Beste lezer, Voor onze Wordpress-website zijn we op zoek naar een ontwikkelaar die ervaring heeft met het invoeren van een iDeal plugin en facturering. Ons budget is 300 euro (inclusief BTW). Het factureren betreft alleen een simpele plug-in waarm..

Goede ploeg allround timmerlieden
(18-12-2014 15:30)
Goede ploeg allround timmerlieden

Tekla Tekenaar
(18-12-2014 15:30)
Tekla Tekenaar

Allround timmerman nieuwbouw
(18-12-2014 15:30)
Allround timmerman nieuwbouw

Boekhouder Gezocht voor Inkomstenbelasting ZZP'er budget E20-40 per uur
(18-12-2014 15:21)
Hallo freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan laten zien hoe ik mijn inkomstenbelasting voor een zzper moet invullen. Max 1 uurtje even alles goed uitleggen dat ik het verder zelf…

Medior applicatie consultant
(18-12-2014 14:21)
Startdatum: 1-1-2015 Duur: 6 maanden Locatie: Den Bosch Doel: Het ontwikkelen, testen, beheren en onderhouden van de applicaties teneinde bij te dragen dat een project binnen de overeengekomen planning, scope en budget gerealiseerd wordt en voo..

Vertaler gezocht voor technische handleiding en
(18-12-2014 12:19)
Beste vertalers, Graag zou ik in contact willen komen met een ervaren technische vertaler voor het vertalen van twee handleidingen van Engels naar Frans. Het gaat om handleidingen voor een Slop Water Treatment System en een Diesel Treatment Sys..

Scrum master
(18-12-2014 11:49)
Voor onze opdrachtgever , een toonaangevende financiële dienstverlener in omgeving Utrecht zijn we op zoek naar een: Scrum Master Functie omschrijving • Faciliteert en coacht het team in het zelforganiserend zijn; het betrekken van benodigd..

Projectleider, Den Haag
(18-12-2014 11:31)
Omschrijving van dit tijdelijke IT-project: Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Projectleider voor 4 uur per week (totaal 100 uur). Taakomschrijving: Voor de beheervoorziening RIN (Rijksbreed Identificerend Nummer) is tijdelijke inzet benodigd ten behoeve van het Tactisch Beraad Generieke... Lees meer... (http://www.ict-services.nl/overig/projectleider-den-haag-7.html)

Hulp bij Herschrijven Vooronderzoek Marketingplan budget E50-100
(18-12-2014 11:02)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het herschrijven van mijn vooronderzoek van mijn marketingplan naar aanleiding van de ontvangen feedback. Dit betreft een probleemanalyse, probleemstelling, onderzoeksvragen en onderzoeksmethode.…